INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN

Ligger i sängen och har tagit mitt kvällsgodis, jag pratar naturligtvis om mina tabletter. På tvrutan så går Milan - Napoli. Zlatan satte en straff för inte så längesen, bara smekte in den lite kaxigt. Älskar sånt. 


gud vad jag vill ha hans tatuering där på handleden. fast inte med hans familjs personnummer då hehe.

MILLA SKA LAGA MAT



hittade en jättesöt kockmössa som sitter helt perfekt!

NEVER GIVE IT UP, NEVER GONNA STOP

Nu ska jag dra mig iväg till skolan. Ska göra ett slutprov. Ku att träffa tjejerna igen, men jobbigt att åka in för endast göra ett ynka prov som jag inte kan. Men men. Är man en krigare, så är man.


pallar inte, ni får cpbilder istället.

I TAXIN, I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN, JAG FALLER

Mamma sa att jag skulle skita i smärtstillande till maten, och det gjorde jag. Det dummaste jag kunde göra typ. Kan inte koncentrera mig på något annat nu. Så jag kommer nog inte uppdatera mer ikväll. Hej.


Såhär ska min Mozart se ut sen. Ska ju fixa en kompis till Minimoj när vi flyttar. Kommer bli bra det.

BETTER THEN SOMEWHERE

Idag städar hela familjen. Dammsugaren och musiken utplånar varandra omvartannat. Idag har jag en sån där rockdag. Bara rock ska pumpas. Gamla godingar. Sommaren 2008. Mmmm.


Denna säng ska jag försöka prata till mig av min bror, så fin och skön. Ska börja spara lite pengar direkt. Varenda godisslant ska läggas på denna.

FASHION TREND SHOW

Nu så, det som alla väntat på: modevisningen och bilderna!

Modevisning var hur kul som helst. Kom till salongen halv nio med världens feber och halsont. Men som dom säger på top model "man måste stå ut" haha. Håret tog tre timmar och det blev... annorlunda. Men kul att testa på lite nya freaky saker. 

Sen var det genrep och mat, potatisgratäng och fläskfilé. Det skulle suttit fint om jag kunde äta, men jag fick bara i mig fem tuggor någonting. Dels utan smak också... 

Efter det så skulle kläderna på. Det var 80 pers som skulle trängas i ett rätt så litet rum. Det blev sjukt varmt.. Då var även VIP-publiken på väg in. Då skulle man vara relativt tyst och det fanns inga sittplatser, vilket resulterade till att man fick sjukt ont i ryggen. Stod och svankade sista halvtimmen. 

Sen var det våran tur, och jag var inte så nervös ändå. Gick så jävla bra! Gick ut och var punkare/emo för en stund liksom. Bara vara stenhård, stoneface. Man fick världens adrenalinkick. Sen var rampljuset slut för några minuter. Sen skulle vi gå upp på scenen igen, då med våran frisör/stylist. Det var så sjukt kul, något jag skulle vilja göra om flera flera gånger (fast då kanske vara liiite snyggare).

Helt underbar känsla!





Helt sämst bilder (behöver ny kamera): Jag, Cissi, Paulina, Kim och Viktor!

Jag och farbror.

Jag och Paulina laddar inför sminkningen med massa godis.

http://gd.se/nyheter/gavle/1.2791285-modevisning-pa-temat-lyx

JAG VET ATT HON ÄR SÖT, MEN DET MÅSTE BLI DU OCH JAG

Låten har satt sig stenhårt alltså. Texten är som tagen ur min egna hjärna. Man blir taggad och glad på något sätt. Känns liksom inte lika jobbigt. Ja ja, babblar på ja... men veronica maggio är för grym!



JAG KOMMER, JAG ÄR NÄSTAN DÄR

Min dag med hela familjen har varit helt underbar. Dock det där med Rinkeby... obehagligt. Är verkligen inte rasist, men sättet dom tittar på blondiner. Precis som om man vore en köttbit. Man känner sig bara helt isolerad. Jaja. 

Vi åkte aldrig in och handlade, utan käkade och sådär, lyssnade på musik och pratade en hel del. Såna dagar behövs verkligen. Orkar inte med allt ståhej hela tiden. 







FRAMME I RINKEBY

Nu har vi käkat och även fått en överraskning, tom och jerry -godispåse! Hur längesen var det inte sen man fick det? Snäll storebror man har alltså. Och snart blir det fika. Milla trivs!




TÅGET TILL STOCKHOLM

Nu sitter jag på tåget till Stockholm. Vi ska till bror min och äta gott. Ryktas även om shopping. Får se hur mycket jag klarar med tanke på min medicin. Men som sagt, nya kläder säger jag inte nej till i första taget. Nu är vi i Uppsala, ska försöka byta till en bättre plats på tåget då. Ha det fint allihopa!


som ni ser, jag är blond igen! glad tjej

ANGÅENDE BILDERNA FRÅN MODEVISNINGEN

Fick kommentaren "men för helvete berätta och visa bilder från modeshowen" haha, jag har legat på sjukhuset i princip hela dagen igår, och du förväntar dig att jag ska slänga upp bilder det första jag gör när jag kommer hem? Roliga människor... 

Tänker inte slänga upp bilderna nu iallafall. Men eftersom jag inte ska gå på Jennys födelsedagsfest så kanske jag har tid att slänga upp någon bild då. Nöjd? Kan ju bara säga att jag inte har några bra bilder eftersom min mor knäppte kort.

MIN SJUKA DAG

Kom precis hem. Vilken dag alltså haha... först färga håret, sen till akuten i Tierp som skicka mig vidare till akademiska. Jag har gråtit av smärta. Jag har inte ätit mat sen i tisdags. Sovit 7 av 48 timmar. Helt slut med andra ord. Mamma och jag lyckades sova någon timme på en bår på sjukhuset iallafall, guuu så skönt.

Tur i oturen. Hade jag kommit in någon dag senare så hade dom blivit tvungna att snitta lite i mig. Istället fick jag dubbelt så stark medicin som man egentligen ska ta och smärtlindrande. Kommer vara groggy en tid framöver!

Nu blir det maaat, så jag längtat! Hemköpssallad måste ju vara det godaste som finns


DRÖMMER MIG BORT

Det är så sjuuukt irriterande. Jag har troligen åkt på halsfluss och det gör så grymt ont att jag inte kan sova. Kan sova max 2 h, sen gör det alldeles för ont igen. Jävla sjukhus! Har en mugg med te och en mugg att spotta i. 

Så nu sitter jag här i min ensamhet och håller mig om halsen hela tiden. Mitt immunförsvar måste ha blivit så sjukt dåligt på senaste tiden. Riktigt less.


drömmer mig bort för en stund, till alanya.

ONCE IN A LIFETIME

Ja som sagt... Idag var det modevisning och jag har haft huuur kul som helst! Träffat nya och trevliga människor och lärt mig massa nya saker. Nej, den här dagen var helt klart värd lila hår, tantkläder och emosminkning. Imorgon visar jag lite bilder och berättar lite mer, för nu ska jag äta upp resten av mitt och paulinas godis och dricka massa te!


Imorgon är jag blond igen!

YOUR GAME OF LOVE WAS ALL RAINED OUT

Såhär kul har jag när jag väntar på bussen nere i min trappuppgång. Brukar oftast göra asgula grimaser och skratta för mig själv haha, lättroad tjej. Jaja. Nu ska millis sova, nattinatt.


håller typ på somnar på tredje bilden haha

STANDING UNDERNEATH THE STARS I WISH YOU WERE HERE

Äntligen hemma. Helt sjukt så yr och illamående jag var idag, men nu känns det bättre. Lovar att allt kommer bli bättre när det roliga är över. Min vanliga tur...

Imorgon börjar vi 07.00, men jag funderar på att åka in senare. Modevisningen börjar ju inte för än 20.00. Koreografin var relativt enkelt, bara man håller rytmen. Ska försöka få mamma att filma, så får ni se lite. Men hon är ju inte den mest tekniska personen jag träffat, så förvänta er inget.



NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Nu drar jag och mitt lila hår till Gävle för lite genrep och koreografi. Mår inte bra alls, men är så illa tvungen. Vet inte hur lång tid det kommer ta, så jag skriver väl ikväll någon gång!


dagens "facelook", eller va äre dom brukar säga?

'CAUSE YOU ARE MY HEAVEN

Min mamma är bäst! Hon har lyckats fixa en plats hos Tanny på fredag. Men Tanny har inte tid, så mamma kommer göra allt på mig medan Tanny hänvisar henne hur hon ska göra. Slipper den här hemska färgen, helt underbart!



IT TAKES TWO TO MAKE THE WORLD GO ROUND

Förstår inte, allt kommer på samma gång. Vad har jag gjort nu då Gud? Jag som är djupt troende... eller? Kanske där problemet är! Jaja, ligger här i sängen med pronaxen, te med honung, vetekudden och bedövande salvor (=mysig kväll hehe). Men ja, en bild som fick mig att skratta kan jag ju bjuda på. Lite postivit här i bloggen måste vi ju ha!



LIKE IT'S NEVER ENOUGH

Haha det är så roligt... Håret är groteskt och ändå hör man folk säga "det är fint ju!" njaa, inte så mycket till sanning där va. Inte så att jag valt det själv iallafall... På torsdagkväll och hela fredagen kommer jag gå med intensivhårinpackning och olivolja i håret för att den lila färgen ska försvinna. Imorgon ska jag nog kika efter guldschampoo också. Risken finns att mitt hår blir grönt. Fyfan, mitt liv är över...

Söker inte falska kommentarer, utan lite mer empati. Tänk er själva...


något jag saknar nå grymt mycket... det är inte rättvist.

PURPLE HAIR. PURPLE HAIR. PURPLE HAIR... KILL ME!

Dåså, mysteriet är över. Mitt hår är en katastrof och här får ni se själva.

För er som inte vet så ska jag vara hårmodell/modell för Emma Karlsson, Antons storasyster. Hon fick fria händer. Mitt hår är lila-grått-rosa och inte nog med det så ska jag gå med kläder från en tantbutik också. Bra milla. Då tänker ni, hur ska det gå med ditt knä och din vad på catwalken? Och det frågar jag mig själv fortfarande. 


grinade mellan varje bild, haha helt sjukt. äntligen fått mitt drömhår, så förstörs det. helvete.

TELL ME HOW I'M SUPPOSE TO BE THERE

Vaknade lite över nio, fick ett trevligt telefonsamtal halv fyra. Trodde jag aldrig skulle somna om först. Nu ligger jag i min säng och funderar på en rulle med lite frulle. Här har ni en sneakpeak på mitt lila-gråa hår som ni kommer få se lite senare idag.



FAIL

Kom precis hem. Gått runt på stan och provat outfits och suttit i frisörstolen i 5 timmar. Berättar imorgon istället. Nu ska jag grina och skratta åt mig själv ett tag till. Mamma har aldrig skrattat så mycket åt mig. Kul att man kan roa andra liksom. Nu blir ni allt bra nyfikna va?


åh ta tillbaka mitt gamla hår...

HEJ ALLA PIGGA OCH GLADA

Idag ringde klockan nio. Men jag gick upp för tio minuter sen. Ska vara i Gävle till tolv och då möta upp Emma för lite klädprovning. Spännande med andra ord! Berättar mer ikväll och visar resultat på håret. Tjingeling


inge smink idag heller.

COME OUT, COME OUT WHATEVER YOU ARE

Hide and seek börjar snart på trean och jag & wick ska utsätta oss för den. Jag kommer väl troligen somna, som vanligt. Eller så kommer jag inte somna, och inte sova på hela natten. Det återstår att se.


GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL TO ME, YOU'RE EVERYTHING

Nu äntligen börjar det kännas bättre. Har fått i mig lite mat, men inte mycket alls. Väntar nu på att Wick ska kolla klart på time out sen ska vi baka en kladdkaka, det är jag värd. Bjuder även på en bild från i somras, gud vad jag vill vara brun nu.




blev så sjukt sugen på gamla godingar som chester see, ron pope, ja ni vet. 2007

LET'S PLAY, SHAKE IT WITH A LITTLE BIT OF BEYONCE

Ja, Felicia ville att jag skulle skriva ett lååångt inlägg om gårdagen. Ska jag vara ärlig så kan det inte bli så långt, för jag spårade och minns inte mycket alls. 

Jag dansade och hade roligt, knät brast. Dansade och hade roligt, knät brast igen. Jag stod och pratade med flera stycken, nästa sekund hängde jag över toalettstolen. Det var väl min kväll i stort sätt. 

Idag mår jag som jag förtjänar, eller nej, jag förtjänar det inte...











och sen slocknade jag.

F-EEEEST

Jag, Jenny, Amanda och Ida förar lite nu. Ska jag vara ärlig så är jag inte sådär jättetaggad, men hoppas att något händer snart. För ikväll ska jag ha allt annat än tråkigt!


haha så jävla vidrig bild men vafan. alla utom amanda dock, men vafan. en sån bild fixar vi ikväll.


JAG HAR FUCKAT UPP IGEN, JAG HAR INGEN KONTROLL

Nu har jag packat väskorna, och käkat min mat. Ska lägga mig och kolla film (= sova en stund) med mojen. Senare bär det av till tierp för att vara mormors lilla hjärtegull och sedan för att vara partypingla i månkarbo, tärnsjö. 


ser ut som om det blir röda läppar ikväll, vi får se, vi får se...

LET STEP INTO YOUR RIDE, CAN WE DRIVE INTO THE NIGHT?

Perfekt morgon! Vaknade upp med solen i ansiktet runt 11. Från köket hördes glad dansbandsmusik. Till frukost fick jag massvis med c-vitamin. Mamma är glad, jag är glad. Helt underbart. 

Nu vrider vi upp volymen lite och taggar inför kvällen!




IT'S JUST RUMORS

Umgåts med Jossa nu på kvällen. Riktigt trevligt! Kollade på lets dance och tjockade haha... Vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Kom in på ämnet rykten. Haha gud vad jag skrattar åt allt alla säger. Så många jag "haft" sex med, men knappt haft det med någon av dom. Att jag tex. sagt "får jag suga av dig?" till Marcus Berlin när jag var nyfylld 14-åring och knappt vågade prata med någon kille. Det var nog det jag skrattade allra mest åt haha... 

Haha sjuka söderforsbor, sjuka tierpare, sjuka människor.


Det som irriterar mig mest är att alla som inte känner mig får höra all denna skit dom hittar på och får fördomar. Ingen chans att lära känna mig. Men orkar inte bry mig så mycket. Jag vet iallafall vad jag gör. Men det är skrattretande.


snygg bild på Jossa skadar aldrig! tack för kvällen <3

RESAN ÄR BOKAD!

Perfekt för mig och fillipillan! Eget rum och allt. All inclusive, kommer jag trivas eller? Jag som älskar mat. 5-stjärnigt hotell är det också, fan jag som ville ha minst 10-stjärnigt... Men men, nu längtar jag så sjuuukt mycket!

Den 27 juni lyfter vi, klockan 18.00. Så om ni känner att ni vill ta adjö vid Arlanda, kanske buga för mig, då kan ni alltid komma dit, gärna någon timme före också. Ser fram emot det!






WITH YOUR BOYS YOU WERE LOOKING ROUGH

Håller på stretchar knät, och det går riktigt bra nu faktiskt. Gör lite ont när man sen ska sträcka ut det igen bara. Men det tar sig! Om jag har ett tjockt knäskydd imorgon, så kommer jag nog kunna dansa lite också. Soooft.


konstigt ljus i camen, ser lite gul ut, ibland rosa haha.. men kolla så mycket jag kan böja nu!

BRUKAR GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR

Var in till fotbollen idag för att visa intresse. Men kan ju fortfarande inte göra något annat än att sitta på sidan och se ut som ett cp. Tänkte vara gullig och ta hand om jenny, men det fick jag inte. Jag som hade köpt kakor och godis till henne. 

Taggar lite smått inför morgondagen. Vill bara att något ska hända.



I'D JUST LIKE TO SAY, I THANK GOD THAT YOU'RE HERE

Känner bara hur skönt det skulle vara att sova just nu. Men något får mig att inte vilja somna ändå. När jag ändå inte har något att göra så kan jag ju passa på att slänga in en bild på mig och malin, som jag är väldigt glad över att jag fått träffa. Crazy, men ändå helt underbar. puss!


DELAR MED MIG AV LITE ROLIGA KLIPP FRÅN TRÄNINGEN

Hahaha sjuka unge!










Messi herself!

MINIMOJ FOR PRESIDENT

Fick sms idag av mamma "Åker hem tidigare, ska till veterinären. Så när du kommer så kommer inte minioj vara hemma." Jag trodde direkt att hon skulle åka och avliva honom. Fyfan vilket känsla... Men tokgubben hade bara urinvärksinfektion, precis som Jossa. Nu ska jag åka till träningen!


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Har precis pratat med Felicia i telefonen, saknar henne nå grymt! Men vi har planer för sportlovet, och hoppas att det blir av. Ska lägga mig och kika på i rymden finns inga känslor, den som alla tjatar om... 



NEVER GIVE IT UP

Sjukligt trött på mitt hår för tillfället. Vill bara klippa av mig hela skiten, och jag veeeet vad jag kommer ångra mig om jag gör det. Längtar tills måndag, då kastar Emma i lite färg i håret. Säkert därför mitt hår är så jävla tråkigt och äckligt. Sen har jag ju inte min plattång, raaasmus........!


NEJ MEN TITTA, EN SNOPP PÅ EN KATT!

Minimojs snopp sticker ut, och det skrämmer mig. Han är ju min lilla kattbebis, inte min kåta fjortonåring liksom... Trodde han blödde mellan benen, men som sagt det var lille korven som stack ut. Fyfan va äckligt haha. Nu ska jag skita i honom och träna lite styrka. Inte knät dock, det ska få vila några veckor till. 



CAUSE IN YOUR EYES I'D LIKE TO STAY


dagen facelook: tjeeeenare kryckis!

BIG GIRLS YOU ARE BEAUTIFUL

Idag har jag gått klädd som en eskimå, fast med min hästjacka och fleecekofta. Min flanellskjorta åkte på också, så varmt och gött har det varit. Insåg nu att jag såg förjävla bred ut med alla dessa kläder, men inte är jag en sån som hänger läpp för det eller. "Big girls you are beautiful"


använde en levande päls: märket är pellegris och pälsen heter minimoj.

GÖR MIG BRUN IGEN!



Ändå var dom här bilderna tagna från början av sommaren. Tänk så brun och härlig man blir i turkiet i sommar, mmmm jag bara längtar! Kommer spåra som satan, och behöver inte skämmas för någonting, kommer ändå aldrig mer se folket där nere. Fyfan va härligt!

KUL I SKOLAN


MALIN MATHISEN

Hade ingen aning om en bra överskrift, så thisen får det bli!

Sören bra jävla... bra! Vi slipper göra provet idag, om vi vill. Kunde alltså ha stannat hemma och sovit hela dagen om jag velat, vilket känns surt. Men skönt att jag får plugga hela lovet istället. Åker hem med 13.19 tror jag.


blev sugen på lite spansk godis.

WHEN YOU LOSE SOMETHING YOU CAN'T REPLACE

Fått vääärldens finaste alla hjärtans dag -present, så nu ska jag sova som en prinsessa. Dock har jag inte pluggat ett skit, helvete. Slutprov imorgon på en hel jävla bok och hur tror han att man ska hinna plugga in det på en vecka? Kill me. Jag kommer inte godta ett vg. Jag ska fan ha mvg.....


hur mycket jag än vill visa upp hela "sagan", så gör jag det inte. haha för sött alltså...

I'M LIVING A DREAM, THIS ISN'T MAKE BELIEVE



en glad låt, kanske inte den bästa, men den sätter sig på hjärnan

I'M IN LOVE, I WANNA DO IT

En sådan kärleksfull dag, inte sant? Inte märkt någon speciellt om jag ska vara ärlig, men men. Gått på stan med thisen idag och kikat runt, men hittade ingenting. Hon däremot hittade allt. Nu ska jag snart visa Rasmus mitt fina alla hjärtans dag -kort. Hoppas han uppskattar det.


jag, Rasmus och våran son Ove.

ALLA HJÄRTANS DAG

Kul att jag aldrig lyckas ha pojkvän på alla hjärtans dag. Man känner sig absolut inte ensam. Helt meningslös dag, om ni frågar mig. Fast ändå ganska mysig. Dubbelmoral... 

Ska iallafall ta mig tid att rita ett alla hjärtans dag -kort till Rasmus och sen ska jag se om Oskar min vän är vaken. Han skulle komma till stan, sa han. Lovar att han sover till fem, som vanligt... Så tror inte det blir något av med att se den pojken. Han är lite gay, och det är ju precis det jag letar efter, en gayvän!

Men nu ska vi käka mysig alla hjärtans dag -lunch vi tjejer, gotti!



CHLOÉ SCHUTERMAN

Jag tror jag dööör lite grann. Hon är bara 12 år och hur fin som helst. Så sjukt mogen för att vara så liten. Hennes språk i bloggen, hela hennes blogg, jag är mållös! Kika in själva http://chloeschuterman.chic.se/





UP IN THE MOMENT, CAN'T BELIEVE YOU'RE SO BEAUTIFUL

Idag när jag skulle kliva ur Antons bil så la jag all tyngd på knät, och det brast igen. Jävla skit... Så nu tvingar mamma med mig kryckorna imorgonbitti, helvete... Så nu kan jag inte gå i klackskor på lördag heller. Attans. Tänkte gå typ såhär, men det kan jag ju "feeeetglömma".


wiicks

TONIGHT IS THE NIGHT

Idag gick det ju inte sådär jättebra för Söderfors. Vi fick in flera mål idag, men det tog oss inte så långt. Vi kom sist i hela cupen. Men med tanke på vilket kaos det var och vilka lag det var med, så tycker jag tjejerna var grymma. 



Två bilder från sista matchen idag.

WANT SOME MORE BABY

Hello fellows! Jag håller på att plugga skiten ur mig. Min kreaktivitet är inte den bästa för tillfället och det gynnar inte mina inlämningsuppgifter. Dunkar musik och försöker, jag försöker verkligen komma på en bra fest man kan ha i en park för medelåldersgubbar. Får se hur detta slutar.

TAKE A CHANCE NOW, RIGHT NOW. CAUSE I'M LOSING CONTROLL

Varit lite mycket om mitt knä och om fotboll den här helgen, men så kan det vara ibland. En gång om året det är inomhuscup typ, så... stå ut! Cupen slutar iallafall idag och jag kan gå normalt på knät. Klart det ska bli bra när cuperna är slut, jajamensan. Min vanliga tur...

Men vi har en sådan bra lagkänsla i vårat lag, så det känns som att man är med och spelar med dom även fast man bara sitter på sidan. Älskar att se tjejerna spela. Så jag är glad ändå. 



SOMETHING'S GOTTA BREAK YOU GOTTA SWING THE BAT

Ligger nu i sängen och kollar på Hollywood Gigolo, aldrig sett hela den så varför inte passa på när den väl går på tvn? Upp tidigt imorgon för att åka och kolla på resten av cupen, himla kul. Tänkte lägga upp en mysig bild såhär till kvällningen, mmm härligt att vara fotbollsspelare!



HSK-CUP 2011

Kom precis hem från Gävle. Heldag med fotbollstittande, ska verkligen inte klaga. Dock krypte det bra jävla mycket i benen. Millan gjorde illa axeln i första matchen, vilket resulterade till ingen målvakt. Åsa och Alicia stället upp för laget och var grymma för att inte bruka stå! Det ska dom ha en eloge för. 

Nu ska jag mysa med familjen, eller först ska jag bada och ta av mig alla långkalsonger och koftor. Klädde på mig som om vi skulle åka till Nordpolen... Imorgon blir det andra bullar!





mer bilder på facebook för de intresserade!

MELINS CUP 2011

Måste ge alla stort beröm! Alla kämpade hela tiden. Millan var helt grym i mål också, gjorde sjukt snygga räddningar. Dock satt jag på sidan och höll på börja grina hela tiden nästan. Ville ju själv spela... Men jag får vänta ett år till ja, fyfan... Men härligt tjejer! Nu kör vi (ni) på lika hårt i Gävle imorgon!

Semifinal mot Fanna.
Fick precis med Petra übersnygga mål! (som strömsbergarna inte tyckte var mål, men det var solklart, lite skrattretande)
Enda bilden från finalen, som var alldeles för spännande för att missas.


VI VANN!!!!

Stolt tjej, mina flickor vann hela skiten!! Så går det när man underskattar andra hehe, då får man äta det. Nej fyfan va bra! Satt och var så in i helvete nervös dom sista sekundrarna, och så hör man slutsignalen. Kan inte finnas en bättre känsla! Bilder lägger jag upp lite senare, kom precis hem.

vinna Melins cup 2010 - check!
vinna Melins cup 2011 - check!

EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT. TIME HEALS EVERYTHING

Nu har jag iallafall klätt på mig, tog en halvtimme haha... Snart kommer Lina, och sen kommer far min och hämtar oss. Blir en sväng till sjukhuset och sen till hemköp för att köpa lite sallad, gotti! Orkar inte sminka mig, så idag blir det en "natural á la milla". Forzaaa söderforz!


WHAT TO DO, WHAT TO DO...

Tog bort bandaget och det visade sig att knät var svullet ändå, crap... Men men, fick iallafall på mig mitt bästa knäskydd, så nu kan jag stödja mig lite grann på vänsterbenet. Ska kolla på en till film, sen ska flodhästen (jag) rör mig till cupen och heja som en tok på mina brudar! Hoppas dom har bättre tur


glad tjej rapporterar från sängen, c-vitamin & chokladboll = dagens lycka. klart slut.

HELVETE LARS-OLOF!

Jag är så sjukt arg, obeskrivligt. Grinar och slår i saker, helt galen med andra ord. Det verkar som om mitt knä inte bara var någon tillfällig smärta, utan en riktig skada. Alltså blir det ingen cup för mig i helgen, fyfan vad arg. Jag som tycker det är de roligaste på hela året, helt seriöst. Inomhus är helt underbart! Men men... pappa kom nyss med kryckor och mamma har fixat så jag har fått foten högt upplagd. 

Inatt kunde jag inte sova pga att jag hade så ont. Jag grinade så fort jag försökte vända mig. Varför straffar gud mig? Jag har ju konfirmerat mig, räcker inte det? Gud är ond.



nyfikna moje

ONE HUNDRED TWENTY-SEVEN HOURS

Nu ligger jag i sängen och töjer knät, satt på skydd också så det får lite stabilisering. Blir ingen skola imorgon som sagt, blir hemma för att jobba ännu mer på knät. Men men... medan jag ligger här och gör allt möjligt så tänkte jag kolla på 127 hours, någon som sett den?




LEDSEN OCH ARG TJEJ. GUD ÄLSKAR MIG

Frågan jag ställer mig varje varje gång... varför jag? Idag på träning så hade vi fönstret öppet. När jag märkte att det snöade in, så tänkte jag "någon kommer göra illa sig idag" men sen tänkte jag "äh skönt med lite frisk luft". Min magkänsla hade rätt. Jag vred knät, riktigt illa. Nu måste jag träna upp det satans mycket. Kommer ägna hela dagen imorgon åt det. Att det alltid ska hända mig...



EXPERIENCE THE MOVES YOU CAN'T IGNORE

Har bakat åt min syster och min mamma, okej... åt mig! Chokladbollar blev det, fysatan så gott. Tror jag ska ta mig ett glas C-vitamin och någon boll eller två. Måste ju tänka på biff 2011...


fin kanin

ÄTA ÄTA ÄTA

Hungrig som ett djur! Skrivit klart hela uppsatsen nu, typ. Eftersom Tobias är lite slarvig i sitt arbete så ska jag ägna resten av min kväll att läsa igenom, rätta och lägga till fotnoter. Låter som perfekt kväll, inte sant? NU SKA JAG ÄTA, ÄTA, ÄTA!


han skulle jag kunna äta...

YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN THAT I'LL EVER BE

Rasmus rasmus rasmus... min framtida man! Kan man önska sig nå bättre? Dock lär jag inte få se honom på alla hjärtans dag och tänkte att jag kunde väl ägna ett litet inlägg till honom i förtid.

Känner honom inte så bra, men tänkte som i andra länder "Det gör man väl under äktenskapet, förhoppningsvis". Men vad jag vet så är han jävligt rapp i käften, och får mig att skratta. Han är väldigt söt och go, och är en riktig svärmorsdröm (enligt min mamma faktiskt). Vad mer? Han är stilig han, min karl. Redig.


gjorde en halv pussmun som skulle vara ägnad till daggis då, men
det såg förjävligt ut sååå... puss på dig!

PART OF ME LIKE BREATHING, NOW HALF OF ME IS LEFT

Helt sjuk så slut jag är. Kollat på Grown ups med lillasyster, jag sov hela filmen typ, kan inte kolla på film längre. Tobias irriterar mig, jag orkar inte. Rädd för att våran uppsats aldrig kommer bli klar, men jag lovar honom att den kommer bli det. Får fan leta på numret till Ramos, för det finns inte mycket fakta om honom på internet kan jag ju säga...



THE NEW NECKLACE



Lite småballt är det väl allt. Nu när jag väntat i 6 veckor, så orkar jag inte skicka tillbaka det heller. Har i stort sätt redan betala det så... vafan! Det kommer nog till användning, ska ni se.

LET'S HAVE A GOOD TIME!


Synd för mig som blev kär i den här färgen för sent. Nu finns inte dessa kvar på scorett längre, dock i rost och svart. Jaja. Nu ska jag över till pappa och hämta mitt nya halsband som kom på posten.

SOV MORGON

Vaknade väl runt 10 sista gången. Skönt att sova ut ibland. Nu har jag tryckt i mig mat och gjort lite fler lockar i håret (eftersom jag inte har min plattång, så kan jag ju inte platta det...). Nu ska jag ta på mig lite kläder, vädret ser ju bra ut, så tar nog på mig en mindre tjockare jacka. 


jag just nu, stiligt!

WE WON'T BREAK, WE WON'T DIE.

Ska kolla på Blood Diamond nu, som joakim tipsade om. Tror pappa har den hemma, men aldrig orkat sett den... Men om den nu är så bra så kanske den är värd att se. Annars somnar jag väl, som vanligt. Godnatt hörni.



DEN VAR JU KNAPPT INNE, MEST UTE FAKTISKT

Bra jävla sugen på att lägga upp en vidrig bild på min tå just nu, bara för att dela med mig av min smärta. Men jag besvar er några kväljningar. Nageln lossnade ännu mer på träningen, så nu försöker jag linda på bästa sätt med eltejp hehe. Träning gick bra och nu är jag helt slut!


OCH NEJ, seriösa bilder kan slänga sig i väggen för tillfället...

THIS TIME YOU SHOULD TAKE ME AWAY TO A NEW PLACE

Hur mycket taggade man inte till melins cupen 2008 med den här låten? Funkar helt klart lika bra nu, med riktigt mycket bas! Ska försöka träna idag, styrka och snabbhet, kan behövas.



TAGGAD KLASS




ENERGI

Sitter i skolan och har naturkunskap A. Jätteintressant och jätteroligt. Jag mår jättebra och det var jättegod mat i skolan idag. Känner ni hur min ironi flödar? Sen skrattar dom åt mig, eller dom skrattar åt min bild, taskiga människor. Helen (läraren) är iallafall i farten, munnen går i 180!


Här står hon och ska... ja vad fan gör hon? haha...

och min fina paint-bild

LET THE RAIN WASH AWAY ALL THE PAIN OF YESTERDAY

Efter ett varmt bad och en kall dusch är man som en ny människa. Skrubbat mig blek och druckit massvis med C-vitaminer. Ligger för närvarande i min säng med mini på fårskinnsmattan och kollar på wallander. Perfekt avslut på en vecka!


nytvättat ansikte, hej röd tjej!

OUT WITH THE OLD AND IN WITH THE NEW

Har städat rummet, provat varenda litet plagg i garderoben känns det som. Efter det kände jag att min blogg behövde en liten renovering. Inte så high på picnik (har inte photoshop...) som ni kanske ser på headern, men äh. Tänkte att omvärlden skulle få se på ett par riktiga fotbollslår. 


Här är min bild till bodybuildning 2011. fokus på mina biceps, har jag någon chans tro? Nej men kolla seriöst, det börjar ta sig. Glad tjej för... ja åtminstone något, det finns där!

IF I SAID I WANT YOUR BODY, WOULD YOU HOLD IT AGAINST ME?


DEN SÅ KALLADE "HÄSTJACKAN"



Lite kort i armarna vilket resulterade till att jag tog en storlek större (det jobbiga med att vara lång...)

LÄSKIGT

Vaknade upp med att solen sken i ansiktet på mig, kan man vakna upp bättre? Sen sträcker jag på mig och hör ett konstigt ljud. Jag kikar ner på foten och ser att jag håller på tappar halva nageln på stortån. Jag skrek efter mamma och så fick hon plåstra om mig. Kommer ju göra förbannat ont och spela utan nagel på cupen. Hoppas innerligt att den sitter kvar!


Tänkte lägga in bild på nageln, men fyfan va vidrigt. Då hade ni inte kollat in här igen. Mina jättesöta tår räcker nog hehe.

CHRISTOFFER HIDING


jag är kär. hur snygg och bra var inte han i melodifestivalen? dör.

TODAY'S SHOPPING

Meningen var den att vi bara skulle åka in till Valbo och lämna in Wicks mobil. Det måste ha slagit slint i skallen på mor min. I torsdags köpte hon en tv till mig och idag köpte hon en laptop till sig själv, helt spontant. Jag blir fan orolig haha. 

Det som införskaffades till mig: Easytone, underställströja, pannband, hdmi-kabel, usb-minne (som jag nu egentligen inte behöver haha) och en så kallad "hästjacka". 






THAT'S THE WAY I WANNA ROCK N' ROLL

Kom precis hem från kära valbo. Jag var helt slut och sov i bilen, och nu har jag världens huvudvärk. Tänker slå på en film och vila. Sen tänkte jag visa vad jag har köpt. Så ni får kika in lite senare igen!

Sen ska jag pussa rasmus så många gånger tills han får nog: han hittade min plattång!! världens bästa.



COMPANY

Anton kommer hit snart och muntrar upp mig. Gud vad han ska få höra på tjejsnack alltså, han kommer vara fast.



HORISONTEN ÄR NÅGON ANNANS KOSTRUKTION

Helt jävla slut. Åt för mycket mat tror jag, eller för mycket medicin... Somnade iallafall till due date, vet inte riktigt vad jag ska tycka om den eftersom jag somnade från och till, men men. Ska njuta av lite Oskar Linnros nu och senare sova som en stock.



SCORETT

Fick praktik på Scorett! Hur skönt känns inte det då? Kan berätta för er att jag kommer stortrivas där. Jag på ett lager som är fullt med skor, mmmmmums.


SHOULD I DRINK ANOTHER DRINK? SEE ANTOHER LIGHT

På tåget hem idag satt jag bredvid en kille som stank vårrullar, och jag fick seriöst kväljningar. Det värsta jag varit med om, nästan. Hade inredning/styling idag, och det var riktigt kul och läraren verkar super, så det känns bra. Nu myser jag i mitt rum till project runway och mini.




DÖR LÅNGSAMT

Så sjukt jävla arg. Mina föräldrar är så sjukt jävla töntiga. Hejdå.

PART OF ME LIKE BREATHING, NOW HALF OF ME IS LEFT


Skulle sitta kalas. Baskläder i all ära! Kavaj - H&M, T-shirt - Ginatricot, Svarta jeans - Topshop, Örhänge & armband - stilbruden.se, Ring - Cocoo.se, Skor (Tiamo) - Scorett

TITTA VAD JAG FICK AV DOKTORN!


Dom hade slut på godisklubbor, så fick en tv, men det är helt okej ändå...

FÖRDELAR OCH NACKARDELAR MED ATT VARA SJUK

All nässpray, vitaminer och mediciner som ska tas och ja, allt tjosan! Det är ju bara jobbigt... Sen finns det ju en del fördelar: Ingen skola, servicen och godsakerna! Lever som en gud här hemma. Men imorgon blir det andra bullar. Upp relativt tidigt och dra iväg till farbror doktorn. 



TAKE ME TO THE PLACE, WHERE WE CAN SHAKE IT AND MAKE IT

Fan jag är festsugen nu igen, jag som aldrig brukar vara det typ. Vill bara dra någonstans med mina galna tjejer och köra gärnet. Får vänta två veckor eller något, känns som en evighet.....



I WALKED A MINUTE IN YOUR SHOES, THEY NEVER WOULD'VE FIT

Det här går inte... Ligger i sängen dag in och dag ut. Kommer bli som hon till höger, en sån där som sitter och hoppar på smala killar som blir kåta av det. Känns ju inte så lockande med andra ord. Men beach 2011 kan man ju se sig i arslet efter, sånt håller aldrig. Ska bli biff helt enkelt!



TJENARE MANNEN!



Ida la precis upp den på face, och jag kunde inte sluta skratta haha...

IT'S GETTING LATE, BUT I DON'T MIND

Jag SKA ha vitt nere i mitt rum i källaren sen när jag flyttar in. Måste övertala pappa om det på något vis. Får hota med att han får skaffa en lägenhet till mig annars eller något. Sen ska jag ha nya möbler där nere. Kollar förfullt och vet inte. Alltid varit kär i malm och i ekfaner. Får se helt enkelt, hittar säkert något snyggare sen.

Lägg märke till Göran Persson också, vill ha honom i en ram, söööt.

I SEEM TO LOSE MYSELF JUST A LITTLE MORE


Bara taggmusik i lurarna, det lyfter mig snäppet högre för en stund. Deppmusiken bryter ner mig totalt. Känner för att skriva. Vill skriva om alla känslor som går, på en och samma gång. Vill skriva om den känslan jag har inom mig, men den är... obeskrivlig. Musiken fyller tomrummet.

I CLOSE MY EYES, I PUT MY BACK AGAINST THE WALL

Kolla Uddis! Jag har lyckats spara ihop 6000 på lite mer än en månad, haha... är jag inte grym? Dock ser ju jag kläder varje dag jag vill ha, blir svårt fan. Men är det ingen som vet hur man kan få tag på sparkapitalen? Dom pengarna skulle ju sitta lite fint att köpa kläder för...



Oskar tycker jag borde skita i resan och bo hos honom en vecka.
Någon har höga tankar om sig själv... haha dör.



COLOUR ME BLUE, I'M LOST IN YOU

Kan inte sluta kolla på kläder, kan bara inte. Jag har blivit kär. Inte kär i en kille, utan i en färg. Tänk den här klarblåa färgen till brunbrända ben en varm sommarkväll/natt. Jag vet exakt vilken modell jag vill ha på klänningen också, eftersom jag såg den i en affär i somras/höstas. Ingen av dom här vill jag ha, ville bara visa färgen.


printa från catwalk-filmerna från nelly, därav den usla kvaliteten.

LOOK FORWARD TO WHAT COMES NEXT

Ligger i sängen, fullt med strepsils, nässpray och mucoangin. Känns nästan sämre i halsen idag, men tror inte att det är halsfluss faktiskt, vilket är en lycka! Nu ska jag fortsätta kolla på lite fler avsnitt av oth säsong 8 och sen dricka hemskt mycket te.