THINGS ARE GOING WELL NOW, HOMIE

Var och badade med skolan idag vilket var väldigt kul. Tiden gick så jävla snabbt bara, men hade nog inte orkat så mycket längre än tre timmar. Efter det kom jag hem och la mig i soffan. Tänkte gud vad skönt att ligga och slappa till halv sju och sedan åka till nattinnebandyn och kika. Så ringer Peke och vill att jag ska vara med och spela med damerna idag igen, vilken lycka! Blev så glad att jag sprang och packade direkt.

Österlövsta stod för motståndet. Var en kul match att spela de med, gick kanon! En vinst där med 3-1, och jag fick göra mitt första mål för året, det kändes otroligt bra :) Och den där backen i österlövsta... det var jag som hade foten lite högt upp, så du behöver inte fortsätta leta! haha.. lite småkul, kan ju inte rå för att jag är lång? hehe, busigt.

Nu är min kropp hur stel som helst. Så måste mjuka upp den lite, sedan kolla lite på tv, vilket blir fint :) kanske börja undra över morgondagen... allt verkar så oplanerat, hehe. Tjaaa.


fotboll är bara sååå underbart.

IT SOUNDS LIKE THIS IS NOTHING NEW AND THAT IT HASN'T BEEN FOR AWHILE

Toppen dag helt enkelt. Råkade försova mig, fast vi hade sovmorgon hehe :) sen åkte jag hem en timme tidigare också, så jag fick jobba med bilduppgiften, nästan klart, bra fint! Drog till Karlholm med damlaget och spelade lite boll. En bland dom roligaste matcherna jag spelat faktiskt, gick så bra så, och skönt var väl det. Vann med 3-0 vilket känns ännu bättre! Nu är det bara att tagga om till seriepremiären på söndag, kommer bli en tuff match :)


inga roliga bilder så det får bli en somrig bild på carros och mina fossingar!

..................................................................................................................

äckliga jävla skitsaker... jag är så jävla arg just nu. hatar föräldrar, hatar vuxna... varför ska dom vara så jävla realistiska hela tiden. blir som roligast när saker kommer spontant, tycker jag. planerar man för länge, så förväntar man sig att festen ska bli så jävla bra, som till slut blir helt misslyckad. en kort sammanfattning: jag är arg.

SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

ÄNTLIGEN kom klänningarna! Dom var inte alls som jag trodde, men blev helt klart nöjd med den svarta, så de får nog bli den. Den behövdes dock sy in några cm, men löser sig alltid. Bara skor och sånt helvete kvar nu, kanske de lättaste kan man tro, men ack så svårt de är. 

Orkar inte skriva mer, jag mår inte alls nå bra, blä! men snart börjar top model, så ska mysa med min lilla minimoj, så blir jag säkert på bättre humör

OPEN UP YOUR PLANS, AND DAMN YOU'RE FREE

Stressig dag? Skulle behöva sova nu, vilket jag kommer göra vilken sekund som helst! När vi fick lokalen bokad blev både jag och lina överlyckliga, trodde verkligen dom skulle säga nej. Nu har vi äntligen fått saker klart för oss. Men nu är det så att vi behöver ha in alla personnummer och namn till listan, vilket är sååååå drygt. Alla skriver hela tiden och frågar "får jag ta med han och hon? "kan inte hon få följa med, vi blir bara två?" Fyfan, vill bara gå och dö just nu. Känner mig sjuk också, perfekt tajming! Tusen meddelande att gå igenom nu, inte kul inte kul lars-olof!

I WASN'T LOOKING FOR THIS, YOU KNOW I WAS DOING JUST FINE

Jobbig natt! Glömde stänga dörren till mitt rum, så klockan kvart i fem kom mojen och snuff och lekte i min säng, asdrygt! Sen hade jag glömt stänga av väckarklockan, så den ringde runt sextiden sådär, alltid lika trevligt! Nu sitter jag och inväntar mina brudar, ska planeras lite till på fredag :)



WANT TO, BUT I CAN'T HELP IT. I LOVE THE WAY IT FEELS

chacha bloggen! eller nej.. de där är så gammalt, måste komma på något trendigare, men just nu är jag inte så påhittig... Jag satt och tänkte "vafan händer på sista egentligen?" först åker man till Uppsala, träffar trevligt folk, man drar hem och grillar, men sen.. ? Så tänkte en vild idé, varför inte hyra lokal? Så nu letar vi, lite sent påtänkt kanske, men vafan, om de är något man verkligen vill så går de alltid! Lina tog tag i saken och håller på kollar intresset, hoppas många är sugna. Känns redan snäppet bättre, hoppas det blir till! Annars får väl jag ha hemmafest haha ;)

helt jävla mätt nu förövrigt. Ätit hur mycket gott som helst! Man blir så himla lat av sådant, så jag ligger här i sängen och skriver av mig lite. Tänkte kolla lite på solsidan igen, hehe redan kollat igenom alla avsnitt. Mamma döpte om lille mojen till Bosse idag, fråga mig inte varför? Men det verkade tydligen passa hehe. Men en bild såhär mot kvällningen är väl helt ok, eller? Osminkad, nytvättad, neutral helt enkel hehe.


ALL THE THINGS A GIRL SHOULD KNOW ARE THE THINGS SHE CAN'T CONTROL

Slapp dag! Nationella i matte första timmen sedan spanskaprov också, alltid lika ljuvligt med prov tycker jag :) Låg i soffan resten av dagen, med mina värmebrax! Halkade idag på mitt hala golv (haha klumpigt) så fick lite ont igen, därför jag hade på mig brallorna haha. Dom är ju riktigt stiliga, åtsittande och bara oh sexiga! Haha.. men otroligt sköna iaf. Ska soooova som aldrig förr nu, eller.. nu ljög ja, tjaaaa.




Jag och mojen stod för matlagningen, mumma!

OCH SÅ GJORDE HAN INTE DET...

så sjukt skönt med sovmorgon, skulle kunna lega i sängen hela dagen kände jag. Men upp och hoppa. Fått bra idéer till bilden också, går framåt. Lite senare drog jag till Tierp för att först byta värmebyxorna, dom var för stora. Sen drog vi tierps-gänget som vi blev kallade, till thorén :) Information som blivit vanligt nu, tredje gången jag var där så blev lite tjatigt. Sedan skulle vi göra lite aktiviteter, blev tårtbakstävling! Var hur kul som helst, dock visste vi inte att det fanns fyllning och använde bara bottnarna med lite grädde på, men snygg blev den allt, eller.. ? Hemma nu, asskönt! Ska sova satan nu.




fin tårta? det ska stå TBS där i mitten, vilket kanske inte syns hehe..

ÅÅÅÅHHHHHHHHH

arg arg arg, varför? Så jävla kasst va Barcelona, dom var inte på topp iaf. Vill inte ens prata om hur besviken jag är. Trodde de skulle bli en underbar vinst här, men icke. Äckeldomare måste jag säga... solklar straff, solklara offsider, helt makalöst... 

Nog om det. Fixat värmebyxor nu, tur att man har mormor ibland hehe. Även grejat lite tider hos frisörer. Färgning, klippning och håruppsättning till balen! Kommer bli great, får man hoppas på. Men en bit kvar dit, hehe. Åååh orkar inte vara seriös, jag är så himla arg just nu haha, usch. Man ska inte underskatta andra lag helt enkelt.. 

Jonas fötter kommer inom en snar framtid att amputeras. Orsaken är den att han hittade inte sina fotbollsskor, och tänkte han kunde använda sina fotbollsskor som han hade under 2001. Detta var ett väldigt dåligt beslut, men så är det när man är blond. Tack och hej.

WINDOWS DOWN, THE NIGHT BLOWS IN

Beställt hem tre stycken klänningar nu, får hoppas på att någon av dom passar. Till en början var jag så inställd på att jag skulle ha en lång och fin balklänning, men insåg att det skulle bli lite dyrt för mina kära päron. Så efter ett tag gav jag upp, och nu har jag väl kikat runt lite iaf. Men ska ändå dra till stockholm någon dag med far för att se om jag inte hittar någon mer "perfekt" haha. Nej fotboll nu hörni, tjaaa :)


hehe ville göra er lite nyfikna..

SOMETHING IN YOUR EYES MAKES ME WANT TO LOSE MYSELF


sommar sommar sommar... åh ge mig!

EVEN IF THE SKY IS FALLING DOWN

Härlig morgon, härligt väder! Man blir på sådant bra humör när det är sådana här dagar. Ska snart gå ner till ica och köpa glass sedan ska jag och Martin kolla på fotboll. Damerna spelar mot Ullfors, så får se hur det går :) vädret känns nästan för varmt, håller på svettas ihjäl här hemma haha. Men man ska väl inte klaga. Inge mer på hjärtat, ciaoo.


tja martin.

HAHA JAG DÖR, KAN EN KATT BLI FULARE?




IF IT'S WORTH HAVING IT'S WORTH FIGHTING FOR

Sjuuukt skönt med en vinst. Karlholm stod för motståndet. Det var inte det allra bästa vädret att spela fotboll i kanske, regnade hur mycket som helst och åskade lite granna. Men vi tog hem segern. Sofie hade väl ett turmål där, men det skadar ju inte oss? Haha, jaja.. matchen slutade iaf 3-1 och jag är nääästan helt säker på att jag kommer bli ännu mer sjuk imorgon.

Kanske inte borde nämna min skada eftersom alla klagar på att jag har ont hela tiden :) Och de är sant, jag har en tendens att göra illa mig lätt, bara för att jag går in i situationer jag kanske borde låta bli och jag går inte in som en mes, jag går in hårt, för hårt ibland. Därmed alla dessa skador. Idag fick jag troligen en bristning i ljumsken, haha.. Jossi och jag krockade typ, fick hennes stenhårda knä i ljumsken. Inte alls klumpigt, haha!

Ikväll blir det fotboll hemma hos petra, kanske hur skönt som helst! :)

STEAL BIRD, STEAL BIRD STEAL, STEAL IT AWAY

Det är sådana här dagar som behövs. Stan, bara gå runt och kolla. Sitta vid ån och käka mat och mot kvällningen blev det jordgubbar och annat mys. Men dock hittade jag ingen balklänning, så min far har nu lovat mig att vi åker till stockholm så fort han har tid. Det ser jag fram emot! Julia har precis dragit hem och jag är jättetrött, men måste kolla på roast på berns som börjar om 15 min. Såg det inte i måndags, hehe. CHACHA



IF YOU KNEW HOW HAPPY YOU ARE MAKING ME

Helt okej dag må jag säga. Men vad är det för mat dom ger oss? Kokosmjölk i wooken (hur äckligt som helst), kokos i risen och nu de här? Besviken jag blir. Önskar nästan att vi hade sodexo, och då är det illa. Så matlåda med mig imorgon, eller så struntar jag i lunchen och satsar på mat i stan med Julia? Jaja, mat får jag allt, i värsta fall får man väl stå på knä utanför mormor med sina hundögon, vilket jag har en förmåga att göra haha. Nej men jag kanske borde koncentrera mig på nationellaprovet imorgon? Matte...inte min starka sida. Sängen är full av mattepapper, inte så jäävla nice (hehe). 

Nej fan, mysa med mamma och mini nu. Men tanke på mini, ååååh vad kul jag hade idag! Lindade in hans huvud med bandage, och han såg ut som terrorist, jag var trött till mitt försvar. Men det var asfult, hahah! 


söt så att jag nästan dör. haha vilket liv jag har.

MAYBE IT'S JUST A DREAM

Kom preliminärt in på teknik på högberg, men inget jag vill gå. Jag vill gå handel på thorén tror jag. Men som sagt, min mamma är inte så glad över det, vilket känns ganska tråkigt. Jag vill ju att hon ska vara glad över mina val. Jag vet att jag kommer orka, bara jag vill. Aja, inte mycket man kan göra åt det... Sitter och letar balklänning nu, mamma och jag kommer väl börja bråka om det med, haha.. 

ge mig grey's nuuuu!

TAKE US BACK TO THE TIME WHEN WE DIDN'T CARE, WE DIDN'T CARE

Ovanligt glad är jag idag. Är på träningshumör hela tiden, vilket bara känns toppen! Får iaf träna imorgon, längtar haha. Idag fick jag, Madde, Sofie och Sandra göra engelska nationella, muntligt, och jag var jättenervös innan, förstår inte riktigt varför? Det gick väl helt okej, alla blev iaf godkända hehe. Jag lagade nog världens godaste mat till familjen idag, bulgur och kycklingwook. Åh älskar det! Så nu har vi bestämt att jag lagar mat varje tisdag, dock inte wook (Wick är ingen grönsaksätare, tyvärr) men mat iaf haha.

Imorse när jag skulle knyta skorna, hade lite bråttom sådär, så spricker byxorna i innerlåret. Mina favoriter, blää. Lika mitt halsband, alla kedjor lossade och mina älskade brills som jag fick av Julia som hon hade köpt i London (skottland? någonting sånt) Inte min turdag direkt! 



BILDBOMB!

Suttit och kollat igenom gamla bilder, eller gamla och gamla, från år 06-09 iaf haha, minnen åh. Enjoy!




















jag har så mycket mer, men inget jag orkar lägga upp nu


AND TRUTH BE TOLD I'LL MISS YOU

Första skoldagen idag och det kändes faktiskt förvånansvärt kul! Jag var faktiskt engagerad i matten för första gången. Jag fick klart mitt pm i tid och fick träffa Jimen, saknat honom! Dock har jag, Martin och Deniz knappt gjort något på kemilektionerna, så jag har fått tagit hem arbetet och ska fixa och dona lite till redovisningen.

Men när jag satt i skolan och kollade på planeringen, så insåg jag att det bara är några få veckor kvar med min klass. Även fast klassen kanske inte är någon superbra och samlad klass, så är det ändå lite speciellt. Man har alltid knodden att tvinga göra saker man inte orkar. Dryga lite med Emil. Göra gänget i hörnet sura. Skratta oss genom lektionerna. Lektionerna med Henke kommer man iaf sakna, haha. Nej men lite sånt som man inte tänker på, som kommer ta slut snart, lite sorgligt. 

Fotbollsträningarna har blivit roliga, och det gör mig bara på så bra humör! Vi har även införskaffat oss en fotograf som knäpper bilder på oss när vi tränar, hm.. ? Jaja, blir säkert bra, känns lite obehagligt ibland bara. Tittade just igenom matchschemat/fotbollskalendern och ja, haha, man kan ju bara önska oss lycka till om jag säger så! 





ALL THE RIGHT FRIENDS IN ALL THE RIGHT PLACES. SO YEAH, WE'RE GOING DOWN

Underbart att vakna upp och så står frukosten på bordet. Precis så en mamma ska vara, ta hand om sina barn (a) Haha, nej då det är bara jag som är så otroligt lat. Tur att man har henne. Men iaf, klockan elva drog vi till Gävle med damlaget för att spela match mot Valbo. Vi vann där med 4-0, riktigt skönt :) När jag kom hem tog jag mig även en springtur, härligt. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och legat framför tvn. Helt slut. Nu ska jag plugga för mitt pm ska in imorgon.



MESSI

Ligger i sängen med wick och kollar på el clásico, inte mycket som händer direkt. Men Messi, så kung. Helt underbar! Tål inte Ronaldo, filmar och grinar bara. Jaja, ska väl återgå till sängläge!


kung.

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT..

Jadu, gårdagen var inte som jag hade förväntat mig. Tråkig. La ut 200 spänn på ingenting typ, känns ganska värdelöst. Var bara i Karlholm en timme, värt. Drog till Gabbe senare, eh ja. Sov hos fridis iaf :) Nu är jag hemma, och dricker vatten i stora mängder. Kanske inte för att det är såå nödvändigt. Nu ska jag duscha och byta om. Fira min kära mor lite, tårtor och kladdkakor, mmmmums. 

lite bilder från bussresan dit, hann inte knäppa några där haha..






EN HELT VANLIG FREDAGSMORGON

Jag vaknade nyss av ett litet sms från Lina. Lika bra att gå upp, eller jag ligger kvar i sängen och tänker skriva på mitt pm som jag inte skrivit nå mycket alls på. Lite smådrygt sådär. Mojen ligger bredvid och hjälper mig iaf. Jajaa, ska väl inte hålla på med det här nu. Lyssna på lite dansband, sen är man på g igen, haha!


fint taggade varelser.

ETT HELT VÄRDELÖST INLÄGG

HAHAHAHA, åh fult. Detta höll vi på med, och nu är bilden uppe martin, bara för din skull!



HEY EVERYTHING'S RIGHT, SAID EVERYTHING'S RIGHT TONIGHT.

Kände att de var dags att skriva lite, eftersom att till och med Lina påminde mig haha.. Idag har jag varit med massa härliga personer. Började med Lina. Vi köpte glass och lite smått, cyklade runt. Gjorde en del ärenden. Petra hängde på ett tag. Senare begav jag mig till Tierp med pappa och Julia. Fixa ett och annat. Käkade pizza och kollade på avatar. Sedan kom Martin och Anton, och dom är bara sjuka haha. Härliga människor! Nu ska jag dra, tjaaaaa.

Kääär i låten, åh.
Matt Wertz – Everything's Right


JUST FORGET IT, YOU ONLY LIVE ONCE





istället för ett tråkigt inlägg om dagen, fula bilder från gårdagen!

JAG HAR EN KÄNSLA, ATT IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ LIGGA

Som ni kanske förstår/vet, så var jag på fest i Tärnsjö i lördags. Hade helt okej kul, kunde väl vart roligare :) Kul att träffa folk man inte träffas så ofta! Fick iaf "alla får ligga" på skallen, haha. Tyvärr blev inte våran hemresa som tänkt, utan linas pappa fick komma och hämta oss. Lika bra det. Var ganska så trött. 

Igår och idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, lirat hela dagarna hehe. Men spelat fotboll också, så rört på mig lite iaf. Nu ska jag kolla på film eller något, är inte ett dugg trött. 

Varför kan det aldrig hända någonting på lov? Dom ska jämt vara så tråkiga..

WHO ROCKS THE PARTY, YEAH WHO ROCKS THE PARTY?


vi kör på något i den stilen, ohyes!

WOULD YOU MAKE ME NUMBER ONE ON YOUR PLAYLIST

Att kunna äta ute i solen och sedan kunna ligga ute på en soffa på altan med filtar är tecken på att våren är här. Åh det var så härligt! Skulle kunna ligga där i timmar. Men nu är det ju så att man måste göra andra saker också. Har precis tagit fram lite kläder till kvällningen/natten/morgonen. Haha kommer bli galet! Vi åker till Tärnsjö ikväll, tar bussen därifrån 5.10 som går till Uppsala, där vi ska äta frukost på mcdonalds, sen åker vi hem. Jag är taggad! Mini och jag sitter och väntar på att Anton ska komma hit, han är seeeg. Sånt gillar vi inte. Men men, ha de 





HAHA, KAN INTE SLUTA SKRATTA. DUMMA UNGAR


HEY SOUL SISTER, AIN'T THAT MR. MISTER ON THE RADIO STEREO


äventyr med petris, hehe

I'M BELIEVE IT WHEN I SEE IT FOR MYSELF

Skolinnebandy idag. Gick inge vidare för oss, haha. Helt kasst var det. Men ganska roligt hade jag ändå. Satte ditt två mål också, SCORE! (som petra brukar säga haha) Undra hur många år aspen har vunnit på allt? Kommer vi och förstör lite sådär, haha... Men som sagt, man kan ju inte vinna varje gång! Denna gång var det Örbyhus som vann :) Är helt slut i kroppen, kan bara förvänta mig en väldigt skön träningsvärk imorgon, åh så skönt!

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät. Går igenom gamla bilder, haha så fula! Riktigt roligt faktiskt. Ska nog ta mig en promenad ner till graven snart och tända ett ljus. Senare får vi se vad som händer. Planerna är inte riktigt klara än. Får se om jag ens orkar göra någonting.

TILLÄGNAD MIN KÄRA ÄNGEL SANDRA LÖNNBERG

Tänk att det har gått så lång tid, hela två år. Jag har fortfarande inte riktigt förstått det hela än. Känns bara som att du är borta för en lång stund, och ska komma tillbaka. För två är sedan fick jag det värsta samtalet man kan tänka sig. Det kom som en chock, och jag ville bara skrika och springa därifrån. När jag först fick höra att du låg på sjukhuset, så visste jag inte hur allvarligt det var. Trodde du skulle komma hem snart igen. Men när man fick beskedet så kändes allt bara fel, som ett skämt. Det blev tomt och jag kunde varken hålla tårarna eller skriket inne. Jag saknar dig jättemycket Sandra, och jag kommer fortsätta göra det. 

"vill krama sönder rädslan och sorgen, sen stampa sönder de"