COMPARISONS ARE EASILY DONE, ONCE YOU'VE HAD A TASTE OF PERFECTION

MEEEN FYFAN VA SKÖNT! haha, känner mig fri, inge mer plugg, allt är klart nu. Imorgon sätts betygen och jag är nöjd med min insats. fyfan va bra det känns, dock vill jag inte lämna aspen redan... man har ju så kul där, och älskar klassen.. blää.. 

Idag har jag sprungit, tränat fotboll och motionerat med lina, vilket vi ska göra varje dag! Känns skönt, dock lite tung i benen efter 5 dagars vila. Men så får de inte bli igen! Nu ska jag slänga mig i sängen, för att sedan se sista avsnittet av roast på berns, sorgligt... :( haha


YOU NEED NOT CROSS THE SEA FOR EVERYTHING THAT MAKES YOU WEAK

Ett seriöst inlägg då... Mors dag och det innebär alltid jääättemycket fika, just där är det bra att ha mormor! Hann sola lite med lina min pärla på badet, premiär! Sen drog vi till mormor. Fikade och jag pluggade satan. Lyckades sälja mina solbrillor till mormor för dubbla priset (hoppas hon inte ser de här, hehe). Är man duktig försäljare så är man, eller vad säger man?







hann måla klart skiten också, tack  vare min kära lilla sjuka lillsyster. puss på na!

SVÅRT FÖR DÄR MED ATT VARA SERIÖS PÅ BILDER






ÅKER UT, UT OCH FISKAR. MIN CHANS ATT ANDAS IN, ANDAS UT. AAAAANDAS UT!

Blev inge fest eller tråk hemma. Jag och Lina tog vårat pick och pack och drog till parkhallen, eller inte parkhallen men bakom där någonstans, och fiskade! Kom ihåg hur man gjorde efter ett tag, och jag var rätt grym på det (om jag får säga det själv) men vi glömde myggmedel... och inte fick vi nå napp heller, kändes inte riktigt som min grej de dära. Så drog hem och hade lite mys med en annan tok. Men bilder från fiskningen lägger jag in!






LOVE, SEX AND MAGIC

jag har inte varit så aktiv nu känner jag, haha beroende. Varit med familjen (mamma, wick och lina) till valbo och Gävle :) Köpte badkläder, bh, spraygel, lösnaglar, lösögonfransar, två par örhängen, en kuvertväska och ja.. var de något mer? Gjorde iaf av med nästan alla pengar jag fick från min morbror i torsdags, känns kasst. Dålig jag är..

Jag och Lina sitter och har lite beslutsångest. Frågan är då om vi ska åka till Tärnsjö och fira Marcus eller om vi ska stanna hemma och inte göra ett piss. Det låter kanske som ett lätt val, men det är ju bra dumt att ingen av oss har körkort!


jag och mina jävla grimaser, haha!

EN GALEN TANT DANSAR JENKA

tips på bra låtar? ingen ironi, nejnej:)
http://fredrikwallerstrom.dinstudio.se/

THIS TIME, I WONDER WHAT IT FEELS LIKE


skön dag. inget mer att säga

"NÄR FOLK SÄGER FEL SÅ MÅSTE JAG PEPÅKA DET..."

Kanske dagens roligaste citat utav självaste Sandra Mattsson. Ibland är det inte lätt!

Har i stort sätt inte gjort någonting i skolan idag heller. Rätt slappt i skolan, vilket är skönt. Men blir en hel del hemma istället. Just nu sitter jag med promemorian, engelskan och samhällskunskapen, liiite jobbigt! Insåg nu att jag inte skrivit klart en del av promemorian, crap... Så ska sätta igång nu, fint.

Drog till staden med min fina fästmö. Hittade glajjor, så nu ska vi steka på sen (när det blir varmare dock). Hittade så mycket, men inget jag köpte. Blir nog lite mer shopping på lördag! Men ska fortsätta nu, pappa sitter och förklarar saker över msn. Han är ju nästan snabb på att svara, glad för hans skull!


såhär ser jag ut efter 5 minuters arbete, bra milla, bra!



WANT TO, BUT I CAN'T HELP IT. I LOVE THE WAY IT FEELS

Dagen kunde ha varit bättre. Åkte till Vaksala och spelade match, kanske världens tråkigaste väder och jag hade glömt mina värmebyxor, så ljumsken stramade i stort sätt hela matchen. Men bet ihop. Vi förlorade dock med 3-1 och tycker vi var värda något mål till iaf. Från och med nu hatar jag konstgräs. Och jag ber er alla verkligen om ursäkt för mitt beteende på plan, var så frustrerad.

YOU TAKE THE PAIN AWAY, YOU MAKE IT WORTH THE WAY


trevlig kväll! och vi har match imorgon, och jag vet inte vilken tid samlingen är, illa illa milla! godnatt.

SO IF YOU SEE ME SOMEWHERE WITH THAT GLASSY OL' STARE

Ångrar inte ett dugg att jag valde att stanna hemma, det är dagar som denna fotboll känns som bäst! Spelade mot Danmark, och trodde verkligen vi skulle få storstryk. Men vi slog dom med 4-1 och det var hur skönt som helst! Sofie gjorde två mål och jag de återstående två. Sen spelade även jag, Petra och Sofie med damerna också mot Månkarbo. Spelade bara 20 min, men det gick väl hyfsat :) vann med 4-0! 

Efter de åt jag och Wick med farbror och hans sambo. Har kanske världens knäppaste, roligaste och snällaste farbror. Ska få ett par nya fotbollsskor av honom, grymt glad! Så bara att börja spana efter ett par nu :) Har även kört lite styrka och varit ute och gått lite. Bra skönt, börja ladda om till matchen imorgon mot Vaksala! 



HELT VANLIG DAG MED KLASSEN BARA

Dagens outfit!


lyckades få en äckligt lång och stor sticka i handen, så fick gå till lilla skolsyster.






Spexfoto var hur kul som helst, bra dag!

THE PIECE OF MINE I LEFT BEHIND, I PRAY YOU KEEP IN YOUR PERFECT GARDEN

Har låtit min lilla miniboy fått solat av sig, han har genast fått en liten bränna! 




FROM THE PERSON I WAS MEANT TO BE, I'M NOT AFRAID TO WALK ALONE

Kanon dag! Går så bra nu förtiden, ni vet när inga pojkar och festligheter är med i bilden, har lagt det lite åt sidan nu, bara skönt! Däremot har vi haft styrketest på gympan, Muktar och jag trixa lite. Mvg på allt, utom på pull-ups, vilken klarar de egentligen? Inga armmuskler för fem öre inte, haha.. Men allt de andra grejade jag, kändes bra. 

Efter skolan var ju nästan årets höjdpunkt, ja jag menar Tierps marknaden! Haha, det är ju egentligen bara jobbigt att gå runt där. Mormor och jag hittade lite grejer till mig iaf. Ett par skor (på Englunds, inte marknaden), en sjal till balen och tights (Moniques) och sedan fick jag även två ringar från marknaden, helt okej. Diamantringen ska jag nog ha på balen, så jag har lite blingbling på mig, hahah!

Träning med damerna sen, kändes skapligt bra! Jag har bestämt mig för att stanna hemma på Lördag,
så inget med fotbollsakademin för mig inte. Nu blir det tagga till två matcher på lördagen, härligt härligt!

HARD WORK WORK!

Jag sitter fortfarande uppe och skriver på min fördjupning, helt sjukt va jobbigt de är. Allt detta ska bara vara klart innan den 28e maj, kolugnt!

• PM - Röda Korset
• PM - Droger
• Fördjupning i textilslöjd
• Samhällskunskapsprov
• Samhällsuppgifter inlämning
• Engelskaprov
• Kemiprov
• Bildfördjupning
• Matteprov
• Musikredovisning

ALWAYS THINK THERES SOMETHING MORE, IT'S JUST AROUND THE CORNER

Slapp dag i skolan, jag har inte gjort någonting, absolut ingenting. Suttit i datasalen och kollat på kläder, hjälpt Martin skriva om sina stenar, sprungit i regnet för att få tillbaka Sandras nycklar m.m. En helt okej dag, får se vad konsekvenserna blir haha..

På träning hände en liten incident, Jossi gjorde illa sig... Trodde de inte var så allvarligt först, men till slut fick Peke ringa ambulansen. Tycker så synd om henne, klarade knappt av att se på. Men de kommer ordna sig Jossi, kommer vara pigg och glad imorgon igen (hoppas jag).

Jag sitter även här och försöker ta ett beslut... Ska jag åka till Stockholm med Thorén med nya fotbollsklassen och kolla på fotboll eller ska jag spela match med mina underbara Söderforstjejer? Det lutar mest åt att spela match faktiskt, känns inte som att jag kommer missa något, ändå värdelös match vi skulle ha kikat på (Djurgårn - Gefle). Men ja.. får se alltså, gillar inte att välja mellan saker och ting..


jossi får stå för dagens bild

IF YOU WANT ME OUT, THEN I'M ON MY WAY, AND I FEELIN' THIS WAY.

Idag fick de bli min "schtekpremiär", asskönt om inte annat! Hade datorn vid min sida, vred på lite musik från spotify och man hade kunnat legat där i flera timmar. Far kom med glass, bra tajming! Fick även lite gjort på teoridelen, och då menar jag verkligen lite... Men vad gör de om hundra år! Nu ska jag lägga mig med min miniboy och gosa framför tv. 


ja, jag har bikini på mig, som syns ytterst lite haha.

AND WITH EVERY BREATH I NEED, YOU'LL BE THE ONLY LIGHT I SEE

Bra dum ja, skulle ju ha pluggat idag.. har jag gjort de tro? Nej. Fick även reda på att vi hade en inlämningsuppgift på engelskan till imorgon idag i skolan, crap... Idag fick jag iaf göra biologilaborationen, fick mvg på hypotesen och vg på de andra, hade inte skrivit de där med ballongerna tyvärr. Så hoppas jag får mvg på utförandet! 

Hur skönt väder som helst idag ju, och de kommer bli samma imorgon, underbart! Sofie, jag och Sandra jobbade som satan på gympan, tog och bättra på brännan lite! Imorgon blir det kanske så att man skriver pm och teoridelen i slöjd ute? Helt möjligt.
Ska parkera mig i sängen snart med min fruktsallad för att se lite på hollywoodfruarna, mys!

BUT I'M HERE TO TELL YOU, IT WON'T BE LONG BERFORE I'M HERE TO STAY

Dagen har bara bestått av fotboll och de kommer den fortsätta att göra. Drog iväg och lirade lite i Tärnsjö. Lättare än vad jag trodde de skulle vara. Vinst på 3-1, men skulle lika gärna kunnat blivit 7-1 eller mer. Domaren får en eloge, fan va grym han var! Vi fick kanske 2 av 10 frisparkar och han prickade alla offsider, dels gillar han tydligen att man kramas med motståndarna på plan. Haha, sämsta domaren jag har skådat faktiskt, pinsamt... Fick dock bara spela 10 min, lite surt, men borde väl inte ha förväntat mig så mycket mer. Nej usch, idag sjönk mitt självförtroende.

Äh orka.. nu ska jag se min kung spela!

I'M IN THE BUSINESS OF MISERY, LET'S TAKE IT FROM THE TOP

drar iväg på match nu mot tärnsjö, är så himla taggad! volymen dras upp och vi blåser iväg

HEY EVERYTHING'S RIGHT, SAID EVERYTHING'S RIGHT TONIGHT.

Känner mig bara ovanligt bra, eller bra och bra, allt rullar på, jag är duktig och följer mina mål. Vädret idag var så underbart, sådant ger glädje! Skönt att kunna ha jeansjacka, äta glass i solen och cykla runt i lilla Söderfors.

Idag har familjen Persson tagit en cykeltur till parkhallen, loppis där, grejer vet du! Haha.. Sedan hjälpte vi pappa att lämna över katterna, köpa parfym, köpa mat åt oss, köpa skjorta osv... och jag fick ingenting! Riktigt kasst. Hittar man något inne i stan, så finns det garanterat inte i valbo, tröttnat på valbo, usch. Men men, sådant man får ta. Haha låter som en bortskämd liten sak, men långt ifrån tyvärr..

Mot kvällningen drog jag mig mot Julia. Där var nästan alla tjejor, riktigt trevligt. Men kände mig inte så tagg och ville inte försämra stämningen, så drog mig hemåt. Nu sitter jag och wick och försöker bestämma oss för en film vi ska kolla på. Har även vattenflaskan i högsta hugg. Tagga inför match imorgon, så glad!

systra mi, är väl ändå helt ok... eller?

YOU WAITED ON THE MINUTE HAND AND THE COUNTDOWN TO LAST FOR DAYS

Sådär ja, precis varit ute och sprungit med kanske världens sämsta skor? Får asont i fossingarna iaf, så nya springskor skulle inte sitta helt fel! Även gjort lite styrka, klarar inte att klappa mellan armhävningarna än :( men i sommar har jag lovat petra att jag ska klara de hahah! duscha nu och käkaaa, sköönt!

ännu en bild från fotbollsakademin, mmmm fotboll!


THE PIECE OF MINE I LEFT BEHIND, I PRAY YOU KEEP IN YOUR PERFECT GARDEN

Hemkommen från en match i Norrtälje för sisådär en halvtimme sedan. Ligger nu i sängen helt utslagen typ. Var en rolig match idag faktiskt, eller det kanske jag bara tycker för att jag orkade spela hela och inte gjorde illa mig haha! Förlorade dock matchen med 4-3, lite tråkigt för dom var inte alls nå bra, bara vi som klantar till oss lite. Fick iaf göra två mål, vilket känns så jäkla skönt. Blir så mycket mer taggad på att spela då, underbart underbart! Vill träna imorgon och i övermorgon, och dagen därpå!

I MEET YOU AT THE FINISH LINE AND OUR LIFETIME HAS BARELY STARTED

Ska väl hinna med ett litet inlägg ikväll också. Idag är jag bara allmänt glad, allt bara rullar på. Men har insett att det är sjukt mycket inlämningsuppgifter nu, sista veckorna är både hemska och sköna. Jossi sa även att det var chokladbollsdagen idag, så jag har bakat chokladbollar till familjen, gott! Inget att skriva... va håller jag på skriver egentligen? Haha virrig som man är!


tråkiga bilder på datorn, får bli en från fotbollsakademin!:)

BUT I CAN ASSURE YOU, THAT I'LL BE THERE 'FORE THE STORY ENDS

asskön träning idag, blir på så mycket bättre humör av sådant. Sitter redan nu och taggar till matchen på onsdag mot Norrtälje, känns bra! Men nu skriver jag på mitt pm som handlar om röda korset... röda korset, varför? Kanske hur tråkigt som helst, jäkla henke vet du. Fastnar på samma ställe hela tiden, usch. Men ska hämta mojen och lägga på kudden, sen kolla på roast på berns, så jag får skratta lite, de kan behövas!


sommar sommar sommar..

THE FAIRYTALE INSIDE YOUR HEAD HAS BECOME YOUR NEW BEST FRIEND

Kanske inte världens bästa dag, men helt okej faktiskt. Vann gjorde vi dock inte, men ett poäng greja vi! Det är bara 1000 gånger jobbigare att inte kunna andas med näsan, helt stopp, går inte. Men man är väl lat om inte tränar, hehe.. Bortamatch mot Norrtälje på onsdag, känns redan ansträngande haha! Ska kolla på wipeout med lillasyster nu, vila är väl precis de jag behöver, har världens träningsverk i vänstra bakrelåret, går inte att stretcha ut heller, ajaj! Men vafan.. tja.


...

Jag förstår inte hur man kan göra så mot andra människor. Det är helt ofattbart... 

jag älskar dig pappa <3

PUT YOUR HANDS UP FOR DETROIT



sitter hos sötan. vi har ätit choklad och petra har lämnat oss. julia ligger på golvet och får sina bryn avskurna, läskiga grejer de där. snart ska vi kolla på dear john! bra mysig kväll! Sitter även och kollar priser för att hyra limousine till skolavslutningen, skulle vara hur nice som helst! Men vi får se, vi får se :)

THE TIME WASN'T WASTED IF IT MADE ME HAPPY ONCE

usch va jobbigt de är att vara sjuk, har ont i huvudet hela tiden pga den jävla förkylningen! Känns inte bra, och känner mig nästan tvungen att träna imorgon, får se hur det kommer gå... Just nu vill jag bara ligga kvar här i sängen i evigheter med mååsen. Annars har inget speciellt hänt, var på "tack och hej"-konserten med Jimen, brabra :) men nej du, nu blir det sovdags. uscha mig.. 


stilig jag är! 


UNDERBAR DAG MED KLASSEN!

Åkte in och bowla och käkade lite, vandrade runt på stan och hade så jävla kul! Dagen får massa plus!








mer bilder finns på facebook!

YOU WAKE UP ON THE OTHER SIDE AND YOU STRAIN TO FORCE A SMILE

Jag orkar inte. Det är så mycket skit hela tiden. Jag tänker enbart bry mig om och lägga energi på mina vänner, min familj, skolan och fotbollen. Eller min familj.. jag har nog världens otacksammaste och egoistiska lillasyster, orkar inte vara snäll mot henne längre, eller jag tänker inte ens orka bry mig om henne just nu. Jag ska dö för en stund och börja leva när sommarlovet börjar, låter mer än bra. Förresten så förlorade vi med 5-1 idag, vilket bara förhöjer min känsla! Fick iaf göra ett mål, kanske lite positivt? ehe.. 

Bryr mig inte särskilt om jag låter som ett jävla emo, har bara lust att få ur mig skiten.

TELL ME HOW I'M SUPPOSE TO BE THERE

Sitter här och är helt igentäppt, hur drygt som helst kanske och vi har seriepremiär idag. Känns inte så jättebra faktiskt. Dumma valborg och dumma träningsväder igår! Mamma har iaf gjort mig lite gladare och beställt skor till mig, som jag ska på balen! Kommer nog bli bra, se till att hitta lite smågrejer till balen nu bara som accessoarer och så. Men just nu vill jag bara dö i sängen och slippa vara sjuk... Men måste spela match, jag bara måste! Älskar fotboll så mycket, åååh. Va jobbigt allt blev. 



VALBORG

Jaa, min valborg var väl inte helt perfekt, men funkade mer än bra med sällskapet man hade en stor del av dagen/kvällen. Lite galen dag sådär. Först åkte vi in till Uppsala, gick lite på stan sedan satte vi oss i parken på filtar. Jordgubbar och sol, det var hur bra som helst! Man hade ju klätt sig varmt, eftersom det stod att det skulle bli mulet hela dagen, usch haha. Men det var mysigt där, men inte speciellt roligt, så vi drog hem för att börja förbereda inför kvällen





Nästa sak som stod på listan var grillning hemma hos mig. Jag och Julia kom först, vi var hungriga så vi hann äta upp cheeseballspåsen innan folket kom hehe. Runt sju då var i stort sätt alla hos mig. Då kunde vi börja grilla och dona. Blev dock lite stressigt eftersom vi skulle ta halv nio bussen. Men vi hann med det, och det var jäkligt gott också för den delen! 



I Tierp så skulle vi till Gabbe, men blev inte så, utan åkte till Cars, trevligt där :) Men stannade inte länge. Åkte till Emil med ett gäng flickor :) Där var det kul, härligt folk. Men jag nöjde mig inte, utan drog till Tierp helt själv... varför? Gick runt själv i tierp i kanske 40 min, innan Petra ringde mig. Lite senare kom även Martin som gjorde mig sällskap hela kvällen/natten. Martin och jag sov i en busskur bara för att det inte fanns något att göra, hur kul har man då på en skala? Haha, helt sjukt. Runt fyra nångång slutade pappa på taxi, så vi fick skjuts hem.