Lina





Invisible.

Space Cowboy – Invisible
skööön låt.

idag har jag, lina, julia, hillevi, sofia och amina städat hemma hos mig :) har gått fint. Lite väl mycket grejer min fader har. Men röjde undan en hel del, fortsätter imorgon innan alla kommer. Nu ska jag gå hem till Lina. Vi ska sova tillsammans, hihiih busigt.

saknar mamma redan. hehe.

en bild från i fredags på mig och älskling. haha bara knasiga bilder tror ja.

OUT OF TOUCH.

In till uppsala idag med Lina & Amina. Köpte grejer till nyår bland annat. Vi köpte champangeglas, hattar, pipor, marschaller... jaa mycket! 500 kr blev allt, och sen ska vi göra bål också, som inte kommer vara så billig, hehe. Jag kommer ha det kul tror ja. Fast orolig är man ju allt, pojkar brukar ju inte kunna vara lugna hehe..

Senare var jag med lina. Vi åt mat, gott sörrru. Stoffeh kom runt halv nio? Så var en stund med dom, sen drog jag hem. Suttit och planerat lite mer. Vart ju dyrare än jag trodde, haha! Men det löser sig :) Kolla film nu. Fint.


Wonderwall.

Upp klockan nio och vidare till valbo någon gång vid tio. Införskaffade mig ltie kläder. Hittade klänning till nyår, den får helt enkelt duga. Sen en tunika, ett linne, 2 leggings och sen var det nog inte så mkt mer. Fanns inte alls mkt i valbo, blev lite besviken. Men fick iaf grejerna jag behövde :)

Vid fyra-tiden kollade jag och julia på hockey. Tierp - Skärplinge, skräplinge vann iaf och det var iskallt! Köpte lite godsaker på hemköp innan vi drog hem till mig och hade filmkväll. Amina, Robert, Lina, Petra, Fredd och Emma kom också, mkt trevligt!

Imorgon drar vi in till Uppsala och skaffar lite prylar till nyår, kommer bli kanon!

No Stress.

Ja vaknade vid två tiden, eller vi gick upp då. Sen drog vi till Robin ett tag. Min buss gick senare, träffade Martin där :) På dagen har jag varit social med lillan, spelat fifa och kollat på film. Nu är morbror här och vi kollar på film och ska väl äta nått nu. Imorgon blir det valbo, kanske en ny mobil, får se får se :)


All over now.

Kvällen igår var helt klart rolig! Träffade en massa roligt folk. Slutade sen med efterfest hos Robin med lite spökhistorier och dans, haha. Vid halv fem på morgonen gav sig johan, och vi kunde åka hem. Astrött nu. Blir tare lugnt med tjejerna idag.

Fick lite roliga bilder ifrån gårdagen, en aning suddiga kanske haha..



haha fulaste bilden!


FUNKYTOOOWN!

förfestar nu, hahahah. själva är vi också, men alltid lika trevligt med lina :D lite fina bilder!




Party like a rockstar

Ikväll är det fest, och jag & lina är tagg tagg tagg! Efter all jävla musik som vi har skrapat ihop till nyår så. Lina står nu i duschen. Senare ska vi väl till mig och fixa oss lite och börja hålla igång. Vidare till tierp sen, härligt!


Julafton



det bästa på julbordet, helt klart!






skitful tomte...



HOS MORMOR






Trötta.

GOD JUL!

Sådär ja, nu är dagen här. Bror anlände för ca en timme sedan, och snart kommer väl far våran. Kommer bli mysigt att vi alla samlas igen :) Mamma står och lagar mat för fullt. Hennes goda ananaspaj står i ugnen nu, det luktar otroligt gott! Det blev faktiskt mysigare än vad jag har förväntat mig. Mamma har lovat att inte ha några sura miner idag, haha.. kommer blir bra det här :)

nu ska jag gå och kolla på tv med mina kära syskon!
GOD JUL ALLA!

Dan före dan

Kul att allt jag nyss skrev försvann...

Julafton imorgon. Hur kul är det på en skala, egentligen? Man umgås med familjen, käkar god mat och får julklappar, och sen då..? Långtråkig dag. Längtar mer till juldagen faktiskt :)

Idag väckte linabus mig. Vi drog till söderfors eiffeltron (som vi kallar det) och åkte lite pulka med fanny och julia. Var ju grymt längesen man gjorde det! och fint gick det också :) Sen har lina och jag ägna resten av dagen åt att göra en spellista till nyår. Gått igenom marcus lista har jag också gjort, och den var låååång. Lite smådrygt vare faktiskt. Vi har dels bara kommit upp i 73 låtar.. hehe inte bra, inte bra.

nu tänkte jag lägga mig, så den sååå roliga julafton börjar på riktigt, hehe glad tjej!


fiiiiin bild på mig och lina. haha.

Bad romance.

jaa, hittade nästan allt jag skulle ha utan klänningen till nyår, nästan de viktigaste av allt? Varit och kollat i valbo, gävle, sthlm och uppsala nu, och inte finns det någon man fastnat för. sur jag blir..

Drog iaf till fredd efteråt. Pratade en massa. Nyår är planerad, och det kommer bli kanonkul, får vi hoppas på! Men det tror jag allt. Tekniskt sätt så är det julafton imorgon, jobbigt. Är fakiskt inte klar med alla julklappar, hehe.. inte bra! Men men. Det löser sig, snål som jag är haha.

pojkar får tummen ner. så sjukt arrrg. ogillar starkt. blääääääääää.

JULLOV!

skapligt skönt! spelade kort och fikade på morgonen med klassen, lite mysigt sådär :) fick ju även betygen, och något som var väldigt dåligt var ju att dom hade glömt moderna språk, så får tillbaka betygen senare, när dom lyckas fixa det :) Men jag kan ju inte vara mer än nöjd med mina betyg! Skryta lite som vanligt då.. hehe

nu drar jag, wick och far till stockholm och handlar lite :) och ikväll blir det lite tjejkväll hos fredd. fiiiint! :)


What can I say, what can I do?

Ja, jag somnade klockan fyra! Snacka om att jag var trött i skolan.. nån jävel ringde anonymt vid kvart i fyra också, och den slutade aldrig ringa, vilket var sjukt drygt. Men men klarade av dagen iaf. Kollade på stammens show, hehe lite rolig. Inte gjort så mkt, inte jobbat på någon lektion iaf. På bilden fick jag i uppgift att rita moderna kroppar, var lite skojigt ja, men hade så lite tid, så vart bara slarv typ. En bild iaf.

Sen har pappa och jag varit i stan. Hittade julklappar till wick, men ingenting till mig själv. Usch, hatar när saker man vill ha inte finns.. arg blir ja. Så far, jag & syster drar till sthlm imorgon. Hoppas grejerna finns där :)


pain.

kan inte sova än., och klockan är tio i två. hur ska detta gå i skolan? hehe.. inte är jag speciellt trött heller. kanske får göra en knodden, vem vet, vem vet... nej nu ska jag fortsätta kolla på trolltider. tjaa.

It's the moment of truth.

Just nu sitter jag här framför datan. Känns sjukt konstigt. Nu har jag brytit en mycket bra vana :( hehe too bad. så ikväll har jag inte gjort ett piss. Jag gick över till Petra och Julia ett tag. Åt popcorn och pratade en hel del, alltid lika trevligt. Wick sover, så inte kan jag dryga med henne heller. Bläää.. tråkig lördag säger jag bara. Lyssna på 30 seconds to mars och dricka julmust, det funkar, det funkar..  

det får bli en günter-bild, så tråkigt har jag nu. kommer ihåg när man själv var den snubben på typ småstjärnorna eller nått liknande på bruks. hahaha

Nattfotboll.

Åkte in till tierp med tjejorna. Köpte lite sallad på hemköp och så. Sen böt vi om. Fotbollen höll på mellan 21.00 - 04.30, slutade tidigare pga en skada. Pillis hälcena gick av :/ tråkigt. Så vart inga semifinaler spelade, utan dom två som hade mest poäng fick spela final, och det var inte vi. Så gick till husvagnen och sov. Det värsta var att jag var hur pigg som helst efter fyra. Kunde lika gärna varit vaken hela natten.

Idag har jag ingen röst, kommer några ord då och då. Hehe lyckat! Så nu ska jag ta det lugnt. Kanske ta ett bad och kolla på film. Mysa lite med mamma. Sen hoppas jag att det blir partaj ikväll.












Shake it.

jag & nyman tog sovmorgon idag, bra fint var det. Åkte in till sista lektionen, för vi gjorde julbord på hkn hehe. men var ingen höjdare. Nu borde jag egentligen sova lite, men alla skriver och jag kan inte låta bli att svara.. Så packa väskan och hämta upp sovsäcken kanske också skulle vara bra. Aja, tja.


This is war

Hade underbart kemiprov första timmen, hehe.. lite besviken, fick 59/72, ett starkt vg, men iaf. 3 poäng till och jag hade haft mvg, känns ganska pissigt. Men iaf, fick iaf vg i betyg där sa hon, för hon gav ingen mvg denna termin. Det känns iaf bättre.

På spanskan fikade vi och gjorde julkort. Hehe väldigt fina! Det jag gjorde till Petra, det kortet vann. Hade bara skrivit lite och limma dit en pepparkaka, haha ganska fiffigt tyckte Irina ;) Så då vart man en självlysande penna rikare! På gymnastiken körde vi pingis och lite fotboll, fint de. Synd bara att jag alltid ska råka göra illa mig. Så vrickade vänsterfoten. Inte nice.

Sen drog jag och lillan till mormor. För morfar fyller år idag. Fick lite kladdkaka och grejer. Sen tyckte hon att jag behövde skor.. så vi traskade till englunds. Fick ett par uggs och ett par andra skor. Gick vidare till Monique, och där fick jag även en skjorta, ett nitskärp och varma sköna strumpbyxor. Lite snäll kan hon ju allt vara :)

Nu ska jag käääääka. Här är en bild på mitt vinnande julkort, hehe..


Lips Of An Angel

helt värdelös dag i skolan. Kollade på jultube, hehe gillade körarna! Efter skolan kollade jag och kära syster på the proposal, och nu snart ska vi dra till gävle på lite kalas. Min farbrors fruntimmer fyller år. Så knäpper kanske något kort därifrån, får se, får se.


kalas.nu

Knock you down.

Firade lina idag efter skolan, riktigt trevligt vare! Vi gick på China Garden. Julia åt mest va? haha 5 hela tallrikar + efterrätt, hur lyckas man? herregud, haha. En massa lyckokakor åt vi också, jaja. Lina fick även finfina presenter, får se om hon använder dom redan ikväll ? ;) haha, nej nu ska jag lägga mig och kolla på tv, skööönt.

bilder kommer, när Amina har lagt in dom.

Det går bra nu, kompis.

skola, underbara skola... ja, snart är det över! Så sjukt glad. Lyckades bli klar med fördjupningen, fick 33/35 på biologin och därmed MVG i betyg och även på bilden har jag lyckats fixa ett MVG. Låter ju ganska nice? går det bra eller går det bra? Pappa har lovat mig 50 kr för varje mvg och 25 kr för varje vg, så lär väl bli ett antal kronor :) fint de! Nu ska jag kolla film, eller kanske något på tv? får se. tjaaaa. 

Gratulationer



Världens underbaraste, bästaste, snyggaste lina fyller år idag. Okej, där överdrev jag en aning.... men hon fyller faktiskt år, så grattis till henne. Nu får hon äntligen följa med och kolla på skräckfilmer på bio, köpa energidrycker & hyra film på ica :D Så imorgon blir det till att fira. Drar in ett par tjejer till stan då och käkar på restaurang, mmm bra säger jag bara.

LUCIA 2009 - bilder












Smash into you

Igår hade vi träning som vanligt på högbergs klockan nio. Gick inte bra alls, heh.. Sen tog jag och syster det lugnt resten av dagen. Drog till Tierp med halv elva bussen. Fick dissen av tre små pojkar, så fick gå runt med Abodi i en timme. Sen kom Johan och hämtade mig. Iskallt vare ute!

Imorse kollade vi lite på idol och gick ut med hunden. När han senare hade matchsamling drog jag till mormor och åt & sov där. Sen vid fyra tiden kom Sofie, så fick vi skjuts till hallen. Kollade på matchen. Tierp vann med 4-1, fint. Nu borde jag egentligen skriva en fördjupning på geografin, men jag orkar verkligen inte. Så tror jag får jobba skitmycket imorgon på mentorstiden om jag orkar lägga ner arbete på det.


haha bilden..

Hej

Det här inlägget är ägnat åt Jonas Bodin.
Hej jonas



mmmmm, jonas gillar lättöl!

LUCIA

Ja idag var det lucia i skolan. Jag blev lucia, vilket jag velat vara jättelänge, så glad för det. Var skitnervös, för jag är inte den typen som gillar att hålla tal och redovisa, hatar sånt. Så fick jag ett litet tal iaf, men klarade det med. Sen hade vi aktiviteter resten av dagen, och jag hade valt film. Vi kollade på Patrik 1,5. Fast jag sov mest, så otroligt skönt.

När jag stod där uppe, tänkte jag jättemycket på Sandra. Hon var lucia när hon gick i femman, och hon var så fin. Kommer ihåg hur stolt och glad jag var över att just hon hade blivit lucia. Önskar att hon kunde vara här nu... <3

bilder kommer sen.

En midsommarnattsdröm

Igår
Lucia träning efter skolan, sen drog jag hem till fredrika med lina. Där var också Moa. Mycket trevligt! De hjälptes åt och färga mitt hår, vart en aning ljusare och det mesta av utväxten försvann. Men blir ju alltid lite när man kör med hetta. Efter det kollade vi lite på ungefär halva flickan som lekte med elden. Filmen är ju grym. Sen hem och ta det lugnt.

Idag så skulle klassen dra till älvkarleby på hälsoäventyr, och jag ville verkligen det. Men var tvungen att stanna och öva i hela 7 timmar i skolan till lucian som är imorgon. Haha kommer ju gå skit... men men, drog till pappa och käka. Julia låg och sov när jag kom till henne, orkade inte väcka henne, så satt mig och läste sofis mode där. Hon vart en aning förvånad sen när hon såg mig, haha.

nej nu måste jag nästan plugga in lite saker till imorgon, dels en vers, jag dööööör.

allt gör mindre ont sen

just nu är det bara vndwöfanxpöcxv! är arg. är less. less på mig själv. bara skriker emo om mig just nu... nej. jag borde vara glad, två sjukt bra saker har hänt idag, så visst. åh.. nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på tv. natt.

When you lose the one you wanted cause he's taken you for granted.

In my head

Lördag:
tränade först då, som sagt. Och drog till Alborgen. Var i samma lag som Sandra, Jossi, Ida och Tove. Vi klarade 8-9 banor?  vet inte riktigt, men kul hade vi! Senare tog jag och petra bussen till tierp. Träffade Amina, Lina, Julia & Robert. Tog tåget fem i tio till älvkarleby. Nice vare där. Träffade jättetrevligt folk, vilket var hur kul som helst. Lyckades fixa skjuts till tierp med Ida & Lina, så tack för de. hahah! Sov hos zombie :)

Imorse vaknade upp, och så kom pappa och hämtade mig runt ett. Drog till valbo senare, för att köpa lucialinne och andra småprylar. Käkade ute också, gott. Nu ligger jag och kollar på gossip girl, och efter det här ska jag plugga till biologiprovet imorgon.

Enda bilden från igår, och den var på lina, så enjoy!


all or nothing

Igår kväll drog jag, lina och julia till philip. Där var en massa pojkar. Spelade guitar hero och massa. Sen någon gång kom jag hem också, skönt.

Tidig träning idag, hur skönt som helst. Gick inte så jättebra men funkade. Klockan ett ska vi samlas vid ica. Vi drar till Alborgen sedan, skapligt skoj det kommer bli! Ska greja alla stämplar har jag bestämt, hahah..

ikväll blire älvkarleby!


Hey!

Västen är klar!!! och den är hemma nu, skönt. Fast den blev ju bara liiite ful? hahahha, tror nog inte jag kommer använda den nej. Fick Jim att skriva om både bojkotten och de tre kraven idag, bara lite kvar nu, sen är PMet helt klart! Riktigt dukigt ju, skrivit klart studiefrågorna och bostadsgrejerna till hkn och fixat låt till musiken. Fick även tillbaka mitt historiaprov idag, 23/28 blää.. inte ens vg. Nu ska jag lägga mig och kolla film, tja.

Ja, för er som har sminkat er och inte vill göra om det, så är det här en lösning om du ska duscha.