In my head there's only you

Historiaprov idag. Jadu, gick bara sådär. Vilket inte känns så bra, eftersom jag hade alla rätt på förra, vilket ökade risken för mvg. Men nu blir nog inte så. Lite synd. Idag kom även min kära mor hem. Så wick och jag har städat och fixat här hemma. Oturligt nog så förstörde snufflan allt igen på bara några minuter. Jobbig katt. Eftermiddag har endast spenderas framför datan, skrivit klart min del av PMet, nu är det bara Jims del kvar, skööönt!

vem längtar inte till jul? lov och massa paket. Eller varför inte sommaren? skulle inte sitta helt fel faktikst haha. så en liten somrig bild får det bli för idag, hehe


Shut It Down

Ojojoj.. gårdagen var kanon? haha, den var helt enkelt bra. Drog till Josef med ett gäng tjejor. Mådde kanon ju. Sen kom våra hjältar och hämtade oss, haha. Så sov jag hos zombie. Vaknade upp, och mådde väl inte prima. Men funka. Nu har jag precis kommit hem ifrån julia, där också lina & philip var. Blir kanske en romantisk kväll med frun min senare, det får vi hoppas på.

kanske liiite risiga bilder. haha. mobilen är sönder iaf. så sämst.










Chi Cha Tong

Började med skola, vilket var helt okej faktiskt. Dagarna går så sjukt snabbt nuförtiden. Senare följde jag med familjen Hedlund till uppsala. Jag, min fru och min svåger åt på fugu och senare kollade vi på bio, blev new moon. Brabrabra film. Sorglig. Nu hemma och är astrött, så blir nog lägga sig och kolla på film.



gott! hehe

Utan dina andetag

Skolan idag var helt okej faktiskt. Flöt på ganska bra. Luciaträning hade vi också. Har det ganska roligt där, haha! Efter som det är jag och Jim som är luciakandidater i min klass, så fick vi skippa språket och knäppa lite kort. Haha kan man bli fulare?

Eftermiddagen och kvällen har endast bestått utav plugg. Snart klar med PM'et om Martin Luther King. Ganska skönt faktiskt! Med tanke på de skulle det var ganska ganska skönt att sova nu. Men det kan jag ju inte... måste göra klart de här nu. Seeeen får jag sova. Tja.

Petla Kines är bla, även fast hon äl lite lasistisk..



om och om igen

jävla äckelfot man har!! orkar inte med det här. när ska det bli bra egentligen ? plugga hk idag, och träna, vilket inte gick så bra, hehe.. nu ska jag sooova, sovmorgon imorgon, tack för de!

I close my eyes and the flashback starts

Nu sitter jag här och är klar med novellen, äre inte skönt eller äre skönt? Fast nu har vi börjat på PM, så ingen vila på svenskan inte. Jag ska skriva om King Martin Luther, hur kul är det på en skala? Henrik är ju bra jobbig ibland.

Juste, på gymnastiken idag så spelade vi fotboll. Kul ibland. Men idag var det bara rörigt. Deniz den jäveln ska ju vara så duktig och slänga sig hela tiden. Så fått en rejäl smäll, säger ju det att man ska alltid ha benskydd. Gör sååå sjukt ont att få en smäll på smalbenet.

Skulle sitta fint med ett bad nu, tror jag ska kolla på film samtidigt. Ganska nice! haha tja.


Kanske världens konstigaste känsla.

Igår så tog jag och petra bussen till tierp. Sedan drog vi till danne med robin & johan. Var väl trevligt, fast jag mådde inte så bra, lite tråkigt. Kollade på tv, bland annat när barca spelade. Men sen drog vi hem. Trött satan.

Imorse vaknade jag upp med en gris bredvid mig? Nej, men han lät verkligen som en, hehe. Lite senare drog vi till Robin. Dom spelade tv-spel ett tag. Sen promenerade vi hem igen. Kollade johan falk. Sen skulle han på match, så åkte till mormor. Dryg människa.

Nu sitter/ligger jag här i sängen med snufflan och försöker skriva en novell och skriva lite om italiens matkultur. Tänk så skönt, bara 22 skoldagar kvar! Inge uppstatser eller inlämningsuppgifter, skööönt säger jag.

nej, jag tänker inte sluta. det är för bra.

you're like an old joke

Idag mina kära vänner så väcktes jag runt halv åtta. Dumma telefoner ibland. Men lika bra det. Samling 8.15 på ip. Fotbollsträning på högbergs, alltid lika roligt! Förstår inte hur inomhusfotboll kan vara så sjukt jävla kul? Älskar det! Men nu såhär i efterhand börjar jag bli lite stel.

Så ikväll blir det lugnt förhoppningsvis, kanske åka till zombie och ta det lungt :) Men nu ska jag lägga mig i badkaret, sen ska jag kolla på en film och sova lite. Låter hur bra som helst, enligt mig, så tja.


Sing hallelujah

Gårdagen började med att jag drog in till stan efter skolan. Hittade lite smått. Senare in till tierp, skulle äta kinamat med lina. Men nej, så blev det inte. Åkte hem och kollade på film istället. Fick höra sen att vi fick komma till månkarbo. Så vi drog till tierp igen. Mötte Fanny och gick till hemköp. Erik och Emil kom och hämtade oss sem drog vi till månkarbo.

Trevligt hade vi. Musiktävling och allt, haha. Lina stackarn lyckades både stuka sin fot och skära sig i fingret. Var blod överallt nästan, hehe. Fick skjuts tillbaka till tierp utav tre porrsurfare. Sen från tierp fick vi skjuts av Nick och dom dära till söderfors.

Dr Alban - Sing Hallelujah. hahah vilken höjdare!



Reggaeton

Första Luciaträningen idag. Haha, kommer ju bli hur bra som helst, eller va säger ni.. hehe.. ? Nej du, tror inte på det hära ja.. Dansade på gympan, och det var sjukt roligt faktiskt. Inte för att man är bra på det, men haha. Efter skolan drog jag & lina tin till Uppsala. Kollade på ya. Lite intressant, men tror inte det är något för mig. Sen gick vi även lite på stan. Fick sällskap av Moa på vägen hem också. 

datanördar?
 


underbart med sport

Fiiin dag. Fick tillbaka ekonomiproven idag, och jag vart faktiskt nöjd. Vg+ :) Stanade kvar i skolan en timme med lina och julia. Gjorde int mycket där inte. Sedan åkte jag & lina hem till mig. Kollade på zombieland, helt ok film. Vart faktiskt lite besviken.. Senare drog vi till Tierp. Kollade på hockey. Spännande match, blev till och med straffar. Men där vann Valbo. Sen hem och kolla på Italien - Sverige, förlust där med, med 1-0.

nu väntar sängen. tja


kommer inte på någon rubrik.

Började med att man vaknade upp och kunde knappt röra sig. Stel i hela ryggen. In till skolan i ungefär en halvtimme, sen klarade jag inte av mer. Höll på svimma, det var inte så skönt direkt. Hem och kolla på lite johan falk filmer och sooova.

Sen kollade jag lite på träningen. Åh, jag som så gärna ville träna :( surt. Senare drog iaf jag och pappa till gävle. Kollade på Brynäs - Modo. Vinst till Modo där va, 1-5. Ganska härligt att kolla på hockey faktiskt, även fast jag inte kan ett skit? hahah. Nu ska jag lägga mig och kolla på desperate housewives och paradise hotel (Y)


I liked the thrill..

Helt okej dag. Fick träffa bror min, en sån härlig person! Stod i kön i ungefär 1 timme och 45 min. Jobbigt, bara för en liten spruta som tog 30 s att ta ? drygt. Jag som hade bestämt att jag skulle springa och plugga lite, men icke. Så nu ligger jag här i sängen och har ont i armen.

Hoppas jag inte får feber och så tills imorgon. För då är det ju fotbollsträning och sen ska pappa och jag dra på hockey, vilket jag faktiskt inte vill missa. Skulle ju vara lite tråkigt och missa det. Nu blir det en film tror jag, om jag inte väljer att titta på RAW comedy club och silent library, haha!

I saw you dancing and I couldn't get you off my mind.


Myskväll med japan jävel

Klockan två kollade jag, mamma och japan på bandy. Vet inte riktigt hur det slutade, men tror det blev en förlust till söderfors? Vi bestämde oss för att ha en myskväll. Så vi fixade grönsaker och dipp. Kollade på skräckisar, the unborn och creep. Usch, kommer säkert få mardrömmar haha.. Nu ska jag kolla på gossip girl och ja, inte mycket mera.

haha åh, hur kul hade man inte på den där tiden? söta var vi också, hahaha!


Det känns bara jobbigt.

Igår drog jag som sagt till fredrika. Där var julia, petra, hillevi och sofia också. Amina och Robert kommer över i några få minuter. Sedan drog vi till tierp. Först till Gabbe, senare följde jag med lilla Petra till hemköp där danne och johan var, hehe. For vidare till robin. Så kom tove och hämtade oss sen.

Idag känns allt bara tråkigt, och det är något jag inte behöver. Känner att jag måste göra glada och roliga saker, speciellt nu haha.. hoppas någon vill hitta på något. Men klockan är ju bara lite över 11, så det hinner ju hända mkt.


Everything's made to be broken

Ja gårdagen var mycket rolig! Först korpenmöte, senare drog jag, sofie, sandra, lina, julia, petra & anton till tierp för att kolla på öppen scen. The rocky mountain haha, söta ungar.. Senare drog jag & petra till vegavallen för att kolla på hockey ett litet tag. När vi gick stod det 1-3 tror jag, så vet inte hur det slutade. Lite senare ändå befann vi oss hos frida. Mycket trevligt faktiskt! Undra hur det gick för jakob ja, haha stackarn :)

Imorse väcktes jag runt åtta, vilken huvudvärk.. Helt genomförkyld, och det suger nå otroligt! Träningen började nio på högbergs. Vilket jag verkligen inte var så taggad på. Men funkade kanon, och kändes bättre efter ett tag.

Efter det tog jag, petra & johanna tåget. Träffade Lina och Julia inne i stan. Käkade lite, sen drog vi till gymnasiemässan. Så drygt att alla bara flyger på en, papper hit och dit på saker man inte ens är intresserad av. Men fatta tycke för lite olika saker nu. Så jävla svårt att bestämma sig. Nu ska jag iaf kolla film och så, hoppas något skoj händer ikväll.

I don't need no time, and I don't need no reasons. I'm yours.

would you need somebody

Men bra jobbat milla, sovit bort hela eftermiddagen. Ingen träna för dig inte.

Idag kom världens bästaste Jim till skolan, hur bra som helst! Blev jag lite extra glad :) På spanskan var det så drygt. Sjuorna kan ju verkligen inte dämpa sig, låter som jag vet inte vad. Musiksalen ligger ju vägg i vägg till spanskan, så sitter dom och slår allt dom har på trummorna. Hör ingenting av vad Irina säger. Så lina & jag tog i saken, haha! Sen redskapsgymnastik. Ganska roligt ändå. Nöjd över att jag klarade att balansera på stolen, som ingen annan klarade i klassen, haha!

plugga nu kanske? nej du, inget jag tänker göra ikväll. ska nog bara vakna upp lite bättre och sedan kanske ut och träna lite? låter ju mycket bättre!


you make me feel so good

Idag har skolan varit lika tråkig som alltid. Får inte sitta bredvid Anton längre, Irina blir arg.. Inte nog med de, nya praktikanten Martin skäller på mig heeela tiden! Förstår mig inte på honom, äcklig är han usch. Gjorde även ekonomiprovet idag, och det var inte det svåraste man gjort men ja. Så hem en timme tidigare.

Jag har skrivit klart min uppsats om Gud (världens tråkigaste?) Känns så skönt att slippa skiten. Nu ska jag börja på en novell, som ska till någon tävling. Bara att skriva hela tiden när man har Henrik, drygt.

funderar starkt på att färga håret brunt. gammal bild. men ja haha :)


I Don't Believe You - Pink


fotboll är livet

jajaja, idag har fotbollen sparkat igång, så sjuuukt underbart! Älskar det nå grymt. Fick även veta att det troligen blir ett F16-lag nästa år :) och Melinscup i januari (?) hur bra är inte de på en skala? satans glad, så nu ska jag dämpa ner det lite genom att plugga till ekonomiprovet imorgon...

snart händer det, eller vad brukar man säga? hehe, jag vill nununu. fastnat helt!


Don't give up, you will make it

jaaa, men vad jag känner mig duktig! Städat och grejat. Var ut och sprang lite, sen lite styrka på det, så härligt! Känner bara hur jag mer och mer längtar till imorgon, för då börjar nämligen inomhusträningarna, älskar det! Tänkte dra till duschen nu. Senare öppna böckerna och plugga lite.

Ikväll är det ju fotbollsgalan, inget jag får missa!


drygt

städa städa städa nu. mamma kommer hem från kalmar idag, så rent ska de vara överallt och kaffet ska vara klart! hehe

såå pördey!

jaa, gårkvällen var riktigt trevlig och rolig, tycker jag då. Vi hade lite partaj   hemma hos mig. Stampade med leroy bland annat, haha tröttnar aldrig. Efter allt, så följde jag & petra med danne, johan & robin hem till robin, sov där. Sen åkte jag hem runt två tiden idag. Senare blev det valbo. Trött satan. Nu är gossip girl som gäller, och mys med syster. Imorgon kommer mamma hem, det är sköönt.

lite bilder från kvällen








the greatest

är man trött eller är man trött? knappt sovit sen 3.. och det har jag bara zombie att tacka för :)

Igår drog jag, julia & petra till tierp. Hade tänkt träffa några andra typer först, men dom drog iväg till krogen. Så blev att vi luffsade hem till familjen sjölén. Sen ut på tierp. Där även två andar pojkar följde. Vi frotsatte gå runt, och det var kallt. Tur som vi hade så fick vi gå in till Robin. Så vi lämnade pojkarna. Skönt var det, och vi lämnade de fint efter oss också haha.

Idag får vi se vad som händer. Just nu känner jag bara för att soooova, godnatt.


hold me, tell me everything's ok.

tjaaaaaa. Idag lekte vi ganska mycket, lekte bland annat do you think you can dance? Tyra vann där, sötaste ungen som finns! Efter skolan drog jag hem vilade, så skööönt. Man blir ju inte lite trött om dagarna heller. Gick även på lektion med grabbarna idag under min rast, saknar det lite nu hehe (a) Ikväll blir det grey's, kanon.




All we are

Ännu en dag på praoen. Trivs faktiskt emellanåt. Dom gillar mig, hehe (a) Idag var det inte så mycket som hände, dagen gick fort. Råka göra så att en Hani (en unge) ramla ur gungan idag, bra jobbat milla! Skämdes lite dära. På eftermiddagen spelade jag spel med Ema-Maria och satt och rita en massa med ungarna. Ritade hur fula teckningar som helst (bland annat den där nedanför) men dom ville ändå ha dom. Fick även fina teckningar tillbaka haha, så söta.

Efter skolan lekte jag med julia. Meeen så kul vi har. Åt och bakade kladdkaka, hehe tjocka! Kollade även en massa gamla bilder, HAHAHA. Om ni vill se några utav dom, så får ni kolla julias senaste inlägg (juliafrost@bdb). Grymt snygga vi är. Vi har även suttit här en del och kollat på tv. Trevlig dag, behövdes. puss på dig
 
"We won't say our goodbyes, you know it's better that way. We won't break, we won't die. It's just a moment of change. All we are, all we are is everything that's right.... All we need, all we need a lovers alibi" Onerepublic


it feels like it was a year ago

Första dagen på praoen. Säger bara det.. ungarna har energi! Leka och busa hela tiden. Praoar i f-klassen, men det är helt ok. Amina, en tjej där, hänger efter mig hela tiden. Men man skrattar åt dom. Ibland säger dom så dumma saker.

Rasmus: På lovet har jag lekt i Nickeslekland (?)
Amina: Jag har aldrig varit i ett annat land, förutom i Finland

När man kom hem somnade jag direkt på wick. Så skönt det var! Kanske borde man skriva bildanalysen och lite mer fakta till redovisningen på bilden? Inget jag ooorkar. Nu vill jag bara att allt ska vara ordnat och klart. Plugga till ekonomiprovet behövs också. Om jag inte dör ikväll, gör jag det någon annan dag snart.

galen jag blir på allt.


nobody said it was easy

Igår bestämde jag & lina oss för att gå bus eller godis i månkarbo. När vi kom fram ändrade vi oss, men vi gick runt lite där. Sedan kom Johanna & Jakob och gjorde oss sällskap. Lite senare ändå kom Emil och hämtade oss. Gick till någon Erik (?) var där ett tag, sen tog jag bussen till Tierp. Johan & jag drog till Robin, där de var ett par pojkar. Spelade tv-spel, vilket jag är sååå duktig på. Haha, sen åkte vi hem och sov.

Idag åkte vi hem med två bussen. Vi kollade lite på superhero movie, som Wick & Maja laddade hem igår. Haha filmen är ju så sjuk. Mor och jag tog oss även promenix nyss, i ungefär en och en halvtimme skönt :) Snart lär jag väl dra mig till far min och lämna lite saker.