THE WAY IT ENDS

Kan verkligen inte sluta lyssna på den låten... Nu ska jag kika på satc och pussa på min älskling, mysigt.
En liten smygtitt på vad jag fick idag av min mor, bra söt hon med ibland. Godnatter!



QUANTOS

Blev ingen katt för min bror idag. Vi var där i över en timme och lekte med honom och dom pratade. Personligen så skulle jag inte lägga ut 5000 kr för en katt som ser ut sådär, visst han är väl något finare än Minimoj och kostar något mer (Vi fick ge 100 kr och ett ciggpaket för Mini), men Moj duger mer än väl. En katt är inte mera katt bara för att han kostar mer? och inte sötare eller keligare. Men min bror velar fortfarande, så får väl se om han köper honom eller inte. Haha.. 




min lilla tjockis!

THORÉN BUSINESS SCHOOL

Jag vaknade imorse av att mamma slängde ett brev på mig. Jag förstod direkt vad det var, men valde att vänta med att öppna det. Var säker på att jag skulle komma in, vilket jag tycker var synd. Jag skulle vilja uppleva den där känslan när man blir så glad för de man kämpat för, men den där pirrande känslan precis innan man öppnar brevet. Att man går och är orolig över att inte komma in och att det är hård konkurrens och så öppnar man brevet, och man har blivit intagen. Den känslan skulle vara så jävla härlig!

Men jag är helt klart nöjd med mina betyg, mina tio gulliga mvg är inget att skämmas över. Med tanke på betygen så blev jag väldigt positivt överraskad. Jag fick endast ett g, vilket jag inte trodde. Jag fick vg i matte, och det betydde väldigt mycket för mig. Blev så glad när jag såg det!

Men det kändes redan som om allt redan var klart, som om jag inte hade något att se framemot. Men men. Den 18 augusti så kommer mitt namn ropas upp på Thorén Business School, och jag är glad över det.



WEDNESDAY MORNING

Ska ta mig till Gävle nu med min familia. Min bror ska köpa en katt, och när jag sökte på den rasen, så fick jag upp kanske världens fulaste bilder. Vem skulle lägga ut 5000 för en sådan? Hoppas inte den kattungen ser ut som ett missfoster bara..



CYKELRUNDA

Vi var ju i Tierp och kollade på nattbion. Väldigt bra måste jag säga att den var! Men inte så att jag fällde några tårar dock.. Efteråt, runt två, tjugo över, så började vi cykla till Söderfors. Laddade och klara. Vi kom hem ungefär tio i fyra. Väldigt fint med lite träning! 




THE FINISH LINE

Vi ska nu cykla till bergstäkten. Kommer nog bli helt kanon! Sen ska vi även gå på nattpremiären av nya twilight, hur soft är inte det? Ska skynda mig till Lina nu. Skriver sen, om jag överlever cykelturen hem inatt!

I'M NOT LOVIN' YOU THE WAY I WANTED TO

Legat på badet hela dagen idag, fruktansvärt skönt! Fick träffa ponken också, var väldigt längesen, så det var riktigt trevligt! Men nu ska jag kolla på Paraguay - Japan och äta jordgubbar och glass. Är det inte underbart med sommar?

Jag har dessutom fått jätteont i revbenet igen. Att det inte bara försvinner? Nu gör det bara ondare, och jag vägrar tro att de är något värre än en muskelbristning. Kan inte ens simma för att det gör så ont. Jävla målvakt...



VINGAR AV GLAS

Sitter och kikar igenom nelly-rean, vilket jag inte borde. Nu får jag nästan ångest över att jag köpt massa annat skit. Men men, vad ska man göra åt saken? ehe.. Jag är jättesugen på att kolla på film, så det lutar nog mot de nu. Godnatt.

AGAINST THE GRAIN

Alltså jag bara äter och äter för att det inte finns något att göra. Tänkte ställa mig och göra en potatisgratäng nyss.. vem gör de vid den här tiden? Håller på bli knäpp. Dessutom kan jag inte ens göra en potatisgratäng hehe. Nej, nu ska jag kolla film med lillan, och sooova.


mitt nya mål!

WAVIN' FLAG

Skön dag.. hittills! Jag och mojen cyklade till padre för att bara ta det lugnt. Men det var alldeles för kallt i poolen, så inget dopp. Kikade på vm, och vilken skön känsla. Tyskland vann med 4-1 och min älskling gjorde mål, bara bra! Nu ska jag sova, tills nästa match, när kung Messi lirar. 



HAL SOM EN TVÅL

Kom precis hem från lövsta, helt sjukt vad trött jag är. Det sög ju verkligen där, varför ville jag dit så gärna? Ska över till pappa och bada i poolen, låter ju bara skönt. Hej..

WE DO IT ALL OVER AGAIN

Jag kan inte vara seriös på bilder, resulterar till jag vet inte vad... Men drar med tjejerna till lövsta nu, hoppas de blir trevligt! Svart,vit och turkos är precis vad jag kommer vara ikväll, astråkig som alltid annars. Med tanke på de, fint blåmärke jag har mitt på låret va? Det ska synas att man spelar fotboll haha. tjaao



GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Hehe, man ska inte skriva i bloggen när man inte är helt klar i huvudet. Jaja.. nu ska jag rensa skalle hos Lina min fina vän. Och jag hoppas innerligen att hon är taggad på fest, vilket kanske inte är så stor chans.. haha!



KLOKA OIRDD

killar är dum. killar är inget att ha. killar kan man leva utan och n mjag är alldeles för smart just nu. Jag kommer skämmas imrogon, men nu är jag smart. Riktigt ssmart. Jobbigt om de ska vara sågär ju... JAg bvill sova, men ämdå inte. JAg vill äta, men ändå inte. JAg vill sova men ändå inte. Får prata me *pip*, så blir jag på bra humöpr, eller va säger ni? Pinsamt och se detta imorgon. ÅÅÅh hittade precis en smart knappt, där man kan se vade jag har öaddat hem, bra va? Ska trycka lite mer hejddåä. hoppas de g¨r bra för adam!

YES, IT'S ON AND POPPIN'

Sitter här med Sandra och taggar till ikväll. Vi har bakat en kladdkaka som blev totalt misslyckad, den blev bränd som in i satan. Snart drar vi till maxen, och sen vidare till sandsnäs. Hoppas på en trevlig kväll. Glad midsommar allihopa!



DON'T GO ANY LONGER, YOU KNOW I'LL FOLLOW YOU

Denna kväll har varit helt great. Jag och pappa har jobbat. Vi har fixat och donat med poolen, så snart kommer jag plaska runt på gården igen. Dessutom har vi firat midsommar tillsammans ikväll, jag, pappa och Wick. Eftersom far min jobbar hela helgen. Nej, alltså jag är helt slut. Jobbigt att pussas. Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i min säng. boa noite



I'LL ALWAYS KNOW

Jag skulle inte handla någonting. Endast en klänning jag såg igår, men jag träffade på Madde på bussen (som skulle möta upp Madde nr2) så fick skippa Gränby för dom lortarna. Hittade istället två klänningar och massa armband. Dålig jag är.. Inget var på rean heller. Dum-jag-är, hur ska jag klara mig hela sommarlovet?







SO SMALL

Sticker till staden idag igen en snabbis, har inget bättre för mig. Kanske köpa mat så min mor blir glad? Hon har nämligen farit till Kalmar, till sin man. Så nu är Wick och jag själva tills på måndag. Vet inte om det är skönt eller dåligt just nu. Saknar henne lite redan iaf. Men bussen går snart, så dags att käka lite frukost!



SEX AND THE CITY


Nu går jag och lägger mig för att jag såg att satc hade börjat rulla
på tvn. Kommer bli skööönt, helt slut i kroppa!

OTROLIGT SKÖN FOTBOLL

Sådan otroligt skönt vinst! Jag hade bara motgångar innan matchen, och kände nästan direkt att det här skulle inte funka. Men när jag kom in de sista minutrarna igen på första halvlek, och fick göra det där målet.. det kändes så skönt, även fast det var kanske världens fulaste mål, så var det mål! Andra halvlek hade jag så ont, men jag spelade på vilja. Det kändes skönt att äntligen kunna göra något rätt, även fast jag inte gjorde de alla gånger. Har ju misslyckat totalt när jag spelat med damlaget de senaste matcherna hehe.. Nej måste ju se Ghana - Tyskland nu, snart slut! Hoppas min älskling gör mål, håller tummarna!



INTERNATIONELLA TJOCKISDAGEN

Härligt väder, lite varmt med kavaj, men det funkade! Jag handlade för mer än vad jag skulle. Bad pappa sätta i tvåhundra till, illa... Och ändå har jag bara köpt fyra saker till mig? Köpte en kjol, en tubtopp, ett linne och en collegejacka. Men ja, glömde köpte fina halsbandet på rean, attans bananer! Något vi får göra något åt..

Juste.. Internationella tjockisdagen. Det är nämligen så att Wick och jag har bara tjockat oss idag. Wick den snåle satan bjöd mig på glass och godis, ni läste rätt, hon bjöd. Sen dela vi på lite annat gott, dricka och kladdkaksballerina. Tjockt. 





fin hållning man har

GIVE ME FIRE, GIVE ME REASON, TAKE ME HIGHER

Uppe med tuppen! Wick och jag ska till stan och handla massa skitsaker. Men har satt gränsen vid femhundra, eftersom jag kommer säkert handla fler gånger också, säkerligen. Men däremot ska jag försöka utvidga Wicks garderob. Ni förstår jag kan faktiskt ha (vissa) av hennes kläder, även fast hon kanske är smal som en flaggstång. 



LITTLE HOUSE



Fin låt! Älskar filmen också för den delen, kanske den bästa just nu. Man kan bara inte låta bli att fälla en tår. Men det var inte det jag skulle skriva om. Och faktiskt.. så har jag glömt bort det nu... Men ska kolla på the uninvited med lillan och dricka kall cola nu, hur gott är inte de på en skala? Haha, äter hela tiden. Snart rullar jag fram hehe. Men nu uppdaterar jag inget mer för idag, kanske blir lite för drygt för er. totsiens!

WICK'S BLOGG

Jag har fått min lillasyster att skaffa blogg, så ska väl ge lite reklam om den. Hon är väl kanske inte sådär jättesugen på de, men jag däremot tycker det är en lysande idé! Nu kan hon ju lägga upp alla sina videobloggar där som hon står och filmar om dagarna, perfekt skulle jag vilja säga. Kika in lite extra där, inte för att hon har skrivit något... men för att hon har en fin header!

http://wiickpeersson.blogg.se/

UP IN THE BLUE

Tråkig dag. Vaknade och drog ned till badet. Var där med Madde, Sofie och Jossi, som vanligt haha. Drog hem och solade hos pappa sen, i hopp om att få en glass, men icke. Jag knallade hem och tittade på vm istället. Äh, har inget att skriva om, så får väl skriva något roligt ikväll tjaaao.

Har inga bilder från idag, så slänger upp en schysst bild på lillasyster och en grimasbild på mig från gårdagen istället.




WEAKER AND WEAKER, DAY AFTER DAY..

Nu blir det sådär jobbigt igen. Jag borde inte få spela fotboll. Jag borde vara den som sitter på sidan som sitter och drömmer om att få spela. Fotbollen är allt jag har som verkligen finns där för mig och som jag verkligen brinner för, och inte ens det kan få gå bra. Jag vill inte, åh...

Min Ramos spelar mot Honduras och jag kan inte ens glädjas åt de? Less jag blir på mig själv..



FOTBOLL NÄR DET ÄR SOM ROLIGAST

Byter nog åsikt om Ronaldo nu. Han var grym idag och han var inte lika divig som vanligt. Andra halvlek var bara helt fantastisk! 7-0.. Alltså vilken match! Hur kul som helst. Där fick jag så de teg om de!

I BLINK FOR A SECOND AND YOU CAUGHT ME SLIPPING

Godmorgon, hej, tjeeena! Jag och Wick kikar på när Portugal uppvärmer, alltså på själva stadion. Känner Ronaldos starka manliga parfym enda hit, soft! Mycket folk och snart börjar matchen. Vi har laddat upp med lite bullar och oboy, fin frukost. Kladdkakan kanske kikar fram snart, vem vet. 


Blir det nå skådespeleri eller tårar idag? hm, spänningen är olidlig!

och wicksen kollar in Coenträo! hennes älskling

RUN, IS THIS TO BE OUR FATE

Jag ska inte behöva välja mellan er. Det är inte okej någonstans. Usch, mår inte bra alls av detta..
Gårdagen var toppen, gårdagen var faktiskt riktigt trevlig! Vi åkte till Hillevi för att fira hennes földelsedag. Fick jättegod mat där, vilket skulle sitta gaaanska fint just nu.. Lekte massa lekar, och jag lärde mig några nya också haha. Åkte hem runt tolv iaf och träffa hannes, mycket bra!

LITE KORT OCH GOTT OM GÅRDAGEN HOS HILLEVI

Gårdagen var faktiskt riktigt trevlig, gårdagen var toppen! Vi åkte till Hillevi för att fira hennes födelsedag som sagt. Fick jättegod mat där, och fin tårta (som nästan ingen åt av). Lekte massa lekar, och jag lärde mig några nya också haha. Målet var att supa Hillevi under bordet, lyckades vi? Jag och Petra åkte hem tidigare för jag ville träffa hannes, mycket bra var det!




lina fixade fina lockar i mitt hår, vilket åkte ur samma sekund







THIS IS THE WAY IT IS DON'T TELL ME IT'S MEANINGLESS

Jag skulle kunna kolla på sista avsnittet av grey's anatomy om och om igen. Älskar de och gillar låten som är med i slutet. Känner mig bara jättedeppig, fast jag inte borde vara det? Haha bara konstig.




IF I COULD WRITE A SONG AND MAKE YOU FALL IN LOVE

Vaknade och fick ett stort glas vatten av mamma, har ett glas vatten varit så gott förut? Mini kom även och pussa mig, skönt att känna sig saknad av någon haha. Men men, nu ska jag klä på mig och dra iväg till Gimo för att hämta hem min kära lillasyster!


och såhär fräsch och mysig är jag nu, mmmmums, eller? heheh

SUN KISSED SKIN SO HOT WILL MELT YOUR POPSICLE

Det är matchdags och jag börjar bli rejält taggad! Håller på bränner en skiva som vi ska dunka i bilen. Förstår inte hur musik kan göra en så sjukt uppspelt, jag hoppar nästan omkring haha. Så dom jävlarna som är sura och negativa på uppvärmningen och matchen idag kommer jag ryta till åt, vilket ni inte får ta personligt då! Haha, nej jag är glad. Nu tar vi dom!



PODOLSKI

Ligger fortfarande i sängen och kollar på Tyskland - Serbien. Gud va jag tycker synd om Podolski, två lägen + straff på fem minuter, och han sätter ingen av dom. Men men, bara att kämpa på! Håller tummarna för tyskarna nu. Ger Lukas massa slängpussar så länge!

UNDERBARA MORGNAR

Ligger i sängen med frukost och mojen i knät. Regnet bara öser ner utanför. Tänkte bara "ohyes! skönt att lägga sig vid badet idag igen" men så tittar man ut. Tråkigt, mycket tråkigt. Får ligga inne och kolla på massa filmer och tagga till matchen istället!

MIKE POSNER - COOLER THAN ME (RADIO REMIX)


Blivit lite smått förälskad i låten.

THERE´S SO MANY WAYS TO LOVE YA

Klänning hade kommit i rätt färg och rätt storlek och den satt väldigt bra, vilken lättnad! Tog en storlek mindre för antingen har jag krympt eller så har storlekarna blivit större? Men men. Jag gillade iaf den, och det är väl det viktigaste? Den är somrig och väldigt enkel. Tack pappa!



ÖVERSKRIFT

bloggen är under ombyggnad, men nu ska jag dra till far min för att se om min klänning sitter bra, fint!

HERE COMES THE SUN, AND I SAY IT'S ALL RIGHT

Tack! Solen kom äntligen, nu drar jag till badet för att träffa sandra och madde



YOU SAID YOU'LL BE THERE, BUT WHERE ARE YOU NOW?

När solen kikade fram så rullade jag och mojen till pappa. Där gjorde vi ordning lite käk och kollade på första halvleken av Brasilien - Nordkorea :) Helt okej match, fast var roligare att se portugal-matchen nästan, och där blev det inge mål.. Maicons mål var helt gryyymt, tänk om man kunde få till dom sådär haha. 

Minimoj är min bebis, min kärlek, min skatt. Åh jag är helt kär.




TRÖTT MILLA

Blir så less. Det finns verkligen ingenting att göra när vädret är som det är om dagarna. Kolla på film, sitta här, testa olika nagellack, gå ut med mojen, äta massa, vad mer kan man göra? Det här är inte sommarlov... går hellre i skolan känner jag faktiskt och får träffa alla, men det är ju inget alternativ. Måste ligga här i min säng, med knät upphöjt och mojen bredvid som snarkar. Blä...



NANANANANA

Nu kom min lillasyster hem och jag är busig, stackars henne!

FALL HEAD FIRST LIKE PAPER PLANES IN PLAYGROUND GAMES

Idag åkte jag en snabbis in till stan för att köpa sele och koppel, och lite annat smått och gott. Snart är det träning och känns sämst att jag inte kommer kunna ge fullt ut. Hatar mina knän, har ju varit bra nu i ett halvår om inte mer.. Vi ska iaf åka och kolla upp det lite mera. Blä, orkar inte.



LIVET KÄNNS BÄTTRE, NÄR MAN VET VART MAN SKA

Vi vann matchen med 11-0, väldigt härligt! Ett bevis på att det funkar om man går ut med rätt inställning. Dock är mitt knä helt paj, och det känns nästan inte som om det blir någon träning för mig imorgon. Har spanat in en av mina idoler idag, Lukas Podolski, som jag blev alldeles kär i när det var EM 2008. Grym han är!



HANDLE BARS, AND THE I LET GO, LET GO FOR ANYONE

Jag och Wick har/hade ingenting att göra. Vi har kollat/kollar på alla tre vm-matcherna, kollat på regnet, städat våra rum, kollat på regnet osv. När vi inte hade någonting att göra så kom Wick på att jag kunde få leka lite med hennes hår och ansikte. Resultatet blev väldigt fint om jag får säga det själv (och om man jämför med innan hehe).





TYSTNADEN SOM UPPSTÅR NÄR WICK SERVERAR MATEN HON HAR LAGAT


"Mamma, jag kanske ska bli kock. Det smakade i alla fall gott, de är det viktigaste!"

TELL ME WHY I SHOULD STAY 'CAUSE I DON'T WANNA WAST ANOTHER MOMENT

Jag håller på städar mitt rum, för första gången kanske? Har en mamma som gör det annars, men nu ska jag skaffa lite vuxenpoäng här! Dammat, slängt onödiga skolböcker och papper, kopplat om högtalarna och basen, kollat på vm och busat med moj... är jag inte duktig? Måste fortsätta kolla på min kung nu (Messi). Skriver senare!


när jag inte har några vettiga bilder, så kanske ni märkt att jag lägger upp på mig och mojen? finns tusentals haha



TVÄTTA MOJBOYEN OCH MILLPILLEN!





THAT I PUT DOWN I WORDS, HOW WONDERFULL LIFE IS WHEN YOUR IN THE WORLD

Jag hade trevligt igår, jag fick fira min födelsedag ordentligt! Var tänkt att det bara skulle vara sisådär 20-30 pers hos mig. Huset var nästan fullt. Men bara trevligare det och bara mycket mer att städa hehe. Bilderna från gårdagen ligger på facebook, och jag orkar inte lägga upp alla här. Men lägger ut en liten bild på mig som jag hann knäppa efter balen.

Nu ska jag tvätta av mig allt smink och tvätta ur håret. Orkade inte gör det inatt, så känner mig gaaanska så äckligt vid de här laget. Huvudvärk har jag också, känns som att det blir en lugn första dag på sommarlovet.




IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!

Åh jag är så glad! Trodde alla hade glömt bort att jag fyllde år idag eftersom alla tänkte "åhket den tionde då är det skolavslutning och bal, så trevligt..". Men inte då, blev så glad! Haha. Denna dag är i stort sätt fullspäckad!

13.00-14.00 - Sminkning
14.00-16.00 - Håruppsättning
17.00-18.00? - Kyrkan
Sen bal och sen efterfest! Så hinner fira mig lite med bra människor


och så grimasbilderna får vi inte glömma! saknar mitt hår dock..

THE STRANDS IN YOUR EYES THAT COLOR THEM, STOP ME AND STEAL MY BREATH

Nu har jag lagt mojen på storkudden och ska själv krypa ner. Sovmorgon till tio imorgon, så skönt att bara kunna sova och dra sig länge i sängen på morgonen. Kommer lägga mig och glo på en film, vilken återstår att se! Är helt kär i moj (för tillfälligt)... vem behöver en man?


liiite skitig spegel? äh

EN UNDERBART SKÖN KÄNSLA!

Vi vann skolfotbollen i år igen, lycka!



MAYBE IT'S JUST A DREAM

Blää, sämst insats av mig på matchen. känner mig sämst. vill bara sova, så det tänker jag göra. sämst. dock vann vi med 5-0, fint.

IT'S SOMETHING UNPREDICTABLE BUT IN THE END IS RIGHT

Åkte till skolan idag endast för att käka avslutningslunchen. Så kommer man dit och man förväntar sig jättegod mat, sån där mat man fick förr på bruks. Så får man schnitzel (helt okej) och klyftpotatis MED timjan på. Fyfan, ledsnat totalt på den där jävla kryddan. Jag får kväljningar av den. Sen ska man få sådan på balmiddagen också. Så Martin och jag ska fan ta med egen potatis! 

Nu ska jag tagga till matchen. Ska spela med damerna mot Hagby, bortamatch. Har jag tur så håller mina knän och jag kan spela skolfotboll imorgon. Har jag även lite mer tur så kommer jag hem tidigast halv tolv och får sova minst 6 timmar!



YOU SAID MOVE ON, WHERE DO I GO?

Min helg lite kort då
Spelade match mot gusk, vilket slutade 3-3. Ingen bra match från våran sida, det var endast slutet som var någorlunda bra. Sedan kom min bror till lilla Söderfors. Vi tjockade på som satan med pizza, chips och godis. Väldigt trevligt var det för övrigt. Tråkigt att man träffar honom så sällan bara.

Idag tog jag farväl av allihopa som drog till Bälinge för att se lillan spela match. Själv drog jag till badet med Sandra och Madde. Kollade sen på halva pojkarnas match, blev svinkallt! Tränat lite med damerna nu på kvällningen också. Snart går jag och sätter mig i soffan med familjen, bra mysig helg!


låt mig bli ännu brunare!

MOJEN OCH JAG KAN DET DÄR MED ATT TAGGA TILL!

Yamboo – Sing Hallelujah (Jordan Radio Mix)
S.O.A.P. – This Is How We Party
Fedde Le Grand – Put Your Hands Up For Detroit (Radio Edit)


NEAR TO YOU I'M HEALING

Skolansdag idag. Det innbär att vi samlas på vegavallen och kör massa lekar eller småtävlingar, 5-kamper typ. Mysig dag. Stod i mål för sjuorna på fotbollen också, haha värdelös, men riktigt roligt var de! Sedan åkte jag till staden med mormor. Jag skulle bara köpa ett par brillor men kom hem med allt de där. Bra snäll mormor har blivit på senaste tiden! Mötte upp mamma, Wick och Sara. Sen glodde jag på svettiga män och nu ska jag kolla på the boy in the striped pyjamas, hemsk film.









LIKE AN APPLE HANGING FROM A TREE, I PICKED THE RIPEST ONE

Hänt i stort sätt lika mycket som igår = ingenting. Fikade på spanskan, så alla hade med sig kladdkaka, typ. Min blev totalt misslyckad, men sjuorna och martin tyckte om den så. Sedan klippte jag mig ju som sagt. Usch, grinat för att de blev så misslyckat, haha töntig jag är.. Jaja! Drog till badet med Sofie, Jossi och Madde runt halv fem. Sen dess har jag inget gjort något vettigt. Jo, kollat på dear john och då grät man ju bara ännu mer haha.. 





DÅ VAR DET KLIPPT!

Ja idag var jag hos frisören. Senast jag var där var i augusti förra året, kände att det var på tiden haha.. Färga och toppade. Blev dock ljusare än vad jag tänkt mig, men får väl hoppas på att det blir bättre med tiden. Kanske köpa silverschampo imorgon också, åh blir så arg, det ska gå åt så mycket pengar åt allting nu förtiden

Som ni ser på bilden så kanske det var lika bra. Mitt hår var så ojämnt. Det var bara en konstig färg, var fläckigt. Men nu är det ljust, sååå ljust och halvgult. Så om ni skrattar åt mig, så förstår jag er haha!


Före

Efter

KÄNGURUUNGE

Fotboll är väl för underbart? vill bara spela mer och mer och mer! På tal om fotboll så har jag fått en bränna, och som tur är så har jag inte bränt mig, men nästan. Ser röd ut, hm.. brukar alltid bli asbrun, men men. En grej till som är toppen är väl att jag redan nu har nio säkra mvg i slutbetyg :) känns jävligt bra! kommer nog behålla mitt mvg i idrott med, så tio stycken ska man väl vara nöjd med? Jag känner mig nöjd, helt otroligt va?


mojen, en känguruunge eller katt? läskig sak de där...

IT MAY BE QUITE SIMPLY BUT, NOW THAT IT'S DONE

Känns nästan värdelöst att vara i skolan nu, inga vettiga lektioner. Fått vetat lite betyg idag, och är väl ganska nöjd. Fick vg i slöjd, pga att jag inte ansträngde mig tillräckligt, tråkigt av mig. Sedan får jag mvg i svenska, historia och religion vilket känns bra! :)

Simmat med Lina har jag gjort, inget för mig känner jag. Kände mig som en gammal tant som inte kunde göra något annat. Senare mot kvällningen tog vi oss en runda runt Söderfors. Jag stötte på en orm, vilket var bara äckligt. Och ja, jag har fobi för ormar..

Snowstorm – Sommarnatt, haha kommer bli fint!