MAYBE I WON'T MISS YOU AS MUCH AS I THOUGHT

Fick tillbaka matteprovet idag och geografipromemorian, fick vg- på matten och mvg på geografin. Lite smått irriterad på geografin. Visst jag fick mitt mvg, men ja.. jag har mvg i alla uppgifter och sånt vi gjort, förutom på provet, då jag fick vg+, vilket troligen gör att jag kommer få vg i betyg. Det känns ganska pissigt sådär, men så är det väl att ha Rossan helt enkelt, gillar henne inte. Men en sak som är positivt är ju att jag fått mvg på alla pm jag skrivit, känns skönt :) Sitter just nu med ett annat pm som kommer handla om etik, hehe. Ganska roligt faktiskt. Men ska inte skriva mer nu, bara drygt för er haha. 


Skulle sitta fint med lite nytt!

OUR DREAMS ASSURED AND WE ALL WILL SLEEP WELL

Skolan idag gick ruskigt fort! Hann knappt komma dit kändes de som, nej men snabbt iaf haha. Fick även veta att man blev uttagen till innebandytuneringen på tordag, låter ju bara jobbigt, men kul ändå. Efter skolan drog jag och Lina till Uppsala. Var tvungen att ha lite små prylar. Blev ett par skor, ett halsband och lite färg, bra finte. Fick god mat också, jajamensan! Nu ligger jag i sängen och har svårt att somna, eller jag är bara inte trött. Börjar tagga lite för mycket till helgen, kul det kommer bli

Dashboard Confessional – Stolen fortfarande lika bra låt.

snufflan har blivit sjukt stor, inte sådär liten längre :( äckelkatt...

SALTKRÅKAN UR FUNKTION

Hmm.. ett roligt inlägg tyckte martin behövdes. Inte speciellt roligt, men klippet är nog det roligaste som finns!






HAHAHA, min lillasyster? njaa

I TAKE YOU HOME IF YOU DON'T LEAVE ME AT THE FRONT DOOR

Har inte lust att göra någonting ikväll, bara ta det lugnt. Slå på en film och bara ligga och mysa, låter så mycket bättre än fest. Orkar inte, men ibland får man ha sådana helger. Fotbollen idag gick förresten ganska bra. Visserligen förlorade vi med 1-2, men det gick bra ändå. Kändes kul att få komma ut och spela på 11-manna plan, men som sagt, det är en stor skillnad på inomhus och utomhus, storleken och underlaget. Jobbigt var det kan jag lova, men bra kul. Men nu mår jag sämre, och tänker inte flytta mig en meter, eller till sängen kanske hehe.. 

Juste! Fick ju min skinnjacka i onsdags. På vägen hem satt jag och bara hoppades på att den inte skulle vara lika ful som den var på deras hemsida och att den passade. Men det gjorde den, blev nöjd. Så en liten bild på den mackapären slänger jag upp. 



MATCH!

tagga tagga tagga! är inte ett dugg taggad hehe, tjaaaa

LIVET KÄNNS BÄTTRE, NÄR MAN VET VART MAN SKA

Sitter i soffan med far min, precis tryckt i oss pizzor, fyfan.. hatar när man blir för mätt. Imorgon är det match med damerna i tierp, mot ullfors/månkarbo? Inte riktigt säker jag inte, men vet att det är fotboll vi ska köra. Utomhus är det också, så kommer bli något jobbigare, med tanke på att man spelat inomhus sen november hehe. Så man kanske lär börja tagga lite? Tur att petra också ska spela, känns lite tryggare då :) Nej nu ska jag snart gå hem, kallt..

WE WILL RETURN TO EARTH AND DO IT ALL OVER AGAIN

Imorse fick vi spela upp våran otroligt välgenomtänkta teater för klassen. Sjuk humor vi har, ingen som skrattade? Haha.. Var även ut och fixade lite ärenden med Lina, vilket behövdes, känns skönt att ha det gjort. Efter skolan var jag lite med Julia. Vi kollade på gårdagens avsnitt av uppdrag granskning (vilket vi brukar kolla på varje kväll, verkligen.. haha) handlade om den där unga killen som våldtagit två flickor, usch, vilka människor det finns, helt sjukt! Nu ska jag gosa med miniboy, vilket jag gör jämt nuförtiden haha.. 


ignorera min fula hand på bilden, haha..

BEGRAVNING





IT'S TIMES LIKE THESE YOU LEARNED TO LIVE AGAIN.

Får jag inte g på det här jävla provet, blir jag less. Suttit i 2-3 timmar nu, och det bara måste sitta nu. Dusch nu, äntligen! Haha... Borsta gaddarna och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på one tree hill, och möjligtvis kanske första avsnittet av ballar av stål som jag missade. Får se, helt slut.


vill tillbaka, vill spela inomhuscuper igen och igen och igen

DÖDA MIG?

Har fysikprov imorgon, och jag kan inte ett skit. Vet knappt vad vi håller på med. Håkan är bra virrig han. Så blir att dra till far min nu, i träningskläder, eftersom jag inte hinner duscha, måste plugga! Vill inte... inge positiv nu inte, så kommer väl ett annat inlägg, när jag förhoppningsvis är gladare och kan lite mer om dom jävla atomerna.

I THINK I'M MOVING, BUT I GO NOWHERE

Gårdagen var rolig, lite tråkig till en början men slutade väl helt okej :) Matchen idag blev inställd, så jag har inte gjort ett skit idag, vilket känns lite kasst. Fysikböckerna ligger i skåpet, så kan inte plugga till provet heller, great.. och gud vad jag är trött, seg. Vill bara rensa skallen. Ska nog ta en lång dusch nu, för sen ska vi kolla på johan falk allihopa här hemma, mysigt :)



FEST I VENDEL


fler bilder kommer upp på facebook.

FROM THE PERSON I WAS MEANT TO BE, I'M NOT AFRAID TO WALK ALONE

skön träning imorse, gick finemang! kom precis hem från gävle. Pappa har köpt lite saker, och jag provade även en balklänning jag tyckte var jättefin, men inte lika fin på, man såg ut som en sjöjungfru... fyfan, så man får fortsätta leta, blä. Snart åker jag och Petra till Moa och fixar lite. Ikväll blir det party!

I TRIED TO PAINT YOU A PICTURE, BUT THE COLOUR WERE ALL WRONG

Helt okej dag, måste jag säga! Efter skolan följde jag med Jimen till stan :) gick runt och kikade lite, hittade lite smått, men inget jag köpte, måste hålla i pengarna lite hehe. Senare gick vi till Jims bror, kollade på någon helknäpp film, kommer inte på namnet, men rolig var den. Han hämtade även sina kläder som han ska imorgon på festen, haha han kommer vara otroligt stilig! 

Snart kommer lina, och då ska jag ätaaa, fyfan va nice, eller jag skoja... fick nyss ett sms där det stod att hon hade ätit :( hatar att äta själv. Aja, ska kirra kläder till imorgon lär göras, svårare än jag trodde faktiskt.


en söt liten jim, hehe

OHYES! I MADE IT

KLAAAAAR! fattar ni hur skönt det känns? Suttit och skrivit pm nu i... 10 timmar? ni kan tänka er själva hur bra det måste kännas. Blev ett pm på 13 sidor, riktigt nöjd :) Nu ska jag äta, för jag har inte hunnit tagit en paus för att göra det än, så är sjukt hungrig! Nu ska jag börja skriva om en uppgift på musiken istället, great.. man har alltid någonting att göra, och det kan man bara tacka underbara skolan för, ehe...
får jag inte mvg på det här (det är välskrivet, till och med låtit pappa läsa det) då vet jag att det är mig rosita hatar.

MILLA ÄR LITE SUK.

Jag är lite suk, som knodden hade sagt haha! Mår inte alls bra, men måste till skolan imorgon, så ligger och råpluggar i sängen. Har bara skrivit halva PMet som ska in imorgon, inte bra, inte bra. Tur att jag har lille Mini här som håller mig sällskap.



OPEN UP YOUR PLANS, AND DAMN YOU'RE FREE


skulle sitta bra fint i garderoben just nu

HOLD ON LITTLE GIRL, SHOW ME WHAT HE'S DONE TO YOU

Första timmen nationella prov i engelska. Hade det sammanlagt tre timmar, ganska skönt ändå, slipper alla andra lektioner haha. Gick helt okej. Fick veta att jag fick vg+ på uppsatsen på svenska nationella, fyfan va surt, ville bara slita sönder pappret... En positiv sak är väl att när jag kom hem så satt jag mig vid datorn för att se om jackan fanns på lagret nu, och kan du tänka dig, det gjorde den! Så den kommer nästa vecka, bra fint :) Fortsätta skriva PM och sedan har säsong 5 av oth precis tankat klart, så blir väl titta lite senare!

GAMMAL LÅT MEN FORTFARANDE LIKA SKÖN !

Daniel Lemma – If I Used To Love - You
nostalgi nostalgi...



LÄPPAR MOT LÄPPAR SOM TAR MIG I LAND SOM GER SOMMARTIDER TILL VARANN

Åh blir så sur. Jämt när jag vill ha något/beställa något så är det slut.. Imorse fanns jackan kvar, i min storlek och allt. Sen skulle vi beställa den senare, efter träningen, och då var den självklart slut. Ringt runt till alla butiker i Uppsala och Gävle, så hoppas dom får in den imorgon! Fotbollen går inte alls för mig längre, har tröttnat på inomhus just nu, vill bara komma ut på gräs! Orkar inte hålla på springa flera km runt i Söderfors... Vill bara sparka boll! Blir aldrig frisk heller, så funderar på att ta ett uppehåll tills jag blir helt frisk, för det här är bara så drygt...

Nu ska jag fixa lite gott till imorgon, har nationell så :) Sen kolla på svenska hollywoodfruar och mysa med mini.


Längtar bara till sommaren mer och mer för var dag som går,

SHOULDN'T TELL YOU ALL I'VE GOT INSIDE BUT I JUST NEED TO GET IT OUT

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli träning. Har hunnit pluggat en del, skrivet en tredjedel av PMet kanske. Suttit och läst igenom massa tidningar nu också. Älskar veckorevyn och sofis mode. Men king läser jag dock inte, haha! Fick den bara för att Joel var på framsidan. I början trodde jag att det var en bögtidning? Men nu i efterhand så förstod jag att det bara var en modetidning för män, helt normalt, haha.. Jaja, ska gå igenom några till och äta upp min fruktsallad. Tagga träning & springning med petraaa, finte!

Joel Kinnaman är bara för snygg.

GÅRDAGEN I BILDER

vill också vara brrrun.

PEOPLE ALWAYS LEAVE...

Något jag verkligen hatar som kan förstöra en hel dag, är när man har bestämt något med någon och sen blir det inte av. Jag är less, så jävla less...

Anna Bergendahl – This Is My Life
Carolina Wallin Pérez – Utan Dina Andetag
Goo Goo Dolls – Let Love In
John Mayer – Heartbreak Warfare
Salem Al Fakir – Keep On Walking


söt, grym och bara allmänt helbra kille!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET WICKS FÖDELSEDAG!





HAHAHAHAH! fyfan så ful hon är ibland

ONCE AGAIN THE SUN IS RISING, I BETTER KEEP ON WALKING

Jenny har precis åkt hem och min bror är på besök. Mycket trevligt! Han har visat lite bilder från Zanzibar, såg ju hur underbart ut som helst. Vill också åka utomlands nu! Snart ska vi gå och köpa lite gott, så ska vi fira Wick med tårta och grejer. Blir bra. Mormor och Pappa kommer lite senare också. En riktig familjedag. Det är inte ofta det händer, haha.. Nej ska gå och jag vara social med mina underbara syskon nu



CAUSE THIS IS MY LIFE, MY FRIEND, AND THIS IS MY TIME TO STAND

Känns alltid lika bra efter en tidig träning! Drömde en otäck dröm inatt, så när jag kom hem sprang jag och letade upp mini direkt. Drömde nämligen att jag tappat honom från balkongen, och det var bara hemskt. Men som tur är så lever min lille prins och är lika ful och mongo som vanligt!

Ikväll så ska kvällen spenderas med Lina & Jenny har jag bestämt, framför melodifestivalen. Bra skönt!



BLOGGAR

Nu har jag länkat de flesta bloggarna jag brukar läsa, säkert glömt bort en massa! Så dom finns lååångt där nere, ha det fint!

WE WILL WALK ON FIELDS OF GOLD

Kom precis hem ifrån en hur kul träning som helst! Helt slut däremot... Att komma ut på gräs (ja, konstgräs då) var så otroligt skönt! Ha riktiga fotbollsskor på sig igen, kunna få skjuta på stor mål, andas frisk luft.. Åh det var bara så underbart! Lite annorlunda om man jämför med våran lilla hall i Söderfors. Men däremot trodde jag att det skulle vara fler tjejer, men det var ju det verkligen inte haha. Nu är jag astrött, och har världens huvudvärk... Men jag är så glad! Att Patrik Andersson var där, var bara lite plus i kanten ;) Thorén verkar bara bli bättre i mina ögon! Nu ska jag sova. Godnatt


YOU CAN'T JUST THROW AWAY PEOPLE

Glatt humör nästan hela dagen, blev lite irriterad på träning bara. Imorgon blir det träna igen, denna gång på diös Längtar. Om bara några veckor spela vi på grus. Om ytterligare några veckor spelar vi på gräs. Får spring i benen bara jag tänker på det, åh. Känns bra skönt att solen kikar fram och att plusgraderna börjar göra sitt! Man känner verkligen hur våren börjar krypa fram, härligt känsla!

Min morfar dog i söndags, har inte riktigt förstått de än. Kommer sakna att se honom härma mormor när hon skäller ut mig, och jag bara sitter där och skrattar åt honom. Kommer sakna att ha någon som inte dömer, som bara finns där. Saknar honom faktiskt mer än jag trodde jag skulle göra.. men vila i frid som man brukar säga.


REKLAM!

Ja allihopa, hoppas ni är medlem i våran lilla facebookgrupp? Annars får ni bli det! Vi har ett projektarbete på livskunskapen som går ut på att få fler människor att tänka efter lite innan dom ger sig ut i trafiken när de är alkoholpåverkade. Gruppen går ut på att få så många medlemmar som möjligt och så ska vi blogga lite.
Läs & bli medlem, enkelt... fattar ni? bra!

http://dontdriveanddrink.blogg.se/


ILLA MILLA

kul att jag precis kom på att vi har sovmorgon.

SOMMAR OCH SOL..

GE MIG DET NU! ge mig sommar, ge mig värme, ge mig en brun fet solbränna, ge mig dagar fyllda med roliga saker,
ge mig bad, ge mig ön, ge mig allt de där, nu bara nu, tack!

två år gammal bild, innan ön, haha. tiden går, tiden går..

THERE IS NO REAL LOVE IN YOU.

Arg jag blir... Hatar när man skriver ett långt inlägg, och så bara försvinner allt. Idag har jag hunnit gjort allt detta

• Gjort biologiprov, gick åt skogen.
• Fått tillbaka kemiprovet, fick mvg, skönt satan!
• Fått skoltröjorna, fula & storlekarna är knas.
• Tränat fotboll, funkade inte alls
• Styrka hemma, kanon!
• Mamma kommer hem
• Tv och mys med familjen!


SÖNDAGSÅNGEST

Vaknade runt halv tio idag, bra skönt. Satte mig direkt och plugga. Skrev klart PMet. Lite smått sur på Jim nu, han har skrivit ett stycke i hela PMet, men så är det väl att vara den med hjärna, man får göra allt i stort sätt. Har även hjälpt pappa målat nere i biorummet, eller iaf börjat. Färg som saknas, så det lär köpas någon dag. Bra fint när det blir klart! Sen nu ikväll har jag försökt pluggat till biologiprovet imorgon, men icke. Gossip girl har börjat, rena lyckan! Nu borde jag verkligen ta tag i biologin, blä orkar inte.

SKUTSKÄR

En bild säger mer än tusen ord? Det är iaf mer än vad jag kan säga... så därför tänker jag lägga ut massa bilder istället. Kan iaf säga att jag hade skapligt kul! Lyckades utföra ett och annat, haha.
enda bilden på mig från gårdagen, bra fint haha!
Vi lekte även lite bartendrar
http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=76-AV_ID=1022984,00.html
hade ingen aning om de där jag inte.. haha

I CAME TO PARTY, YOU CAME TO PARTY, SO WHY DON'T WE PARTY TOGEHTER

Igår körde Wick och jag lite spa här hemma. Mamma är borta, så då passar vi på! Gjorde egen hårinpackning och ansiktsmasker :) Gjorde lite hårinpackning på katterna med, haha fult blev de. Vi kikade även på flickan som lekte med elden. Somna direkt. 

Träna fotboll idag. Åkt till stan. Nu fixar vi oss. Snart blir det Skutskär!



HAHAHA, en bild som gör att jag somnar med ett leende på läpparna!

Hur söt är inte Petra på den här bilden? Åh :D och wick är bara så ful, hahahah

HEAL THE WORLD

Ja mina vänner, dagen har bjudit på roliga utflykter, kanske man kan kalla det? Varit i skolan, gjort kemiprov. Måste få mvg på provet, åh nervös haha. Runt halv fem tog vi bussen till Tierp. Var och kollade på Heal the world, show. Var ganska bra, skrattade så mycket åt Sandra &  Sofie, haha sjuka! Frida sjöng jättefint måste jag tillägga, rös gjorde man med! :) Frös som sjutton senare mot kvällen. Nu ligger jag i sängen med en kopp te, muy gracias! Nu ska jag kolla på film och sooova. Skönt med helg imorgon!

Bilder från dagen

I JUST NEED A SIMPLE ANSWER, THAT'S ALL I ASK FOR...

chacha bloggen... haha kände bara för de, lite krilleboy style! Men iaf skolan idag har varit rolig. Jag råkade ta lite mycket hostmedicin kom jag på, aja.. Så har varit lite små lullig hela dagen. Skrattat åt ingenting. Men sådana dagar behövs dom med. Efter skolan var det fotbollsträning, grymt skönt! Vill bara spela mer och mer och mer.. Men det får jag göra på lördag! Har även pluggat en hel del kemi med pappa, eftersom han är lite av ett proffs/knodd på allt så går det hela mycket lättare, haha! Nu ska jag krypa ner i sängen :)

inte världens bästa bild, men ifrån danmark i somras. saknar det något.

ALLA VÅRA HÖGT FLYGANDE PLANER, DOM SPRACK PÅ SMÅ DETALJER SOM VI GLÖMT

Erik Hassle - Håll ditt huvud högt, kan inte tröttna.

Glader idag faktiskt. Allt har bara rullat på. Desperate housewives började idag, så ligger nu och kollar på det. Bra fint! Även sett en massa kläder som skulle sitta störtskönt i garderoben, men eftersom man inte får något jävla barnbidrag under sommarlovet, så måste jag spara allt nästan.. Hoppas att jag får sommarjobbet! Men nu rinner det bara bort det jag skulle skriva.. Vill ha helg nu, punkt slut.

RED LIPS!

Blivit helt galet kär i färgen röd. Gärna på läpparna och naglarna. På bilden lånade jag dock mammas röda lip plumper, svider ju satan. Men det funkar ju iaf, ser ju ut som man har silikonläppar haha. Men det är något jag vill ha till festligheter, ett rött något mattare läppstift. Sjukt fint är det iaf!

mitt hår ser grått ut på bilden, vilket det naturligtvis inte är. bara den svart/vita nyansen som gör de hela.

WHAT YOU GOT BOY IT'S HARD TO FIND, I THINK ABOUT IT ALL THE TIME

Kändes inte lika kul igår kväll att ställa klockan på sex. Men upp kom jag, och inte var jag särskilt trött heller, kanon. Fick träffa Jimen och Martin, alltid lika roligt! På gymnastiken hade vi dans. Dansa lite foxtrot. Fick dansa med födelsedagsbarnet. Han var ju riktigt kung på de där.. eller? Haha, skrattade så jag fick tårar. Rolig gosse :) Första gången på 2-3 veckor som jag tränade idag, gick bra ändå, med tanke på hur mycket jag borde ha tappat. Måste ju träna upp mig till 11 mars, så nu skiter jag i om jag är sjuk, har fan vart de i 5 veckor nu.. Nej nu ska jag plaska lite badkaret och ja, vem vet, säkert något på tv. Mitt internet krånglar hela tiden, drygt. 

Ett kort på Philip, väldigt fint ritat utav mig tycker jag haha