GOTT NYTT ÅR!


Efter tigerbalsam på läpparna så sväller dom en hel del, gillar milla! Men här är i alla fall en nyårspuss till alla som inte får någon, eller något sånt haha. Jag kommer springa och pussa alla i min närhet. Tonight we're going wild!

HOS MALIN

Vi har fixat oss inför kvällen och ja, vi är väl i stort sätt klara. Snart bär det av till någon annan tjej, haha har ingen aning vart jag ska eller vilka jag kommer umgås med, spännande! Hoppas på en sjukt rolig kväll i alla fall :)




♥ DAG 15 – MINA DRÖMMAR.

Jag drömmer om att vara fotbollsproffs och ha Camp Nou som min hemmaplan, vara gift med någon snygg kändis, bo i ett lyxhus vid vattnet (utomlands är självklart och även ha ett fint hus i Saltis), ha söta barn som älskar att spela fotboll, ha mycket pengar och vara hur lyckligt kär som helst! 

Till dom mer realistiska drömmarna så drömmar jag väl om att spela Melinscup (jättestort ja...) som är hur kul som helst, publiken som får en så taggad. Jag vet att jag inte kommer bli något fotbollsproffs, men jag vill utvecklas och jag vill höra från andra att jag är duktig, alltså riktigt duktig, det är väl det jag strävar efter, att lyckas. Få mvg i alla handelsämnen, vilket ser ganska lovande ut. Bli kär, riktigt kär, och att min kärlek ska vara besvarad, men vem vill inte det?

Jag drömmer om barn ofta, jag verkligen älskar dom. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag fick reda på att jag inte kunde få barn. Det är något jag verkligen vill få. Så en av mina högsta drömmar är väl att få barn, men inte nu haha, kanske om 10 år? Det låter fint.


fotboll är bara för bra.

DON'T GO AWAY



provat en hel del sminkningar till nyår och damn... vet inte! klädpanik nu också. min nya päls på sista bilden, gillas

MITT 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hmm... Det var väl att jag skulle kunna göra armhävningar med en klapp emellan varje, och det kan jag, så ja.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej inte det heller
5. Vilka länder besökte du? Endast Sverige, wiho!
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mina mvg och alla roliga fester typ.



7. Vilken månad från år 2010 kommer du alltid att minnas? Åh svårt, men mellan maj och september så hände ju allt roligt i stort sätt. Hade sjukt kul med klassen i nian, fester på sommaren, ön, började på thorén m.m.





8. Vad var din största framgång 2010? Blivit lite starkare som person.
9. Största misstaget? Många små misstag, men kommer inte på något stort.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jaa, min ljumske och mitt knä har väl strulat som vanligt. Sen har jag nu varit sjuk i 7 veckor. Tillräckligt jobbigt.
11. Bästa köpet? Min mobil kanske? Ingen aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och fester hehe.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mina vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Guuud, måste kolla igenom spotify. Cee Lo Green – Fuck You, Daniel Adams-Ray – Dum av digDaniel Adams-Ray – Gubben i lådanYolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio EditRihanna – Only Girl (In The World)Oskar Linnros – Från och med DuBoyce Avenue – Every BreathMatt Wertz – Everything's Right och mycket mycket mer!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag nog.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit med mina vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Vara så jävla osäker på mig själv
18. Hur tillbringade du julen? Hos mamma med bror och syster, mot kvällningen hos mormor. 26e hos pappa och den 7e hos min farbror.
19. Blev du kär i år? Kan jag inte påstå
20. Favoritprogram på TV? Two and a half men, desperate housewives, paradise hotel, top model, vänner, How I met your mother, grey's, ja... kommer inte på mer
21. Bästa boken du läste i år? Läser aldrig böcker, enda jag läst i år är pojken som kallades det, och den var väl bäst av alla jag läst i år hehe



22. Största musikaliska upptäckten? Jadu, så sjukt blandat... men måste nästan svara som Petra: Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Tove Styrke
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Eeh... pengar? och träningssaker då
25. Något du önskade dig men inte fick? Den där jävla tvn som jag skulle få, men aldrig fick
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja finns det väl alltid,
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Helt vanlig, bekväm.
29. Vad fick dig att må bra? Min mamma, syster och bror. Mina vänner också. Felicia har fått mig att må ännu bättre, hon har tagit fram sidor av mig som jag så gärna velat ha visat hela tiden. Så hon ska ha en stor eloge! 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jaaa, då blev det svårt igen... Den där hunken jag googlade på kanske. 
31. Vem saknade du? Petra, Lina och Julia saknar jag fruktansvärt mycket.



32. De bästa nya människorna du träffade? Thisen och Felicia utan tvekan! Egentligen hela min underbara klass.

♥ DAG 14 – VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG (IGEN).


bustier - h&m, transparent linne - h&m, army byxor - ginatricot (mellandagsrean), halsband - lindex.

HEY! JAG MÅSTE SPRINGA NU

Jag har så fina lockar i håret. Orkar tvätta ur dom... Dom blir som perfekta efter 1-2 dagar. Jaja, tvungen är man. Kan ju inte gå runt såhär hela dagarna. Lite äppelknyckarjazz är väl aldrig fel, minnen minnen.

SO FAR AWAY FROM WHERE YOU ARE

Idag har jag haft en grubblardag. Helt nördigt, jag vet. Men jag vet inte alls vad jag vill. Så rädd att gå miste om något bra, så att jag går miste om allt. Det gör mig en gnutta galen och förvirrad, ingen bra kombination helt enkelt. Skulle vara så skönt om jag och Felicia kunde åka till Alanya nununu. Bara komma bort från all skit för ett tag och rensa skallen.

Googlade hunkiga killar 2010 så kom denna bild upp. Jag är en sucker för halvbratiga killar, det är jag, har jag kommit fram till. Slog upp hunkiga killar 2010 i telefonkatalogen också, fanns dock inget under den kategorin. Fuck.....


Enjoy. godnatt!

THESE MILES HAVE TORN US WORLDS APART



I'LL WALK ON WATER, AND YOU'LL CATCH ME IF I FALL

Idag trillade nya H&M katalogen ner i brevinkastet. Lillan och jag har bläddrat igenom den och hittat en del saker jag tycker om, beställde även lite. När jag kom till sidan med badkläder så kändes allt bara så skönt. Snart sommar och skönt, bara skönt.

Kollade i vilket fall upp rean på H&M's hemsida, då hade dom lagt upp den här byxdressen där. Har letat som en tok efter den. Den har varit slut väldigt länge och när den kommer upp hamnar den direkt på reasidan, lite wierd. Men men, beställde en av båda färgerna för att se vilken som ser bäst ut på mig (om ens någon ser bra ut på).


H&M, 199:-

WORK OUT

Ja, Wick har inte vaknat än och klockan är tre. Det känns lite jobbigt sådär. Vi skulle nämligen träna tillsammans eftersom det enda vi göra om dagarna är att ligga ner och kolla på film. Men men, får väl röra på fläsket själv!



THE LITTLE DEAR JACKET

Fick med mig en söt liten ullkappa hem från staden. Ska ju inte köpa jackor egentligen, har en hel drös. Räknade precis till 16 st jackor, inte illa. Men den här fattades liksom. Jag har någon slags kärlek till skor och jackor, de dyraste plaggen typ. Jobbigt sickan. Mina nyårslöften ska nog innehålla någon maxgräns för sko- och jackinköp...



♥ DAG 13 – DEN HÄR VECKAN.

Ja, den här veckan har inte varit lång precis. Jag har sovit, kollat på film, sovit, kollat på film. Jag har knappt ätit. Ja ni hörde rätt, milla har inte ätit, konstigt va? Hann med stan idag och kollade mellandagsrean, lika mycket skit som vanligt.

Resten av veckan så kommer jag säga hejdå till mamma, festa med partysugna brudar, det kommer bli nytt år och jag skaffa mig nyårslöften, skulle även vara kul att stöta på min drömkille (som om det skulle hända), men som sagt, mycket kommer hända. Kommer antingen ha sjukt jävla kul, eller så kommer allt bli rena rama helvetet, det visar sig! Ha de bra.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT WORLD'S END

Mmmm min första bloggrape är gjord, tack så mycket Wick! Nu kollar jag på pirates of the caribbean 3, aldrig sett den. Filmen början är ju hemsk. Men jag ska försöka ta mig igenom den här filmen utan att bli störd, så hej så länge!


bara jag som fullkomligt äääälskar johnny depp i de filmerna?

d

jag är kåt

LET GO NER PÅ STAN

Nu har vi hunnit ätit frulle och fixat oss, ready to go! Jag har en sån där ful-dag idag, ni vet när ingenting blir bra, sånt hatar jag. Mini ligger dessutom och sparkar i väggen, man blir lite fundersam. Men ska väl skynda på lite nu, chacha!




DET VAR EN GÅNG EN LITEN FÅGEL, JA EN FÅGEL...

Måste nog vara den noggrannaste personen när det gäller mina tänder. Först borsta, sen fluorskölja i en minut, efter det tandtråd och sist och minst den trogne fluortabletten! Efter detta somnar man direkt, kan jag lova, rena arbetspasset. 


och aaah, min söta tumme! har åtminstone inte skomakartumme...

♥ DAG 12 – I MIN HANDVÄSKA.

Ja jag använder ju inte handväska så mycket, aldrig egentligen. Endast min axelväska och min dataväska. Men i min axelväska har jag mobil, hörlurar, läppsyl, plånbok, flaska med vatten (oftast), en varmare tröja, tuggummi, min deodorant som är ett måste har någon slags svettfobi, och ja... det var väl allt! I min dataväska har jag datan för er som inte kunde lista ut det, och den väskan släpar jag väl på i sort sätt varje dag...


lånade Kenzas bild, orkade inte knäppa kort på min bara för att lägga upp här...

MAYBE I'M A SHOPAHOLIC, BUT I WON'T STOP

När jag läser om alla andra som har handlat på mellandagsrean redan blir jag avundsjuk. Det kliar i fingrarna och kittlar i magen, är det normalt beteende? Känns en aning skumt må jag säga. Drar in imorgon... ja det gör jag! 


ja nu kom en bild på mine och mig igen... sorry.

ANGÅENDE NYÅRSFEST

Det är många som har frågat och jag tänkte skriva det här så att alla slipper fråga mig igen. Nej, jag kommer inte ha en nyårsfest bara för att jag hade det förra året. Visst det skulle vara skitkul, men vi har precis fått ordning på huset efter förra festen, satt det känns inte som en bra idé. Sen tycker jag synd om pappa som är för snäll och låter mig ha fest varje gång jag frågar, han är väl för rar. Men nej, tänkte låta honom vara lugn över nyår åtminstone. 

Men nu vet ni det. Hoppas alla får det bra på nyår, själv kommer jag umgås med flickor i Gimo, spännande spännande! 


paaarty.

SOUND IS MY REMEDY FEEDING ME ENERGY

Jag vaknade runt två, hade tänkt åkt in till stan och kikat lite, men ack! Istället har jag nu provat min nya locktång som jag fick av pappa igår (det enda jag fick av pappa igår, snåla fader...), blev väl bra tycker jag väl. Nu ska vi kika på Mikael Persbrandt, mmmm.



artist curling iron 19 mm obh nordica.


♥ DAG 11 – MINA SYSKON.

Jag har ett helsyskon, ett halvsyskon och två låtsassyskon. Men jag tänker bara berätta om dom som ploppat ut ur samma hål som jag, min mammas. Eftersom dom har jag levt med i princip hela mitt liv och är min riktiga familj.

Daniel Blomberg

Som ni hör på efternamnet så är han och jag inte helsyskon. Vi har inte samma pappa. Daniel är född... jag vet inte, dock vet jag att han fyller 30 år i mars och att han alltid kommer vara 13 år äldre än mig. Han är allergisk mot någonting, typ ägg och pollen tror jag? Haha ni ser. Jag umgås inte så mycket med min bror. Han bor i Stockholm, så inte direkt så att man åker dit varje dag. Han följer lagarna in i minsta detalj, känns det som, vilket gör honom liiite tråkig tycker jag. Känns nästan som nya Sven-Inge (min morbror hjärndöd). 



Viktoria Persson

Min lillasyster som jag just nu vill döda. Hon är född 1996 i mars. Hon kommer väl alltid vara en pojkflicka. Hon gillar att vara med sina vänner, lyssna på musik (för mestadels dålig musik) och vara taskig mot mig! När Wick är snäll är hon okej, då är hon underbar. Men hon är väldigt känslokall och får mig nästan jämt att gråta, fast det visar jag henne inte för det är ändå bara jag som får skiten av mamma sen. Jag hoppas hon förstår någon gång att man inte bara kan få hela tiden, man måste ge också. Usch jag är så ledsen just nu på na, så jag kommer inte på något bra med henne, jag vill inte komma på något bra med henne. Förlåt.



Marcella och Daniel är mina låtsassyskon på pappas sida. Bara känt dom ett halvår så inte så lätt att berätta nå mer om dom. Träffat dom tre gånger tror jag, senast var idag. Men ja. Ni kanske förstår. Det var väl det.

ONE MORE KISS CAN BE THE BEST THING

Har fixat mig lite granna till nästa stopp av julfriande. Bestämde mig för att ha plattat hår, så tog fram plattången. Slutade med att jag gjorde lockar med den. Min roll är att vara pappas lilla flicka idag, vara sockersöt och låta mina ögon glittra lite granna. Varför? Jag vill ju ha bra julklappar! 




ni ser, nu har jag också blå ögon! för er som inte tror mig.

AND WE JUMP LIKE THERE IS NO TOMORROW

Haha kan inte sluta skratta åt mini. Han är asrädd för min pilatesboll, den är ju enorm jämfört mot lilla han. Så när man sitter och hoppar på den lite lätt så blir han jätterädd och ser ut som på mitten bilden. Men vi ska hoppa i sängen nu. Ska ju fira jul imorgon igen, hos pappsen. Funderar på att ta mini med mig...




kolla bara, mina lårmuskler sticker till och med ut. låt mig tro så, okej?

THERE'S NO ROOM, NO SPACE TO RENT IN THIS TOWN

Idag har vi som sagt njutit av en julklapp, biokvällen! Vi drog in till Uppsala och kikade på nya Narnia, Kung Caspian och skeppet Gryningen (?), tror det var så den hette. Filmen var bra faktiskt, inget att klaga på. Tycker Narnia är så mysiga filmer helt enkelt. Vill också vara drottning i mitt egna land, nej men juste... det är jag ju!



♥ DAG 10 – DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG.

Ja, glömde ju bort att knäppa kort på mina kläder idag. Inte direkt nå märkvärdigt var det. Svarta jeans, mönstrad topp, svart slapp kofta och svarta strumpisar. Istället för halsband hade jag min svarta tubhalsduk. Sen hade jag min dunjacka, mina svarta boots och en hög stram hästsvans. 

Nu sitter jag i handduk på min pilatesboll och försöker penetrera den. Skämt åsido, på den sitter jag i alla fall.



MIN JULAFTON

Igår var det ju julafton och jag hade jättemysigt med mamma, bror och syster. Sen drog vi till mormor efter Kalle. Fick fika och sådär. Efter Karl-Bertil Jonsson så fick vi våra julklappar. Jag hade önskat mig en tv, men visade sig att jag tydligen inte varit så snäll i år.

I julklapp fick jag en precis likadan peakjacka som jag redan har (sämst), björnborgtrosor som inte var så fina (dom fick Wiick), Ett par strumpbyxor (som mamma fick när vi kom hem) och pengar. Sen av mamma och Danne fick jag en pilatesboll, en balansplatta, biokväll med syster och mamma, pengar, tre par spetstrosor, lite grejer från apoteket hehe, silverschampo, tror det var allt. Pengarna hamnade till slut på 4600 kr, bra till resan! 

Men jag ska ju som sagt fira jul två gånger till, så kanske kan skramla ihop lite mer pengar och lite mer prylar!






syskonkärlek, ååh.
(ja, jag kollar nog på min morbrors flint eller något)

IT'S AN ADDICTION, SUCH AN ERUPTION

Wiick fick spelet med andra ord och det har vi nu suttit och spelat i ca två timmar. Fyfan vad jag har skrattat åt mamma, så jävla dum. En sak hon skulle förklara löd "när man inte tänker på något, så kan man inte tänka på det här?" Ingen visste var det var, knappt hon. Nu måste jag sova nu, ska upp imorgon och in till stan, fint!.



vann hela tiden, nästan....

♥ DAG 9 – MIN TRO.

Ja, tänkte gör det kort och skriva att jag inte tror på gud och jesus och så. Men det förekommer att man kanske ber till honom ibland, alltså tex. "snälla, låt mig sätta den här straffen" eller liknande. Däremot tror jag på vetenskapen och sånt man kan bevisa. Det var väl lite kort och gott, enjoy.


konfagänget, vi var coola och kallade oss själva konfaglidarna, de ni!

TILL ER ALLA, FRÅN OSS ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!

Familjen gör sig redo får Kalle Anka. Ananaspajen är klar och ska avnjutas med gräddglass. Julmusik hörs från vardagsrummet, samt min bror som sjunger med. Det är precis som det ska vara. Jag är så lycklig just i denna stund, kan inte bli bättre.


Ska jag bara ärlig så blir man blekare utan blixten, faktiskt. Min mobil ger inte rättvisa helt enkelt.

FEEL THE ADRENALINE MOVING UNDER MY SKIN

Cool som man är så vann man ju på bingolotto, inget jag vill skryta om, men nu vet ni. Danne hade köpt nå chips med vinäger och salt, lök eller något sånt. Sjukt äckligt, ät det inte. Gör fortfarande äckliga miner efter en halvtimme...


inga passande bilder, så får bli på leopardklänningen som jag skickade tillbaka. ful på helt enkelt.

KOLLA SÅ FIN MINI KOMMER VARA PÅ JULAFTON




hahaha mittenbilden....

♥ DAG 8 – ETT ÖGONBLICK.

Gud vet inte vad jag ska ta... ett ögonblick. Kan ju ta ett enkelt ögonblick som inte lär bli långt. När jag fick Minimoj. Jag låg i badkaret och var lite deppig (kommer inte ihåg varför), men i vilket fall så knackar mamma på badrumsdörren. Sen öppnar hon och säger "Det är någon som vill säga hej till dig". I hallen stod en lurvig liten sak, han var verkligen jättelurvig och hade dom där hundögonen. Jag kunde inte låta bli att skina upp och skynda mig upp för att gosa med honom. Hur glad som helst var jag.

Sen dess har han varit min katt, min bebis. Jag kan göra vad jag vill med honom, och det kan bara jag göra i familjen. Så därför är han väl min också. Han kommer flytta med mig till pappa sen när mamma och wick flyttar till kalmar. Perfekt!



TRÖÖÖÖÖTT

Vaknade för några timmar sen, men hade en fruktansvärd huvudvärk så fick ligga i sängen med fläkt vid skallen. Bättre nu, och snart kommer min bror hem med massa knäck, mmmm. Sen kanske jag borde klä på mig, men nej jag är alldeles för lat, eller...?

Felicia hörde av sig till mig idag, blir så glad varje gång. Ett tecken på att hon lever i alla fall, känns som att hon är död... Men men så är ju inte som tur är! Håller tummarna för att hon kommer tillbaka efter jul, saknar henne såååå.



BACK IN THE OLD DAYS

Vi har precis gjort klart våran julklapp till vår storebror, vet inte om han läser min blogg så ofta, men lika bra att inte skriva något om det. Han kommer bli väldigt glad, annars slänger jag arga blickar till honom tills han bli glad och fäller en tår, så sant så sant!


hotties... vafan gör vi?

♥ DAG 7 – MIN BÄSTA VÄN.

Alltså jag vet inte riktigt vem jag ska skriva. Förr hade jag nog sagt Lina, men vi har glidit isär. Men om jag frågar mig själv vem är min bästa vän som bryr sig om mig, som finns där varje dag och som jag kan vara mig själv med, så är det nog Jenny.

Vi började lära känna varandra när vi konfirmerades 2008-2009. Hon var rolig och framåt och det gillade jag med henne. Vi började lära känna varandra mer och mer, och det visade sig vara en stark vänskap som växte fram. Sen fick jag höra att även hon sökt till Thorén samma klass och allt, då blev jag sjuk glad!

Jenny är en tjej som tänker mer på andra än sig själv, väldigt omtänksam och har goda råd när jag har mina äckliga problem som alltid. Hon är fin och älskar hennes smilegropar, vill bara dra av dom från henne och sätta dom på mina kinder. Men jag älskar Jenny, hon är världens bästa vän så därför har jag valt henne :)

I know you love me, bitch. 



♥ DAG 6 - MIN DAG.

Ja, jag hade ju i sort sätt fyllt upp hela dagen igår så missade att göra dag 6. Men jag tar den idag istället och skriver om gårdagen, den är nog liiite mer intressantare också.

Började med att jag vaknade sju och flög upp ur sängen. Kastade i mig frukost och sedan drog jag på mig klänning som satt som en påse på mig. Även fast tårarna brann bakom ögonlocken så höll jag emot och fortsatte fixa mig. Sedan tog jag bussen 0820 från Söderfors, sedan bussen till Uppsala med 0900. 

Sen har jag ju berättat om Thoréngalan. Väldigt kul. Efter det drog jag för att köpa nya skor, upptäckte att min klack hade lossat en bit från ena skon, tur att jag inte ramlade när jag skulle upp på scenen säger jag bara. Sedan skulle vi fika, jag, jenny och thisen. Men vi drog till Mcdonalds. Jenny betalade den fina lunchen åt mig, snäll som hon är.

Det var meningen att vi alla skulle till Tommy efteråt, men han svarade inte konstigt nog. Fick bli snabba omställningar. Vi hamnade hos mig. Drack och körde lekar, riktigt trevligt! Sen bestämde vi oss för att dra mot Uppsala och jag var taggad. Men under bussresan blev jag så otaggad, och kände att skulle slockna vilken sekund som helst. Tog bussen tillbaka till Söderfors och somna direkt.

THE LOVE WAS POURING FOR YOUR EYES

Ååååh seg. Vaknade precis ur en för jäkla fin sömn. Kollat på the Town och Jennifer's body har jag hunnit gjort idag, men tror det lär hinna bli någon film till innan jag somnar igen. Känner mig helt... borta. Blir kanske bättre efter en kall dusch.



OPEN UP YOUR PLANS, AND DAMN YOU'RE FREE

Gårdagen var rolig. Vi åkte hem till mig. Jag gjorde våfflor till Lina, Jennifer och Fanny, och dom tyckte de var goda. Jag har lyckats med något här i livet! Sen började vi lite smått, och det var kul och trevligt. Sen kom resten och de flesta var inte så tagg, så blev en aning tråkigare. Halvvägs till Uppsala, så kände jag att jag inget hellre ville ligga i min säng, jag hade blivit otagg. Så jag drog mig hemåt.

Nu ligger jag i min säng, vaknade nyss. Sjuk hungrig är jag, men orkar inte fixa något.



THORÉNGALAN

Idag var det Thoréngalan, första gången för mig. Det var sjukt kul och bra anordnat. Jag satt för mestadels och var nervös. Till sist kom dom till min kategori, årets drottning. När dom sa "dribblar brallorna av alla grabbarna" höll jag på dog haha... Men till sist så sa dom mitt namn, och jag fick gå upp. Blev helt stum och sa något i stil med att jag inte visste vad jag skulle säga och så tackade jag alla som hade röstat på mig. 

Nu efteråt förstår jag inte varför jag var så nervös. Men kul var det! Nu hörni ska det firas hos mig, så måste röja undan innan alla kommer och fixa lite grejer. Men ni ska få en tjuvkik på min krona också såklart! Världens finaste krona.





WHEN YOU TELL THE WORLD THAT'S YOU'RE MINE

Jag vill stanna hemma imorgon. Jag hoppas innerligt att jag slipper stå inför hela skolan och hålla ett tacktal, vafan tänkte jag med? Jaja, jag är etta, hur stor chans har jag att vinna egentligen. Nervös i onödan haha... Fick precis veta att Thisen kommer imorgon för min skull, åh glad jag blir. Synd att inte flodkon kommer, men vi ska ha kul åt dig med stumpan!


grab a ball -pose. mmm graciöst!

♥ DAG 5 – VAD ÄR KÄRLEK.

Kärlek för mig är ett väldigt starkt ord. Man kan känna kärlek till så mycket. Jag ser kärlek som något fint, något underbart och alldeles unikt. Jag känner en stark kärlek till min syster. Jag har fattat tycke för en pojke. Jag älskar min säng och min Minimoj. Det jag menar med det är att det är finns så många olika sorters kärlek. Man kan inte sätta ett finger på kärlek, utan det ordet är böjligt och kan uppfattas olika från person till person.

När det gäller kärlek till en pojke så är jag inte den som blir kär jättelätt, men jag fattar tycke för någon lite lättare. Och när jag gör det, så blir jag blind och lägger min energi på honom. Men det tar ett tag för mig innan jag kan säga att jag är kär, och just orden "Jag älskar dig" betyder så enormt för mig och därför kan det ta månader för mig att säga de. 

Lycklig kärlek är oövervinnlig medan olycklig kärlek gör att det känns som att hela ens värld rasar samman.

WE LIE HERE I THE DARK ALL THE WRONG THINGS ON FIRE

Igår grinade jag och kastade saker om mig bara för att min klänning blev "förstörd". Mamma sydde in för mycket och därför bli mina tuttar platta i klänning och resten runt midjan och neråt är  hur pösigt som helst. Men med lite nålar och nyper här och där så kommer nog klänningen sitta helt okej ändå. Pillat en del på morgonen. Nu är håret nästa problem.



sneakpeak!

IF I WERE A BOY, I THINK I COULD UNDERSTAND

Nu skulle jag suttit hos Jenny, men det blev inget... Istället har jag hunnit hjälpt lillan och mamma med julgranen och sådär. Jag är nästan frisk! Hur underbart som helst, dock har väl fotbollen uppehåll när som helst, kalastajming som vanligt! Bra milla, bra. Nej men för övrigt så kommer jag köra på ögonskugga i hårbotten på tisdag, coolt va?


och jag vill ha långklänning, men vågar inte.

♥ DAG 4 – DET HÄR ÅT JAG IDAG.

Till frukost blev det mackor och varm choklad. Till lunch blev det potatisgratäng och lövtunn biff. Ikväll kommer vi säkert käka något lätt men ja. Gud så intressant va? Aja, nu har jag gjort mitt iaf. Enjoy!

MIN BRÄNDA PEPPARKAKSGUBBE!


en lite svart pepparkaksgubbe, stilig i hatt och grejer! haha han är väl för söt? gå in på wicks blogg och rösta.

I STILL WISH YOU THE BEST WITH A... FUCK YOU!

Dagen har spenderats i Uppsala. Har handlat julklappar hit och dit. Hittade verkligen ingenting jag ville ha, förutom ett par skor som var för dyra för att min lillasyster skulle köpa dom till mig... Men hittade julklappar till alla i min familj, vilket var det viktigaste. Nu ska jag kolla på film med lillan istället för att ruttna här hehe. 


ballongklänning... men min rumpa är ju stor ändå hihi.

jag köper dom och mamma köper mina andra, dom som är i (bakgrunden).

♥ DAG 3 – MINA FÖRÄLDRAR.

Jag har som dom flesta andra en mamma och en pappa. Dom är skilda sen åtta år tillbaka men jag älskar dom båda lika mycket ändå. Dom är så olika varandra så att jag tänkte att jag berättar mycket enskild om båda två. 

Mamma Marianne

Född: 1957 den 10 april
Kön: Ingen aning... shemale
Smeknamn: Mamma, Mammsen, Kärring, Tjockis

Min mamma och jag är väääldigt lika varandra (i sättet som tur är). Vi ryker ihop ganska ofta, men när vi är sams är det underbart. Jag kan prata med henne om allt, verkligen allt. Vi pratar killar, sex, känslor, hur många gånger hon gick på toan den dagen, ja allt. Hon vet allt om mig, ni behöver inte oroa er. Min mor kan dock ingenting när det gäller... allt. Ingen idé att fråga henne om hjälp med något skolarbete, men hon är söt för det.

Hon har en karl i Kalmar som är hur bra som helst för henne. Han tar hand om henne och sen får vi lägenheten för oss själva några helger. Senaste gången jag träffade honom var sommaren 2008. Så kanske börjar bli dags snart?


riktig pingla på 70-talet (?), hehehe

Pappa Arne

Född: 1947 den 11 juli, gammal man min käre far!
Kön: Definitivt man
Smeknamn: Arne, Pappa, Padre, Pappsen, Arnie, Sune Bäver, Rally-Arne

Jag har alltid varit pappas lilla flicka. Han är lång, smal som en sticka och ser ut som mr Bean som pricket över i:et! Som person är han rolig, glad jämt, pinsam som en förälder ska vara, dock ingen empati för fem öre, men jag gillar honom ändå. Han tror han fortfarande är tonåring och gillar att ha det nyaste prylarna (dock inte kläder...) och gillar när jag har fest, speciellt när han får vara med haha. 

Nu har han en kvinna som heter Maria. Hon har även två barn, Marcella och Daniel, som är hur roliga som helst. Trivs med dom. Än har dom bara varit tillsammans i ett halv år, men hoppas det blir längre.


Sa ju det, mr Bean!

TALKING ABOUT MY HAIR

Ja, jag kommer för närvarande att bära mössa på mig, just för att när man precis blekt håret så ser du ut som att man inte har någon hårbotten och det är förjävla fult. Men jag är snäll. Jag tänker bjuda på en bild eller två faktiskt. En med riktigt ljus och en med webbkameran där man även "ser" min hårbotten.



lite annat ljus i webbkameran... jenny vill du cama?

♥ DAG 2 - MIN FÖRSTA KÄRLEK.

Min första kärlek var Alexander Olsson. Första gången vi träffades var när han och Petra skulle vara med varandra, jag och Sandra skulle också vara med av någon konstig anledning. Alex var jättekär i Petra, men hon verkade inte lika intresserad då (?), rätta mig om jag har fel haha. Och när jag såg honom den dagen tyckte jag han var skitsnygg och hur rolig som helst. 

Efter den dagen blev jag och Alex bra vänner, vi pratade nästan varje dag om hans kärlek till Petra haha... Sen några månader senare berättade han att han inte längre var kär i Petra utan i någon annan istället och sen berättade han att det var jag. Jag blev ju helt tokig av glädje. Det första jag gjorde var att prata med Petra och fråga vad hon tyckte och om det var okej, och det var det. 

Alex och jag var tillsammans i lite mer än nio månader. Vi hade askul tillsammans. Han plockade även min blomma, haha fyfan vad fult det låter, men så är det. Jag kunde vara mig själv med honom, och sånt tycker jag ändå är det viktigaste. Men han var lite för... toffel för mig. Haha taskigt sagt kanske? Men för att vara ärlig så var han det. Det var i alla fall därför det tog slut. 



haha hittade lite bilder på en skiva, tog fan bilder hela tiden. Sista bilden är bara såå ful hahaha. Jacke som drygade med min kamera varje dag i sort sätt, men kul som fan hade jag, syns inte det? Världens jävla smile på alla bilder.

FÄRGA HÅRET!

Kul att jag har tid hos frisören 0815, när jag hade kunnat sova hur länge som helst... Men det måste göras och mamma betalar så man ska väl inte klaga! Efter det ska man till tandläkaren också, jobbigt.


slitet är det med, får se om hon kan toppa det med

DO YOU EVER FEEL ALREADY BURIED DEEP

Tänkte precis skriva "KOM IGEN OCH RÖSTA PÅ MIG, SISTA DAGEN OCH ALLT" men sen gick jag in på galabloggen, och då hade ju röstningen avslutats klockan tolv idag. Så det går inte att göra någonting åt det nu hehe. På ett sätt skulle det vara kul att vinna, men tänk att få stå och prata inför hela skolan, jag som knappt vågar redovisa inför klassen haha...


vill ju att du ska komma och skratta med oss på galan, puffen...

I SEE YOU DRIVING 'ROUND TOWN WITH THE GIRL I LOVE

Precis klätt på mig, klockan är kvart över fem! Legat i sängen i sex timmar, mer än okej. Sjukt vad jag hostar och vad det kommer upp, hehe... Går inte inte på detaljer där, men ja, jag har spytt. Pappa och jag ska snart åka förbi Jossa, hämta min dataladdare sen ska jag be han göra mat till. Om han inte gör det, är det bara att hosta lite extra, kanon!



känner mig lite julig med min röda halsduk, perfekt.

♥ DAG 1 – PRESENTERA MIG SJÄLV.

Ja, jag ska väl försöka att dra en liten presentation av mig själv då. Mitt fullständiga namn är Camilla Madeleine Persson, men de flesta känner mig som Milla Persson. Jag har valt att kalla mig själv Milla för att jag tycker Camilla är så otroligt fult och jag tänker bara på en 40 årig hemmafru, som gillar att läsa böcker och som är grym på att laga mat = allt som inte jag är med andra ord.

Den 10 juni 1994 ploppade jag ut ur min mor. En väldigt bra sommar för övrigt, gick ju bra för Sverige i VM, det minns ni väl? Det jag tycker är bra med att fylla på sommaren är att jag får paket två gånger om året med jämna mellanrum, vilket resulterar till att jag får mer och dyrare presenter och julklappar (Dom hinner ju spara en del på ett halv år menar jag). Sen är det ju alltid kul att fylla år på skolavslutning, vilket jag gjort ett x antal gånger.



FOTBOLLEN


När jag var ca 9-10 månader började jag gå och några månader senare så var jag ute och sprang med pappa på gräsmattan. Det var han som fick upp mitt intresse för fotbollen. Vi spelade jämt på gården hemma och han lärde mig sin finter, som jag tycker såg så komplicerade ut (som jag nu istället inte går på en enda gång). När jag var sex år, så stöttade han mig och tog mig upp till fotbollsplanen där dom andra tjejerna spelade. Han satt där och kollade varenda träning och peppade på mig, vilket jag älskar honom för. Fotbollen är en stor del av mitt liv än idag.

Idag går jag på Thorén Business School i Uppsala. Går Commerce där, med andra ord handel. Jag stortrivs. Har världens bästa klass och jag har träffat så härliga människor. På Thorén finns även fotbollsakademin som är för dom som är fotbollsintresserade, och det går självklart jag. Träningarna där är väldigt intensiva med roliga, bra kombination och jag älskar det!



SOM PERSON


Som person är jag väldigt empatisk, jag förstår andra människors känslor och kan sätta mig i deras situationer. Jag är väldigt omtänksam och låter mina vänner gå först, vill att dom mår bra. Mår inte jag bra psykiskt t.ex. så försöker jag inte visa det, utan istället sprida glädje till mina vänner. Ganska falskt, men jag tycker att det är jobbigt att vara verbal, jag är en väldigt analyserande person. Därav försöker jag istället klistra på ett leendeMen jag är sjukt spontan, vill hitta på galna saker när som helst. Vill att saker ska gå fort. Är också väldigt blyg, rädd för att folk inte ska skratta åt min sjuka humor, och då blir det pinsamt och jag hatar pinsamma situationer. 

Vad kan jag mer berätta om mig själv? Kanske vad jag är rädd för... Jag har världens största fobi för ormar, dom är så sjukt äckliga och värdelösa. Varför finns dom? Vad gör dom som är så bra? Anser inte att dom gör något vettigt här på jorden. Men till det jag gillar istället är mat, skriva svenskauppsatser (nördvarning!), fotboll, mina vänner, min familj, utmaningar m.m.

Något som gör mig glad: Överraskningar, Fotboll i allmänhet, Käääärlek!
Något som gör mig ledsen: Småtjafs, Saknader, När man förväntar sig något men som aldrig blir av, Idioter.


och jag gillar mitt hår, i alla fall på den här bilden.

JENNY OCH JAG TÄNKER LIKA, VÄLDIGT LIKA


haha skrev det samtidigt och vi är alltid sugna på fika, som menade för varandra!

JOBBIGT ATT VARA SJUK...


...eller? sova, maaat (och gotti) och filmer, mmmmm.

SAKER JAG KAN FYLLA UT BLOGGEN MED

Alla gör ju sådana här listor och jag tycker faktiskt det är kul att läsa dom, sen va ni tycker om det bryr jag mig inte om för jag ska banne mig också göra det! Vet att Oskar kommer gilla det, mitt största fan här på bloggen :)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

WE'RE ALL GOING DOWN AT THE END

Idag gick våran redovisning faktiskt bra, var inte jobbigt och inte pinsamt och jag var inte nervös. Jag är jättesvag som person efter allt som hänt och även det som hänt nu hehe... Men idag kände jag mig stark. Det är så skönt att veta att även fast man legat på botten ett bra tag, så är man på väg upp.



PUMP IT

Lovat mamma att sova nu, så borde väl göra det också. Funderar på att träna på lördag, mina bröstmuskler börjar se lite tanigare ut, eller vad tycker ni? Får se hur det bli alltså, måste ju träna upp dom, det viktigaste fan... Jaja, godnatt allihopa!



AND ALL THE THINGS YOU DO, AND IT WAS CALLED YELLOW

Fick hem klänningen idag och den är för stor. Måste hålla upp den, för små tuttar alltså... Sen lite stor i midjan och en aning lång, dragit upp den en bit på bilderna för att se hur det skulle se ut. Men det blir nog denna klänning ändå. 

Gillar att mina ben ser ut att vara 2 meter långa när jag har klackar eheh.

spexa till mig lite på mittenkortet, och mitt ansikte blev bajs, och inget bra när jag beskärde det i paint. därav dålig kvalité!

HOW SHOULD I MANAGE THIS WITHOUT YOU?

Vill skriva världens inlägg om hur jävla bra du är, men jag vet att du inte kommer att läsa det. Kommer gå och sakna dig hela tiden något fruktansvärt. Du är för bra för det här, det är du verkligen. Världens finaste flodko... Kommer börja gråta vilken sekund som helst, haha mes som man är. Om du på något sätt läser det här, så ska du veta att du är helt underbar och du har gjort mig så jävla mycket starkare som människa, du är så grym flicka lilla. Jag älskar dig.







STRÅLANDE STJÄRNA

Sitter i sängen, har precis käkat. För jävla gott. Kollar på Lucia på tvn, gud vad jag älskar luciatåg, haha jävla tönt jag är... Men det är mäktigt på något vis. Dock hade vi världens sämsta luciatåg, inget man kan kalla mäktigt. Men eftersom det är lucia, så bjuder jag på en bild från när jag själv var det förra året.


I Sandras röda band, min ängel. <3

I COULD BE CHASING BUT MY TIME WOULD BE WASTED


Är han värd alla uppoffringar? Jag ligger fortfarande i sängen, kommer inte gå upp, kommer inte röra på mig. Jag har en sån där funderar-dag. Kritisk till allt just nu. Men gör mig glad och rösta på mig här!

STÄDA RUMMET

Om jag städar rummet så får jag 30 kronor... är det värt det? Med tanke på min budget så är det kanske dags att lyfta på arslet och göra det. Mamma kommer för övrigt närmre och närmre med dammsugaren, för skynda på!

YOU GOTTA DANCE UNTIL YOU ACHE, UNTIL YOU DROP

Lite bilder från igår, lägger väl in lite fler på facebook antar jag. Annars hade jag förjävla kul igår. Kul att träffa folk man inte träffar så ofta längre, så det var sallad helt enkelt. Felguk – 2nite - Original Mix, den låten nöttes ju en hel del!








NU SKA VI SE, SA BLINDA SARA

Mmmm känns perfekt såhär dagen efter. Ligger i sängen med en stort glas iskallt vatten, solen kikar in, det går bra nu. Ska börja skriva klart båda uppsatserna idag, toppen alltså! Luktar mat... kanske drar mig till köket istället.


typ så känns mitt huvud.

LIKE A G6

har en fuldag, men det stoppar mig inte från att parta med tjejerna! öÖÖÖÖS!




GRANDMA'S BOYFRIEND

Fick med mig ett par stora och väldigt sköna mjukisar hem och en flanellskjorta som är också för skön. Sen även ett par sloggitrosor, hur sköna är inte dom? Bara massa skönt idag.

Fick även träffa mormors "pojkvän", haha hon är väl för rolig hon. Ni vet väl själva hur man är när man är nykär. Ler hela tiden, kan inte låta bli att pilla på honom, ja... sånt, ni fattar. Söt var hon, hon såg mänsklig ut för första gången.


titta vilken fin kommentar jag fick om mina läsloggar, fyfan så stolt.

EVERY DAY IS A START OF SOMETHING BEAUTIFUL

ASSÅ SHIIIIET, ligger i sängen och skriver musik och rörelse -uppgiften. Går väl helt okej. Ska skriva lite i bilen på väg till Tierp också, ska loda runt där och kanske hitta några stövlar, vad vet jag. Kan ju vara bra att ha. Vi hörs senare... eller jag hör av mig, ni bara sitter där och läääser!


JAG HJÄRTA RASMUS!

ALL THE PEOPLE IN THE WORLD CAN'T BE THE SAME

Pappa drog hem för ett tag sedan. Haft väldigt kul må jag säga. Han är fan sjuuukt seg på datorer. "Klicka där, till vänster... till vänster... till vänster... TILL VÄNSTER SA JAG JU!!" typ så lät jag hela tiden. Men inte lätt att var gammal.


kör stenhårt på gamla foton nu, för grymt snygg man var då. Här har vi dagens outfit bland annat.
Rosa tröja med fjärilar - Monki, Gröna byxor - Filippa K

ÅTERFÖRENING

Nej då, kanske var att ta i... Men snart kommer min pappa hit. Hela familjen ska käka pizza och kolla på idolfinalen. Jag ser fram emot det, dock kommer det vara en aning stelt, men har ju mina käraste nära mig (minus min fina bror). Perfekt.



så brorsor ska tas!

SPREAD YOUR LEGS AND SHUT UP, AND THEN HE WANT YOU

Nu säger mamma att jag får träna ändå, bara om jag tar det lugnt... amen döööö. Hon vet att jag alltid kör på som en tok i vilket fall även fast hon säger sådär, så egentligen menar hon att det är helt okej? Vilsen tjej. Fotbollskär tjej.

Rösta på mig här!

kör stenhårt på egobilder. sexig bondfan! ehee

AND YOU HOLD ME IN YOUR ARMS, AND ALL THAT I CAN SEE

Sitter i soffan med lillan. Har kollat igenom hela skolkatalogen på ca en och en halv timme. Snart bär det av till träning där jag dock inte kan vara med, men ska sitta där och peppa tjejerna! Ska ju även visa upp lotten och köra segerdansen eller något liknande, hehe. Förresten... Rösta på mig här!

Hittade för övrigt en helt okej klänning till galan, den är ju inte för fin heller, eller? Pappa betalar, pappa betalar...


GE MIG BLAKE LIVELY'S HÅR!

Philip höll på med mitt hår nyss, var så skönt att jag höll på somna. Det är nog nästan det bästa jag vet (efter mat då). Ska be någon annan gör det nu, mmmmm hur skönt som helst.

Rösta på mig här!


hur fin hårfärg som helst.

ÄR MAN KUNG SÅ ÄR MAN!

Småföretagande A - MVG
Praktisk Marknadsföring A - MVG
Läsloggar Sv A - MVG


Hur jävla bra känns inte det då? Vann ju även 500 kr igår på lotten (Milan - Ajax). Tror min tur håller på vända, eller? Ska inte säga för mycket. Kommer säkert göra bort mig inom en snar framtid ändå. Men segerdansen gör jag just nu, woho!

Rösta på mig här!



VOTE FOR ME!

Ni måste ju spana in bloggen, kika på den alldeles katastrofala bilden på mig och såklart även rösta på mig och det gör ni här! Tror dock inte jag någon chans, men alltid kul och se liksom. Haha rolig grej ändå.

Kom igen, "drottningen av fotboll" ska väl ändå få vinna... haha att dom ens tog med det, pinsamt.
http://thorengalan.blogg.se/



BOLLEN LIGGER STILL FÖR ETT SLAG.

Ingen fotboll på ett tag då... Känns ändå som en lättnad, men sjukt tråkigt att inte träna med laget, det är ju de bästa på hela veckan. Den unilaterala träningen kan bara gå och dra sig, fyfan. Hostan har lugnat sig lite, känns bra det iaf!


I DON'T KNOW WHAT YOU DO, BUT YOU DO IT WELL



grr... mina sexiga nyckelben alltså.

STÄNG IN DOM I ETT RUM OCH LÅT DOM INTE ÄTA

Godmorgon gott folk! Imorse när jag vaknade hade jag fått en stor näsa, illa alltså... Sitter för övrigt med Jenny i grupprummet. Vi finslipar lite på våran redovisning som håller hus nästa vecka, fint. Äcklig mat idag i matan, kommer jag överleva? Det är frågan.



HOPE THERE'S SOMEONE WHO'LL SET MY HEART FREE

Fyfan, min medicin smakar så jävla illa. Tar den enbart för att den innehåller morfin hehe, nejdå. Den hjälper, men nej. Kväljningar direkt. Kom precis på att jag inte kan kolla i kors, vilket jag trott i alla dessa år, stor besvikelse...


enjoy. dröm om mig.

I THINK I'LL ALWAYS BE DADDY'S LITTLE GIRL

Inatt drömde jag att jag hittade min pappa död, och det var så hemskt. Så jag smsade pappa, ville försäkra mig själv att det var en dröm. Fick kanske världens gulligaste sms tillbaka från pappa:





För er som inte vet, så har vi haft det väldigt jobbigt. Det fanns tider då Wick och jag var raderade ur hans liv. Så detta betyder så himla mycket för mig. Finns säkert folk som tänker "och?", men jag orkar inte. Läs inte isf. glad blev jag, och det är väl ändå det viktigaste?


WE WON'T BREAK, WE WON'T DIE.

Fortfarande i chocktillstånd tror jag. Jag blev nominerad till Årets Drottning... alltså va? Hur? Helt wierd, men ändå känner man sig lite hedrad såklart. Dock fick man ju en fin motivation "dribblar brallorna av grabbarna", folk kommer få fel uppfattning av mig har jag en känsla av.


Man är väl king på paint hehe...

EN UPPDATERING

VILL HA MAAAAAAAAAT. Fyfan så jävla hungrig jag är, blir sur. Ska till doktorn om ca 2 timmar också, orkar inte... Åker hem istället, eller? Nej, dukitg flicka. Jävla dampinlägg. Ooooorkar inte, men se där. Där har ni en uppdatering!



I GUESS THE CHANGES IN MY POCKET WASN'T ENOUGH


Går inte helt sämst, men inte riktigt jättebra heller. Blir aldrig frisk heller. Blir sjukan imorgon, och sova nu. Natti! PS. min bror är hur bra som helst, han har gjort knäck till julafton och ska göra lussebullar (har jag bestämt). Bäst.

WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME

Vet inte vad jag ska skriva, ingenting är intressant. Ska spela lite fotboll om ca två timmar, känns bra, men jag är så sjukligt seg idag. Skulle kunna lägga mig i sängen och sova tills morgondagen. Men ska man bli biff så måste man...


ja, i träningskläderna, helt utan smink. mmmmmysigt.

I KNOW I'M NOT A HOPELESS CASE


vill. nu. varför så komplicerat?

SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN SVEN

Idag har min bror namnsdag (Sven), grattis till han! Själv ligger jag i sängen med mini (såklart...) och väntar på att alla repriser ska börja på femman, det är nog det bästa med söndagar. Inte taggad på skola imorgon, kill me. 

MILLA GOES MAMMA

Crap... jag har gjort Minimoj knäpp. Han tror jag är hans mamma (vill jag tro...). Om jag inte bär runt och klappar honom om rumpisen eller har honom i knät så jamar han som en jävla kamel. Trodde han var sjuk först men inte då. Bebis.



så fort jag inte rör honom måste han kolla vad som händer


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. nejdå hehe

YOU JUST GOTTA IGNITE THE LIGHT AND LET IT SHINE

Igår hade vi tjejer hur trevligt som helst faktiskt. Åt på china garden med några brudar. Kvällen kunde ju dock ha slutat bättre för min del... Träffade tre härliga tjejer som vi hängde med resten av kvällen, vilket var lite random, men jävligt kul. Bjuder på lite bilder, fler finns så småningom på facebook!








inga drag dock, men jennys tal är ju rörande!

JUST OWN THE NIGHT

Kom precis hem från träningen, men nu måste jag sticka igen tydligen. Till Tierp igen, känns ju värt... Får iaf julmat, så ska väl vara tacksam. För bra träning förresten, gick helt okej, känner mig nöjd till en viss del, så det ska vara!



Minimoj fick lyckokakan istället, han blev åtminstone glad...

TONIGHT WE GONNA EAT

Fixat mig lite, nu ska jag gå ner på stan och möta upp Jennyboy. Ska ner och käka på China garden sen med ett gäng brudar för att fira Jossa och Felicia, utan Felicia dock... Känns lite tråkigt. Men ha det så bra hemma gumman!



gillar ni inte min bild va Malin då? hehe

'CAUSE BABY YOU'RE A FIREWORK

Sjukt fin och jag diggar henne sjuk mycket. Hennes stil och hennes röst, mmmm bra. Älskade Katy i Victorias Secret Fashion Show 2010. Delar därav med mig klippet och bilder då hon sjunger firework i showen.




MAKE THEM CROSS THE SKY

Sitter på mammas jobb, ska försöka få henne ner till vilorummet. Där har dom bland annat en massagestol och någon grej man står på, så skakas fettet bort (hur skönt som helst), hehe bra ju. Laddar upp kvällen med detta:



AND IT WAS ALL YELLOW

Underbart att åka in med dem nya fotbollskläderna och känna doften av gummigolv när man kom in. Helt underbart! Dock är jag sjuk och fick göra övningar på sidan och hjälpa Niklas denna gång. Men heeelt underbart.



'CAUSE I CAN'T GET ENOUGH, I CAN'T GET ENOUGH

Träningen gick ju sämst, och inte nog med det så ska jag ha unilateral träning imorgon, yippie! Fyfan dör nästan känner jag. Inte nog med heller så ska jag bära väskor som väger minst 15 kg i var genom hela staden. Mina axlar kommer vara helt slut.

Ska lägga mig och drömma att mina axlar blir masserade av någon inoljad hunk. Delar med mig av min sköna lista. Den är snygg, den är bra, kanske inte sexig men den är är bara helt enkelt... katt, mjaoou.


ja helt meningslös bild, men hellre det en ingen alls, eller hur var det?

IT'S TAKING ME HIGHER, HIGHER OFF THE GROUND

Äntligen är dom här! Dom heliga kläderna, träningskläderna/matchkläderna. Fick överdragsbyxor, Långärmad, t-shirt, shorts och två par strumpor (vita och blåa). Vi är blå-vita, vilket kanske inte syns så bra på bilderna, askalas!


megasnyggt ju!

MATEMATIK

inte riktigt min grej alltså...



ETT JÄTTEKUL INLÄGG

Felicia har åkt hem, jättekul. Winta räknar matte = skiter i mig, jättekul. Jenny sitter vid ett annat bord, jättekul. För övrigt så är allt jättekul. Imorgon däremot ska jag ha jättekul. Jättekul ju.


döööd på bilden? ja.

YOU GOT MY STEADY HEART AND YOUR REASONS


miss j.

I'M NOT GONNA BLAME IT ON YOU

Bebis och jag är helt pluggfria och helt oupptagna, skulle ju som sagt gjort annat idag, men det sket sig ju som vanligt. Slutar väl med att jag sitter hemma med honom varje kväll istället. Inget fel med det eheee..


för himla söt, dock jobbigt att han ska sova just på min hand.

SNYGG KILLE?


svar: NEJ! varken på insidan eller utsidan. Usch blir ledsen bara jag tänker på honom.