EVEN IF THE SKY IS FALLING DOWN

Snufflan kom upp och kelade med mig nyss...? Vi hatar varandra, och dom brukar ju säga att katter kan känna när vissa saker ska hända. Som t.ex. de känner om det ska bli dåligt väder. Nu kanske Snuff känner att jag kommer dö, krascha eller något - då passar hon på att mysa?

Finns bara ondska i den kattjävel. Se ögonen... redo att attackera vet ni. 


SNART

17 timmar kvar nu bara. Ska försöka att inte dö av ivrighet. Försöka skrev jag. Försöker...


kanske inte den mest attraktiva bilden...

SO I'VE BEEN KEEPING MY MIND WIDE OPEN

Jag är så ivrig. Vill packa allt på en gång och bara dra iväg. Inget tålamod för fem öre. Så för att tiden ska gå fortare så kollar jag på filmer och dricker vatten (duktig minsann). Nu blir det Tsatsiki vänner för alltid, gud så längesen det var man såg den. Sov lugnt då. 


I DON'T BELIEVE IN FAIRYTALES, TAKE ME TO WONDERLAND


Natalia Kills - Wonderland

A FEELING THAT I NEVER NEVER NEVER HAD BEFORE


Myskläder på! Brillorna är med bara för att jag inte orkar sminka mig idag. Juste, Peelade mig igår, blev blek igen. Men fyfan så len man blev. Ska nog peela mig imorgon också bara för att.

TRÅKDAG - STÄDDAG

Uppe med tuppen nästan. Nu måste jag börja städa. Mamma kommer hem om 5 timmar och det är kaos här. Kläder överallt. Kattgrus i hela lägenheten. Kattlådorna ska jag inte ens nämns, får kväljningar så fort jag kommer i närheten av de. Volymen på max så funkar det nog!


Får bli en bild på mina fina syskon

MINIMOJS OCH MIN SISTA KVÄLL ENSAMMA TILLSAMMANS

Den spenderas med grey's. Avslutet på säsong 6 är för grymt bra. Tårar, lycka och ja... allt på samma gång! Och ni ser så mysig Miniboy är. Varit utan mig alldeles för länge. Haha söööt.





IMORGON HÄNDER DET GREJER FÖRSTÅR NI...

Pratat med fillipillan nu i en timme. Helt crazy, men tekniskt sätt så åker vi utomlands imorgon. Fattar ni, imorgon?!?!? Vi har pratat om det här ändå sen i oktober och nu händer det fan snart. Det är heeelt sjukt. Jag har lyckorus. Kommer bli helt underbart, ja det kommer det. Nu är jag glad igen. Perfekt.


We're going wiiiild!

PERFEKT DAGEN-EFTER-DAG!


Varmt bad. Levande ljus. Iskall cola. Skön musik. Jag lever.

WHAT I WANNA DO AND WHAT I REALLY THINK

Less på killar, helt totalt. Less på känslor. Vill inte ha dem, så varför finns de? Om 48 h så sitter jag på ett plan till Alanya. Jag är nästan där då. Nästan framme. Ett steg närmare frihet. Det skulle vara så skönt att bara släppa allt och gå vidare, men hur gör man det? Hur går man vidare egentligen? Jag skjuter allt endast under mattan, eller slänger in det i garderoben. Jag går inte vidare på riktigt.

Jag vet inte hur man gör. Så jag ska vara ledsen ikväll. Ikväll ska jag gråta. Ska lyssna på deppiga låtar, sjunga med och gråta så hårt att jag känner samma känsla varje gång jag ser honom framför mig. Det gör ont. Så sjukt ont. Jag ska ta i tur med det här, ikväll. Sen ska jag skratta åt alltihopa och återgå till gamla Milla. Hon som är stenhård, kall och ytlig, som kan krossa allt.

Jag är inte en verbal person, jag har svårt att prata känslor.
Skriva ner tankar i ord - så sjukt mycket lättare.


MIDSOMMAR MED TJEJERNA!

Jag och Malin började dagen med att plocka blommor ur folks rabatter, vi var ju tvungna att ha till våra kransar. Sedan stressade vi oss till Hanna. Fick god mat och trevligt sällskap. Sedan drog vi mot Öregrund. Jag och Clara fixade skjuts, bara härligt. Hade en helt okej kväll faktiskt. Kunde varit roligare.






mer bilder finns på facebook

HE CAME INTO THIS WORLD AS A MUPPET

Tadaaa hemma! Fyfan va skönt. Ska lägga mig i badkaret snart, känner mig inte direkt fräsch. Pussa på minimoj ska jag göra också, mmm underbart. Lite bilder kommer senare när jag fräschat till mig haha...



ÖREGRUND

Fortfarande kvar i öregrund. Vet inte riktigt om jag haft kul eller inte, men hem vill jag! Väntar på bussen till Uppsala nu, vääärldens huvudvärk, sinnes. Vill bara ligga i min säng. Skönt.

HOS MALIN

Sitter nu hos Malin. Hon onanerar i duschen och jag försöker fixa lite sköna låtar till morgondagen. Är så grymt taggad!! Dock är jag fortfarande osäker på klädseln, och det dämpar min taggning lite. Måste bestämma mig snart alltså...



EXPRIMENTERING MED LINAS HÅR

I tisdagskväll så färgade jag, Sandra och Matilda linas hår. Vi blekte slingor på henne och det blev hur bra som helst. När jag sköljde ur hennes hår så var det oranget, nästintill rött. Gud vilken panik jag fick haha.

Men såhär blev resultatet, riktigt fint!


Hon fick silkesdroppar av mig så att det inte blir lika risigt som det ser ut på bilden. Det om något rekommenderar jag starkt!

GLASS OCH JORDGUBBAR

Haha min mormor är bra konstig hon (kanske henne jag brås på?). Medan jag väntade på bussen i Tierp så gick jag till mormor. Hon bjöd på glass och jordgubbar. Det var som vanligt gott. Det verkade dock som om mormor inte ätit på flera år.

- Åh jordgubbar är smaskens! (en till tugga) Jävlar så gott!! (en tugga till) Jävla goda gubbar, visst är det?! Och så fortsatte hon tills skålen var slut, vilket inte tog så lång tid hahaha.

THIS TIME, I WONDER WHAT IT FEELS LIKE

Ojsan då, ny design för ett tag då. Nu ska jag fara till Gimo. Imorgon blir det middag hos Hanna och sen Öregrund. På lördag kanske det blir Björklinge med Jennyboy och kanske fler (?), ingen aning. Sen på söndag ska jag försöka ta mig tid att träffa Anton lite och sen börja packa. Fullspäckat!!
Det går inte att lägga in bilder, blogg.se suger ibland. Det kanske till och med kommer upp två exemplar av detta inlägg. Man vet aldrig. Nu måste jag ner till bussen!

LUNCH PÅ LAVA'S

Drog till nya restaurangen här i söder. Var väl helt okej. Martin fick ananas fast han sa åt att han inte ville ha det, stort minus. Så han var sur och klagade på allt sen till slut typ haha... Söt Martin när han var 14 va? hahaha



LER LITE OSKYLDIGT SÅDÄR

Vakna för ca en halvtimme sedan. Mamma ringde från Kalmar, jag missade att säga hejdå.... För 10 min sen sa Martin att vi ska äta lunch tillsammans (i mitt fall frukost), så man fick skynda lite granna då. Fräsch tjej!


påsar under ögonen och allt, yummie!

I'VE BEEN ROLLING AROUND, ALWAYS LOOKING DOWN AT ALL I SEE

Jag har lekt med att beskära bilder nu på kvällen. Beskärt egobilder. Haha fyfan för närbilder alltså... Men men. Martin den jäveln har suttit och gjort mig sugen på chatten bra länge nu, och den enda jag har är bananer. Och nej, han gör mig inte kåt, utan sugen på godis. 

Mamma och Wick åker imorgon klockan 05.30. Måste springa och pussa på mamma nu!!!


walla walla woop woop. är inte trött, men är på dryghumör. vill kittlas och busa.

CALL ME OBSESSED, CALL ME INSANE

Var och kollade på fotboll med min man och Sofies man. Sofie gjorde mål, som vanligt snyggt. Dock förlust med 1-3(?), jag höll faktiskt inte riiiktigt koll. Men fan vad sugen jag blev på att snöra på mig skorna och bara spela någon minut. Förstå vilken lycka! 


kaptensbindeln och allt...
då var man lycklig kära vänner!

LATELY I'VE BEEN STUCK IMAGININ'


(onoppade bryn, försök ignorera det. ska fixas ikväll!)

Hade inget att göra så testade mina nya ögonskuggor jag fick av Malin i födelsedagspresent. Dem var riktigt bra faktiskt! Okej...jag kan inget om smink eller så, men visst blev det helt okej snyggt ändå? 


så kanske man kan sminka sig på midsommar*?

I'M SITTING HERE IN A BORING ROOM

Inget stekande för mig idag, tråkigt nog hade jag inte humör. Ska ändå snart tillbringa 2 veckor i +33 grader! Ska vaxa benen idag och peela mig (eller ska man göra det efter midsommar?). Jag kan inte fatta att jag om 5 dagar åker utomlands. Det är heeelt sjukt!


dagens mysoutfit. ser ni vilka muskulösa ben eller? stjärna

IF I JUST BREATHE LET IT FILL THE SPACE IN BETWEEN


suddigt och konstigt. men här är klänningen iallafall!

THIS TIME, I WONDER WHAT IT FEELS LIKE

Ojsan då, ny header för ett tag då. Nu ska jag fara till Gimo, till Malin. Imorgon blir det middag hos Hanna och sen Öregrund. På lördag kanske det blir Björklinge med Jennyboy och kanske fler (?), ingen aning. Sen på söndag ska jag försöka ta mig tid att träffa Anton lite oh sen börja packa. Fullspäckat!!

Går inte att lägga in bilder för tillfället, fråga mig inte varför. Blogg.se suger ibland.

TRÖTTTTT

Kom precis hem från allt. Är inte direkt trött, men känner inte för att rabbla upp allt tjugo i tre. Vi tar det imorgon istället. Nu ska jag försöka sova som det barn jag är. 



FEELS LIKE I AM FLOATING, LEAVES MY BODY GLOWING

Så ofräsch så det finns inte, därför alla dessa grimaser. Men ska springa iväg till ica nu och hämta klänningen. Sen får ni se den efter jag och Sandra varit i stan. Verkar som Petra är sugen på bio nu också, så kanske blir några timmar extra i stan. Jag säger inte nej till det! 


Hämta-ut-klänning-outfiten!

YOU'RE NOT LIKE THE OTHERS, FUTURISTIC LOVER

Vaknade av att fick sms av Mamma. Klänningen har kommit! Så ska kasta i mig min fruktsallad och klä på mig. Sen kommer jag antagligen stå med klänningen på mig i någon timme eller två. Beslutsångest som man har...



SOMETHING IN YOUR EYES MAKES ME WANT TO LOSE MYSELF

Ja jag har inte gjort något vettigt idag. Kollade på träningen med Jossi och Sofie, vilket var trevligt. Kul att umgås lite med dom. Sedan har jag kollat på film med familjen och inte gjort något direkt. Så det kändes inte som om bloggen var tvungen att uppdateras.

Men kan visa bild på klänningen mamma beställde åt mig. Söt midsommarklänning, hade jag tänkt. Men får se med tanke på vädret... Ska till stan med Sandra imorgon, kanske hittar något annat då. 



CHOOSE ME, PICK ME, LOVE ME

Grey's är bäst, grey's är allt jag behöver. Vill ha en alldeles egen McDreamy. En Derek som är helt sinnessjuk förälskad i mig. Jag är inte deppig, jag är bara fast i Grey's. Bäst.



HAHA SJUK JAG ÄR!

Så hemskt, drömde att en kille sköt min mamma i ögat för skojs skull. Och i drömmen gick jag fram och hångla upp honom (?). Haha fyfan vad jag skrattade när jag vaknade. Helt sjuk i huvudet haha. Nej, nu ska jag käka. Kanske börjar hångla upp mackan (alltså frukostmackan), you'll never know!


Minimoj helt betuttad (vitsig!) i min bh, förstår inte haha.

REACH THE CITY STEPS TONIGHT, FOLLOWING THE POWER LINES

Så sjukt varmt, och jag slänger av mig bh'n. Som om det skulle göra det kallare? Kan inte sova, vill inte sova, det enda jag vill göra är att pussa på en mysig kille. Men det är kört. Så pussa på Minimoj skulle räcka. Men han ligger och sover, och jag orkar inte gå och väcka honom. 


hahah liten liten alien?

ENDAST EN VECKA KVAR

Idag är det bara en vecka kvar innan jag och Felicia drar utomlands. Förstår ni, en vecka!!! Helt sinnessjukt så taggad jag är. Kommer ihåg då jag sa "Bara 100 dagar kvar!" Nu är det liksom 7 dagar. 7 dagar och 17 ½ h kvar tills vi lyfter. Det kommer bli sååå bra!



IT TAKES TOO LONG, WHY DIDN'T YOU WAIT SO LONG


Nyinvesterad vit kavaj, 150 riksdaler. Och nej, inte fettigt hår. Det har regnat haha...

PENGAR RULLAR IN SOM DEM SKA, DET GÅR BRA NU

I onsdags hade jag inga pengar, idag har jag nästan allt till resan. Ska få lite av mor min också. Och nej jag har inte knullat fram pengarna. Har en bra pappa, en snäll mamma, en generös bror och den bästa farbrorn! Nu ska jag även bjuda familjen på mat från Söderfors finaste restaurang, nämligen pizzerian. 



HEM TILL PAPPA FÖR ATT FÅ PENGAR FÖR VARJE MVG



100 kr/per mvg. Han sa ja innan han visste hur duktig jag faktiskt är. Min pappa är inte så jättegenerös, så de här pengarna kommer sitta fint (och svida för honom) till resan kan jag lova! Nöjd tjej....

TAGGAD TJEJ?

Vaknade för ungefär en timme sedan och idag ska jag vara hurtig. Ut och gå/jogga nu. Sen blir det styrka. Sen även kanske ett zumbapass? Får se alltså! Inte tränat på flera veckor. Endast varit ute och gått, och det är ju i stort sätt ingenting. Så nu jävlar! Kanske kan försöka satsa på beach 2012 iallafall?


lycklig tjej!

NOW YOU'RE THE ONE WHO'S CRAWLING ON THE BOTTOM.

Blir inget ikväll, jag var faktiskt lite taggad ändå. Måste köra med gimo-tjejerna snart, dem är väl för sköna dem? På midsommar då jävlar! Allt eller inget. Ska bara köra. Jag har nya krafter nu. Starkare än någonsin. Får till och med lyckorus i hela kroppen bara jag tänker på hur stark jag faktiskt är just nu. Jag har kontrollen. Milzter har kontrollen mina vänner.


Varför tvekar jag? Bara köra för fan! Har ingenting att förlora.

GREY'S ANATOMY SEASON 6

Fin pappa man har. Hade städat i stort sätt allt efter "festen" och han gav mig säsong 6 av grey's. Kollade säsong 5 på tre dagar, helt beroende! Vill också leva i den världen... Helt underbar!



PARTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHT










Visst... vi var inte 100 pers och tvek om man kan kalla det fest. Men fyfaaan va kul jag hade! Kunde inte blivit bättre, känner jag. För som sagt, det handlar om att vara med dom man tycker om och ha kul. Tack alla som var med, ni gjorde min kväll grym!

HEJ ALLA ÖVERLEVARE

Bakis som ett as. Men kul som fan hade jag igår! Kan inte direkt kalla det fest, mer supa-sönder-sig-med-roliga-typer. Har massa bilder, men det kommer senare. Istället för ni njuta av en 5 år gammal bild!



AND PARTY AND PARTY AND PARTY

Trött som satan. Huvudvärk och hela köret vet ni. Men man måste upp och hoppa! Ikväll är det fest. Hmm vart då kan man fråga sig...? Jag känner för att spåra riktigt jävla totalt. Känna alla känslor på samma gång. Ikväll kör vi bara. 


får bli på erik och mig. hittade ingen bild jag vevade på....

HOS FARBROR JOAKIM!

Nej, men farbror Björn, men han skulle kunna vara farbror Joakim (han i Kalle anka). Älskar deras hus! Det är så himla mysigt och ja... vill bo där jäämt. Bilderna är lite suddiga, för jag tycker det är lite pinsamt att stå och knäppa kort på andras saker.















I KNOW WHAT I LIKE IN THE MIDDLE OF THE NIGHT

Nyhemkommen Milla, Minimoj = extra kelig. Gick på stan i Uppsala lite imorse, och H&M hade mycket fint! Wick och jag tar nästa buss till Gävle. Dels för att spana in lite kläder, sen ska vi till farbror. Få lite penar till resan och umgås med dom. Sitter aldrig fel!


sista bilden - fiiisk/anka och en trött kines i knät.

HEJDÅ KÅMPISAR!

nu far jag. hörs som sagt imorgon! har pratat med felicia idag, så nu är jag glad igen. glaaad.



posarn!

LÅNGKLÄNNING

Jag har vågat mig på att köpa en långklänning, igen. Den är jättefin, men jag tror inte jag passar så bra i den ändå. Matilda och Lina pushade mig, så jag köpte den fast jag inte var riktigt säker. Så nu vill jag att ni hjälper mig. För annars byter jag den imorgonbitti, på morgonen.


ryggen är hur fin som helst, men fick ingen bra bild på den... och man kan inte ha bh under heller, vilket jag inte vet om jag vågar ha offentligt.

WICKS TRIX!

Wick var på fest, ni vet springbreak som Mysweet16 tjatade om. Inget stort fan av dom festerna, inte för att jag varit på någon av deras fester, men det verkar inte vara något för mig. Wick åkte iallafall. Jag fixade henne, och såhär såg hon ut. Tänkte visa lite annat här i bloggen. Den börjar bli deppig igen...


beskärde bilderna i paint = usel kvalité

HAPPILY EVER AFTER, AND SO ON...

Yeees där kom den. Hört samma jävla sak av killar i tre år. Borde jag bli van? Borde jag vara sten och inte fälla tårar? Borde jag döda mig själv för att jag inte duger för någon? Hmm.. återkomma när jag har svar!

Haha när ska ens någon bra kille som vill ha mig se mig? Orkar inte det här haha, inte har jag fotbollen att ta ut alla känslor på heller. Så otroligt dum, faller i samma fälla varje jävla gång. 


fyfan hatar mitt utseende, inte bra nog. usch, döda mig.

ALL I WANT TO BE IS YOUR NUMBER ONE

Hemkommen från tandläkaren. Satt där endast 5 min, så ovärt. Nu ligger jag i sängen igen. Mamma kommer hem, orkar inte det. Hon kan gärna lika flytta nu på en gång. Inte för att hon gjort något, utan för att jag bara vill vara ensam. Vill bo själv med minimoj. Han och jag är ett bra team. 

"Blotta aldrig ens killes namn i din blogg, det ger otur" true. jag vill vara en killes nr 1 någon gång... ni kanske förstår nu varför det är så jobbigt när jag lyckas bli kär.

OUT OF THE DARKNESS AND INTO THE SUN

Idag när jag vaknade var jag på ett sådant stekarhumör, sen kollade jag ut... Blir på så dåligt humör när det är såhär. Sen ska jag till tandläkaren idag, tråkigaste som finns kanske. Men vi får se hur dagen slutar. Kanske blir en helt okej dag ändå!


alltid med mina wesc-lurar. lite brunnare är jag allt.

TRE SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR

Jag är rädd för mörker utomhus. Helt paranoid, kollar bakom mig var 30e sekund, om jag är ensam naturligtvis. Men usch, det är hemskt...
Jag är rädd för kritik. Kan inte ta emot kritik. Det tynger ner mig totalt, och kan inte koncentrera mig på annat. Men det där mognar man ifrån. Jag är bara ung och dum som sagt.
Jag är rädd för att bli kär. Blir man kär, blir man svag och då blir man lätt sårad. Men jag vill våga nu, mer än någonting annat.  


stoneface!

TIERP ARENA

Jobb på Arenan från ca 07.30-17.00. Det var varmt och det var huuur kul som helst! Älskar från och med nu dragracing, ska fan börja köra det sen. Helt kär. Tänk känslan av att dra iväg med 500 km/h,  adrenalinkick så det bara skriker om det! Okej jag ska inte bli racerförare, men man kan ju drömma...



det rasade in lite folk senare också, ser väldigt glest ut på denna sida av läktaren


jag och madde pantade flaskor, fick lite pengar...




FÖDELSEDAG!

Kunde ha varit bästa födelsedag om det inte varit för kvällen då. Det började med avslutning på Norrlands nation. Det var mysigt och hela skolan sjöng för mig haha, så sjukt roligt! Får tacka Jennifer och Fanny för det. Deras förtjänst! 

Sedan begav vi oss till stadsparken. Vi var runt 10 st kanske. Hade det hur mysigt och roligt som helst med mina fina klasskompisar (+Ida). Skrattade och vevade. Tack alla som var med och "firade" mig, ni gjorde min dag! På kvällen var jag med lillan, och lite senare med världens bästa vän Anton. 










några söta klasskompisar, haha! kolla gärna i HD

I'D RATHER BE WITH YOU, SAY YOU WANT THE SAME THING TOO

Idag har vi umgåts med pappa och Maria. Dels för att fira mig, men pappa glömde bort min present... Vi käkade iallafall, sen drog vi och badade vid turkhällarna. Hur mysigt som helst!





Pappa visar hur man super




SMILE AT THE STARS, AND THEY WILL SHINE RIGHT BACK AT YOU

Vaknade för ett tag sedan, och jag var helt jävla seg i kroppen. Nu är jag taggad som fan, på vad vet jag inte. Lägger upp alla bilder från gårdagen på facebook nu. Slänger nog in några här också på eftermiddagen!


här har ni min födelsedagsklänning!

LIGHT SHINES ON MY FACE, BUT I NEED MY SPACE

Har precis kommit in. Var ute och gick med lillebror. Så skönt att bara prata av sig. Och skaka av sig skräcken från filmen. Nu är jag hur pigg som helst... Får se hur länge jag blir uppe. Blir en film iallafall!


fyfaaan vad jag saknar fotbollen, inte rättvist...

EASIER SAID THAN DONE


hahaha heeelt sliten. en bild från dagen, kommer mer imorgon!

INTE SOM PLANERAT...

Här sitter jag, helt själv på en jävla parkbänk och det är min födelsedag. För mig handlar födelsedagar om presenter och speciellt om att bli uppvaktad. Mina klasskompisar gjorde dagen grym! Min kväll är förstörd helt. Känns verkligen inte som att jag fyller år. Brukar vara den nästan bästa dagen på året... Åh besviken på mig själv. Besviken för att jag alltid ska göra saker jag tror är bäst för andra. Så kvällen kommer jag ägna åt att svara på alla fina gratulationer jag har fått!

I KNOW IT'S ONLY ROCK N' ROLL BUT I LIKE IT

Åh nu börjar jag få den där lilla känslan. Kan inte sova, vill sitta uppe. Men nej. Ska försöka att inte sitta vid facebook på hela dagen imorgon. Måste slå ner datan (facebook) innan 00.00. Kommer bli svårt, men får försöka underhålla mig med annat. Får se om bloggen kommer uppdateras, annars hörs vi den 11e, dvs dagen efter imorgon, övermorgon.

Vill festa med tjejerna imorgon, vill ha riktigt jävla kul! åhå jobbigt...

nysolat hår i olja och uppsatt i bulle - resultrerar till väldigt rufsigt hår!

AND EVERYWHERE I AM THERE YOU WILL BE

Nyduschad, ingen stress och nyrakade ben. Kanske hur skönt som helst! Ligger nu i sängen och längtar faktiskt till morgondagen. Min dag! Mamma har lovat frukost på sängen innan hon åker ner till Kalmar, så det ser jag fram emot. Nu blir det film, eller kanske lite grey's, det återstår att se!


där har ni klänningen pappa gav mig!

KLARA!

Yes, har man flyt så har man! Klänningen jag tittat på ett tag hittade jag för halva priset. Så ingen mer klädpanik här inte! Dock hår och skor... Med det löser sig, för imorgon är det min dag i vilket fall! Ska åka hem från stan snart, helt slut!

BLIR STAN NU!

Fick som jag ville. Nu drar pappi och jag till stan. Hoppas på att hitta något bra! Annars köper jag något ändå, bara för att. Åh vad jag vill ha en walk-in-closet! Pappa?



INGET SITTER BRA, BORDE DRA MED FAR TILL VALBO

Det är panik. Ingen somrig klänning för 5 öre... Slängde iväg ett sms till farsgubben nu. Han kommer säkert inte vilja åka till valbo. Men får säga att det är jätteviktigt, haha så desperat. 


Här är iallafall de klänningarna jag fortfarande kan ha, någelunda. Allt sitter jättekonstigt, ramlar ner...

KLÄDPANIK!

Imorgon är det min födelsedag, och jag är inte taggad alls. Eller jag är inte lika hoppfull som jag brukar vara. Ni vet när man kan inte sova, man bara ligger och tänker på presenterna. Får äta gott och bestämma typ allt. Får stå i centrum, mmm underbart. 

Men i år kommer det bli heeelt annat. Inga presenter (endast kameran typ) bara pengar. Inga familjemedlemmar. Inget festande. Men men. Hoppas på en kul dag i stan med min fina vänner och klasskompisar istället!

Och då kommer vi till det där med klädpanik... ingen klänning passar! Får lägga upp olika här på bloggen så får ni jävlar rösta. Om jag vågar lägga upp. Jag vet ju att det är många som läser min blogg, så ser jag inga kommentarer då blir jag arg. Deprimerad... 



DREAMING OF WHAT COULD BE AND IF I'D END UP HAPPY

Herrarna förlorade med... 6-2? 5-2? ingen aning, blev mycket mål där på slutet. Men alltid kul att träffa tjejerna. Det var småkryp överallt och nu känns det som att dom invaderar sängen där jag och moj har tagit plats. Blir en ny film nu!


fick bli bild på syster och svartisen.

BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR, CAUSE YOU JUST MIGHT GET IT

Helt slut av värmen. Men inte kan man ligga i sängen hela tiden heller! Minimoj har ont i bakbenet och kan inte gå så bra. Bär runt på honom som en liten bebis, jag älskar det. Men ska dra på mig lite kläder nu. Det vankas fotboll!


WHAT IF A PILL COULD MAKE YOU RICH AND POWERFUL?

Ska kolla på Limitless igen tänkte jag. Den filmen är grym! Älskar Bradley Cooper också, satan så snygg. Fick en calippo av Idas pappa helt spontant sådär, väldigt trevligt. Tackar man ju inte nej till! Så nu blir det lite mys, innan jag ska dra ner till ip för att kolla på träning & herrlagets match.


WHEN I GET THAT FEELING, I WANT SEXUAL HEALING



Smälte ju nästan bort idag, som man ser lite på bilden. Orkar inte bry mig om att jag gör världens gayposé. Men nu hörni ska jag slå på någon film och slumra till. Drömma om Rappe och vakna glad. Imorgon får jag träffa tjejerna igen, längesen nu!

BE KIND AND DON'T WASTE MY TIME

Ska ladda upp inför matchen här i sängen. Zlatan ska spela och så jag njuter varje gång jag ser honom spela. En förebild, jajamensan! Kanske borde jag göra klart engelskan som skulle vara inne för två veckor sedan hehe...


mmmm kung!

SO I'VE BEEN KEEPING MY MIND WIDE OPEN

Solade i ca tre timmar hemma hos pappa. Det resulterade till illamående. Packade ihop mina saker och drog hem till mami igen. La mig på sängen och kollade tv. Nu hoppas jag mami kommer snart så vi kan äta mat. Orkar aldrig laga mat när jag är hemma själv haha...


börjar få en liten bränna nu! tänk efter alanya, mmmm

SOLSTING... ÅTERKOMMER OM NÅGON TIMME!


ser ni att mitt höger knä och lår svullnat upp? wierd. vänstern jag är skadad i. fetto.

OH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING

Vaknade för en stund sedan, jag som skulle med 07.20-bussen. Men jag klagar inte. Minimoj kom och gosa ner sig bredvid mig med sin boll. För himla söt alltså. Nu ska jag kolla på film tror jag, eller så cyklar mojen och jag till far och solar. Får se hur långt mitt arsle orkar lyfta sig.


ser ju grisblek ut, men konstig kamerainställning!

IF SHE DOES IT LIKE THIS, WILL YOU DO IT LIKE THAT?

Kanske borde man länka bloggen fler gånger och på fler ställen? Mycket läsare idag! Kanske beror det på nya headern och färgen. Med tanke på headern så kom jag på en väldigt ful grej... Jag hade suttit i solen med olja typ 10 min innan bilden togs. Ni ser min arm. Helt sådär... prickig? Vilken miss!


min lila titta-på-fotbollsoutfit. sen läggdags-looken på hörnet där! min blogg - mycket egobilder.

NU: SVERIGE - SERBIEN U21


hoppas på mål från Guidettis sida!

THERE'S NO ROOM, NO SPACE TO RENT IN THIS TOWN


look of the day! pappas t-shirt, wicks shorts, men det är mina egna converse iallafall. tappade tålamodet lite där på slutet, som ni ser på sista bilden haha...

I WILL FEEL YOUR GRACE AND CARRY ON

Ser ut att vara platinablond, det kanske jag är? Det sa jag till mig själv att jag aldrig skulle bli, för jag tycker inte det är speciellt snyggt. Men nu är jag det. Lyckat milla! Vad tycks?


kameran är grym, inte redigerat något ljus eller något på bilden.

FÄRGA HÅRET!




Kändes som att det behövdes en liten färgning alltså. Och på bilden kanske det behövdes tvättas också haha... Men den där färgen är bäst. Visar resultatet snart!

JUST ONE SIMPLE WORD FROM YOU MAKES ME SMILE

Den här dagen har varit upp och ner. Tårar, skratt. Men nu är det bara glatt. Ska försöka bli lite gladare på bloggen nu och verkligen visa att jag är bättre än såhär. Det behövs. Imorgon blir det mer färg här!

Lägger upp denna bild igen, bara för att Mini ser ut att var jätteminiliten ut på bilden.



NEXT TO YOU BEING CAREFUL TO GET THE WORDS RIGHT




Eftersom jag ser ut som ett helvete idag, så fick Minimoj vara dagens modell. Kameran är jag grymt nöjd med! På mittenbilden har jag skalat bilden i picnik, därför är kvaliteten något dålig. Sista bilden ska vi inte prata om haha...

NU ÄR DEN MIN!


BEGGING FOR SOME MORE



osminkad. världens äckligaste hår. ingenting passar bra. bra dag!

GRABBKVÄLL

Precis vaknat och snart drar vi iväg för att köpa en kamera till mig. Får välja vilken jag vill. Glad tjej. Min käre bror åker hem, tråkigt... Men det kommer fler gånger! Tänkte slänga upp bilder från igår. Inte dom bästa, men kul ändå. Dom är så vackra tillsammans! Dock vågade dom inte knäppa pusskort tillsammans...





UR FUNKTION

Kom precis hem från Marwin. Jag och Tobbe stack dit. Skönt att inte prata känslor, därför det är så skönt med killpolare. Vi käkade mat och drack lite. Kollade på youtubeklipp. Haha bara därför måste jag dela med av det klippet vi inte kunde sluta skratta åt i nian. Så sjukt rolig!


LETAR EFTER NÅGOT ATT SÄGA SOM KAN ÄNDRA ALLT...



...något mer än det jag redan sagt. vad mer kan jag göra? det här dödar mig.

LÄGENHET MED BROR?

Uppe med tuppen, men kände inte direkt för att blogga klockan nio på morgonen. Min bror har kommit med förslag att han och jag ska flytta ihop, sen när mamma och Wick flyttar till Kalmar. Visst det skulle vara kul. Dock ännu roligare med egen lägenhet... Men det blir nog bra vilket som! 

Vill flytta nu med detsamma!





UNDERBARA ÄLSKADE SYSKON


Kanske världens bästa, ibland! dem har fått mig på bra humör idag och Sverige vann. Dock hade jag tippat på 1-3, men blev visst 1-4. Lite duktigt av mig ändå. Ska fortsätta mysa med dom nu.

TOIVONEN!

God mat, fotboll och hela familjen samlad. Precis vad jag behöver idag! Nyss gjorde Toiven mål, grymt. Tror på en svensk seger ikväll!



DRAR TILL STAN MED LINA

för att tänka på annat! shopping är väl den bästa terapin?



posar lite lagomt. går inte att vara seriös...

FLAKFIX TILL STUDENTEN!







Slutresultatet!

FÖRLÅT

Jättedålig på att blogga, men det finns en anledning, iallafall nu. Jag känner inte att jag behöver dela med mig om det här, inför alla. Så istället kanske jag bara slänger upp bilder idag. Inget skrivande.


VAD HÄNDE IGÅR...?


ordningsvaktens verk!

EMMY IS THE KIIIING!

feeest ikbäll. har askul med tjejerna'



STUDENTEN

Så avundsjuk på alla som tar studenten idag. Dock synd med vädret då... Jag & Mathisen ska in till skolan klockan nio för att fixa lite och sådär. Vi ska göra Bp3a studenflak, så om ni ser det flaket och det är kaos, så förstår ni.

Ikväll blir det partaj också, inte så taggad nu klockan halv åtta på morgonen. Men kan tänka mig att jag kommer bli råtaggad av att se och höra alla studenter i stan. 

Så ska man väl vara snäll och skriva grattis till alla studenter också, grattis grattis!