I CAME TO PARTY, YOU CAME TO PARTY, SO WHY DON'T WE PARTY TOGETHER?

Ja gårdagen var riktigt bra! Kollade på melins till åtta någonting, sedan åkte vi tjejer till Alec. Firade segern lite säger vi! Haha, sjukt kul hade jag. Sen fick jag och petra skjuts till tierp. Åkte till Robin och Daniel. Där var det inge kul, lite för lamt, blir så trött av sånt. Så drog hem till en annan polare vid två tiden kanske. Vi låg och pratade till fem ungefär, sen somnade vi.

Imorse var jag tvungen att gå upp klockan åtta, men vaknade lite tidigare. Skulle träna med damerna i aspenhallen. Gick faktiskt ganska bra, men många nya som börjat så vet inte riktigt vem alla är haha. Sen kom jag hem och så hade mamma gjort potatisgratäng och fläskkaré, muy bien! Senare kom Lina. Pratat en del och bara tagit det lugnt. Gjort egna french hot dog... det blev inte direkt som dom man köper, men helt okej!

Har masserat min sträckning i låret med lite tigerbalsam och mamma har masserat min stärckning i ryggen. Nu ligger jag med en vetekudde på ryggen i sängen, börjar kännas bättre :) Ska kolla på wallander senare och längta till lördag, hihi.

Kanske världens bästa vänner? Jag tror fan det!


och nej, jag grinar inte. var bara irriterad för att mobilen aldrig knäppte haha..


MELINSCUP 2010




















TAKING CONTROLL

Ja.. vad säger vi om melinscupen 2010? Fyyyfan va härligt! Vi har spelat cupen i.. ja.. 7-8 år kanske? Aldrig har vi vunnit, vi har slutat sist eller liknande haha.. Men i år bevisade vi att vi kan spela inomhusfotboll. Att vinna hela cupen var så otroligt skönt, den bästa känslan som finns! Jag vart till och med lite tårögd, haha. Nej nu har vi kämpat riktigt bra, och nästa cup är kommuncupen på lördag, så bara att tagga om!

TAGGA TAGGA TAGGA

Det är precis vad jag och wick gör nu! Melinscup snart, och det känns ju för grymt jävla kul! Packat väskorna, ätit en rejäl frukost, fixat frillan, musik på högnivå.. ja allt! Haha... det blir nog inte lätt idag, så hoppas ingen ger upp :) semifinal blire ju iaf, haha! Nej men det finns ingenting att göra nu. Sitter bara ivrigt och väntar på att det ska bli samling! Börjar pirra i kroppen nu, härlig känsla!

Heldag med fotboll, det är väl aldrig fel?


FEELING THE MOMENT SLIP AWAY, YOU LOSING DIRECTION YOU'RE LOSING FAITH

Har ni någon gång köpt nya inomhus som du verkligen vill ha och måste ha, men som ger dig cendrag och det känns som att det brinner i skorna ? Det har iaf jag, och dom ska jag ha på melinscupen.. Så ska snart hoppa ner i badkaret med dom på mig. Får hoppas dom går ut sig lite, annars blir jag tokig!

Övade lite till engelska nationella också, hörförståelse, gick kanon. Kanske två fel, kommer inte ihåg riktigt, men inte många. Kändes bra! På idrotten hade vi snöruggby, men jag stannade inne med sofie och carro, en del killar också. Spelade fotboll, och övade lite på straffar. Vi vann över killarna iaf, och nu är vi lovade gratis pizza! Haha inte heeelt fel alltså. Igår kväll började mamma formatera om min dator, så har windows 7 nu, och vad säger man om det? såådär. Men nu funkar inte spotify, kasst... Kul att sitta och lyssna på youtube, menare. Men det där får min mor fixa sedan, för det orkar inte jag, hehe. Nej nu blir det one tree hill, sedan badkaret :)

COLOUR ME BLUE, I'M LOST IN YOU

Otrolig skönt att vakna kvart över sju när bussen går tjugo över.. men jag greja det som vanligt, hann med både buss och tåg. Frukosten åt vi på mcdonalds, finte! Kom till Boland runt halv tio. Dom visade oss runt och så. Vi fick kolla vad alla sydde och designade. Sen fick vi även ha lite lektion vi fyra som var där. Fick en liten uppgift att sy en kuvertväska. Min blev för liten och kanske inte den snyggaste, men vi fick göra dom mest på skoj, som tur var. Men blev riktigt sugen på skolan faktiskt! Så mysigt, och lärarna var så snälla. Men som sagt, man måste vara realistisk också.. så denna dröm lär nog inte gå i uppfyllelse, haha...

Kollade nyss på oth, och det är ju så grymt bra! Nu måste jag springa iväg till träningen, hehe sista träningen innan cupen (a) åhåå, det är nära, de är nära...


I'M JUST SOMEONE WHO WAITING FOR SOMETHING BEAUTIFUL

Du sa att åldern spelade roll. Men som jag ser det nu, så är det du som hanterar situationen omoget, som om du vore tolv år igen. Less jag blir, arg för den delen med, haha..

One Tree Hill ska jag ligga och nöta nu, och bara strunta i alltihopa. Imorgon ska tydligen jag och lina till Boland och vara där en skoldag, vilket jag fick reda på för ett tag sen. Synd att jag missar bilden bara, behöver verkligen all tid där.. Men ska bli kul :) Slipper ju skolan, hehe. Innan oth borde jag kanske städa mitt rum och kanske träna som jag skrev innan? haha jag har blivit så jävla lat på sista tiden, och orkar liksom inte riktigt bry mig.. Äh, ge mig lördag nununu!

Nada Surf - Always Love
Feeder - Feeling A Moment
Switchfoot - Dare You To Move
NEEDTOBREATHE - Something beautiful
3 Doors Down - Let Me Go

braaa låtar bara.

KEEP IT GOIN' LOUDER

Satte mig vid datorn direkt när jag kom hem, kollade statistiken lite bara.. var ju nytt rekord iaf! Haha :) Den här dagen har jag bara slöat mig fram. Tog lite sovmorgon, för jag är inte så förtjust i matte. Fick tillbaka fysikproven också, mvg där, hade förväntat mig de, så var väl bra :) Nu ska jag lägga mig i soffan med wick och snuff, kolla på oth. Senare ska jag träna lite, vilket behövs nå grymt mycket! Det blir fint..


SUMMER OF '69

GE MIG SOOOOMMAR! bli brun igen och bara ha det helt soft. Skulle inte sitta fel. Sitter och kollar igenom massa sommarbilder med min lillasyster, ser ju bra jävla härligt ut! Bara kunna ligga på badet i flera timmar, och umgås med vännerna hela dagarna, nej fyfan va nice! Kolla klart på two and half men och sen blire paradise hotel.


IT'S TIMES LIKE THESE YOU GIVE AND GIVE AGAIN

Ligger här i sängen och vill bara släppa ut allt, men det går verkligen inte! Alla dessa känslor och problem.. Förstår mig inte på mig själv just nu. Men men, försöker fokusera på fotbollen istället. Melins cup på lördag, taggad som jag vet inte vad. Älskar verkligen inomhusfotboll! Hoppas inte min fot brister igen innan cupen. Brukar nämligen alltid ha problem PRECIS innan just denna cup. Förrförra året brast mitt knä, men spelade ändå. Förra året var jag nära att få hjärtklaffsinflammation, så fick äta pencillin, men vart frisk precis till cupen. Tur i oturen kanske man kan säga?

Inte för att någon bad om denna information, haha. Men vad ska man skriva då? tröttnar bara på att skriva vad som händer varenda jävla dag i skolan.. Nu ska jag träna knät och foten lite extra, sedan lägga mig framför tvn tror ja :)

Foo Fighters - Times like these. Fick av Oscar, och jag bara nöter den. Inte direkt den nyaste, men riktigt bra!

TJEJKVÄLL HOS MOA

Blev inget uppsala, med bio och käk... men ojojoj så jag har skrattat ikväll! Åt alla dåliga skämt hahah, har så ont i käkarna nu. Haft det braaa helt enkelt. Tog med lite käk från brorsans, körde lite charader, planerade kommande kvällar m.m. Inte så mycket mer att skriva, bilderna får tala för sig själv, hehe.









TELL ME BABY, WHERE DID I GO WRONG?

Som sagt, jag och min fader tog bilen till tierp, till melins. Grejade några rullar skadetejp och även ett par inomhusfotbollsskor, vilket behövdes mer än väl! Efter det käkade vi på brorsans, det satt väldigt fint :) Har bara kunna latat mig här hemma, gör så förbannat ont i foten... Kollat på american pie, och snart ska väl jag och mamma slå på wallander - dödsängeln. Bara mys! :)


AJ AJ AJ!

Klumpig som man är! fyfaaan. Det gör verkligen hur ont som helst. Inte har jag någon tejp hemma heller, kanske kan fixa så far min tar mig till melins nu snart, köpa lite. Men typiskt mig att göra illa mig (förra året blev jag allvarligt sjuk) innan cupen, haha! Men som tur är det ju inte som förra gången, klarar de nog fint, men iaf, kaaaasst!


mysig fot!

IDAG ÄR DET INGEN HEEELT VANLIG DAG

För idag är det snygg-petras födelsedag, även en bland mina bästa vänner, så tycker att hon är värd ett fint litet inlägg här! Hon fyller hela 16 år idag, så STORT grattis till henne! :) Vi ska fira henne på fredag troligen, och då ska vi åka in ett gäng och kolla på snabba cash & bara ha mys, kommer bli kanon! Nu får bilden tala för sig själv, hehe.. (a)


MAN! I FEEL LIKE A WOMAN!

Ja, den låten spelades på mammas spotify, så fick lite energikick, haha blev glad helt enkelt! Kan ju inte säga att skoldagen har varit bra. Lite ledsen, lite glad, och philip knuffa mig i snön, så vart helt dyngsur.. Efter skolan åt jag och min lillasyster gott innan vi drog till träningen. Springa lite och spela LITE. Åhh, vill spela hela tiden! Men det gick faktiskt helt kanon, förutom att jag har lite dåligt sikte ibland, haha! Nu ska jag dyka ner i badkaret och bara ta de luuugnt.

Ibland inser man verkligen vilka som är ens riktiga vänner. Det gör så ont att ta emot... Sådär gör man inte, hoppas ni inser vad ni håller på med någon gång, och att ni faktiskt sårar någon. Men det är kanske som jag fått lärt mig av mor min; man ska inte ge en massa, man får ändå inget tillbaka. Men jag antar att jag bara gör de för att vara snäll. Att ni inte skäms...

I'D LIKE TO MAKE MYSELF BELIEVE THAT PLANET EARTH TURNS SLOWLY

Skola som vanligt idag då, vilket många av mina inlägg kommer börja med nu framöver.. haha! På slöjden började jag med fördjupningen. Jag har valt att fördjupa mig i tryck, vilket jag tror kommer bli mycket bra. Älskar att teckna och sånt, vilket det baserar en aning på. Hoppas resultatet blir som väntat bara. Hade även fysikprov idag. Gick helt okej! Just nu hatar jag bara Muktar, hoppas bara att Håkan är så dum så att han slänger häftet direkt och bara sätter sig och rättar proven istället, annars ligger lilla milla risigt till haha!

Inte har jag gjort något vettigt sen jag kom heller.. Gjorde om bloggdesignen då, får duga så länge :) Även lekt lite med snuff, men slutade med att mitt rum ser ut som ett bombnedslag nu.. måste städa innan mamma kommer hem hehe.

Kom på att jag behöver en låt till bilden imorgon.. Så ge förslag på bra musik! Vet att mina kära vänner är bra på sådant, så nu behöver jag eran hjälp här!


TAKING CHANCES

Dagen har varit helt okej. Jim och jag började på vårat andra PM, kommer vi sätta fint tror jag! Hade även första gympalektionen med Emanuel idag, han är väl okej, men åååh va jag vill ha jacek! Uscha. Efter skolan var det träning som stod på schemat. Började springa ute idag, riktigt skönt faktiskt.

Pluggat fysik och engelska har jag gjort, skrivit om zlatan hehe. Kollade även på idrottsgalan. Zlatan är ju bara sååå grym, ryser! Haha, skön känsla iaf. Men nu ska jag kolla på något annat, gå igenom fysiken en gång till.. tjaaa.

But what do you say to taking chances..


CAN'T FIGHT THIS FEELING

Igår tränade vi, gick helt kanon faktiskt! Glad blev jag då. Drog till valbo och köpte lite saker, och så. Sen tog jag bussen till tierp, till fridas systers lägenhet :) Fixade oss och åt. Sen kom Johanna också. Körde pyramiden, och aldrig igen, fyfan! Sen fick vi skjuts till karlholm, till rasmus. Var helt okej! var roligare mot slutet. Körde runt i tierp ett tag, sen gick jag & johan hem till honom.

Imorse var man seg som satan. Far min kom och hämtade mig, så åkte vi hem, hyrde en film, och köpte massa äckliga godsaker! Somnade gjorde ja, vaknade upo när filmen var slut. Heheh.. pluggat fysik har ja också gjort, usch.. nu ska jag äta lite, inte ätit riktig mat på länge nu. Sen lägga mig och kolla på tv.





THE BAD TOUCH

för det första; JAG ÄR INTE TILLSAMMANS MED PIERRE

Haha, skitdrygt! Vi skulle bara skoja lite med en person, och så nu är det bara kallabalik! Hahaha... Jag var inte tillsammans med Jocke heller, skulle jag aldrig vara för den delen, blä. Haha, sådan "hora" är jag inte, som jag blev kallad för, hehe.

Skoldagen idag gick sjukt segt. Hatar skolan. Ikväll/snart ska wick och jag över till pappa och käka & säkert kolla på film :) Skönt att ta det lugnt, men inte får man sova ut inte. Träning, så uppe på ip klockan 8.15 imorgon bitti.

ONCE IN A LIFETIME

Är det bara jag som tycker att skolan har blivit grymt tråkig? Usch, förr var det åtminstone lite kul. Fick även veta att 10 personer kommer få följa med till Polen och spela fotboll och sånt mot någon polsk skola, skulle ju inte alls sitta fel. Dom ska tydligen välja ut efter betyg och teknik. Så får se hur det går, men tror nog inte jag kommer med, som vanligt med min jävla tur... surt äre iaf!

På idrotten körde vi iaf fotboll, lite tråkigt vare. När jag kom hem försatte jag hålla igång. Har fått nå skivor sen vi prenumnerade på iform. Så var massa övningar dom visade på tvn, och ja ni förstår. Var skittråkigt! Men det tog. Nu har jag träningsvärk i hela kroppen, vilket jag får träna bort på lördagmorgon :)

Just ja! Jag följde med Lina och Marie till Uppsala, för att kolla på Bolandskolan, design/mode. Det verkade hur kul som helst faktiskt, blev helt fast i det! Lärarna verkade också vara bra. Så nu vart det svårt...

Nej ska runda av nu. Fortsätta mitt american pie maraton kanske? det blir nog så.


Ni ser ju själva så förtjust vår snuff är i mig, hehe.


IT'S TIME TO STOP NOW

Sängen var ovanligt skön imorse, och jag kunde bara inte stiga upp. Klockan var bara dryg, så den stängde jag av.. vilket resulterade till att jag försov mig, inte nice. Första gången faktiskt! hehe. Pratade lite med sivan gjorde vi, om gymnasivalen och skit. Blir antingen sam eller teknik på högbergs, orkar inte pendla faktiskt.

Tränat har jag också gjort idag. Styrkebana i ca 45 min, sen spel i 30 min. Jobbigt var det allt! Längtar så grymt mycket till inomhuscuperna, bara älskare!

Nu ska jag lägga mig i badkaret och softa lite, hehe. Sen ska jag ha american pie maraton, tagit hemma alla filmerna som varit hos far min. Nice det kommer bli! Men tja.


ÄNTLIGEN


Äntligen har jag också fått en ny mobil! hehe nice

SCHOOL

Första skoldagen för i år, och vi hade nationella prov i svenska, härligt! Det var den muntliga delen, och jag hatar sånt där. Redovisningar och skit. Fast jag & Jim hann inte göra, vilket var tur hehe. Resten av dagen har jag bara varit astrött. Somnade 4 inatt, inte så lyckat att vakna halv 7 då inte.. Sängen nu, fan kommer slockna direkt!

REMEMBER THE GOOD TIMES

Jag uppdaterar mycket nu, mycket pga att jag inte har något att göra, och för att jag hatar när andra inte uppdaterar så ofta haha. Så om ni vill ha en till läsare, äre bara att kommentera, gillar att läsa bloggar hehe.

Träningen gick inte bra alls. Mådde inge bra.. Var alldeles svimfärdig, tror jag skolfebern har kommit. Efter träning kom pappa och hämtade mig. Jag gjorde lite mat åt honom och så letade vi efter hans kvittensblock, som vi dock inte hittade. Men nu är jag hemma. Precis duschat och ska väl slänga i mig nå käk, sen blir det nog tv och sånt.

Jag har även varit duktig och läst igenom reglerna för futsal. Så nu tycker jag inte att det var så konstigt ändå. Men var lite annorlunda jämfört med fotboll. Så egentligen borde vi kanske inte ha klagat på domarna på träffencupen, haha!

Vill ha tillbaka den här tiden, laget var bara så bäst och allt var mycket enklare.



FIFTEEN

Joel Kinnaman och Channing Tatum.. nice guys! Kunde inte somna för än halv 4, kommer bli kämpigt inatt.. jaja. Jag har precis gått upp ur sängen. Träning om drygt en timme, det behövs! Wick och jag kollade även på cloudy with a chance of meatballs, haha grym film!

Jag borde även börja med min lilla uppgift på bilden. Vilket jag har haft hela lovet på mig att göra. Men så blir det alltid, gör allt i sista sekund. Men bra blir det! haha. Nej fan, nu slutar jag skriva, har ju inget vettigt att skriva ändå.

CHANNING TATUM


snyggsnyggsnygg. mmmmm.

JOEL KINNAMAN


gryyym kille.

5 MONTHS TO GO.

Har precis sett hela sagan om ringen, för första gången, haha. Inte en dag försent kanske man kan säga.. Idag har det bara blivit slapp hemma, och de ska jag fortsätta med. Blir en myskväll med mor. Tror vi ska kolla på nästa film, sagan om de två tornen. Mamma har köpt hela trilogin så.
 

KLADDKAKSPATRULLEN

Min kära Anton kom över. Glad över att se honom var jag allt! Satt och pratade en lång stund först. Sen bestämde vi oss för att göra en grym kladdkaka. dubbelsats. haha slaskigt blev det, men den var god med lite glass till! Vi kollade på paranoramal activity. Nu har jag sett den så många gånger så jag blir inte överraskad längre.. Men Anton däremot, haha lilla gubben. Bra söt han :) Sen drog han hem runt ett någon gång. Nu sitter jag och ska vara social med Pierre, yes :)


FEELING A MOMENT

Dagen har rullat på. Vi skulle träna vid 9. Så går man upp halv 8, och det är askallt. När man kommer till tierp, nej då kom vi inte in i salen. Var ju så förbannat kallt att stå där i en halvtimme. Korten/nyklarna funkade inte, men Peke ringde till Håkan och fick koden, tack gode gud. Men träning gick piss, och mitt självförtroende sjunker hur snabbt som helst när jag har sådana dagar..

Har varit hos far min resten av dagen. Men ikväll jobbar han natt, så ensam hemma. Hoppas på att Anton dyker upp snart, min lilla bästis. Tänkte kolla på film eller någonting. Vi hittar väl på något som vanligt. Men nu kom jag på att ica har stängt, och de finns inget gott hem, hmm.. aja.

Jag som var såååå tagg på party den här helgen. För jag har lovat mig själv att sen blir det inge mer för än februari. Måste satsa lite mer på fotbollen nu känner ja, tappat som fan. Så kan det gå ibland.

feeling the moment slip away

så ser en trött liten milla ut just precis nu.


damn

tjejerna har skrämt mig nååå rejält kan jag säga. Kollade på paranormal activity, och slutet, nej fyfan.. haha hoppade till kan jag ju säga! Nu har jag kommit hem och ska sova. Upp imorgon 7.15, kul? ehe.. men det är ju fotboll, så vad gör de?

FREDAGSMYS

Vaknade runt 12 tror ja. Duschade och åt frukost. Far och jag drog till tierp. Köpte bland annat fönsterrutor, hehe.. Vi åt lite också, sen drog vi hem igen. Jag har varit tagg på att dra till tärnsjö, men kommer inte dit. Så blir hemma :( Men kanske lika bra de. Men bara tråkigt att man aldrig gör något längre. Skönt när skolan börjar igen.

Wick och jag ska göra milkshakes. Senare blir de filmkväll med lina och joanna. Imorgon är det äääääntligen fotbollsträning i högberg förresten! fyfan så härligt säger jag bara. Melinscup och sätracup på det, och det blir bara kanon. Så blir lugnt hedan efter :)


ARG

ARG är preeecis vad jag är. Hatar pengar. Tänker fan ta och gömma dom, och aldrig mer vill jag se dom. Ingen ny mobil ska jag ha, nej nej. Det blir väl nästa jul, om jag har tur, satt säga. Usch. Kände bara för att ta ut min ilska på något, och nu fick tyvärr denna meningslösa blogg göra det. Blä.

Sover hos pappa ikväll. Inte vågar man sig hem nu inte.


Black or white

Blev en sväng in till Uppsala med Lina. Var ute efter en tröja, men insåg sedan att den var inte lika snygg som jag tyckte innan. Så vi virrade runt ett tag. Kom på att jag ägde inga svarta smycken, så kände mig tvungen att investera mig lite. Vi käkade lite på little italy, och ja, inget jag väljer i första hand iaf. Vimlade runt ett tag till. Och då fann vi Jenny. Hon var alldeles ensam, så vi plocka med na. Lina var ute efter en pälsmössa också, men det finns ju ingenstans? Var verkligen överallt. Men men, så äre väl alltid när man vill ha något.




Paranormal activity

Yes, det blir den filmen nu med lillasyster! Får se om den är så läskig som alla säger. En sak är säker, och det är att vi tjejer SKA gå på paranormal entity, underbart. Älskar skräckfilmer. Med tanke på filmer, så såg vi ju Avatar idag. Hade lite för höga förhoppningar, men det var helt klart bra.

Jag ska köpa en ny mobil, och jag vet vilken jag vill ha. Försöker bara övertala mamma. Men det är ju mina pengar egentligen.. lite jobbigt läge. Hoppas hon kan gå med på att göra mig lite extra glad, hehe

Sista julfirandet

Ja, vi har inte hunnit firat jul med alla våra kära och nära, så idag ska vi fira med min favoritfarbror och hans Carina. Innan ska vi gå på bio, får se vilken det blir. Kommer bli kanontrevligt, ingen tvek om den saken inte!

Jag har slängt massa saker och städat mitt rum idag. Känner mig duktig. Har även gjort en liten sovplats åt snuff i mitt rum. En mysig liten plats. Men nu ropar mamma att det är mat, så ska väl gå dit.



Då var det nya året här!

Bula på tinning, skärsår på fingrarna, blåmärken som är lika stor som en hand... vafan hände egentligen? :s Jag mådde inte bra när jag vaknade kan jag meddela. Jag var jätteorolig för hur huset såg ut och över hur pappa skulle reagera. Men det visade sig vara lugnt, och pappa såg de mer som en läxa jag hade lärt mig, han skrattade åt det. Så aldrig mer, aldrig någon stor fest!

Nu ska jag lägga mig framför tvn alldeles själv, vet inte ens vart jag har min lillasyster. Men men det löser sig väl alltid :)