YOU'RE ALL I WANT, YOU'RE ALL I NEED. YOU'RE EVERYTHING, EVERYTHING

Usch, hur tråkig var inte går kvällen? Fest hos Jonas, fest var verkligen att ta i. Alla bara satt, och jag busa lite på hans dator. Sen gick vi till Jossan, var tydligen fest där. Men nej, inte riktigt va. Så drog typ direkt. Sen hörde vi om fest i Tierp. Vi tänkte att det kunde väl inte vara tråkigare än dom två första, så vi drog dit. Kasst säger jag bara.. Ringde Hillevis pappa direkt, så fick han hämta oss.
Idag är jag bara allmänt less. Orkar inte plugga. Orkar inte ta undan alla kläder jag slängde fram igår. Orkar inte skratta åt att Minimoj bajsade i Wicks säng. Orkar inte vara glad. Alla tankar bara snurrar. När ska saker och ting verkligen bli bra? När ska man bara få må bra egentligen?
Kärlek kan ta sig, hårt. Det bara förstör i slutändan.
Usch, hur tråkig var inte går kvällen? Fest hos Jonas, fest var verkligen att ta i. Alla bara satt, och jag busa lite på hans dator, därav de tidigare inlägget (egobild på självaste jonas söderberg). Sen gick vi till Jossan, var tydligen fest där. Men nej, inte riktigt va. Så drog typ direkt. Sen hörde vi om fest i Tierp. Vi tänkte att det kunde väl inte vara tråkigare än dom två första, så vi drog dit. Kasst säger jag bara.. Ringde Hillevis pappa direkt, så fick han hämta oss. 

Idag är jag bara allmänt less. Orkar inte plugga. Orkar inte ta undan alla kläder jag slängde fram igår. Orkar inte skratta åt att Minimoj bajsade i Wicks säng. Orkar inte vara glad. Alla tankar bara snurrar. När ska saker och ting verkligen bli bra? När ska man bara få må bra egentligen? 

"krama dig, hålla i dig och krama dig, jag vill hålla i dig! Varför måste det va såhär? när jag bara vill krama dig? svara mig.."



GFDOÖCSHVIOBYHHB


JUST FOR ONE NIGHT NO ONE WILL EVER KNOW, DARLING

Det här lovet måste ju vara ett bland de tråkigaste loven som varit? De enda positiva är väl att jag fått leka med lina exakt varje dag! Igår åkte vi och handlade lite i Gränby. Även fast jag inte ska slösa mina pengar så fick jag med mig en kofta, en slags väst, och en klänning som jag kärat ner mig i. Även fast den bara är enkel och svart, älskar axlarna. Syns inte så mycket på bilden dock, men det är puff-puff haha, ser "professionellt" ut, som lina sa haha! Sov hos Lina inatt. Hon var för trött, inge kul. Vi är festsugna, och bara för det händer absolut ingenting. Vi får ta tag i den saken! Ikväll blir det filmkväll och kolla på damfinalen i curling med Sandra & Lina, finte


KNOCK KNOCK KNOCKING ON HEAVEN'S DOOR

Ganska glad idag har jag varit. Fotbollsakademin ringde och sa att dom ville att jag skulle börja, toppen! Se till att bli frisk till dess bara. Lekt med lina hela dagen idag. Vi gjorde en misslyckad tacopaj, men så blir jämt, vi suger seriöst på att baka något tillsammans. Vi har även kollat på film och bara pratat. Härligt att ha henne vid sin sida må jag säga :)

Min mamma for till sjukhuset nu så snabbt hon kunde. Min morfar mår inte alls bra. Han kan inte andas. Så slutet verkar vara nära. Enligt doktor skulle han nog gå bort ikväll, snart. Känns så hemskt. Mormor lät helt förstörd på telefonen.. Usch nej, vill inte tänka på de..


söt bild på min älskling! haha så jääävla ful, så hon blir söt. förstår inte haha

WALKING IN MEMPHIS

Igår drog jag till Jim och pluggade lite. Halva promemorian är klar nu, ganska skönt! Ska nog fortsätta skriva lite nu, har absolut ingenting att göra. Ska dra till pappa och skotta snö och designa biorummet sen, finte. En söt liten Jim i yngre dagar, hehe.



TELL ME FROM THE START, BABY FROM THE START...

Igår kom jag & lina hem runt halv tolv. Gick direkt och la oss, sov till klockan fyra. Bara upp och tagga om. Förfest hos Gabbe, sen vidare mot Bellas. Hade väl kul i början och så. Jag & Amina stannade tills allt var helt dött. Var typ fem pers kvar sen runt halv tre. Så vi drog hem. Idag ska jag bara ta det lugnt med mamma. Hatar folk just nu.

Jag förstår inte hur du kan göra såhär mot mig, du av alla. Trodde bättre om dig, men jag hade tydligen fel..
Carolina Wallin Pérez – Utan Dina Andetag

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Maskerad hos Fanny, temat var musikstil. Det var sjukt roligt måste jag säga!

TELL ME WHY I SHOULD STAY 'CAUSE I DON'T WANNA WASTE ANOTHER MOMENT

Igår fick vi en bland världens kanske sötaste kattunge som just nu ligger bredvid mig i sängen! Minimoj är hennes namn, men jag kallar henne Messi hehe. Hon är så söt så man nästan spricker, åh! Vill bara pussa ihjäl na, haha.

Annars har dagen bestått av två prov och en massa pluggande. Måste skriva klart analysen till imorgon också, o-r-k-a-r  i-n-t-e. Mamma ska hjälpa mig iaf. Pappa och jag tog oss även en runda förbi stan. Hämtade Wicks mobil, kollade saker till biorummet och beställde en projektor. Nu har vi bestämt att innan sommaren ska rummet vara klart. Vi har hållt på med rummet i ca 8 år? Haha sjukt egentligen, inte kommit någon vart. Men nu ska det bli ändring på det :) Nej fan, nu ska jag mysa lite med Messi och börja skriva lite. Tja.


VILL VARA SÅ BRUN IGEN.. GE MIG SOMMAR!



ALL THE THINGS A GIRL SHOULD KNOW ARE THE THINGS SHE CAN'T CONTROL

Vi fick veta resultatet på svenska nationella provet idag, läsförståelsen, och till min förvåning fick jag vg+. Hade ställt in mig på ig-g, eftersom det var så pass många som fick låga betyg. 1/3 av alla nior på månen fick ig, illa! Historieprovet idag gick väl fint de med. Nu är det bara att plugga till nästa hehe.. Är så sjukt trött just nu, ge mig lov nununu! Kryper nog fan ner i sängen innan nio allt, skulle sitta fint med 10 timmars sömn. Men jaja. Tillbaka till verkligheten.. jag kan ju inte sova redan. Måste skriva en äcklig analys av världens tråkigaste bok, som jag inte ens läst? Kommer gå piss. Men jag lyckas alltid greja sådana saker. Blä. Nu lär jag sluta.

jag saknar a.


THE STRANDS IN YOUR EYES THAT COLOR THEM, STOP ME AND STEAL MY BREATH

Idag kom min kära och underbaraste mamma hem, äntligen! Hon var så brun, avundsjuk.. dom hade iaf haft det jättebra där borta :) Dom kom även med en överraskning, vi kaaaanske ska åka till Spanien i sommar, fyfan så härligt! Så måste börja spara pengar nu, inge godis och skit.. låter bara bra!

Något som är negativt är ju då att jag jämt ska lyckas göra illa mig.. Min handled har blivit värre, dock inte lika tjock och svullen. Det är en hård knöl som står ut, eller man ser den inte så bra, men man känner den och de gör så fruktansvärt ont! Så skenan och bandaget åker på igen, oturligt nog. Orkar inte.. orkar inte vara sjuk heller! Hostmediciner fungerar inte, det är bara gott.. :(

Nu ska jag sitta här och försöka plugga lite historia istället för att läsa massa bloggar, hehe!


WHAT IF YOU COULD WISH ME AWAY

Gårdagen var helt okej. Hade inte så höga förväntningar om festen, men den blev roligare än jag trodde, inte för att överdriva men. Trevligt folk kom lite senare, blev bara bättre. Lina lyckades, haha säger bara; toa-lätt! Den incidenten kan jag tyvärr inte skriva här, men bra kul var det. Efter ett par timmar och många skratt senare tog vi oss hem till mig på "efterfest" haha.. Alla åt upp vår mat, och jag sprang runt och kolla så alla hade det bra? Jadu, sen drog alla hem förutom Lina och Alex som sov över :)

Imorse började vi med att kolla på film, Tsatsiki, det var ju inte igår. Haha söt den pojken är! Sen åkte Alex hem och Lina & jag gick ut och gick en promenad, väldigt skönt. Vi har även lagat en romantisk middag såhär på alla hjärtans dag och allt, man ska ju inte behöva fira en dag som denna ensam inte.

Men nu ska jag iaf slänga upp lite bilder från gårdagen och sedan ska jag lägga mig och kolla på någon film :)












LAST NIGHT I HEARD YOU TALKING IN YOUR SLEEP

Ja.. gårdagen var mer än bra. Fick sluta en timme tidigare i skolan till och med. Sen var det ju alla hjärtans dag fika i salongen, väldigt mysigt sådär. Martin fixade fint sådär, haha. Efter skolan var jag med Wick och Louise, hade ingenting att göra. På kvällen åkte jag till Alex. Vi kollade på film och sådär. Smög ifrån honom klockan åtta, för att träna lite fotboll. Gick bättre än förväntat, med tanke på mina skavanker. Sen har Wick och Jag storstädat hela lägenheten typ. Pappa var över och käkade och var social ett tag. Nu ska jag sticka ner till Fredd och fixa mig lite. Blir parkhallen ikväll. Får hoppas på en trevlig kväll :)

I'M TERRIFIED BUT I'M NOT LEAVING

Vaknade för första gången i tid idag, väldigt skönt var det, kanske skulle man ta och börja med det tro? En stor fruktsallad och en flaska vatten fick vara med mig idag på nationella provet. Hade uppsats, vilket gick helt okej. Skrev 9 sidor, skapligt nöjd :) Tur att Henke rättar, haha! Sen hade vi bara två lektioner till, spanska och idrott. Kände verkligen hur jag saknat att spela fotboll. Har inte kunnat tränat pga. min jävla hosta, det går verkligen aldrig över! Så fruktansvärt irriterande!

Efter skolan firade vi Julia. Blev kakor, saft, glass & cheesecake. Väldigt fint och jag får säga det själv. Satt och pratade en hel del. Alla gick nästan efter fikat, men jag & lina stannade kvar med julia och moa, trevligt. Sedan stack jag & Lina hem till henne för att laga lite mat. Sen stack jag vidare till pappa för att plugga lite till geografiprovet till imorgon, hoppas det kommer gå bra!

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Ska nog öva på alltihopa en gång till, sen sooooova! gud så skönt.


HOLD ON LITTLE GIRL, SHOW ME WHAT HE´S DONE TO YOU

Jag hatar verkligen vårat internet så grymt mycket just nu! När mamma är borta ska allt dåligt hända..

Sov hos en trevlig prick inatt :) skönt med sovmorgon, var och "kollade armen" därför jag missade första lektionen hehe. Idag provade jag även att ta av mitt bandage och min skena till handleden. Det gjorde nå för grymt ont alltså! Handen hade svällt som fan, såg nästan ut som Jims hand, hehe. Snäll som jag är :) Nej men verkligen som tjockishänder, var lite läskigt att se. På bilden syns dock inte den stora skillnaden, men lite syns kanske.

Tränade skulle jag göra, men det blev ingen styrkebana och det var inte så roligt att stå själv i ett hörn och göra styrka, så körde den hemma istället. Wick och jag var även duktiga och handlade mat idag, riktig mat, inge snabbmat inte, vilket vi är kungar på att köpa med oss hem när vi är hemma själv. Städat, packat väskan, plugga lite, gjort fruktsallad till imorgon har jag också gjort. Snart måste jag ladda om batterierna. Sätter mig nog framför tvn med lillasyster & snuffen.


KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK HEHE.

Drygt att allt försvinner när man har skrivit...

Men iaf så fick vi göra nationella prov i svenska första lektionen. Kände mig inte ett dugg stressad, inte alls! Failade på en fråga, sluddra bara igenom texten. Inte bra, inte bra. Efter skolan softade jag och snufflan i fåtöljen. Sov lite, åt lite, kollade på oth. Bara skönt. Nu ska jag skynda mig att äta, för ska med bussen som går halv. Finte!

BARA JOBBIGT

Man ska lägga sakerna på den plats man tog den ifrån, så brukar min mamma säga. Jag har sprungit runt i säkert en halvtimme för att leta efter handskenan som HON har lagt på sådant ställe som man inte letar på. Sen när jag väl hittat de, så är skadetejpen borta... Har letat som en jude, och jag hittar den ingenstans. Brandlarmet har slut på batteri, så de piper hela tiden, skitdrygt! Pappa kommer väl snart och fixar det, bara jobbigt.. Sen kan jag inte träna idag heller, vilket gör mig ännu mer deprimerande. Ska jag ägna mig en halvtimme till, till att leta efter tejpen? Åh.. inte min dag!

I NEVER PROMISED THERE´D BE SUNSHINE EVERYDAY

Kom hem för lite mer än en timme sen. Igår spelade vi som sagt kommuncupen. Vi som skulle vara det "dåliga" laget, tog oss till semin, haha. Lite komiskt :) Som jag skrev i inlägget innan "Känner på mig att jag kommer göra illa mig idag, hehe..." och ja, det gjorde jag. I första matchen hade jag inget knäskydd, så de vek sig någon gång sådär, lite ont. I tredje matchen blev jag knuffad/fälld flera gånger, stukade handleden, och kunde inte fortsätta spela den matchen. I semin vart jag arg, vilket resulterade till ännu ondare i handleden och en fläskläpp med djupt jack i, hehe.. 

Efter cupen åkte hela laget och åt på brorsans, fläskifilé, riktigt gott! Lite svårt att skära bara, haha. Petra hjälpte mig med allt nästan, tur att man har henne :) Sen gick jag till lydia. Där var också Frida och Lina. Lite senare drog vi till anton. Jag var bara helt slut, orkade ingenting kändes de som, haha. Men var kul i mellanåt :) Sen drog jag och alex hem till honom. Mys :) Imorse kollade vi på film och bara tog de lugnt, bra skönt.

Går inte att göra så mycket min äckliga arm. Kan knappt lyfta ett glas utan att det gör sjukt ont. Snart ska jag nog lägga mig i sängen och bara ligga där helt död och glo på tv, och bara hoppas på att både min arm och min hosta ska bli bättre.

Låtarna dom spelar i OTH är grymma.



KOMMUNCUP 2010















TAGGA TAGGA TAGGA

Här sitter jag och klockan är snart kvart i 7, då har vi samling. Fyfan.. men upp kom jag! Ett plus till mig själv. Jag är inte ett dugg taggad just nu, kanske bäst att börja tagga snart? Får dunka lite musik i bilen helt enkelt! Nu ska jag gå och packa i det sista, så kommer väl pappa snart :) Känner på mig att jag kommer göra illa mig idag, hehe...

CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS

Tog sovmorgon till 9.20 idag, väldigt skönt :) gjorde historiaprov också, gick helt okej. Efte skolan drog jag och julia ner till badet. Där bastade vi och gjorde hårinpackning och sånt.. väldigt bra :) Till middag åt vi potatisgratäng och älgkött, som VI lagade! Kanon ju. Senare kom även Petra och Anton. Mycket trevligt. Lyssna på musik, pratade om kärlek och sånt, läste även mina gamla dagböcker. Man fick sig allt ett gott skratt! Nu sitter jag och anton här, vi avgudar zlatan, yes. Imorgon är det kommuncup, upp klockan 6, tagga tagga tagga!



TODAY IS GONNA BE THE DAY THAT THEY'RE GONNA THROW IT BACK TO YOU

Imorgon så åker min mamma bort, först flyger hon ner till kalmar. På lördag åker hon till kanarieöarna, gissa om jag är avundsjuk? Kommer sakna hemma mycket. Men skönt att slippa henne, hehe. De sämsta är att nu kommer vi inte ha maten klar när vi kommer hem från träningarna, och disken kommer bli enorm..

Idag har jag varit duktig. Martin och jag körde blindbock på biologin (det var en lab) Han fick styra mig i korridoren. Så möter vi på Henke och så, lite dryga ungar också. En dörr låses upp och så plötsligt blir jag i knuffad där. Så hör man hur dom står och skrattar utanför. Då har Martin & Henke knuffat in mig i källaren, haha! Det var lite obehagligt, såg inte ett piss. När jag kom hem, satte jag mig för att plugga till historian. Tråkigt. Har hjälpt pappa att snickra lite med de blivande biorummet :) kommer säkert bli bra! Nu ska jag lägga mig. Sovmorgon imorgon, för att jag vill hinna träffa mamma lite mer :)

BUT IT'S TIME TO FACE THE TRUTH, I'LL NEVER BE WITH YOU


skola. film. sova. oth. träning. springa. mat. sova. tråkig dag.

IT HELPS TO WRITE IT DOWN EVEN WHEN YOU THEN CROSS IT OUT

Nu börjar det kännas som att allt börjar ordna sig igen. Har inget jag riktigt behöver bekymra mig över, vilket känns skönt! Lägger all energi på fotbollen och skolan nu. Bestämt avslutningströjor & byxor nu, killarna röstade fram ett fult tryck bara, vilket var synd.. Men men. Efter skolan följde jag med pappa till tierp. Han handlade lite mat. Han skulle även göra kopior på nyklar, men det var stängt. Så vi drog till valbo. Mat & en ny tröja till mig, en enkel, vilket behövs. Hittade ett skomakeri i Gävle iaf som var öppet. Så pappa fick sina nycklar. Funderar på att lägga mig tidigt ikväll, har sovmorgon imorgon, skönt! Men nu fick Alex mig att bli grymt sugen på att kolla på oth, vilket jag kommer göra också! Tja


Tröja chanel 2990 kr

PIIIIIZZA

Martin pratar jääämt om pizza nu, och jag fatta inte varför. Idag dansade han också, och jag kunde inte sluta skratta åt honom. Så idag på engelskalektionen visade Martin mig den här videon.. HAHAHA! killen har ju stil, älskar håret :D


I'VE BEEN ROAMING AROUND, ALWAYS LOOKING DOWN AT ALL I SEE

Sträckningar är inte skönt, och inge roligt alls. Kunde knappt springa på gymnastiken. Martin masserade mig i skolan, men vart bara bra för stunden. På träningen fick jag även massage av Peke, med ormsalva. Blev lite bättre, men nu gör det lite ondare. Hoppas det släpper till cupen :) Ligger nu i sängen och kollar på 13 snart 30, haha!

Har gjort klart gymnasievalen nu, och skickat in. Ändrade nämligen hos Siv idag. Valde Teknik - design och innovation som första val. Handel och admistration på thorén, med fotbollsakademin (tror nästan jag är mer sugen på det). Sen sam-sam och handel på högbergs. Även Mode och design på Boland. Skapligt nöjd! Men fortfarande osäker på första och andra valet.. får se, har ju ett tag på mig iaf.

Lazee ft. Apollo Drive - Calling out