OH, GOT THIS FEELING THAT YOU CAN'T FIGHT

Dagen har inte varit med mig riktigt. Hade en sån där jobbig fuldag då allt är fult. Imorgon ska jag städa min garderob, bara fult. Haha positiv tjej. Nej, men det har varit en jobbig dag och morgondagen kommer bli minst lika jobbig. Många vet säkert varför.


Idag var det Armies dag. puss på han! Han är väl för snygg?
Snart kommer en ny film med honom också, kanon!

YOU'RE NOT ALONE, WAIT 'TILL THE END OF TIME



Hatar att dom sitter bra just nu (resulterar till att dem kommer vara riktigt stora nästa sommar, eller i slutet på denna sommar). Dom är dock inte lika höga som jag vill ha. Så jag ska mig ett par till, till när jag fyller år. Ett par höga från bikbok.

SAY WHAT YOU WANT, BUT DON'T BLAME ME

Har fotat, så ni ska få se...snart! Först ska jag ta något att äta och kolla på grey's. Så ikväll blir det (senare iallafall) mina kära vänner och mina trogna fiender. 


no make-up, skönt. och ja, jag plastikoperera min näsa. Ville ha lika stor som
Zlatan och se där, jag fick det!

LIGGER MED MOJ

i sängen och han snarkar som en gris. Fast jag prutta honom på magen så han blev sur, milla left alone again... Ska kolla på något avsnitt av Grey's sen ska jag fota jeansshortsen kanske.



GODMORGON JENNY!


YOU COULD BE A SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE

Ligger i sängen nu, så fruktansvärt skönt. Det var verkligen kaos inne på gina. Bara fjortisar där, plus lite mammor här och där. Fick iallafall det jag ville ha. Kanske visar imorgon, vi får se! Ska sova skönt nu och drömma mig bort till Alanya.



VANKAS TJEJKVÄLL PÅ GINATRICOT

Halvtaggad och proppmätt. Ska försöka få mamma att köpa något också. Jag behöver införskaffa mig ett par nya jeansshorts, ett par tightare kanske ja... Vi får se vad jag kommer hem med!



RIGHT UP AGAIN, NO ONE WILL FOLLOW

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Kollat på OC och ätit en glass, mitt sötförbud går bra alltså. När jag kom hem satt även Minimoj på min säng och såg allmänt groggy ut haha, så himla fulsöt!


MALIN SKULLE CHECKA IN MIG PÅ THORÉN IMORSE


hon lyckades hehe..

ALL I NEED RIGHT NOW


Vänner och skratt, mycket skratt.

SVERIGE - MOLDAVIEN

Ligger i sängen, nyduschad, och inväntar matchen. Skulle egentligen kolla på damlaget när dom spelade, men Zacke den jäveln sa fel tid till mig, så orkade inte sitta och vänta en timme till... Jaja, Zlatan är redo. Nu jävlar hörni! Lite mål vill jag se från hans sida.



PLUGGA NÄTHANDEL


+ En glass, himla fint. Känns som att jag närmar mig tjockisbilden mer och mer, hmm...

MILLA UTAN FOTBOLL?

Less jag blir. Knät brast IGEN. Inte gjort det på veckor känns det som, men nu. Känns verkligen att man varit borta två månader. Glidit ifrån laget en del, känner mig inte som en av dom, vilket suger. Ska väl gå och knyta kvällssnaran nu då, tjaaa. 

Juste, ska få makaroner och kött... vem fan äter det? sämsta kombiantionen någonsin.



LIGHT SHINES ON MY FACE, BUT I NEED MY SPACE

Bra skoldag. Fick träffa alla igen. Planerat in fester fram till maj i stort sätt. Full rulle. Nyktert hela mars, full hela april - greeeat, fjortismilla i farten. Nu snart ska jag ut och powerwalka igen, sen kolla på träningen.



Vilsen brat

SHUTTER ISLAND OCH MYS MED MOJEN

Så jävla mätt, tror jag ska gå och äta lite mer... Minimoj är gossjuk, precis som jag. Perfekt. Ska lägga mig nu och kolla på Shutter Island, känner bara att det är Dicaprio-kväll ikväll! Kommer nog somna efter en halvtimme eller något...

BREAK ALL THE FUCKING RULES AND GO TO HELL WITH SUPERMAN

Hujeda mig så skönt det var! Rask powerwalk i 1 h, styrka 45 min och snart mat på det. Nu känner milla sig duktig. Mina vad och lårmuskler ser ju lite creepy ut, kolla bara haha... 



UT OCH POWERWALKA + STYRKA

Måste ut igen, solen skiner ju! Känner mig sjukt motiverad att hålla igång till sommaren nu. Dock väldigt ledsamt att jag inte kan springa... Jaja, målet är att inte se ut som på bilden till höger till sommaren



VERA WANG

Min kärlek till Vera Wang kommer nog aldrig försvinna. Ligger och skriver om hennes klänningar nu, skolarbete, och det är så inspirerande. Leighton Meester bär upp den här klänning så otroligt bra. Åh helt kär....

DON'T KNOW WHY I HATE TO LOVE WHOA OH, SOMETIMES

Aaaaastaggad på fest. Helt sinnes. Dunkar i lurarna. Men om två veckor så! Då ska jag och Uddis köra som aldrig förr. Fyfan längtar till Alanya...endast 93 dagar kvar! Okej, det lät väldigt mycket...

Inte direkt nya, men man kan ju inte låta bli att bli taggad! (Obs! Högt med rejäl bas)
Alex Sayz feat. Evi – Hate To Love - Original RadioSt. Brothers – Blow Up - Hook N Sling & Goodwill RemixDiplo – C’Mon (Catch ‘Em By Surprise)Deniz Koyu – Lose Control - Radio Edit

i brist på bilder, så förstör jag dom som finns kvar heheee

FASHION TREND SHOW

Det hackade precis när jag skulle fram, perfekt tajming, som vanligt... Men man ser hur ful jag var ändå. Det var iallafall sjukt kul, och det är verkligen något jag skulle vilja göra om. 

Filmade med telefonen på tvn, så ni kanske förstår varför kvaliten är som den är.


POWER TO MILLA

Powerwalkade i ca 1,5 h sammanlagt. Kilade över till pappa och tog hand om honom. Kokade kaffe och tog fram semla åt honom. Bäddade upp i soffan åt honom också, låter jag inte som världens drömdotter? Jo tack. Nu blev jag grymt sugen på att kolla på Shrek, så det ska jag göra. 

Lite senare slänger jag upp min ingång från modevisningen!



WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO




Ge mig sommar! Min bror har precis lyft till New York. Hoppas han har med sig ett eller två par converse till mig. Skulle sitta fint. Men nu ska jag ut med mina easytones. Lååångpromenad.

DON'T LOSE FOCUS. LOVE IS A LOSING GAME.


Som Felicia säger "tappa inte fokus nu", hon är för bra alltså. All kärlek till sådana vänner.

LOOKING GOOD...


CATCH 'EM BY SURPRISE

Mitt partysug blir inte sämre av att dunka musik. Men som sagt, ska hålla mig denna månad. Bara 6 dagar kvar nu, sen så! Uddis och jag ska köööra. Pratar förresten i telefonen med henne nu, hehe lyllos mig!



YOU NOTICE WHAT I'M WEARING, I NOTICE WHEN YOU'RE STARING

Mamma kom precis hem. Suttit och pratat lite. Hon är glad idag, så kanske är bra att jag är borta lite då och då? Får fortsätta med det tror jag. Just nu springer jag runt i de här kläderna och är allmänt mongo med mojen. Mamma förslog att vi skulle köpa nå intelligensspel för katter till honom, i förväntan att få honom lite smartare. Hahah dream on...


Ja, mina lår går ihop, men som sagt: Jag är fet, du är ful. Jag kan banta, vad kan du? Den körde vi ju ett antal gånger igår haha. Men lägg fokus på mina otroligt sexiga fotbollsvader, jag dör av skratt.

TILLBAKA EFTER 25 BLOGGFRIA TIMMAR, WOW!

Hej allihopa! Tillbaka i rutan. Mår riktigt bra nu och känner mig taggad. Dock är helgen lika tråkig som alla andra helger. Så jag får väl helt enkelt tagga till den 9 och sista april. Heheee. Men som sagt... Tjenare!


I CAN'T TAKE IT NO MORE, NEVER FELT LIKE THIS BEFORE

Idag tänker jag inte blogga mer. Jag orkar verkligen inte. Det är okej med min pappa nu, men känner inte för att sitta och skriva om kläder och vädret. Vill bara hålla om honom. Så hoppas ni är tillbaka imorgon igen, alla läsare. Ha det fint hörni, det ska jag ha.


lite somrig/vårig bild kan jag ju slänga upp iallfall

PADRE ARNIE

Fick precis sms av pappa. Han ligger på Akkis. Åh, vill bara åka till honom... <3



DAY TURNS TO NIGHT, NIGHT TURNS TO WHATEVER WE WANT

Nytt slapplinne, hur underbart som helst! I sommar kommer det vara asskönt. Nu ligger jag i sängen och kollar Grey's, sen även kolla på Off the map. Bara mys. Himla skönt i sängen också. Kommer sova underbart.



YOUR FAITH WAS STRONG BUT YOU NEEDED PROOF

Tror jag ska börja om och kolla på alla oth-säsonger igen. För himla bra alltså. Och Kate Voegele är extra bra hon. När jag fick höra hennes version av hallelujah, kunde jag inte annat än att smälta.


Jätte-bra. Jätte-bra. Jätte-bra.

I THINK I'M MOVING, BUT I GO NOWHERE

Det finns faktiskt de dagar jag vill vara annorlunda och idag känner jag är en sån dag. Idag skulle jag vilja ha mörkt hår, eller det där hemska lila/gröna/gråa håret. Haha jaja. Någon dag skall mitt hår bli mörkt. Så är det bara.



MAMMA SLÅR TILL!

Igår när jag mötte mamma vid stationen så hade hon en liten överraskning i väskan. Då hade hon köpt en xperia mini bara helt sådär. Hon vet inte vem som ska ha den, utan hon köpte den bara. Haha hon är bra rolig. Köper mobiler som hon det vore en vardagssyssla!



ÄN FINNS DET LITE MUSKLER KVAR

Körde lite styrka och det gick bra. Vågade dock inte göra annat än att stå lite lättböjd med knät på balansbrädan. Sen körde jag lite 90 grader, och det tog bra fint alltså. Mina fotbollslår är ju kvar trots allt! Ni ska bara se när jag spänner. Inte att leka med inte...


bytte självklart till riktigt knäskydd när jag jobbade med knät.

OFRÄSCH TJEJ!

Känner mig så grymt ofräsch just nu. Mitt hår är riktigt skitigt och sminket har runnit för jag skrattat så jag fått tårar idag. Inte okeeej. Men på med lite träningskläder, sen blir det lite styrka. Ska försöka mig på balansplattan, önska mig lycka till!



Hon älskar mig och jag älskar henne tillbaka. heheeeee äckelkatt....

HÄNGER MED MINA MALINOR


WOULDN'T THAT SAVE YOU?

Sovit en stund på Wick. Hon ligger och spelar Surviving High School på min telefunk, det har hon väl gjort en timme nu eller något. Vi ligger och inväntar top model finalen också. Bara mys i min säng. Har en sån där mysdag, skulle kunna ligga här med min sticka hela dagen. Det skulle varit heeelt underbart.



Matthew Perryman Jones är kanon en sån här dag!

LET THE RAIN WASH AWAY ALL THE PAIN OF YESTERDAY

Heeelt slut, som vanligt. Fick iallafall mvg i slutbetyg i bransch- och produktkunskap, så ska väl vara lite glad. Nu vill jag ha riktig mat och en varm och go moj att mysa med.



INVÄNTAR NATURVETENSKAP MED TOBBELITO



THIS KITTEN GOT YOUR TONGUE TIED IN KNOTS I SEE



Skulle sitta skönt med lite nya kläder. Denna outfit var riktigt härligt. Slappt men ändå snyggt. Om jag ändå hade lite pengar. Blazern och byxorna var något jag skulle kunna tänka mig inhandla. Mamma...?

NEXT TO YOU BEING CAREFUL TO GET THE WORDS RIGHT

Vad är en milla utan egobilder? heheee. Ingen bra film går på tv heller. Borde kanske ta tag i uppgiften som skulle varit inne den 28e feb, men känner att när jag väntat så länge, varför inte vänta lite till? Laddar hem säsong 1-5 av grey's också, hur underbart? Rikligt.


Måste grimasera hela tiden, yes!

SMURF'S VILLAGE!

Ligger i min ensamhet, besatt av smurf's village. Plingar till i telefonen varje gång mina skördar är klara eller när smurfarna är tillbaka från skogen. Haha tönt jag är...



CHOKLAD OCH GREY'S

Ligger och kollar på grey's med minimoj nu. Kan inte få nog av det! Mamma kom in med en lite lustig choklad som vi fick på modevisningen. Upptäckte nu att det var choklad haha.


som sagt, iphonekamera... ni kanske förstår varför jag saknar min satio redan?

THE MOMENT WE DECIDED TO LET LOVE IN

Godmorgon alla! Sitter och lägger in fullt med grejer i mobilen nu, eller iphonen som alla andra iphoneägare bara måste påpeka. Kommer sakna min bebissatio <3


GIRL PUT YOUR RECORDS ON,TELL ME YOUR FAVOURITE SONG

Nu ska mor och jag börja våran resa mot sthlm. Vi ska ju fira att min bror blir 30 år, jävla gammal... Följer endast med för att få äta mat och få iphonen hehe. Nej då, så hemskt är jag inte... Vi får se hur kul det blir. Nu drar vi iallafall. Ha det fint allihopa!


lite småjusteringar på make'n först, sen så!

REACH THE CITY STEPS TONIGHT, FOLLOWING THE POWER LINES

Wick fick bli min provdocka. Jävlar fint hår hon kan ha om hon bara fixar det.

UNDERBAR MORGON

Skön morgon. Vaknar upp med solen inkikandes genom fönstren. Moj kommer upp och nosar & gosar med mig. Mamma står i köket och gör i ordning något gott. Hur underbart som helst. Så ska alla mornar vara!



FLER BILDER FRÅN MATCHEN MOT TBS GÄVLE











MAMMA KOMMER HEM!

Nu har jag städat en del, mest mitt rum så jag framstår som världens drömdotter. Bakat och gör nu i ordning kaffe till henne. Om ca 5 minuter stiger mamma in och jag ska flyga på henne och pussa henne massa. Gud vad jag har saknat min fina och bästa mamma.


Det är en väldigt liten kladdkaka med vit choklad på, haha ser ut som en jättekaka...

TBS UPPSALA VS. TBS GÄVLE

Åkte som sagt till Gävle idag. Möttes av ett gäng grabbar som visade oss vägen till Andersberg, där vi senare spelade match. Vi tog ledning med 1-0. I andra halvlek ledde vi med 4-1, men tappade till 4-3 och så slutade matchen. En vinst är alltid en vinst, så att säga. 

Efter det fick vi tacobuffé i deras matsal. Dom hade grymt mycket mysigare och finare än vi kan ju säga. Goood mat också, mmmm. Sen satt vi i något uppehållsrum och pratade. Killarna stajlade lite med några moves, haha. Gud så jag skrattade.

Nej, men det var riktigt trevliga typer! Hoppas på att få träffa dom sen i Örebro i maj. 



Fick ta över systemkamran sen. Så om ni ser några proffsiga bilder på hemsidan eller facebook, så är det jag som tagit dom. Därför finns det inga bilder på min mobil. Men som sagt. Man ser ju mycket på dessa bilder haha...

LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU


Lagt upp denna förr, men huuur bra som helst.

DU ÄR SOM ETT GAMMALT SKÄMT

Tänkte lägga in de 2-3 bilderna jag har från dagen, meeeen jag hittar inte sladden och jag måste städa hela lägenheten innan mamma kommer hem också. Tack Wick, du åker bort sååå lägligt. Irriterad tjej.

Hittade detta på bdb också. En vecka innan hon dog. Skrattretande... Idag skulle Sandra varit en perfekt kompis att vara med. Less man bliiiiir.


TVÅ TOM & JERRY KEX

Dåligt uppat idag, men har ju faktiskt varit i Gävle hela dagen med fotbollsakademin. Haft så grymt roligt! Lägger upp några bilder senare. Nu ska jag lägga mig i badet och tiiiinaa.


vill jobba hos papi igen...

HOLD ME LIKE A PILLOW, MAKE ME FEEL RIGHT


snabbt ett humör kan gå från sjukt bra till sämst.

MYCKET VÄL GODKÄNT

Sådär ja! Nu ser det fint ut bland mina slutbetyg. Nu kommer mamma och bror bli glad (dom enda som visar lite uppskattning när det gäller mina betyg). Sova fint nu iallafall, utan Jenny...


LITE ROLIGARE ATT GÖRA ARMHÄVNINGAR MED EN MOJ


FRISKOLEKAMPEN - THORÉN VISAR HUR MAN GÖR!






snodde fannys bild, ville bara visa vilka fina pokaler vi fick!

VI HAR SEGLAT ÖVER HAVEN, FÖR ATT GÖRA BUSINESS AV DOM!

Mitt huvud och min röst...helt slut! Skrikit som en galen huligan hela dagen. Men det var det värt, med tanke på att vi tog hem priset! Hur awesome är inte det? Pissa på alla andra skolorna hehe. Kommer lite bilder sen. 



ILLA MILLA!

Har tappat flera liter blod..... Nej där överdrev jag. Men jag har skurit mig på hela tre olika ställen idag. Först på brödkniven i disken, sen på konservburken till majsen och sist men inte minst med rakhyveln i knävecket. Nu ska jag sova med Jennyboy bredvid mig, mysigt!


PÅ MED BRILLORNA OCH LEKA HOLLYWOODSTJÄRNA

Helt slut. Det bleev tacos till middag och jag åt som ett djur, vilket resulterade till att jag däckade till Toy story... Tog mig ett fint bad efter det. Jenny satt och läste dassboken för mig samtidigt. Nu inväntar vi Grey's.


För första gången i mitt liv ser mina fötter små ut...

NU SKA DET KÄKAS = JENNY ÄR PÅ BESÖK!



GOD MORGON VÄRLDEN, SVERIGE, SÖDERFORS...

Godmorgon alla stalkers. Haft en bra natt? Fint. Själv har jag fått stängt av Wicks väckarklocka två gånger och burit ut katterna från mitt rum ett x antal gånger. Liiite trött tjej, ja visst! 

Men som sagt, nu kallar skolan. Malin stackarn hade glömt att vi hade sovmorgon så hon sitter och väntar, haha skadeglädje, skadeglädje... Men nu lär jag få på mig ett par byxor. Hejdå!



I BLINK FOR A SECOND AND YOU CAUGHT ME SLIPPING

Har lovat att skriva fem inlägg om dagen. Ska börja blogga lite i skolan också, annars blir det såhär stressigt... Imorgon börjar vi 12.20 och jag har då engelska nationella muntligt, vill hellre dö. Men sånt som måste göras. 

Har precis bäddat ner Ove, läst flera sagor för honom. Rasmus sitter i soffan och dricker sina kvällscorona. Blir väl ett par styckna innan han slocknar på köksgolvet. Själv ligger jag skönt i mina prinsessäng och ska nu ta min skönhetssömn. Godnatt allesammans!


DREAMING OF WHAT COULD BE AND IF I'D END UP HAPPY

Beställde precis hem en väska, ops! Mamma lär bli glad. Får ge na lite massage när hon kommer hem eller något. För tillfället har jag alla klädbuktikers hemsidor öppna. Kollar igenom allt. Jag är sjuk. Jag får adrenalinkickar av det. Men min plånbok är väldigt tunn, attans... Inte lätt när man måste köpa kärlek. 



IT WON'T BE LONG BERFORE I'M HERE TO STAY


Dagens. Sov lite för länge så hoppade i byxdressen och paddla vidare mot stan. Snabba ryck!

KINSEY JUMPSUIT

Byxdressarna kom in idag på bikbok. När Jenny berättade om dom ville jag springa dit direkt, så det gjorde vi. Men den satt sjukt konstigt, på mig. Ser ut som om jag ska spela baseball eller någonting haha... Färgen är egentligen klarblå, lite konstigt ljus.


Fint med bandage och allt. Bikbok 149:-

AGERA MAMMA

Precis kommit hem efter en ganska kort med rolig skoldag. Testade en byxdress idag från bikbok, som jag kanske visar senare. Dock inget som följde med hem. Nu ska jag agera mamma och springa ner på ica för att köpa mat som jag ska tillaga. 

Förresten, var det inte idag som facebook skulle läggas ner hörni? Juste, jag hade rätt.

(gammal bild)

det här med att vara mamma är ju jag grym på, fråga bara mojen. moj langar "how you doin'?"

COMPARISONS ARE EASILY DONE


Helt död, ska nog klappa igen när som helst och somna till ballar av stål. Haha så jag skrattade åt den där tjejen som låtsas sitta i rullstol, helt sjukt. Jaja. Ett par söta sommarskor skulle inte sitta fint. Det ska jag drömma om.

ANN WARD

Wick och jag har precis kollat på top model, och Ann gick vidare till final, ohyes! Diggar henne sjukt mycket. Hon är ful, nördig och äckligt smal, men det är hennes charm på något sätt. 



NU BLÅSER VI SVERIGE!

Haha jag dör så kul. Älskar såna här program! Sen var det ju roligare att det var i Uppsala, där man är varje dag. Nej men jag skratta hela tiden i stort sätt, och stackars daggis fattade ingenting haha... KOLLA!


FÖDELSEDAGSMIDDAG

Idag fyller ju Wirrepirre år, knullmyndig så hon är extra stolt. Vi har precis gjort i ordning mat, kroketter och kotletter med bea och persiljesmör. Men nu är det klart, så ska kila iväg. Vi ska även kolla på det pappa filmade under modevisningen, spännande!



HÄNG I SOLEN



ARMIE HAMMER I MITT HJÄRTA

Inatt ska jag sova gott. Jag ska drömma om den här killen. Sjukt så snygg. Perfekt hunkig. Det är ju nästan så att hjärtat slår lite extra. Men sån är jag. Killar som Eric Saade, Ronaldo, Zac Efron får mig nästan att spy. Alldeles för mesiga... Jaja. Armie och jag, armie och jag...



SKÄRPNING MILLIPILL!

Dåligt uppat idag igen! Vad har hänt med mig? Idag har jag exprimenterat med mig själv lite. Fick ju även min plattång av Rasmus igår. Så har får första gången på två månader plattat det. Sen testade jag bara att göra en enkel sotning, aldrig tyckt jag passat i det direkt. Men kul ändå. 


mongobild till höger, men enda bilden man såg sotningen bra på.

ALL YOU CAN DO IS TO PRETEND LIKE IT'S NEVER HAPPEND

Somnade 5 imorse, vaknade 1130 idag. Lite smått sliten känner man sig. Oturligt nog så har ju inte jag någon onepiece för det skulle vara perfekt en sån här dag. Hoppade i min jumpsuit istället. Har inte halsbandet på mig nu, men såg lite stiligare ut så. Ruskigt skön är den iallafall.


man ser lite större ut i den ja, haha... men det är okej. Mitt hår ser dock lite läskigt ut.

YOU'RE ALWAYS HERE TO HOLD ME UP WHEN I'M LOSING MY MIND

Så sjukt skönt. Ligger i sängen med två täcken och massvis med kuddar. Plus en liten moj mitt i alltihopa, helt underbart. Solsidan går även på fyran, perfekt. God natt för mig, hähäää.


Jääättebra bild från matchen! Rasmus på luffen

ZACKE THA MAN

Nu har Zacke åkt hem. Vi har promenerat lite. Vi håller på med rehabilteringen av mitt knä, mycket roligare när man är två. Sen tog vi hem mat och kollade på melodifestivalen, och det är också roligare när man är två. Fast han höll på med Mini hela tiden, så det var som att sitta själv...



BLÅSER ISBJÖRNAR I DET HÄR KALLA SAMHÄLLE

Det var svinigt så kallt det var. Just nu ligger jag i badkaret med riktigt varmt vatten, ångas bort typ. Ska slå på ett avsnitt av oth nu medan jag ligger här. Gud så skönt, håller ni inte med era pålar?


ledsen milli som frös.

HANDLE BARS, AND THE I LET GO, LET GO FOR ANYONE

Nu ska jag ge mig iväg. Det är ju ganska varmt ute ändå, så fick bli skinnisen. Kommer väl frysa ihjäl där borta, men det är en annan femma. Nej, nu måste jag skynda. Missar nästan bussen



FOTBOLLSTITTANDE

Dålig uppdatering, ledsen för det. Idag blir det fotboll i Tierp, Söderfors - Östervåla. Herrarnas första träningsmatch, om jag inte har fel. Ska bli kul. Nu ska jag försöka bestämma kläder för vädret.

Hoppas på att Zackelito gör ett snyggt mål idag med sina nya oranga dojor!



HALF BAKED

Rolig och kort skoldag, endast 1,5 h. Köpte lite gott också till hemresan till mig och Jennyboy.  Men nu kära folk ska jag ut och gå med Zacke tha man. 



"Det knullar i munne på mig" Jennyboy.

FOTBOLLSSAKNAD

Vill springa runt på planen med mina fina fotbollsakademikläder. Jag ooookar inte det här, helt seriöst. Vilket liv man har. Blir ju inte bättre av att man hänger på fotbollskanalen hela tiden. Saknar fotbollen nå enormt.


Goder natt

I'M IN LOOOOOVE

Jag är kär, jag är förförd av ett par skor. Materialet och konstruktionen är perfektion. Skulle kunma se mig själv göra många mål med dom dojorna. Hade jag haft 3 500 riksdaler liggandes, så hade dom definitivt blivit mina.

Att Messi har dom har inget med saken att göra direkt. Utan på det sättet han på stadium berättade om dom fick mig att falla. Bara en dröm känner jag just nu. Alanya kommer före.



I KNOW ALL YOUR SECRETS, AND YOU KNOW ALL OF MINE

Helt slut. Sovit två timmar och legat i badkaret en halvtimme. Snart börjar iallafall Sveriges värsta bilförare så då får man skratta lite åt Freddan och Martin haha... 


En söt slit- och slängklänning skulle inte sitta fel till varmare dagar, nej.

VÄNTAR PÅ LEKTION



EVERY DAY IS A START OF SOMETHING BEAUTIFUL

Måste uppdatera ännu mer enligt folk, så klart jag ska försöka greja det. Det som är problemet är att jag aldrig har några bilder, och utan bilder så blir inläggen väldigt ointressanta och onödiga, anser jag. Så ska försöka göra bättre ifrån mig haha...


allt för min jennyboy.

GODNATTA BLOGGEN

Trött tjej. Orkar inte morgondagen, stressa som ett as måste jag göra också. Säger godnatt med en inte så rolig sjukdom som man kan drabbas av om man dricker för mycket alkohol när man är under 20 år. Inget att rekommendera kära läsare!



DEN DÄR FÖRBASKADE JUMPSUITEN

Nu blir det lite tv med lillepillan. Tänkte bara säga att det var denna jumpsuiten jag beställde till slut, jag som var så osäker förra gången. I värsta fall kan jag ha den hemma bara liksom.


CLOOOOTHES

Känns bra att jag och Wick har lagt 30 varor i varukorgen på H&M, haha... sinnes. Men tror det blir en beställning, får se om mamma svarar snart. Och nyss kom smset. Ett ja blev det, fin människa det där!


enda bilden på mig och syster tillsammans på datan, illa...

MALIN OCH JAG GÖR TABBE EFTER TABBE

Nyss köpte vi gamla klubbor. Inte tänkte vi på att priset var nedsatt, attans...


CONVERSE I ALL ÄRA

Jag har funnit dom! Har letat överallt efter ett par vinröda converse, men finns ju ingenstans. Så äntligen hittade jag ett par. Dom ska bli mina inom en snar framtid. Nu kan jag sova ännu bättre.

PUT YOUR NAME IN LIGHTS

En närbild precis innan straffen, mina kära dvärg! Nu kan jag sova fint. Otroligt spännande match måste jag säga. Hade dock en sådan otrolig lust att skjuta skallen av David Villa, så sjukt dålig insats.


MEEEEESSI

Helt kär i honom. Tänk om man hade hans teknik, nej fyfan så lycklig jag skulle vara då! Messi visar hur man gör, helt enkelt. Som sagt "det känns tungt för arsenal" som sportkommentatorerna sa hehe. Jag är glad.


BARCELONA - ARSENAL

Matchdags, och jag väntar ivrigt på att Oskis ska skicka en stream. Jag är sämst på att hitta sånt har jag märkt, så överlåter arbetet till grabben. I värsta fall får jag fortsätta följa fotbollskanalen, men det är inget som lockar...



FORTSÄTT SIMMA, FORTSÄTT SIMMA...

Mitt tåg var en halvtimme försenat. Mitt hår är äckligt. Badkaret är upptaget...har jag flyt eller har jag? Fick träffa Felicia idag, himla kul! Vi käkade och gick på stan med några tjejer från klassen. Planerat hockeymatch eventuellt fest någon gång framöver, känns finemang. Nu ska jag be dom rappa på i badrummet.

Säger som Doris: fortsätt simma, fortsätt simma...


Kolla vad mitt hår har blivit långt? dock väldigt flottigt och äckligt på bilden...

I NEVER GAVE YOU A REAL CHANCE, PURPLE HAIR...

Jag är en sjuk människa. Jag tyckte det var ganska coolt att ha lila hår. Gud så jag vill färga mörkt till hösten. Meeen mitt blonda långa hår vill jag ju ha kvar... En gåta det där. Snart börjar ju ballar av stål igen, can't wait!


Vet inte om det låter för ego, men mina ögon framhävdes iallafall i färgen.

OH, THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE


I WANT YOU TO WANT ME

Uppdaterar tydligen för lite... Så ska väl ta mig i kragen. Nu ligger jag i sängen med en vetekudde på magen, har satan så ont och mitt knä är svagt som spagetti..... "Här kommer alla känslorna på en och samma gång"



MALIN OCH JAG DROG OCH TATUERA OSS PÅ LUNCHEN




FÖRDELAR MED EN KK

Frågade Oskar vad jag skulle skriva om, och detta ville han ha svar på. Jag har aldrig haft en kk, så jag vet ju inte hur det är. Kan ju tänka mig att fördelarna är att man får ligga...? 

Hoppas svaret duger, för nu ska jag kolla på wallander.



I'M ON THE RIGHT TRACK BABY

Igår var jag så jävla festsugen så jag vet inte vad. Men jag ska iallafall vara duktig (inte som Rasmus med andra ord...) och vara nykter. Ett lätt vad att vinna, tråkigt nog. Men nu ska jag göra något jag försökt mig på enda sen i fredags, plugga natur. 


malin är bra jävla duktig på att få en partsugen alltså, illa...

ALL IT TAKES IS FOR YOU TO COME AND PUT YOUR LIPS ON ME



DREAMING OUT LOUD

Har försökt plugga med det är värdelöst. Hatar naturvetenskap. Orkar inte bry mig om ph-värden och oljeraffinaderi. Visar istället lite bilder från vår lilla promenix.



rädd moj....

provade mina easytone, och det är väl lite för halt för dom än. kände ingenting iallafall.


sen somna han direkt

YOU BETTER REACH OUT AND TOUCH ME

Hade världens äckligaste dröm, om en mattförsäljare, så ni kan ju tänka er hur illa. Snart ska mamma och jag försöka ta oss ut på promenad och se vad mitt knä klarar. Gjorde illa det rejält igår igen, så vi får se. Ta ett steg i taget.


har inga bilder känns det som...

THEN I KNOW THAT EVERYTHING'LL BE ALRIGHT


Jag har inga kläder längre känns det som. Därför är mina kläder lite tråkiga för tillfället. Svart och grått...

ÄCKLIGA JÄVLA KNÄN

Jag kan inte beskriva känslan med ord. När jag gör illa knät så känns det som om själva benet/knät går av, låser sig, hoppar ur led och vrids på samma gång. Jag kan verkligen inte beskriva det bättre. Så vad ska man säga till läkarna?

Röntgen idag gick bra, gjorde ont i visa lägen. Så det känns ju inte som att jag kommer vara spelklar för än i maj. Det känns sååååå kasst. Ska gräva ner mig nu. Eller kolla på kläder ska jag göra.

SO HOLD YOUR HEAD UP, GIRL AND YOU, YOU'LL GO FAR

Ja nu är jag uppe, tyvärr... Åker vilken sekund som helst, men hinna blogga gör jag. Inredning/Styling är det enda ämnet vi har idag, vilket är ett tråkigt ämne. Men vi får se hur det blir idag. Och hoppas på att röntgenbilderna säger att jag får spela fotboll nästa vecka, eller något...



LOVE LOVE LOVE

Förstår mig inte på min mamma. När jag är sjuk då är jag hennes lilla hjärtegull och då är hon snäll och skrattar hela tiden. Nu när jag frisknar till är jag hennes hatobjekt nr. 1 igen. Här behöver man fan fejka att man är sjuk bara för att få lite kärlek.

Nu ska jag lägga mig och kika på criminal minds. Imorgon ska jag upp och iväg till röntgen 08.00 och första lektionen börjar 12.00, döda mig.

en sommarhatt ska införskaffas.

FÖR TIDIGA FÖDELSDAGSPRESENTER

Mamma kommer vara utomlands när Wick fyller år. Ska pyssla om henne som om hon vore min egen. Nej men det jag ville säga var att Wick har då istället öppnat två födelsedagspresenter idag. Kände att efter alla dessa år av tjat efter wii så får det vara nog. Slängde åt na ett, och nu har jag inte sett henne på ett tag. Sen fick hon mario kart till. Gud så glad jag är.



HERE COMES THE SUN, AND I SAY IT'S ALL RIGHT

Solen har lyst hela dagen och därför har jag, för idag, lekt att det är sommar. Har testat alla mina klänningar, nästan. Kom på att jag inte har så många jättesomriga kläningar. Mamma kommer dö när hon läser det här, men vad gör det. Nya klänningar behövs!



Nog den somrigaste jag har haha... såg jävligt brun ut i det där ljuset, high five för det!

TIO TUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART

Aaah jag bara längtar så till sommaren! Slippa dunjackor och halsdukar hit och dit. Bara kunna slänga på sig något enkelt. Som denna klänning. Hur söt som helst ju! Tänk den till brunbrända ben i sommar, mmmm.



APACI DANSI

Hörni tjejer, ska vi ta och lära oss dansen och bara köra varje fest?


CRUSH, LOVE AT FIRST SIGHT



Hur bra silverschampoo och silverbalsam som helst. Perfekt effekt. Maria Nila, 149:- styck

Helt kär i biosilks silkesdroppar, så passade på när man fick de två lite större för 179 :-

Vääärldens godaste hårinpackning, luktar ananas och är superbra. Endast 79 :-

Eftersom vi handlade så mycket så fick vi två "crush-sjalar" haha.

INNE I SALONGEN

Kom precis hem och jag är faktiskt pigg, eller nej, där ljög jag igen. Helt jävla slut! Fotbollsteorin kan inte bli tråkigare... Svängde förbi Tanny med mamma, fick med mig massa härligheter. Kan visa sen, helt underbara för håret!



börjar bli lite skitiga... får tillkalla mamma!

MITT OCH RASMUS VAD

Ligger i min säng och lyssnar på boten anna... nej klart jag inte gör! Funderar på något att skriva om. Men ingenting vill liksom ploppa upp riktigt...

Juste, kan ju berätta om vårat vad! Inge alkohol på hela mars. Lätt för mig, svårt för honom. Känns redan som att jag har vunnit. Men han har bitit ihop en dag, än så länge ser det stabilt ut för honom. Men sen kommer ju alla helger... Nu tänker ni, vad får du om du vinner? Ingen aning... Vad får han om han vinner? En rejäl buffé som tillagas av mig! Stackars han tänker ni nu...


rasmus favorithobby!

LEAVING HOME

Jag har blivit beroende av tabletterna, det är det enda jag tänker på. Kollar på klockan hela tiden och räknar ner timmarna. Det är sjukt, det är inte hälsosamt. Skolan är det sista jag orkar med. 

Jaja, ni läsare får vara med om mycket gnäll nu. Jag ska rycka upp mig!


gud vad kul att jobba hos pappa, vill dit igen...

NEXT TO YOU BEING CAREFUL TO GET THE WORDS RIGHT

Idag har jag varit på sjukhuset i stort sätt hela dagen. Troligen korsbandet och minisken som fått sig en smäll, men han trodde inte jag behövde lägga fotbollsskorna på hylla iallafall. Nu mår jag inge bra alls. Och det är fem timmar kvar innan jag får ta smärtstillande igen... 


ska nutta med minimoj istället