IT'S TIMES LIKE THESE YOU LEARNED TO LIVE AGAIN.

Jag har bara skrivit inlägg på inlägg haha. Har man lite tråkigt vissa stunder så får bloggen lida.

Ligger i min säng och kollar på time out för tillfälle. Älskade det programmet när jag var liten, men har inte riktigt kommit in i det nu. Fattar ingenting, eller så lyssnar jag bara inte. Ska försöka se några avsnitt av one tree hill också innan jag somnar. Går inte att låta bli att titta på de när man har säsong 1-7 på datorn, snart 8 också, great!


mini är så liten jämfört med nuffe, och han ska vara äldst... haha söt.

REFERAT FRÅN MATCHEN SOM SPELADES MOT HAGBY

Tycker alltid det är lika roligt att läsa referaten som Peke skriver på laget.se. Extra kul är det ju när mitt namn dyker upp också! Läste det nyss och det var de som fick mig på bättre humör. Nu ska jag ignorera wick hela kvällen hehe...

Läs referat här.

SÅ LESS, SÅ TRÖTT, SÅ JÄVLA DUM.

Något jag blir så fruktansvärt irriterad på är min syster, speciellt nu, när inte mamma är hemma. Hon gör allt för sig själv, inget samarbete. Hon äter knappt någon mat. Hon går med hörlurarna i, så det går inte att prata med henne. Hon är bara allmänt störig utan jag sagt eller gjort nånting. Hon förvandlas till en tonåring, fyfan... Just nu skulle jag kunna låsa in henne i skrubben, eftersom hon gör lika stor nytta där som gör i min omgivning.

Ska alltid vara den som ställer upp och finns där. Vad får man tillbaka av det? Synd att jag har en sådan jävla empati för folk, helt sjukt. Jag är sjuk. Jag är trött på allt, på alla. Ska sluta vara så jävla schysst i fortsättningen... Förstår bara inte vad jag gör för fel


GE MIG MAT, OCH DU FÅR EN GUMMIBÅT, ELLER NÅGOT SÅNT...

Har inte gjort ett skit idag. Druckit min jävla proviva och kollat på mitt oth, förjävla härligt! Känner för att vara lite ful i munnen bara, men det skadar väl inget? Funderar på att dra mig till ica... men ändå inte. Är så jävla hungrig!!

Ska försöka trycka i mig lite mat nu när Wick ändå ska käka. Känner ju som sagt liiite bättre. Tur att man är ledig imorgon också, mmmm. Känns ju ganska så skönt de med.


hårda grabbar! -07

BAKTERIEKULTUR HIT, BAKTERIEKULTUR DIT...

Är så sjukt hungrig. Så fort jag äter något kommer det upp igen. Det enda som fungerar är väl egentligen proviva. Blåbärs proviva är hur gott som helst, men upptäckte för en stund sedan när jag gick förbi spegeln att mina läppar är helt lila. Haha... Ge mig riktig mat!



YOU KNOW WHAT I WANT, JUST GIVE ME THAT


Är trött, helt slut. Spyr nog snart igen hehe.. Blir lite tv-titt istället!

HELT SICK ALLTSÅ

Åt sjukt god frukost, tänkte "nu jävlar ska jag slippa vara hungrig i skolan" men tog med ett äpple iaf. Klart jag känner mig hungrig det första jag gör. Börjar käka. Efter ett tag mår jag sjukt illa. Springer in på toan, och spyr det första jag gör. Fick lika känsla när jag hade ätit lunch också...

Eftersom mamma är bortrest så får pappa vikariera som min personliga sjuksköterska. Han kommer med proviva, nybakade bullar som Maria gjort och en film. 

KOMMER JAG FRÅN GÖTEBORG ELLER?

Idag på matchen glömde jag sportbh, så fick tejpa tuttarna. Ont gjorde det, aldrig mer haha. För övrigt så har jag kommit på vad jag ska prata om inför klassen imorgon. Det får bli Skinnarcupen! Men har ett problem. Jag pratar göteborgska när jag pratar fort. Haha alltså va? varför? Helt sjukt. Älskar dialekten, men inte på mig. Ska försöka kontrollera min dialekt till imorgon haha..


weird. gammal bild, men tyckte den var precis sådär seriös som jag känner mig.

GUSK IF - SÖDERFORS GOIF

Pissig match. Pissig plan. Pissiga spelare. Pissig dag. Vi hade ingen avbytare och var en man kort en stund. Vart var alla? Less man blev. Och Gusk är inte dom roligast att möta. Jag var så arg, så ledsen, jag grät och skrek inombords, så arg. Kändes liksom som att ingen ville spela. Bara sparka bort bollarna och hoppades på att någon skulle ta den. Helt klart min sämsta match hittills... Vet inte ens vad det blev, typ 7-1 eller något? Jaja..

GAMEDA-Y

Sådär ja! Wick och jag fixade en rejäl frulle och kollade samtidigt på Tjorven och Mysak. Hur söt är inte Skrållan på en skala? Älskar ungen haha. Nu är det iaf matchdags och försöker tagga igång lite smått med musik, men känner inte de där suget riktigt än. Men det kommer nog, förhoppningsvis!


hej milla-09

YOU, ME AND DUPREE

Filmkväll med syster. Har massa frukt och massa onyttigheter framför tvn nu.



OCH SÅ VAR MAN SERIESEGRARE FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Jag har aldrig varit med om att vi har spelat en serie såhär bra. Aldrig varit med om att vinna en serie. Att få göra det känns så himla skönt. Tierp tänker väl säkert "Äh det gör man väl varje år.." Men för oss som aldrig gjort de, så uppskattar man det mera. Vi har kämpat och spelat så himla fin fotboll. Så roligt att man får vara med i ett sådant härligt gäng!

Matchen slutade i vilket fall med 8-0 till oss. Hagby var motståndarna. Denna gång fick jag även göra mål, två stycken. Jag hade så många chanser, men det vill liksom inte. Och att höra sin far efter matchen säga att man kunde bättre, gör inte saken bättre liksom...

Men serien är inte slut än. Vi är klara, men dock måste de kvarstående matcherna spelas. Just nu ligger målskillnaden på 51-3, alltså 48+, ganska okej, om inte sådär jättebra! Hoppas vi vinner det två resterade matcherna också, skulle kännas skönt att vinna serien oslagbara!


bild från då tärnsjö stod för motståndet.

SAKNAR LITE GRANN FAKTISKT

Ringde precis mamma. Dom har kommit fram till Spanien. Hon var helt slut pga värmen. Hon gnäller på värmen och jag får sitta här och snyfta (förkyld). Men men.. får hoppas på att dom får det bra och att jag klarar av att lira matchen idag! 

Kanske inte dom allra snyggaste och vackraste paret, men dom är iaf lyckliga och det är jag så glad över!



LILLAN SKA SOVA, VARA SÅ SNÄLL...

Någon jävel står precis under mitt fönster och hackar med en jävla spade, så irriterande! Så nu måste jag gå hela vägen in till vardagsrummet (med täcket) och lägga mig på soffan ett tag. Det är hårt, det är hårt...

BE CAREFULL WHAT YOU WISH FOR

Jag ska nog gå och lägga mig när som helst, kanske de lite oth, vem vet. En sak jag hängt upp mig på... jag ogillar när det inte finns foton på folk på facebook. Det är jobbigt. Och det är jobbigt att hålla upp ögonen nu, satte... godnatt!

Bjuder på en fin bild
http://spaajkz.se/wp-content/uploads/2010/08/bajskissie2.jpg


LETS GO, LETS GO, LETS GO NER PÅ STAN

Inte blivit något skrivet pga att jag har haft fullt upp hela dagen. Värdegrundsdagen var bara långtråkig, men helt okej. Hellre de än att jobba i böcker om man säger så. 

Efter det gick jag på stan med Tova och Josefina. Jag hittade massa, men jag sa nej, och det var dom som handlade. Sedan mötte vi upp Tovas kompis från Sundsvall, Frida, och sedan Winta också. Gick och käkade på cupido, gud så gott det är där! Dock blir man mätt väldigt snabbt.





var bara tvungen att lägga ut den sista, haha

NOW I'M FREE FALLIN'

Fortfarande glad och det blir bara bättre och bättre. Imorgon ska vi tjejer i klassen käka på någon kinarestaurang efter skolan. Känns så bra att vi klickat direkt. Det är väl små grupperingar, men ändå så att alla är med alla. Hur skönt som helst, trivs så himla himla bra i klassen alltså!


konstigt ljus, hehe håret ser jättegult ut, crap...

SOMETHING SO SMALL CAN MAKE ME SO MUCH HAPPY

Kom precis hem från träningen och jag är sååå glad! Fick veta preliminära startelvan till lördagsmatchen, och där spelar jag och Sofie på topp. Gud så härligt! Dock ännu bara preliminärt, men bara det betyder så himla mycket för mig!


Ett så himla härligt lag!

I COULD BE CHASING BUT MY TIME WOULD BE WASTED

ja, jag lever fortfarande satte... hej! Haft svenska i ca 2 timmar idag, bara muntliga saker. Käkade lite på subway med tjejerna. Sedan hade vi matte och studieteknik efter det. Nu sitter jag hemma och är inte ett dugg taggad på att träna, vädret och min förkylning går liksom inte ihop...


fina jenny, hihi


CLOTHES FOR MILLA, TACK

Träningen var bra skön, men gud... får inte till skotten alls, blir så less på mig själv! Ska nöta som satan under fotbollsakademin på det känner jag. Nu ligger jag i sängen och kollar på fångarna på fortet. Funderar starkt på att göra en fruktsallad just nu alltså, skulle sitta fint! 


och jag vill ha en jeansskjorta nu, förstår inte varför jag aldrig köpt någon..

TAGGA, KÖTTA, ÄGA, LÄTT. VI ÄR FAN CE1!

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har haft det väldigt kul i Sunnersta, eller väldigt kanske var att ta i... Gympa som inte alls var kul, gav mig efter 10 min. Maten var plus, super. Sedan var det fotboll då, hur kul som helst (när det väl gick att spela). Jag vill ha tuneringar, riktiga tuneringar... gud vad jag kul! 

Men till bilderna då. Sådär såg gymnastikpasset ut efter ca 30 min, alltså inte många kvar. Christoffer (han i röd keps) är bra rolig, han var så seriös och gav mig ett gott skratt! Röra på sig kunde han allt haha...






BÅDE VILL OCH INTE VILL. BESTÄM INGENTING. LÅT SAKEN BERO

nu ska jag ta mig en kopp te, sedan lägga mig i sängen för att först göra klart matte nationella och sedan se på oth!


mamma har vetat om att jag färgat utväxten hela tiden, jag som trodde jag var så duktig på att dölja det, faaail.

BOOTS-I

Vi svängde in på dinsko, och ja där finns ju mina underbara boots. Dock fanns inte min storlek, men min bror har varit och köpt dom åt mig i Gränby för några minuter sedan, är han inte för go? Problemet är det att jag redan har beställt ett par från H&M. Hoppas på att mamma vill köpa dom av mig, sen kan ju jag använda dom iaf, smart va?

Alltså haha.. när jag ser bootsen till höger (dom jag köpt) så ser dom enorma ut, som båtar eller krokodiler som jag tänker på... Jaja, är man storfotad så får man helt enkelt leva med det!


HARD WORK WORK!

Äntligen har jag kommit hem från staden! Åkte in till tolv och slutade 35 minuter senare, kändes inte så himla värt faktiskt... Men istället för att åka hem så gick vi på stan. Träffade senare upp min mor och min bror för ännu en vända på stan. 

Var på mammas jobb en snabbis. Passade på att dricka lite varm choklad och tog en frukt, det är de jag gillar med mammas jobb mmmm. Sen fick jag även syn på vilken fin bakgrundsbild hon har på skärmen, lite rolig kanske.




KALIMÉRA

Asskönt med sovmorgon måste jag säga! Dock måste vi in, för vi skulle ha datakunskap utan datorer (?). Helt meningslöst. Ska käka lite nu så jag klarar av en lektion, en lektion på tre timmar... 


hehe, en lite rolig bild som jag bjuder på såhär på morgonkvisten!

YOUR FAVORITE FRUIT IS CHOCOLATE COVERED CHERRIES

Ska nog lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av oth, man kan ju inte tröttna. Sen har jag ju sovmorgon till klockan tolv imorgon, om vi inte får datorerna då, i så fall är jag ledig hela dagen. Det känns ju ganska så jätteskönt, om jag får säga det själv! 


tjaaa..

ANDREAS WIJK - CHARIOT

Blev helt kär när jag såg honom i paulinas blogg


THE FIRE IS HERE TO STAY

Skolan är rolig faktiskt (så säger jag väl inte om några veckor..). Har tränat fotboll efteråt, orkade inte träna med damerna ikväll. Helt genomförkyld, buhu. Nu ska jag kolla på fångarna på fortet!

MÅNKARBO IF - SÖDERFORS GOIF

Bilder från dagens match. Våra tränares rumpor tar upp en stor del av bilderna dock...







WHOEVER SAID THAT WE COULD NEVER HOLD ON

Vann matchen med 3-0, kändes väldigt skönt! Domaren behöver vi inte ens prata om. Nu ska jag lägga mig i sängen. Tja!


samma bilder som förr, jag vet. har inget intresse att ta nya, tråkigt nog. men lägger in lite bilder från matchen lite senare!

ALL THE RIGHT THINGS AND ALL THE RIGHT PLACES

Sitter hos pappa nu. Har kollat på glamourama och kikat lite på hm's hemsida. Tänk att jag alltid hittar något jag vill ha där. Ska se till att pappa går med på att beställa lite, eftersom de där erbjudandet om 10% på hela sortimentet går ut idag. Måste ju passa på!

Har även laddat upp till match med en kebabtallrik, min taktik är att rulla över alla. Får se hur bra det går! 


Åh vad jag saknar Wilma.

BUENOS DÍAS

Fick världens brakfrukost av mor min. Hon hade kokat ägg, ställt fram kall juice, lagt upp nytt bröd, ställt fram lättyoghurten m.m. Det satt ju störtskönt i kistan! Sen har jag pussat massa på mojen. Bra morgon!


bilden är från någon gång i juli, innan ön. men som sagt, han gillar tuttar

LIONEL MESSI, KUNG

Insåg att Barcelona spelade för ca en kvart sedan, så nu sitter jag klistrad framför min lilla lilla tv. Messi, min kung, gjorde mål. Grym han är, tänk om man var så bra ändå... Har lovar Jossi (och Ramos) att jag inte ska röra honom, det är ju hennes man, eftersom att hon har den "perfekta längden" för honom, suck..


I JUST LOVE IT!

Kom hem från matchen för ett tag sen. Vaksala stod för motståndet. Matchen slutade 1-1, men jag tycker vi helt klart var värda att vinna. Det var så roligt att spela för alla kämpade tillsammans och gnällde inte lika mycket. Hoppas vi kan fortsätta spela såhär fint resten av säsongen också! 

Innan matchen kikade jag på herrarnas match mot tärnsjö med lite brudar. Nästan pinsamt att Tärnsjö inte slog dom med mer. Haha... den matchen slutade iaf 1-3 om jag inte missade några mål? 

Nu är jag helt slut. Ska dricka flera liter vatten nu och tagga till morgondagen, derby mot månkarbo då, hur kul som helst kanske!



ANIMISSEN

Tänkte, ni kanske ville veta vart jag lärt mig mina sminkkunskaper. Här är videon, väldigt lärorik! 


OPEN UP YOUR PLANS, AND DAMN YOU'RE FREE

Alltså jag har ingenting att göra, därav inlägg hela tiden, typ. Men statstiken har ökat, kanske tack vare mindre text och mer bilder? Inte så intressant med andra ord, haha... Jonas och jag pratar om mat, herregud vad hungrig jag är, snart får hembiträdet (mamma) sätta igång i köket tycker jag!

Åh hur gott skulle inte de där vara nu? Eller typ tacos, eller kanske findus lövtunn bit, den är ju huuur god som helst. Men gud, jag saknar om mat... desperat.



LOVEKILLER

Kriget är slut, för denna gång. Mamma kom hem och hade en liten present med sig hem, dock inte till bara mig, utan till oss alla... Darins nya skiva, åhåå! Glad man blev. Så spelar den för fulla muggar nu. 



WE'LL WALK ON FIELDS OF GOLD

Denna dag har inte varit lång, friluftsdagen varade i ca tre timmar sen fick vi åka hem. Men tar mer om de sen, nu måste jag installera massa skit till mobilen här på datan. Kalla mig teknisk!

FOOOT-BOLL

Har tränat med damerna och tagit det lugnt nu såhär på kvällen. Beställt converse, äntligen! Dock lite svårt de där med storlekarna, men det löser sig väl alltid. 

Och idag fick jag se vårat schema som börjar gälla näst nästa vecka. Jag kommer dö. Slutar klockan fem på måndagar och onsdagar, dom dagarna jag har träning med flicklaget. Detta resulterar till att jag aldrig kommer kunna träna med dom typ, hur dåligt är inte de? Kan ju allt träna med damerna, men man vill ju träna med tjejerna också, eftersom jag spelar där, jobbigt läge..



FIFTY-FOUR DAYS TO GO

Ännu en dag har gått på thorén, känns skönt faktiskt! Kan nääästan allas namn, men som sagt, det är ju många att hålla reda på. Inte fick vi skåp idag heller, ingen dator heller. Det får vi nog nästa vecka, eftersom imorgon är det friluftsdag som gäller! Hehe.. inte min grej



THEY'RE EVERYWHERE

Jag hade kul idag, jag kände mig starkare när jag gick därifrån. Jag klarade av första dagen på gymnasiet, utan mina älskvärda barndomsvänner. Nu har jag gråtit hela kvällen, svider i ögonen och jag vill inte åka till skolan imorgon, jag vill bara ligga här. Tråkigt att en person kan få en att må så dåligt va? Jag vill bara ha en förändring, något nytt. Less på allt.

THORÉN BUSINESS SCHOOL

Jag trodde vi skulle vara runt 15 st, blev helt chockad. Vi var 35 st. 35 st som skulle trängas i ett klassrum. Varför delade dom inte upp klasserna? Hade varit så himla mycket skönare. 

Men dom verkade väl schyssta, var ju inte så att man hann lägga märke till alla. Lärarna jag träffade idag verkade hur bra som helst. Maten var fräsch, man kan inte ens jämföra med aspens mat. Kan nog blir bra det här. Men nu är jag sjukt hungrig och sjuuuukt trött!



KASTA DIN TVIVEL! LYCKAN LER MOT DIG


Spåkulan låter bra. Jag är glad, och det känns i hela kroppen. 

HANDLE BARS, AND THEN I LET GO, LET GO FOR ANYONE

Kom hem för lite mer än en timme sedan. Var i valbo med padre och Lina. Hittade dataväskan och ett par tights. Så nu är jag nöjd. Jag nästan längtar till morgondagen, men ändå är jag sjukt nervös. Kommer inte kunna somna inatt

Dom där bootsen ska jag köpa, hur sköna som helst och min mamma tjatar jämt på mig att köpa rejäla skor, så nu får man ju tyst på henne också. Två flugor i en smäll liksom! Sen skiter jag i Philips kommentar "Pippi Långstrumps skor"



HEY DUDE!

Jag och wicken har suttit här och kollat på lite bilder, sen bestämde vi oss för att göra om hennes blogg, så vi gjorde det! Jag är vrååålhungrig så nu ska jag tvinga wick att göra mat åt mig, och om hon inte gör det, får jag väl muta henne eller något...

kika in hennes blogg här!


I TOOK ONE STEP FORWARD, AND TWO STEPS BACK

Har smsat och pratat med Jenny om morgondagen, klädpanik så det är inte sant haha. Löjligt engentligen. Nu ska jag äta frukost!


Äh ingen bra mobilkamera, får duga... ;)

REACH THE CITY STEPS TONIGHT, FOLLOWING THE POWER LINES

Nu tänker jag ta ett kokhett bad och sedan lägga mig i sängen med vetekudden om mina starka fotbollsvader!


Miike Snow – Silvia

RUN, IS THIS TO BE OUR FATE

Kommit hem från pappa nu, han fick massera mina vader, eller benhinnorna är det väl. Förbaskat stark, men slår inte Roine. Vågar inte bli masserad av honom längre, haha. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. På onsdag är det skola, n-e-r-v-ö-s...

Okej.. klassen ser inte så normal ut, men är verkligen hur rolig som helst! Saknar den redan, och alla lärare... hur ska jag klara mig på thorén? Helt sjukt, i sjuan trodde jag det skulle bli tre jobbiga och tråkiga år, men det visade sig att de blev de bästa och de mest minnesvärda tre åren i mitt liv, gud så kul jag har haft!




TAGGA IGÅNG?

lite snabbt bara. Drar iväg till samling snart med lillan, match mot Danmark. Just nu är jag inte så jävla tagg på det, men hoppas det kommer. Lite taggmusik i bilen så blir det nog great. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men kommer säkert vara helt slut.

I WANT THE TRUTH, I'M DONE DREAMIN'


baka med lillan och få massage av mamma, kvällen toppar jag med oth!

WHEN EVERYONE HELPS

Vi vann, och det är det viktigaste! Vi plocka hem 3 poäng, det var dom vi var ute efter. Dock var matchen bara kaos. Det var inte våran bästa match, om man säger så.

Domaren... är han ett skämt eller? stackars tärnsjö som får dras med honom. Helt sjuk. Vi fick typ inga frisparkar, medan tärnsjö fick.. 10? Bara dom la sig ner, eller ropade. Och offsiderna, vissa var väl de, men kanske bara hälften. Och när Åsa blev knuffad baklänges efter blåsningen, så skulle Åsa få gult kort...liksom va? vad är felet? Hoppas man slipper honom i försättningen

Sedan spelarna var väl inte så trevliga heller. Men förstår väl att dom var pressade och ville plocka poäng. Men ja, vi tog dom iaf.


tysta minuten, usch det var så jobbigt...




THE CLUB CAN'T EVEN HANDLE ME RIGHT NOW

Nu är det match som gäller! Tärnsjö står för motståndet, väldigt kul må jag säga. Ska sitta på sidan och heja lite, och om jag har tur spela lite hehe. Legat i skrubben hela morgonen och kollat på oth, så jävla varmt överallt! Kommer smälta bort idag, en sak som är säker



WHEN I GET OLDER, I'LL BE STRONGER

Det är fredag den trettonde. Man hör bara på datumet att detta inte skulle bli någon bra dag. Hela Söderfors sörjer nog just nu, och imorgon ska vi damer spela med sorgeband på oss bara för Stephanys skull, och jag tycker det är en sådan fin gest. 

Men för att inte vara för deppig, så kan jag ju meddela att jag fått hem min älskling idag. Ja, självklart pratar jag om min mobil! Den är hel och ren, och helt utan innehåll. Kändes som en ny start. Annars brukar min mobil vara en liten nostalgitripp där man läser alla gamla söta och betydelsefulla sms och kollar på gamla bilder från den tiden man hade jävligt kul! Men det där behövdes. Ut med det gamla, och in med nytt. Vill bara ha en stor förändring


tja joel! kommer bli så mysigt att vakna upp varje morgon och se honom vid sin sida (bakgrund på mobilen)

HERE COMES THE SUN, AND I SAY IT'S ALL RIGHT

Jag gick upp till Ip för att se Wick och co spela lite fotboll mot Österlövsta. Alltid lika trevligt där uppe. Det är vi fyra, eller fem som sitter där och hejar på alla våra söderforslag, haha. Det blir inge karlhom för mig ikväll, om ingen lyckats klura ut de. Stannar hellre hemma och är med dom jag tycker om. 


Den här skitungen är väl bra söt? Våran alldeles egna maskot!

IBLAND BLIR DET BARA FÖR MYCKET FÖR MIG

Jag kände inte Stephany, men vet vem hon var. Men när något sånt här händer, kan man inte låta bli att bli berörd. Jag vet hur hennes nära och kära känner. Det tar mig tillbaka till när Sandra dog. Helt ofattbart. Ingen ska behöva få gå igenom något sådant. Det är så hemskt, och det finns ingenting man kan göra. Just nu tänker jag på Sandra, och det gör ont, så ont. Saknar henne så himla mycket. Skulle kunna göra vad som helst för att få ha henne här. 

Men som tur är så försvinner inte minnena. Jag har så många minnen med Sandra, och det är jag så himla glad över. Alla dom där småsakerna hon gjorde som var så typiskt Sandra, som man kanske inte uppskattade lika mycket då, men som man älskar att komma ihåg nu. Jag ler när jag tänker på henne. Hon gjorde mig så glad och framför allt kunde jag vara mig själv med henne, hon tyckte jag var helt okej ändå. Hon visade varje dag att hon ville vara min vän, och jag ångrar att jag inte visade henne det lika bra... 

Sista gången vi var med varandra så mådde Sandra inte så bra, det var några dagar innan hon gick bort. Så vi bestämde oss för att ta det lugnt och bara kolla på film. Vi kollade på tjenare kungen och den här låten nedanför var våran favorit i filmen. Så det får bli våran film och våran låt. 

Jag saknar dig hemskt hemskt mycket. Jag älskar dig vännen. Du skulle ha varit här hos mig nu. Livet är orättvist...


SEX AND THE CITY

Sjukt hur shopping kan göra en så glad, eller för stunden iaf... Dock har jag inte beställt de än, men ska kanske beställa genom pappa denna gång. Klicka till mig grejer för 850 kr typ, och som en liten bonus så fick man ju i brevlådan en rabatt-grej på hm, 10% på hela sortimentet. Så skulle ju hamna under 800. Men dock behöver jag få min lön först. Hoppas dom inte glömt bort mig.. Nu blir det satc med mojen, finte!



WHEN I GET SAD I STOP BEING SAD AND BE AWESOME ISTEAD

Det är så fruktansvärt ensamt. Enda gången jag känner mig riktigt lycklig är på plan. Då fokuserar man bara på en sak och all ilska bara försvinner för stunden. Kan inte bara skolan börja, så man har något att göra. Känns så sjukt ensamt att bara vara själv hela tiden...

Och jag bara längtar till inomhussäsongen!


YOU SAY IT BEST, WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL

Vaknade för en liten stund sedan och hoppades på att det skulle ligga ett brev vid dörren. I brevet skulle det stå att min mobil var klar för att hämtas vid ica eller något. Men istället låg ett brev från Thorén där. Det var ju inte lite papper, om man säger så. Blir nervös bara jag tänker på att vi börjar på onsdag. Jag vill gå kvar i min gamla klass, åhå.. 

Nu ska jag käka lite frulle och sedan cykla ner till macken, för att där ligger iaf mina kläder och väntar som jag beställde från hm för längesen, skönt. Och ikväll är det träning igen, hur skönt som helst! Och jag kanske är hur glad som helst... mitt horoskop är hur bra som helst!



I JUST COULDN'T GET YOU OFF OF MY MIND

Gud så skönt! Vi tog dom, med 4-1. Jösan, Erika, Åsa och... jag gjorde mål! Helt otroligt va? Helt oförväntat. Fick spela dom sista 15 minutrarna, haha jag behövs egentligen inte ens med på matcherna? Är den där lilla spelaren man tar med för att jag så grymt gärna vill, typ. Men men, fick iaf göra de där målet, och det var skönt. Nu har jag en sådan träningsvärk i ljumsken att jag bara vill grina, hejdå....

Typ såhär glad känner jag mig nu (om man räknar bort träningsvärken). Ni som var med, förstår.


OVERDRIVE

Har precis varit ner på ica och köpt mig två bananer och en smootie. Har ju som sagt match mot Vaksala. Och jag verkligen haaaatar deras konstgräs. Planen är inte ens rak, den lutar. Men men, sitter ju på bänken större delen av matchen (om inte hela) så ska väl inte klaga!

Hittade lite roliga bilder på laget.se från hemmamatchen mot Månkarbo. Haha alltså vad gör jag?
Tror jag visste att kameramannen låg där och lurade, eller så är jag bara så graciös hela tiden!





KARLSSON, KARLSSON, VÄRLDENS BÄSTA KARLSSON

Wick och jag har precis ätit frukost och ligger nu och tittar på Karlsson på taket. Alltså jag inte sluta skratta åt honom, haha... byxorna, hans tjocka kinder, håret, rösten! Älskar han. Men snart ska jag hem, träning om två timmar, great!

och varför finns det inga bra bilder på denna sötnos?


HANDLE BARS, AND THE I LET GO, LET GO FOR ANYONE

Sover hos pappa inatt, och det finns en anledning till det, haha... Träning och match imorgon, är inte så taggad nu, eftersom jag känner av träningsvärken i ljumsken och låren. Men imorgon kommer jag nog vara lite mer på g. Lite musik på mitt humör så blir det fint!

STANDING WHERE YOU LEFT ME

Har Erik Hassle maraton, eller något sånt. Han är bara för go.

WHAT HAPPENED IN MORA

Har inge bättre för, så tänkte skriva snabbt vad vi gjorde i Mora. Jag och Lina jobbade på en bröllop. Bröllopet var för Maries vän. Vi fick sköta småjobben så som duka, fixa ljusen, tejpa fast pappersdukar vid bufféborden, sen fick vi också hjälpa Marie en hel del i köket. Men främst var vi där för att vara servitörer. 

Jag var jättenervös att jag skulle tappa något, eller spilla något på någon, men det gick hur bra som helst. Tappade inte ens en gaffel, stolt. Något som gick ännu sämre var väl att jag brände sönder högertummen, och skar bort en bit av vänstertummen... Men man kan ju inte klara sig utan skador, som sagt. 

Nu bjuder jag på lite bilder istället. Har ju berättat det mesta (ointressant). Juste! Lina, jag hittade kameran!











EN SNABB UPPDATERING

Tränade dubbelpass idag, med flickorna och damlaget. Var bara härligt, och kanske hur kul som helst. Börjar gå bättre för mig, kanske kommer tillbaka från botten där jag legat och trampat ett tag? Känns bara så sjukt skönt efteråt. Vill träna igen, igen och igen! 

Nu ligger jag med mojen mellan mina knän, jag har lagt en vetekudde om hans ben som jag råkat paja. Känner mig så hemsk... Han trippar omkring här på tre ben, och jag masserar, sträcker ut och drar i benen. Hoppas han blir bättre snart. 


gammal bild,

BE CAREFULL WHAT YOU WISH FOR

...'cause you just might get it all

"Vädret i augusti blir precis som det vi hade i början av sommaren" Tror inte att det stämmer va? När jag kollar ut så regnar det och är disigt. Man blir inte direkt överlycklig av det, mer deprimerad. Jag vill handla. Jag vill åka till Stockholm och handla. Så nu ska jag övertala min pappa till en början, om inte han hänger på, så får jag övertala min mamma och bror. Hoppas han inte jobbar... 



YOUR LOVE IS A SONG

Ditt horoskop för 8/8

Den närmaste tiden kan du se fram emot en mycket mer romantisk
utveckling. Det flörtas en hel del och du kan släppa loss och ha kul.

Lät helt okej. Kanske borde bli lite mer flirtigare då eller? Äh.. just nu sitter jag här... och äter chips. Väntar på att filmen ska börja. Pojkarnas match, alltså den var tråkig, men ett Uppsala-lag ska inte är jag vara sådär dåliga? Dom hade minst två stycken offside under hela matchen och Söderfors kunde lika gärna ha vunnit över dom. Skrattade lite för mig själv när jag såg dom...

Men men. Inget mer att skriva. Jag vill åka och handla förresten. Hej

I BEEN KEEPIN' MY DREAMS UNBROKEN

Kom hem för ett tag sen. Är ju sjuuukt kallt, eller håller jag på bli sjuk? Jag ska ner och kolla på när pojkarna spelar lite boll mot Uppsala IF. Funderar starkt på att ta upp vinterjackan... jävla sommar

Två goda nyheter är iaf att jag inom en snar framtid kommer få lite penningar och min mobil och mina kläder från hm kommer denna vecka. Ska vara glad kanske

En liten milla, 2004-2005 kan det ha varit


ETT HEJ FRÅN MORA

Ja, Lina tog med sig internet hit, så jag har väl fått suttit ca 2 min, medan hon sitter här... hela tiden? Haha.. Vi har fått gjort massa skitjobb, fast helt okej roliga saker ändå. Men berättar mer om det sen. Imorgon är den stora dagen. Jag känner att jag kommer göra bort mig, och jag verkligen ber till gud att allt ska gå bra! Men ha de bra människor

HEY EVERYTHING'S RIGHT, SAID EVERYTHING'S RIGHT TONIGHT.

Det var väl trevligt hos Amina, fick mig många skratt. Snart är det träning och efter det tar vi vårat pick och pack och drar till Mora. När jag tänker på Mora så ser jag framför mig ett litet hus på en kulle och människor som går runt i folkdräkter och joddlar. Haha, så det ska bli kul och se hur det är där. Kommer hem på söndag (?) så det blir ingen bloggning förens då. Hejdå!

Och vad ska Lina och jag göra i Mora? Kanske ska vi på en romantisk semester? Kanske ska vi plocka svamp? Kanske ska vi lära oss något nytt? Vem vet, vem vet... Nu kommer hon med bussen och jag har gjort mat åt henne, är jag inte duktig?



I BLINK FOR A SECOND AND YOU CAUGHT ME SLIPPING

Vaknade för ett tag sen, och snart ska jag ta cykeln till Albert (Amina) som fyller 17 år idag. Trevligt och gott om inte annat. Sen måste jag börja packa till Mora. Med tanke på det så var mitt hår så risigt idag att jag inte visste vad jag skulle göra. Silkesdropparna fick rycka in!



ÖN 3/8









Här på sista bilden ser ni min fina ljuslykta jag vann när jag kastade boll med Tobbe. Fast använda den
mer som glas, funkar lite som allt möjligt ska jag vilja säga.

KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN

Nej fyfan vilken hemsk människa jag är. Jag satt och läste lite bloggar, och jag var verkligen inne i de. Samtidigt ville mini leka och hålla på brottas. Och efter han hållt på drygat i ca 3 min i sträck så bara slog jag ner honom med en armrörelse, och nu haltar han på benet. Fyfan va dum jag känner mig... 



PARTY AND PARTY AND PARTY

David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)

Ja nu känner jag mig bara liiite stressad. Klädproblem och hårproblem, varför finns sådana problem egentligen? Sen ska jag packa ner sovsäckar och sådär också. Men men bör skynda mig lite nu kanske, mitt hår är fortfarande ett mysterium...



ALORS ON DANSE

Gud vad jag ska fara idag. Snart ska vi till hedesunda och ställa upp bettan, sen in till stan en snabbis, sen komma hem och förbereda sig i ca 2 timmar, sen iväg till bettan igen och göra ifrån sig lite liv. Sen ska jag dansaaa.

YOU'RE COOL, BUT A MURDER

Precis kommit hem från lina och erik. Var där ca 30 min, man känner sig liksom inte så välkommen när de nya kärleksparet bara vill slänga sig över varandra hela tiden (man såg det i deras ögon). Så nu sitter jag här igen och planerar för morgondagen. Ska nämligen ha husvagnen där, så blir lite husvagnsparty hehe!

En person ville även att jag skulle skriva om hur mycket jag längtade till imorgon. Men allt verkar bara bli fel. Det är en enda röra. Jag har inga kläder, vet inte hur jag ska ha håret, pappa och maria ska också sova i husvagnen, så förfesten kommer bli tråkig om dom ränner där hela tiden. Men men, kanske längtar imorgon under dagen.

Fotbollsvader, blåmärken och bruna ben... mmmmums kan det bli bättre? haha


MILLA ÄR SLÖÖÖ

Klockan är kvart i sex och jag sitter fortfarande i täcket, inte bra inte bra

NÄR MILLA HAR SOM ALLRA TRÅKIGAST

FYRA FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDEN
är du singel? oja!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, intresset kanske finns där vid första ögonkastet
hur många har du varit kär i? Riktigt kär... 3 kanske
är du kär just nu? nej för guds skull

TIO TRÅKIGA OINTRESSANTA FRÅGOR OM DIG

namn? milla (camilla..)
när fyller du år? 10 juni
några piercingar?
endast öronen, men i höst kanske en till
vad har du på dig just nu? mammas tröja, underkläder och strumpisar
vilken årstid är bäst? sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? sova ut, äta god frukost och åka och spela match
vad tycker du mest om hos dig själv? svårt.. min passion till fotbollen? haha
vad är du bra på? vara för snäll
vem älskar du mest på denna jorden? mamma och mojen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? mysigt med sällskap, men skönt ensam, svårt

SEX FRÅGOR OM DIN FAMILJ
vem vet allt om dig? Lina
vem är den roligaste av dina vänner? Lina
vem är snyggast av dina vänner? Lina
vem är mest partyprisse? Lina
vem är den du helst har filmkväll med? Lina
vem av dina vänner är mest "evil"? Wick

TIO FRÅGOR OM DIN FAMILJ
vem står dig närmast? mamma och wicken
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja, klart
vem är farligast i din familj? wick
vem ser roligast ut i din familj?
wick igen
vem är coolast? min bror, går det att bli coolare?
har ni något husdjur? mojen och snufflan
vem har du mest gemensamt med? wick
vem står för underhållningen? oftast jag, kanske wick och jag tillsammans
vem sover du oftast med? själv, men sen är de väl wick
roligaste kvällen med familjemedlem? finns så många


SPORT

Går du på någon sport? jaa
I så fall, vilken/vilka? den bästa.. fotboll så klart!
Trivs du med den sporten?
himmelriket
Tycker du att den sporten är rolig? älskar den
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? jajaja

 

MUSIK
Vilket är ditt favoritband? har inte direkt någon favorit, men switchfoot är grymma

Vad gillar du för musik? rock bland annat, lyssnar på allt.

 

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?
ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? till festligheter
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? väldigt sällan
Använder du volymspray? nej

Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? jaaaaa
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? utsläppt antar jag väl
Plattar/lockar du håret varje dag? nej
Duschar du varje dag? nej, men varannan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? nej, har inte blivit de sen denna fråga dök upp tidigare

Har du kysst någon idag? ja, min kudde. men nej,
Har du ett förhållande? nej, inte direkt va

Är du romantisk? kan jag inte påstå, haha

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja, har hänt
Vad hette din första flickvän/pojkvän? seriösa pojkvän var väl alex
Hur länge höll det? nio månader, sen gav jag upp haha..
Hur länge var ditt kortaste? en månad, inte så seriöst ändå kanske
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? är man singel vill man ha ett förhållande, och tvärtom, så ja..
Har du varit tillsammans med två samtidigt? när jag var liten samlade man ju på pojkar, satt ja
Vem sov du senast bredvid? kan nästan ha varit jonas
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? haha ironiskt..

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Mamma

Vem ringde du senast? Mamma
Vem sms:a till dig senast? Marcella
Vem sms:a du till senast? Marcella
har du varit ledsen idag? inte då
har du gjort något bra idag? nej haha, tråkig jag är...
vad ska du göra nu? slänga mig i sängen och kolla på oth snart!


GODER MORGON

Jag och Wick ligger fortfarande i sängen. Kollar på tv och funderar på livets mening... nejdå, men just nu kikar hon på tvshop, och hur kul är inte de på en skala? Därför jag bloggar lite. Men ja, ikväll ska jag träna, vilket känns grymt skönt. Blir bara fetare och fetare av att ligga här känns det som. Men ja, inge mer att säga.

ESTOCOLMO

Gårdagen var riktigt rolig! Fick träffa Marcella och Daniel för första gången, och dom var två riktigt härliga typer. Det var så grymt mycket folk, det var ca 30 min kö-tid överallt. Vi hann åka ungefär 9 karuseller/åkturer på hela kvällen. Helt kär i insane fortfarande. Fick Marcella att gilla den med, haha. Men nu bjuder jag på några dåliga bilder, istället för massa tråkig text.


När Wick och Daniel åker

Maria och Pappa stod på bänkarna och dansade, under den stunden kände jag dom inte.