I COULD BE CHASING BUT MY TIME WOULD BE WASTED

Snart så drar vi iväg till Stockholm. Så nu håller jag på lägger in musik i ipoden (eftersom man inte kan lyssna på musik i min fina nokia). Har även försökt använda min andra mobil, T650i, men de funkar fortfarande inte att skicka sms. Less man blir. Men nu ska jag försöka välja kläder, vädret är ju så svårt. Men det står att det är soligt och kommer vara i huvudstaden, så får väl hoppas på de. Eller.. jag ska nog smsa min kära bror som bor där för tillfället!

Men insåg nu att borde göra lite extra lockar i mitt hår. Med tanke på det så funderar jag på att ta med mig det magiska kortet också, jag menar självklart bankkortet. Kan ju hända att dom tappar bort mig och det kan ju hända att jag fastnar på stan. Vem vet? Det kan ju faktiskt hända.


Usch.. något får man väl bjuda på?

LUNCH MED MOR + STAN MED LILLAN

Vi gick på en restaurang i Uppsala som hette Dragon Palace, där fanns det asiatisk mat och sushi. Och utbudet var väldigt lite faktiskt. Jag gillade det inte, om jag ska vara ärlig. Då är Fugu så mycket bättre! Men ska inte klaga, det var ju faktiskt lite gott. 

Efteråt gick Wick och jag på stan. Bara för att kika lite, tänkte vi. Men jag är verkligen en sådan som bara måste ha med mig åtminstone en kasse hem varje gång jag är i stan. 



testa kläder som hängde närmast till hands.

hittade en grym kjol när pengarna var slut, less man blev

och detta följde med mig hem, allt på rean, duktigt av mig... eller?

JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN

Efter ett hårt träningspass, mat, promenad, 30 min på spikmattan, en dusch och lite jordgubbar så känner man sig ganska fräsch. Funderar på att lägga mig i sängen och kolla på en beck-film, alltid lika trevligt! Lite mer jordgubbar på det här, så är de kanon!



FOR SOME REASON I CAN'T EXPLAIN

Jag gör ingenting om dagarna, vilket leder till att jag inte har något att vettigt att skriva här. Jag har legat i soffan hela dagen, och snart ska jag iväg på fotbollsträning. Jag kommer dö, bokstavligen. Men just nu känns det helt okej faktiskt. 


Gud vad jag vill känna den där känslan igen. Vara glad och ha endast fotbollen att tänka på...

YOU'RE A LOVEKILLER

Åkte till sommarkväll med Wick, pappa och hans fruntimmer. Väntade på Darin hela kvällen, och så är han sist ut. Men det var helt klart värd all väntan. Grym och bara helt underbar. Nu ska jag fortsätta kolla på de sista minutrarna av satc!
Darin – Lovekiller


JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE

Förstår bara inte vad jag gör fel för att jämt jämt jämt ska behöva bli sårad. Den här gången kunde jag faktiskt inte bry mig mindre. Så grymt besviken. Så grymt arg och ledsen. Förstår mig bara inte på dom, fyfan...

ÖN 27/7









mer bilder á la facebook!

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

Jag har haft awesome, nu måste jag springa till ön!





SOMETHING IN YOUR EYES MAKES ME WANT TO LOSE MYSELF

Åh vad jag älskar min mamma! Ligger och kollar på gamla avsnitt av desperate housewives, älskar det! Men egentligen borde jag slänga ihop mat till lillan och mig och sedan börja fixa lite inför kvällningen. Så vi får väl se om jag skriver lite senare.

FOTBOLL, FOTBOLL, FOTBOLL!

(melodin till rubriken i huvudet var detsamma som i "sommar, sommar, sommar", ni hajar? ehe..)

Det här var nog den hårdaste träningen jag haft på hur länge som helst. Tyckte synd om Sandra som fick vara med mig, jag vill bara lägga mig ner efter varje station (vilket jag gjorde) men efteråt kändes det väldigt bra att jag gjorde allt. Nu ska jag belöna mig själv med kebab, hehe.. jag vet ju som sagt vad man ska äta direkt efter ett träningspass!

TATUERING-AR, MUMS!

jag vill också ha, så som Ibra, fast bara på handleden. så fin gest.  

HAPPY FACE-E

Vi vann mot Österlövsta idag, med 3-0. Satt som sagt på sidan, men hade lika kul för det. Blev bara grymt himla sugen på att spela. Ska träna fotboll massa nu, och springa! Kommer ju bli utklassad på fotbollsakademin, känns ju mindre great. Men men, dags att sova lite nu kanske? Eller kolla på film? Jaja, jag gör ju vad jag än känner för, för jag är inte i fågelsundet! Perfekt. 



MIKLÓS FEHÉR

Kunde inte låta bli att bli tårögd. Tragiskt. Men nu ska jag iväg till Ip och kaaanske åka med till skärplinge, får hoppas på det!


I SAID MAYBE, YOU'RE GONNA BE THE ONE THAT SAVES ME

Skönt att bara slappa också. Men om ca tre timmar kommer mamma hem, och då ska det vara städat här, kaos här. Sen måste jag bada mojen också, fyfan, han stinker bajs. Inte en mysig doft att vakna till inte. Men det är inte lillspluttens fel att han är förståndshandikappad. Bebisen min. Nej blä, kvävs av doften. Måste göra något åt den nu...



THE MOMENT WE DECIDED TO LET LOVE IN

Alltså... jag känner mig bara såå äcklad av killar just nu, och att alla bara vill samma sak? Nej usch, som tur är lever jag i celibat nu, och har gjort i några månader, bara härligt. Tänker fanimej fortsätta med det tills jag gifter mig. Usch. Men men, vad kan jag göra åt killars lust? Haha. Ignorera den som vanligt bara. Nu ska jag gå och pussa på den bästa mannen man kan ha, så de så!

CLOTHES OVER BRO'S

Igår när jag kom hem slängde jag mig över H&M's höstkatalog. Såg mycket snyggt, men får köpa mer när pengarna börjar rulla in igen. Beställde skjortan, leggingsen och ringen från hm, väldigt billigt! Kjolen från halens, kom i torsdags. Dock något förstor, så är osäker på om jag ska behålla den. Nu insåg jag att jag har handlat upp alla mina sommarpengar, eller har 600 kvar.. men dom ska räcka till annat. Duktig jag är på att hålla i pengar alltså!


BACK ON TRACK

Klockan ringde 8.45, gick upp, käkade kanske världens godaste frukost, sen cykla jag iväg till träningen. Träningen var hur kul som helst. Gud vad jag har saknat fotbollen alltså! Ska träna så mycket jag bara kan nu. Dock blir det ingen träningsmatch, jag sa nej helt frivilligt, starkt av mig hahah (brukar alltid spela fast jag är skadad och ont, vilket inte resulterar till något bra). Men hoppas man kan följa med imorgon och kolla när dom lirar. Nu ska jag käkaaa



LOOK WHO'S BACK!

Haha, alltså det gick bara inte. Fågelsundet är helt dött. Kanske skulle kunna vara trevligt med rätt person, men nej... Min mormor och morbror är som två.. ja jag vet inte vad. "Ni ska inte dricka juice på kvällen, det är surt för magen", "ligg inte och smsa du får farliga strålningar i dig", "Inte fick vi göra något när vi var unga inte.." m.m. Alltså... det är  verkligen helt otroligt att jag har klarat mig såhär länge. 

Nu ska jag smsa hur mycket jag vill, dricka juice när jag vill, göra vad jag än känner för utan att få höra gnäll. Är en befriande känsla! Dock var hon ju grym i onsdags, alltså väldigt snäll. Fick äntligen en bra kavaj, riktigt nöjd!

Men som ni kan se, så glömde jag kameran hemma på nattduksbordet. Så fick använda datorn, min räddare i nöden!





FARVÄL, TACK OCH HEJ!

Less man blir. Kanske man borde bli lesbisk? Kvällen igår var helt okej, trevlig. Träffade mycket folk man inte sett på länge, vilket alltid är roligt. Hoppas dock det blir roligare nästa gång... Nu ska jag iaf ta mitt pick och pack och dra till Tierp. Ikväll ska vi in på sommarkväll och resten av veckan blir det fågelsundet. Skönt att bara komma bort en stund. Inge internet, men dock täckning..



I THROW MY HANDS UP IN THE AIR SOMETIMES

Blä, jag har verkligen inga kläder längre. Dom bara försvinner. Så man får ju ta det som finns hehe. Kommer känna mig allmänt tråkig ikv, men vad gör de om hundra år? Taggar igång iaf. Ska träffa pappas fruntimmer för första gången idag, hoppas hon inte är som äckel-Nina, då dööör ja! Aja ska väl prata lite med min gröna flaska nu, hehe



AND AFTER ALL, YOU'RE MY WONDERWALL

Så vad vad gör man en sån här dag då? Ikväll blir det ön minsann! Som vanligt har jag mitt hårproblem, jag vet liksom aldrig hur jag vill ha det. Lockigt eller rakt? Uppsatt eller utsläppt? Det är frågorna jag ställer mig just nu. Jobbigt att vara tjej ibland, killar behöver inte fixa sig ett dugg, typ. Jaja, medan jag klurar på detta så ska jag försöka övertyga min far att åka till ön, så jag har skjuts dit och hem hehe. 


Hahaha (fjortis)bilden... jaja! Men håret, helt okej alltså

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Mysig dag i Öregrund, vilket jag inte riktigt trodde skulle lyckas, men det gjorde de! Käka glass. Gick runt. Käka nötter. Gick runt. Käka mat (mmmmums). Gick runt. Käka glass. Åkte hem. Hehe bra fint! Men inte då, vi åt inte bara, som jag vill att det ska framstå som. Vi lyssnade på Abba-musik, de ni!

Min mormor har blivit lite roligare på senaste tiden, fråga mig inte varför. Hon har alltid varit tjurig och ska vara allvarlig hela tiden. Idag kunde vi skratta med henne. Som tex. "Viktoria, visst ska din kille ha en sån här stor båt?" "ja klart" "då blir det jädra med ligga" Och hon ska vara en allvarlig tant? Eller när vi satt och åt glass och pratade om när vi var små "Viktoria.. kolla in den där killen. Där har du något" Helt från ingenstans. 





roooompa


"kanonkul"

GOOD GIRLS GO BAD

Överskriften har inget med oss att göra haha, men jag lyssnar på den låten och den är bara sådär lagom skön. Snart ska Wick och jag ta vårat pick och pack och dra oss till tha grandma. Måste säga bara säga att jag är så glad för tillfället, åh bara älskar allt haha. Dock ser man ju ut som ett fläskberg bredvid syster flaggstång...

Cobra Starship – Good Girls Go Bad [feat. Leighton Meester]



INGEN VILL VETA VART DU KÖPT DIN TRÖJA

Idag har jag planerat nästan hela min vecka. Känns bara kanonskönt! Öregrund, ön, (kinamat hehe) sommarkväll och fågelsundet. Mysigt om inte annat! Vi gick och köpte glass på m&m sen satt vi oss i lekparken, bara härligt. Nu ska jag göra något annat, fråga mig inte vad.





VEM KAN SÄGA NEJ TILL SÅDANA HÄR SÖTNOSAR? ÅH



RYAN ADAMS - WONDERWALL

Bara så grymt fint. Fast slår inte Sara på skolavslutningen, det var helt underbart

FALLING DOWN

Gud så arg jag blir på alla mobiler. Nu fungerar det inte att skicka från den andra mobilen. Så nu måste jag ha en sunkig gammal nokia (ta inte illa upp ni som har en sån för jämnan) men jag vill inte ha nokia.... jag vill ha sony ericsson, så mycket skönare och lättare att hantera. Usch, gråter nästan. Får gå och kolla på saturday night fever med mor min och käka jordgubbar

Och inte sprang jag idag pga att det gjorde sjukt ont när lina och jag simmade idag. Deprimerande.


CLASSY...

WAVIN' FLAG

Idag får jag äntligen träna! Men jag är osäker på om jag verkligen ska springa. Har fått för hårda kramar på senaste tiden, vilket har gjort väldigt ont haha. Sämst, men ska nog försöka, tror jag. Haha beslutsångest.

Och när något har försvunnit, de är då man känner hur glad de gjorde en och hur mycket man saknar det. Jag jag pratar givetvis om vm! Helt sjukt vad jag saknar det. Dom där rysningarna i kroppen man får av spelet. Stämningen. Damn... får vänta två år på em, hur ska det gå? Fotboll varje dag är för grymt härligt! Borde vara varje år, om jag fick bestämma hehe..

Fotboll är bara så himla underbart.


YOU TAKE THE PAIN AWAY, YOU MAKE IT WORTH THE WAY

Idag har jag bara tagit det lugnt. Sov till tolv för första gången, kändes sjukligt bra. Tog mitt pick och pack och drog till pappa. Solade lite och badade lite i poolen, väldigt skönt. 

Egentligen är det väl inte så intressant att läsa om vad folk gör om dagarna? Meeen inte är jag någe smartsnille och skriver massa krönikor inte! Förövrigt så väntar jag på att Wick ska sluta chatta med massa killar och slå ner sitt arsle bredvid mig för att se en beckfilm.


Lika stenhård som Drogba på pepsiflaskorna? jafan!

LONG WAY TO HAPPY

Jag är tröööött och känner mig en aning äcklig. Imorgon ska jag bada och sola massa hemma hos pappa. Klar sol hela dagen visar väderleksrapporten. Men när jag är såhär trött och så har jag en tendens att ta oseriösa bilder med webbisen, därför tänker jag låta er dras med några. Jobbig humor jag har på kvällarna.....






SAKER SOM INTE BORDE FÅ GÅ SÖNDER

Min bebis har gått sönder. Eller det är något systemfel, och jag kan inte skicka sms, vilket är det enda jag typ gör med min mobil, så det känns ganska värdelöst. Så för tillfället måste jag ha min gamla bebis som förövrigt ser ut att ha varit med i krig. Sen funkar inte neråtknappet nå bra och jag högtalarna fungerar inte, greeeeat!



I DO IT FOR THE ONES WHO GOT MY BACK

Ja, jag har inte varit så duktig på att uppdaterat nu dom senaste dagarna. Jag har haft trevligare saker för mig helt enkelt. Men ja, lägger in lite bilder. Har dock bara några kassa bilder från båtfesten och pappas födelsedag:) kommit en liten bit på biorummet, haha vi är lata, därför vi aldrig blir klar med de där jävla rummet!










CHARLIE THE UNICORN

Kom precis hem och jag är helt slut. Charlie var så himla gullig. Jag vill också ha en liten klump.. fast kanske inte än haha. Men dom är ju så goa! Matade en unge idag för första gången, och det gick kanon. Redo för att bli mamma nu... eller? De där men blöjbyten gjorde jag dock inte. Det fick mamma sköta om, hehe. Han är ju bara för söt, åh!





I SAW YOU DANCING AND I COULDN'T GET YOU OF MY MIND

Nu drar jag iväg till tierp och ikväll drar jag dit igen med brudarna, mysigt!


OUR DREAMS ASSURED AND WE ALL WILL SLEEP WELL

Drar alldeles strax till badet för att ligga där någon timme eller två, sedan ska jag bege mig till tierp för att vara lite barnvakt åt Charlie, mycket trevligt! Men borde packa nu.. En bild från igår då jag målade en gång till hos pappa. Väldigt stilig är man ju. Färgen är inte sådär rosa heller, hehe.



THE FIRE IS HERE TO STAY

Efter 4 timmar på badet, så har jag legat och tagit det lugnt här hemma - med moj. Han ligger nu och snarkar för fullt. Förstår inte att en katt på fyra ben kan låta så högt. Men snart ska jag över till padre min och måla lite. Förresten visste ni att man kan bli bränd om man är ute för länge i solen utan solskyddsfaktor? Jag märkte det idag, scooore!



MITT HJÄRTA SLOG LITE EXTRA

...men det krossades precis.

Tyskland, min kära Podolski, åkte ur vm och jag kommer inte få se honom på länge nu på ett tag. Det känns tungt. Väldigt tungt. Helt sjukt. Jag började grina, hur kär är man inte då på en skala? Känns förjävligt rättare sagt. Men dels så spelar ju min andra älskling Ramos i Spanien, så ska väl vara glad för hans skull också. Kan ju inte svika honom. Men mitt hjärta slog som sagt lite extra för Lukas. 

Men en sak mitt hjärta slog extra mycket för var Dead By April idag. Så sjukt bra! Favoriten var Sorry for everything akustiska verisonen, och den finns såklart inte på youtube. Men dom sjöng även Promise me akustiskt. Nej, kär blev jag.


INGEN STOPPAR OSS NU

Nu drar mor och jag iväg med en ny dansbandsskiva som jag brände nyss, mys!



SOLA OCH BADA MED PIÑA COLADA

Drog först med Wick till badet. Någon timme senare dök Madde och Wilma upp, och Wick drog hem med Maja. Blivit något brunare, och inte lika orange som jag ser ut på bilderna. Wicks bilder, får skylla på att de är fel på hennes mobilkamera hehe. Snart ska vi på "mycket mer för pengarna"s smygöppning, se om de är något bra. Sen drar mamma och jag in till sommarkväll. Lovat att köpa något till henne, så nu bör jag göra det också hehe. 




CHECK THIS OUT!

http://wiickpeersson.blogg.se/


STRAWBERRIES

Jordgubbar är ju så himla gott! Kan inte få nog. Mamma och jag har nog ätit flera kilo nu under helgen och idag. Ska slänga mig på soffan eller sängen, beror på vilken tv som är ledig, för att se andra halvlek. Grymt mål av Van Bronckhorts i första! Men men, snart kommer väl Wicks kompisar också, så man ska väl njuta lite av tystnaden så länge det varar. Nu - mer jordgubbar!



STÅR INTE UT, STÅR INTE UT

Jag har fått lite färg på mig, och det är ju bara skönt med såna här dagar, så man får vila huden lite. Jag blir nästan tokig snart. Ni vet säkert att när man inte får göra en sak, så vill man göra de ännu mera? Jag måste träna, jag måste springa, jag måste få spela fotboll! Så nästa vecka ska jag börja springa, har jag bestämt, vilket inte gör min mamma så glad, men det får hon ta. Nu ska jag pussa på mojen som ligger och snarkar på min säng.

Oskar Linnros – Från och med Du



GOODIE

Haha tierpare är för roliga... Man kan inte vara vän med en kille utan att ha sex med honom :) Snacka om att man blir trött på alla här. Alla vill bara ha dramatik hela jävla tiden, hur står ni ut? Bara älskar att bo här :D

YOUR LOVE IS A SONG

Tillbringat dagen med min lillasyster. Gör inget vettigt, och tänker fortsätta med det. Hej.





EVERYTIME I CLOSE MY EYES

Sällan jag får chansen att ha snufflan i knät, hon är lite egen, lite divig. Men ja, har egentligen ingenting att skriva. Men en person sa till mig att de enda den personen spanar in på bloggarna är bilderna, så varför inte bjuda på några? Och jag vet.. mycket om dom här jävla katterna nu, men lina har varit borta, och är typ den enda jag umgås med. Så ska bli ändring på det! 

Idag har jag fastnat heeelt för Switchfoot's låt your love is a song. Bara så skön och jag har nog lyssnat om och om på den hela kvällen. Men länkar den, så får ni ha er egen åsikt om den helt enkelt. Switchfoot – Your Love Is A Song





LOVE MAKES EVERYTHING SEEMS SO SMALL

Min lillasyster kom hem idag. Så jag hade varit lite extra glad nu mot kvällningen. Vi har doppat oss i poolen hemma hos far våran, väldigt skönt! Badade mojen också, han gillar det inte. Men något han gillar är tuttar!




IN THA FÅGELSUND

Orkade inte sitta vid datorn så mycket igår, så därför skrev jag inget om gårdagen. Tänker inte skriva något nu heller, utan bara lägga in lite fula bilder. En bra sak.. jag överlevde och min bror sov över hos oss en natt till, toppen!






Den sista bilden här är lite rolig.. Hur ser jag ut? Haha, jag har mammas klänning på mig. Håret är så svettigt och äckligt pga allt solande. Mina vader ser ut att väga 30 kg var och min fot... hur cp ser inte den ut att vara? Haha jag dör.. 


GOD MORGON, GOD MIDDAG, GOD KVÄLL

Uppe med tuppen! Jag, min bror och mor ska nu, snart, åka till stugan i fågelsundet. Skönt skulle jag kalla det! Inte ofta man är där inte. Hoppas jag överlever dagen (min mormor ska nämligen vara där). Men men, isf vet ni orsaken till de hela. Nu ska vi brumma iväg!


toppen! kan inte sluta skratta åt mig själv..

PAIN

När folk försvinner... försvinn för alltid.

HEMMA FRÅN FARBROR DOKTOR

Att göra sig illa i Tierps kommun är inte att rekommendera. Akut trodde jag betydde snabbt, akut liksom. Men där är det lugnt. Man kan sova lite. Ta en kopp kaffe. Käka sallad. Äta en jordgubbe eller två. Spela kort. Kolla på en vm-match. Fundera på middagen. Ja ni förstår... Efter fyra timmar var väntan över och jag fick åka hem. Hatar verkligen akutmottagningen i Tierp, sämst service också. 

Jag hade iaf en fraktur i revbenet, vilket kändes bra att höra. Kanske inte bra så, men jag vet iaf vad det är för något. Vilan är på 8 veckor, och jag får absolut inte träna eller röra på mig så mycket med överkroppen. Kul att jag resten av sommaren bara kommer kunna äta massa onyttigt och inte kunde förbränna lite. Pissigt är vad det är!

BADET MED SOFIE OCH PUMBA

ligger på badeZT med Madde ()J OCH SOFIE.

GODNATT

krypa ner för att se ytterligare ett avsnitt av satc, bäst!




THE MOMENT WE DECIDED TO LET LOVE IN

Min dag har varit väldigt skön, men känns som att jag bara slösar bort lovet på att vara hemma, vilket är lite synd. Idag har jag som sagt varit hos pappa med mojen, och jag hittade honom igen! Så the misse is no longer missing! Jag har busat massa med honom, han är den där saken jag fördriver tiden med när allt annat verkar dött. Busade så mycket att vi båda somnade till beck!

Jag är jättesugen på mat igen. Något onyttigt sådär. Såg precis bilder på kinamat.. Hur gott skulle inte de vara nu på en skala? Nej, jag ska vara "duktig" och äta lätt yoghurt med K-special. Usch.. visst de är gott, men hur tråkigt låter det inte då?

Jaja, jag bara skriver på och i egentligen så är det varken intressant eller viktigt. Tre stiliga bilder från idag, tjoflöjt!




DELIRIOUS

Aj aj aj... Jag försökte precis köra styrketräning, eftersom det varken funkar att springa eller simma. Men jag knäckte till något i revbenet och nu kan jag inte böja mig framåt. Fyfan va less jag blir.... Detta är inte min dag! Jag kommer bara närmre och närmre mitt mål, great... ÅÅÅH går inte ens att hicka. Kan inte någon ge mig morfin eller något, gud så skönt!

MILLA GOES EMO


wicks bild

MISSE MISSING

Jag har tappat bort moj... Jag vet inte alls vart han är och hur mycket jag än ropar och letar så kommer han inte fram. Tog med honom hem till pappa igen och där finns det gaaanska många ställen att gömma sig på. Åh.. jävla katt.