FALLIN' FREE, DON'T TRY TO STOP ME.

Äntligen får jag sitta vid datan! Min mamma har lekt dataproffs och installerat nytt bredband. Tog bara några timmar... Hade inget internet när jag kom hem heller, man kände sig nästan handikappad, kunde inte göra någonting typ. 

Fick hem böckerna, och efter 22 sidor så svider mina ögon, tror inte jag ska läsa böcker helt enkelt.


i väntan på ingenting idag, och så ser man lite utav tatueringen jag vill ha. Tova, härmar dig inte haha.
Det är Ibra jag härmar. Mitt och mammas födelsedatum. Velat haft det så länge nu...

WHEREVER YOU WILL GO

Sitter i sofforna med Jakob, Hanna, Erik, Philip och Thisen, och jag vet, det säger er ingenting, men det är vad jag gör iaf. Skrivit klart mitt personliga brev och CV nu, hur skönt som helst. Väntar bara på att få äta mat nu, vi funderar på vilket ställe vi ska gå till, soft.


Philip och Thisen. Svajig med datorn kanske?

HIGH AND DRY

Jay Smith var ju sjukt jävla grym idag, bara rös. Sedan upptäckte jag en till godbit, Daniel... Han har jag inte lagt märke till innan. Han är väl för söt? Rösten åhå. Han gillar jag. Och Jonathan. Och Jay. Och Olle. Svårt det blev...

Se Daniel här.



I'M SHORT OF BREATH, I'M SURE GONE.



seriös och glad.... för jag ska ju få maaaat!!

MUSSE & MIMMI PIGG

Har just nu engelska och slutar om cirka 2 timmar, känns ju ganska nice... eller? Sen har jag fotboll också, greaaat!


väldigt stiliga

GE MIG MAAAAAAT!!!!


WOULD YOU KNOW MY NAME

Inge plugg gjort, bra milla! Är ju snart inne i Aspen-vanorna snart, känns kanon... eller inte. Fan vad jag ska sova nu!


typ som det ser ut nu, fast i sängen. inte datanörd, nejnej.

COMMERCE 1

Måste plugga engelska, satan... Sen är jag röd på progress också för att Sören inte har kollat, blir ju orolig. Min underbara klass, men bild alltså... haha, nej men det är lugnt, det är ju som sagt bara alla i Uppsala som kommer att se kortet. Ser inte ett dugg uttråkad/trött/bitchig/ful ut. Ser ut som att jag skulle blinka vilken sekund som helst, jävla fotografer :(


JOHN GUIDETTI

På tåget hem läste jag en sjukt bra artikel i Match om John Guidetti. Många vet säkert inte vem han är, men skulle tippa på att han är välkänd inom några år. Han har satsat allt på fotbollen. Han lever verkligen sin dröm i Manchester City. Alltså allt man läser... man bara ryser! Tänk er att få den chansen. Tänk er den känslan. Gud vad jag ångrar att jag inte satsade mer förr. 

Helt sjukt egentligen att man redan som 16-åring kan säga att saker och ting är för sent i ens liv, det har ju precis börjat...



DATAKUNSKAP

Sitter förnärvarande i grupprummet (igen..) med Philips tuggummi i munnen. Väldigt gott må jag säga. Alla har dragit... Lina köper frukt och Jenny springer efter Rasmus... Inte okej, inte okej. Ska kanske börja jobba igen, har ju faktiskt lektion. Även utvecklingssamtal sen, uh.


väldigt fint, ehe.....

DON'T WANT TO BE SOLD AGAIN, THE WAY I WAS WITH YOU


Har säkert ringt 5-6 gånger på Jonathan nu, och smsat hehe. Känns dock som att foundation-sebastian kommer gå vidare bara för att han bara är. Nej, snälla gud, låt Jonathan gå vidare, så är jag mer än nöjd!

NOT LIKE THE MOVIES

Tränat fotboll, förjävlaskönt! Nu är det ju idol, hoppas Jonathan sjunger ikväll hihi.


tar mini under armen och lägger mig på soffan, fint!

MAKRNADSFÖRING

I grupprummet sitter dom två vännerna och Jenny. Håller på med vårat företaget, mmmm spännande. Måste koncentrera mig nu.



AND EVERY DAY IS A START OF SOMETHING BEAUTIFUL

Har precis beställt tre böcker. Juste, jag har beställt böcker, helt otroligt va? Måste ju välja bok som jag ska läsa i skolan och kunde inte bestämma mig. Alltid velat läsa pojken som kallades det, men aldrig gjort. Satt klippte till med dessa tre när jag ändå var i farten liksom.



WHEN I DISAPPEAR DON'T EXPECT ME BACK



love, i'm aching to believe. give me something real enough. give me somewhere to fall from.
Matt Nathanson - Gone

LOST, SWEETEST THINGS GET LOST

Aktiverade nyligen CSN-kortet. Inte dåligt med rabatter, inte så dåligt att vara student ändå säger jag. Jag vill ha något enkelt, men ändå snyggt. Och så fick jag syn på denna. Precis vad jag vill ha. Till både vardags och festligheter. Ska övertala pappa om vilken fattig student jag är eller något, så kanske han kan sponsra hihi.



LOVE IS IN THE AIR

jag vet att Sofie brukar läsa här så jag skriver det här. Jag brukar aldrig glömma gratta Sofie och Anton på deras alla månadersdagar (okej dom sista 8-9 månaderna har bara känts drygt). Och i onsdags var det ju faktiskt deras tre årsdag! Hur kunde jag glömma det? 

Grattis till er iaf! Tre år är ju faktiskt jäääkligt lång tid för att vara så unga. Helt otroligt att du står ut Anton ;)



WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIEND

Så jävla skön vinst! Men min åsikt om Danmark förändrades kan jag ju säga haha... Fick göra två assist vilket känns sjuuukt bra, hihi glad. Det var kul att spela med flicklaget idag, speciellt i andra halvlek när vi ägde matchen. Nej fyfan så bra!


bild från förra helgen.

ALL THE THINGS I KNOW RIGHT NOW

Kom precis in från min och Antons promenad/pratstund. Satt ute till två ungefär. Sjukt skönt var det! Har tvättat mini nu, eftersom han lyckligtvis rullade i bajs där ute. Luktade jävligt fräscht alltså! Men borde kanske sova nu. Ska iväg tidigt imorgon för att inhandla nya cykelbyxor till matchen, gud så skönt.


lite halvgammal bild, men fick rota i arkivet eftersom jag inte har några bilder på skoldatorn.

LOOK WHO'S BACK IN TOWN

Åh glad! Snart kommer världens bästa kille hit, ja jag menar självklart Anton! Träffar honom aldrig nu när han går i sandviken, väldigt tråkigt... Gud vad jag ska prata om killar med honom, stackarn vet inte vad han har att vänta sig hihi.


jag och anton som pluttar, på den tiden han bajsade på sig varje dag

YOU TOOK MY BREATH, AND I'LL NEVER GIVE IT BACK


Känner mig så dum. Är man ärlig, blir man själv sårad har jag lärt mig. Haha fan milla...

TAKE MY HAND AND WALK WITH ME

Skrivit halva mitt personliga brev. Det måste bli perfekt! Känner även att min snygging till lillasyster lyckades med ett perfekt porträtt av henne själv idag på bussen. Så ni får njuta så länge denna bild är uppe. Det här kanske blir mitt sista inlägg på bloggen också, beror heeelt på hur Wick reagerar (att döda mig står nog högst upp på hennes lista)



IT FELT LIKE THE LAST TIME

...but I'm sure It wont be that way!

Tog lite lagfoto med damerna, jäkla snygga måste dom blivit alltså! Lite ironi igen, om ni inte förstod det. Nu ska jag bänka mig med täcket framför idol. Hoppas på att Jonathan går vidare hihi



SO SICK

Hade så himla roligt i skolan idag, bara för att Jenny inte var där (hon är sååå jobbig!). Ännu skönare att inte Lina var där, hon är ju ännu jobbigare... För att inte prata om Thisen, fyfan så dryg människa!

Ja jag var ironisk, men jag hade kul! Jag saknade dom tre personerna lite extra dock. 


bild från igår..

PUT THE CRAP UNDER THE BED AND GIVE ME FOOD

Fick precis se min redovisning som Maria filmade förut, då jag pratade om Messi. Fyfan va hemskt det var... Var inte lika lugn som jag trodde haha. Fick bara VG, och ja det är väl bra, men jag som har så jävla höga krav på mig själv, misslyckades ju totalt (i mina ögon). Crap... Sen är jag hungrig, ovanligt va?


PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Ja men kul att jag inte kan göra IUP'n som Mattias skickade. Den ska vara klar imorgon, och jag har inte det programmet som han skrivit allt i. Det är ju fint! Känns ju jävligt bra faktiskt. Känner bara för att sova nu, precis som pojkarna gjorde på tåget imorse, hihi.





"JAG VET ATT DEN HÄR LEKTIONEN INTE ÄR SÅ SEXIG"

Skön Sören kan vara ibland, haha. Ligger i min säng för tillfället och väntar på att Idol ska börja. Lyssnar på Miaarose så länge, hon är ju så sjukligt bra. Tänk om man hade en sådan röst! Men funderar starkt på att ta mig ett bad snart, så fryssen va mig och mitt hår kan man ju bara säga tack och hej till. Klipper mig förhoppningsvis snart, ganska skönt!


bra kvalité va? duger åt er, vafan!

TWO GIRLS, ONE PIE

Ja jag älskar att gå i skolan, kanske inte för att plugga, men att bara få träffa alla. Malin är väl bara grymt rolig? Kan skratta åt henne i evigheter känner jag. Vi tog oss en bit paj innan vi drog hem, hur god är inte den? Spelade in lite sensuella filmer med pajen, såklart. 



LAAAJJEN KUL I SKOLAN





ARBETSMILJÖ OCH SÄKERHET

Sitter och har arbetsmiljö och säkerhet, och jag fattar ingenting. Är helt sämst på datorer har jag märkt nu. Och Jenny sitter bara bredvid mig och låtsas vara smart. Känns inte så kul faktiskt. Sen är jag hur hungrig som helst, kill me.....

YOU FUCKED UP... SOOO MUCH RIGHT NOW.


jag älskar fotboll. jag vet vad jag kan och inte. så låt mig jobba på det själv, tack.

I TRY TO FIND THE WORDS TO DESCRIBE THIS BOY



Nej inga bilder. Redovisningen idag gick helt okej, kunde inte hålla mig från skratt när våran "mmmm vad gott!" -bild kom upp, haha alla skrattade nog. Snart är det idol och då ska jag tvinga Wick att ligga i soffan med mig, så jag kan pussa på henne. Min kära lillasyster.

ÄNTLIGEN ÄR DOM HEMMA HOS MIG!

När jag kom hem hade mamma fått ett brev från Ellos. På ica låg ett paket till ingen mindre än lilla mig. Lubba dit direkt, och jaaaa äntligen! Efter två månaders väntat så har jag skorna i min famn. Blir så less på att skicka efter. Mitt halsband tex. som jag beställde från h&m i mitten av augusti har inte kommit än liksom...



SEEEENAP

Sitter i grupprummet och går igenom våran redovisning. Philip, Jakob och Tommy har tagit slotts dom med, jävla copycats... Vårat är nog lite mer intressant, helt säker på det. 



MAMMA MAMMA MAMMA...

Min mamma är typ blåst. Varje fråga man ställer... "vet inte". Sen när man inte förstår hennes jättejobbiga förklaringar, då blir hon tjurig, som Mini är just nu. Sådär jobbigt tjurig, man kommer liksom inte därifrån. Blir frustrerad och jag måste hålla god min, annars blir det ännu mer tjurigt. Vi är så jävla lika satt det är inte sant... (i sättet tack och lov!)

Men älskar dig ändå mamma, du blir väl bara gladare av att läsa det här på jobbet imorgon? Ville bara få ut min frustration. 


mmmmm senap, bara massa senapsbilder på skoldatorn. så stå ut!

AND IT'S ALL MY FAULT FOR NOT GETTIN' OFF



Vette gudarns vart min hals tog vägen, och mitt ansiktsuttryck skriker efter... någonting haha. Inge idol ikväll, blir några avsnitt från oth! Ska hinna göra klart våran senaps-redovisning till imorgon också, kommer gå fint det dära!

POLITIK OCH DET RIKTIGA PROBLEMEN

Politik hit, politik dit. Politik i skolan, politik hemma, politik på stan, politik överallt. DÖÖÖÖÖ! Orkar inte höra om massa jävla parti och vart allas jävla pengar går. Alliansen vann, fine, så var det klart. Spänningen är över så kan man börja prata om dom riktig problemen nu eller? Ja det största problemet just nu är ju faktiskt att jag behöver en jacka, en varm och skön en. En lång. Dom jag har är tråkiga och kalla. Åh hittar ingen...

BE KIND AND DON'T WASTE MY TIME


sova känns som en bra idé, men plugg kommer först. orkar jag? eller tar jag allt i sista sekunden? lutar mot de sista fan..

CAPTAIN MORGAN

Det är mig dom kallar Captain Morgan, och anledning är just den att jag gör mål på hörnorna i den posen. Fick göra ett sådant mål idag, hur skönt som helst kanske. Dock missade två lägen, men vad gör det? Vi vann över Fjärdhundra med 7-0, kändes ganska så bra må jag säga!

Avslutade serien fint. Målskillnaden blev 64-4, så 60+ var jävligt fint alltså! Så himla kul att spela i damlaget. Och att vi gick helt obesegrade genom serien, men bara massa 3poängare känns mer än bra. Vi dödade serien som Ashkan sa.

Nu ska jag stötta lillasyster uppe på ip




BETTER LUCK TOMORROW, I GUESS

Sista matchen med damerna imorgon, mot Fjärdhundra. Det var mot dom jag fick min fraktur i revbenet av, satt hoppas det går bättre imorgon (om jag ens får spela hehe). Ska iaf sova nu, sjukligt skönt ska det bli. Tjaaa.


lite bättre bild från idag, kunde blitt mål ju.. attans bananer!

DON'T TRY TO CATCH THE TRAIN WHO'S ALREADY GONE

min sämsta match hittills. Kunde verkligen inte hålla in ilskan. Jag vill inte bli den spelare jag var förr, förstår mig inte på människor som inte bara kan spela spelet på ett schysst sätt och låta domaren döma. Jag har lärt mig det. Men idag, nej fyfan. Tjejer ni var grymma, men jag brast totalt haha... it sucks!




ja ni ser så bra mina föräldrar försökte ta kort på matchen, dom är tekniska satt säga...

EVERYBODY WANNA BE A SUPERSTAR

Iväg på match snart, inte ett dugg taggad om jag ska vara ärlig. Men hoppas vi tar dom! Matchen börjar 1500 om någon är intresserad. 



WITH THIS PICTURE...

Jodå satte... jag haft en mysig kväll, helt slut nu bara. Man blir trött av att göra ingenting också, konstigt nog. Ska lägga mig i sängen och slockna. Kanske redan nu börja ladda inför matchen imorgon?


riktig mamma-gris när jag får chansen (kvällar som denna man försöker övertala henne om hur ansvarsfull man är och kanske skulle behöva en lägenhet snart nångång i framtiden)

THE WORD I AM LOOKING FOR IS YES


Förstår mig inte på mig själv ibland... vad är det svåra med att säga ja? Jag vill ju så gärna.

THE FIRE IS HERE TO STAY

Jag fick inte min päronjuice idag, crap... Men gud vilken rolig träning! Vill bara köra igen och igen och igen. Dock har vi Niklas bara på fredagar, vilket är synd. Borde ha honom varje dag istället men men. Vilka blickar man fick när man kom med fotbollskläderna i matsalen sen, haha typiskt Thorén...



GOD MORGON!

Ska snart ner till bussen. Skönt med lite hårdträning, och päronjuice ;)



träningskläderna på! snart iaf...

KROSSA RASISMEN

Ska nog lägga mig i sängen nu och kolla på oth, som vanligt. Säger godnatt med två bilder från idag. Jenny är söt och poliserna är ju bara så sjukt coola, wooow. Men det var helt galet vilda människor där, där dom bland annat skrek "krossa rasismen" och ja, jag som är så fantasifull lät det bli min överskrift. Tidig träning på Årsta imorgon, borde sova nu...





LET'S MAKE SOME CHANGES

"Hej mamma! I julklapp vill jag ha en egen lägenhet i stan, gärna lika snygg som min storebrors nya, och det skulle inte sitta fel med terrass heller, precis som han har. Inte så mycket begärt eller hur? Jag är ju din dotter trots allt"

Ja, som ni förstår så är det här min brors nya lägenhet i Stockholm. Jag är inte ett dugg avundsjuk, inte det minsta! 








THEY'RE WATCHING YOU RIGHT NOW

Dags att byta om kanske, träning om 20 min! Dock är jag helt slut... Satt kvar i skolan och jobbade, som sagt. Sedan fikades de med Fredrika, Julia och Thisen, väldigt trevligt. Känner mig inte så pepp på träning om jag ska vara ärlig haha


LET'S TALK ABOUT MY HAIR

Okej, förutom att min bustier syns någorlunda mycket så har jag insett att mitt hår har blivit långt. Aldrig riktigt tänkt på det. Och när folk frågar om jag har långt hår brukar jag jämt svara "nja, halv-långt", men nu är det inte halv-långt längre. Är det för ego om man säger att man gillar sitt hår ibland? Aja.. mitt hår! 

"växer som ogräs" som Madde säger




SLOTTS SENAP

Sitter kvar i skolan och pluggar med Jenny, Lina, Thisen, Winta och Josefina. Ganska så trevligt, om jag får säga det själv. Skulle dock var skönt med en snodd, mitt hår är för långt eller något...

Ja vi pluggar om Slotts senap, lika fantasifull som vanligt.


THERE'S NO OTHER WHO DO IT LIKE I DO IT YEAH

Jag är trött och jag kom på att jag nu att jag måste göra matten. Crap... Men morgondagen slutas klockan två och sedan är det helg, underbara helg! Och måste bara tillägga att min säng är sjukt skön just nu, den är perfekt! Så somnar nog när som helst.


kolla in lillans blogg här.

AND YOU HOLD ME IN YOUR ARMS

Kan inte få nog av Matt Nathanson, blivit helt fast! Lyssnar bara om och om igen, mmmm kär.



kolla vad stor mini blivit! helt otroligt, min lilla tjockis


CAN SOMEONE TELL ME WHY ALL I SEE IS YOU

Det är sjukt hur hungrig man blir när man inte kommer hem förens klockan sex. Nu är jag jättelat, och känner inte för att göra någonting annat än att lägga mig i badkaret och pussa på mini. 



NOTHING LEFT TO WRITE


(bild från kulturnatten)

Ja jag har ingenting att skriva. Kom precis på att jag måste skriva ut Engelskan nu. Slänga mig på soffan och kolla på idol. Måste bara tillägga att oth är förjävla bra alltså!

PROJEKTARBETE

Jag, Lina och Jenny håller på att startar ett företag. Blir riktigt taggad på att börja köra faktiskt! Dock håller vi det lite hemligt än så länge. Får se om det blir något av.


JUST ONE SIMPLE WORD FROM YOU MAKES ME SMILE


man ska sluta när det ligger på topp, därför avrundar jag kvällen nu.

I'M ROCKIN, I'M ROLLING. I'M HOLDING, I KNOW IT

Fotboll... finns det något underbarare? Kom precis hem från damträningen. Mina benhinnor dunkar och krampar, gör satans ont. Klarat mig så bra nu dom senaste månaderna, men ack! Ska ta ett varmt bad nu och massera dom lite, så det är bra till morgonträningen imorgonbitti, så himla kul! Kan knappt bärga mig hehe


Bilden från i lördags, då det var sista hemmamatchen för säsongen.

GUTEN MORGEN

Trött... eller? Vaknade lite tidigt, så sitter nu och kikar lite på progress. Tur att jag gjorde det kan jag säga! Men nu ska jag nog hoppa upp ur sängen och packa ner datan. Bestämma kläder också, är ju skolfotografering idag. Men måste kila


mycket stiliga, mycket stiliga!

NEXT CRISTIANO RONALDO?

Tja, tänkte bara säga godnatt såhär mot kvällningen. Ashkan ville stå för bilden, så jag ska väl låta honom få göra det. Men nu ska jag slänga mig på soffan med resten av familjen. 



KULTURNATTEN

Hade helt okej kul faktiskt. Fast det är så överskatta, suger ju egentligen. Träffade inte speciellt mycket folk heller. Så drog hem med tolv-bussen, men ja. 



dom var gaaanska så packade, och jag var spiknykter haha...


coola people bara

knäppa kort med en kille med hatt, check! min min var dock mindre fin haha...

OM DAGENS MATCH MOT STORVRETA

Hemkommen från matchen nu. Helt otroligt folk alltså dom där Storvretafolken. Spelarna har världens sämsta attityd, klagar på allt. Likaså tränarna som står på sidan och skriker att domaren ska ge ut mer gula kort... liksom va? Sedan kanske jag skulle haft gult kort när jag råkade slå deras målvakt med armbågen i hennes huvud, men om man räknar i helhet, så nej, det var rätt åt dom. 

Kan bara tänka mig hur nästa match kommer vara, och gud så jag längtar.


I LOVE THE WAY YOU LIE


målat naglarna, så nu drar jag, ciao!

SO WAVE YOUR FLAG

Grymt skönt att vinna båda matcherna idag. Vann med 2-1 över Iron, där bland annat jag fick göra ett litet mål. Sen spelade jag med damerna där vi vann med 6-1 mot Heby. Nu gör jag mig i ordning för att dra till Uppsala och möta tjejerna i klassen, hoppas på en trevlig kväll!

har inga bilder, tyvärr..

IT'S NO GETTIN' OVER

Laddar inför match. Jag vill ha musik, hög jävla musik. Typ pappas högtalare på högsta volym och bara tagga. Men jag får nöja mig med mina datahögtalare... Om vi inte tar Iron idag, då blir jag arg. Fan vad jag ska köra. Jag är taggad.


liten messi

AND I DON'T WANNA FALL AGAIN

Medan alla andra är i Karlholm och partajar så sitter jag hemma i soffan och kollar på idol. Har ju som sagt två matcher imorgonbitti som känns liiite mer viktigare. Men det här är också ganska underhållande hehe. Har hyrt Shutter Island också, får hoppas den är bra, annars somnar jag nog direkt...



hur söta var inte dom här små korvarna då? Dock gick det inte att övertala pappa om att köpa en...

PAPPER HIT OCH PAPPER DIT.

Less man blir. Jag slarvade bort mitt första papper om utvecklingssamtal, så denna gång tänkte jag vara mer försiktigare. Så jag är helt säker på att jag la pappret i en plastfika i min dataväska. Men det är helt borta. Min mamma är så jävla noga med sånt, så jag kommer ju inte få en trevlig kväll om jag inte håller mig borta hehe...

BUT THIS IS WHERE I BELONG

Perfekt morgon! Halv tio hade vi fotboll på Årsta IP med Niklas. Det var något grymt kul! Började med lite snabba fötter, sen lite två zoner och efter det "streetfotboll". I slutet körde vi även pinsamma linjen (Allsvenskan som vi kallar det här) och den som vann skulle få en päronjuice nästa träning. Vem var det som vann då? Hehe bra stolt!


Det var jag som vann om ni inte förstod det (över pojkarna och allt), hihihihi

EASIER SAID THAN DONE

Såklart kommer jag hem en kvart för sent och missar min storebror. Men träningen var väldigt rolig men samtidigt jobbigt, precis som det ska vara. Träning imorgon med halv tio på Årsta, längtar redan! Tre matcher i helgen, överglad

Nu ska jag njuta av mat, ovanligt va? Älskar mat hehe. Idol är det ju också på tvn, kanske ska lubba dit


hej osminkade milla

HELLO NEW SOFF-A

Hjälper mamma skruva ner gamla soffan, vilket betyder att vi ska få en ny! och ja, det är min brors sköna och vita. Han har väl hittat en ny förstår jag väl. 



Min bror ska alltså flytta till Stockholm, igen... Han har flyttat en miljon gånger. Mellan Uppsala och Stockholm har han kanske flyttat 10 gånger åtminstone. Tråkigt för nu kan jag inte övernatta där om jag inte skulle orka pendla varje morgon... Dumma bror. Nej då, jag älskar honom. Hoppas jag hinner träffa honom ikväll när han är här för att lämna soffan.

Men fotboll nu, snart. Ska börja byta om lite tänkte jag.

MATT NATHANSON - WEDDING DRESS


Var nyss med i one tree hill, och då var den braaa

IT'S THE LIFE OR DEATH

Sitter och väntar på att det ska bli min tur att redovisa och jag är inte ett duuugg nervös!



THE LINE BETWEEN RIGHT AND WRONG

Helt slut nu. Mitt föredrag går på ca 4 min, och det ska vara på 3, känns ganska så soft! Lägger jag mig i sängen nu slocknar jag direkt. Lockande tanke. Men klappa ihop skoldatorn kanske? Känner dock att jag borde hylla min Ramos lite också så han inte känner sig bortglömd!



YOU GIVE ME THE REASON FOR KEEP FIGHTING


Kung. När jag läser om honom... Så kung. Han lever kanske världens bästa liv, världens bästa dröm.

EVERYBODY WANNA BE A SUPERSTAR

Vi var duktiga tjejer (+Viktor) och pluggade lite engelska. Kom hem för ett tag sen, och nu måste jag plugga lite om Messi, som jag ska hålla ett föredrag om imorgon inför klassen. Kill me.





Bild 1: Hanna
Bild 2: Lina
Bild 3: Jenny
Bild 4: Tova

LESSON IS OVER

Alla har slutat, men själv måste man vänta på fotbollsteorin. Lite kasst, men kan ju allt påbörja mitt brev om mig själv hehe.

PICTURE PERFECT MEMORIES

Sitter på Jennys golv, eftersom hon slängde ner mig. Nejdå, men min dator slocknade helt. Allt var igång men skärmen var helt svart, knasigt. Men nu sitter jag här iaf, det är kallt och jag vill gosa med Jenny... eller? 

Läs jentans blogg här.


LITE SMÅROLIG IBLAND



Jag sitter i Jennys säng och hon sitter på toa och pluggar hehe. Vi kommer ingen vart...

FÖRDRIVER TIDEN LITE

Sitter just nu med Jenny i skolan, vi har precis fått våra datorer, otroligt skönt! Skåp har vi också fått, och jag har fått vid toaletterna, lite utmobbat sådär, men helt okej. Om ca 45 min så går våran buss, yippie...

IT'S TIME FOR SOM FUCKING RECOGNITION

Trött efter tre timmars träning (dubbelpass). Nu ska jag packa mina väskor, både fotbollsväskan och datorväskan, känns tungt. Ska även packa kläder inför onsdagen. Jag ska nämligen sova hos min fina Jenny imorgon, kommer bli mysigt, om ni frågar mig. Men ska sätta mig i knät på mamma nu och gosa lite, som jag jämt gör.

Så att om jag inte skriver något imorgon, så beror det helt enkelt på att Jenny tillfredsställ... emh... uppehåller mig! Får inte missa idol då, kommer bara glömma det om jag inte skriver det här hehe. Men natt på er.



GIVE ME A RING SOMETIMES!

Mamma är så söt. När hon kom hem åt vi lite kladdkaka och så delade hon ut lite grejer hon köpt till oss där nere. Aldrig riktigt vågat lita på mammas smak av... allt! Men denna gång blev jag överraskad, jag blev nöjd och jag blev glad! Sen var hon väldigt brun och glad, gillar att se min mamma såhär :)


fick även ett armband, men det kom inte med i bild

SOMETHIMES THEY COME BACK

Skön dag, började halv tio och slutade tjugo över tolv. Imorgon får vi datorerna och skåp också, bara skönt! Har ju fått vänta ett tag nu... Men men. Har städat hela lägenheten nu, mamma kommer hem om 20 min, åh lycka! 



ALL THE THINGS I KNOW RIGHT NOW...

Kollat klart på oth för idag tror jag, bara kollar sisådär 11 timmar hehe. Men nu blir det film med Wick, Irene Huss :)


tur att min syster är så ful, då ser jag lite snyggare ut när jag står bredvid henne hihi.

ONCE AGAIN... I FAILED

Skulle göra en fin och supergod kladdkaka till mamma, en kladdkaka med vit choklad på. Men jag misslyckades totalt... Ica har stängt, så inte kan jag göra en ny heller. Illa illa milla... Får nog äta upp den ikväll tillsammans med Wick. 


inte som min mormors direkt...

ONE TREE HILL

Idag har jag inte gjort något. Har bara legat i sängen och kollat på hela säsong 2 av one tree hill. Fortsätter nog och kollar lite på säsong tre snart. Det är förjävla bra alltså! Men one tree hill på 5:an nu, satt ska fortsätta kolla klart på de hehe



ELLIE GOULDING & ERIK HASSLE - BE MINE


Fortfarande lika bra. Erik är så grym.

IT WON'T BE LONG BERFORE I'M HERE TO STAY

Helt sluuut. Gick runt på media markt i kanske en halvtimme. Under den tiden hann jag hitta en systemkamera jag blev kär i (helt otroliga bilder!), blogga på någon schysst dator som stod där och såg snygg ut, hitta en tv min morbror ska köpa till mig i julklapp.

Dock köpte jag ingenting, var sååå nära, men höll i pengarna. Lite stolt. Men blev helt kär i en annan myströja. Den måste jag ha, och dom där jeansen alltså... Varför köpte jag dom inte? Är ju 100 kr rabatt på alla jeans på H&M. Attans bananer...

Käkat kebab och bara latat oss nu på kvällningen. Kollade på Upp (filmen), grymt bra haha!


Aldrig att jag skulle ta på mig en maxiklänning, iaf inte en randig...

VALBO

står inne på media markt och bloggar, lite coolt!

I JUST CAN'T BELIEVE MY EYES

Åker över till min gamle far. Hans brutta kommer, sen drar vi till valbo. Precis vad jag kände för hehe. Dock det där med att handla kanske inte blir något för mig, om inte pappa släpper på plånkan lite. Man kan ju alltid hoppas!


går liksom inge bra att vara seriös idag hehe

DON'T GO ANY LONGER, YOU KNOW I'LL FOLLOW YOU

Har en hund som ligger och sover på mina fötter. En kattbebis som ligger och snarkar i knät. En psykiskt störd kvinna i köket. Det känns ju härligt! Ska försöka komma härifrån så snabbt som möjligt hehe...

FOTBOLL ALL DAY LONG

Var på herrarnas match tidigare, Söderfors - Österlövsta. Solen sken så jag tänkte att jag inte behövde så jättejättevarma kläder, men det hade jag nog behövt. Matchen slutade 2-2, men Söderfors var värda en vinst tycket jag allt! Just nu är det paus i Sverige - Ungern, rolig match för övrigt! Imponerad över Zlatans insats faktiskt, grymma passningar! Och hans tatueringar... hur snygga som helst, mmmm!



MATLAGNING Á LA MILLA!

Bulgur och "fingrar" (som köttbullar, fast är ser ut som fingrar) lagar jag nu, har inte ätit på hela dagen, så är hur hungrig som helst! Tur att man har mormor ibland som ger en både mat och pengar. Funderar på att dra upp och kolla på herrarnas match, ska höra mig för med tjejerna, kan ju allt hoppas!

FOTBOLLSAKADEMIN

Tränade för första gången med fotbollsklassen idag. Riktigt kul, dock kunde jag inte allas namn så det var lite svårt. Sen fick vi göra koordinationsövningar som jag var grymt dålig på, får öva! Men härlig tränare, härligt folk och härliga övningar. Hoppas det fortsätter vara lika härligt.


Insåg nu att det är typ bara sex stycken av dom på bilden som var på träningen idag, men men, vad gör de?

MAMA' HAVEN'T YOU HEARD?

Saknar min mamma... Jag orkar inte diska. Jag orkar inte rensa kattlådan. Jag orkar inte laga mat varje dag. Ja jag vet, jag är en lat bortskämd unge, men jag uppskattar allt hon gör, fast i smyg. Fick ett spontant sms av henne där det stod "Jag älskar dig". Det har aldrig betytt så mycket för mig tidigare. Hon är bara bäst, min mamma.


min gamla tjocka mamma, 'hon är la för go'

DON'T GO ANY LONGER, YOU KNOW I'LL FOLLOW YOU

Inte min dag idag, iaf inte på träningen. Hoppas det går tusen gånger bättre imorgon! Och just nu orkar jag verkligen inte ställa mig och göra mat, men känner att det är ett måste. Med tanke på mat så hade Wick och jag glömt ge mat till Mini på hela dagen, hehe... Kanske därför han varit så hängig och inte orkat gjort något. Bra där!


lille minimoj som inte blir större, heheh

OUR DREAMS ASSURED AND WE ALL WILL SLEEP WELL

Väldigt rolig dag i skolan idag! Stresshantering, lunch. Sedan var det nollning på schemat. Hur roligt som helst haha... Dock var vi 25p från att vinna, vilket var surt. Sen fick vi leka nå typ sanning och konsekvens eller vad man ska kalla det med Bp2 nånting. Roligt det med! 

Nu blir det fotboll med damerna, känns gött!






ON MY WAY TO SCHOOL

Ska åka till skolan nu, snart. Börjar 10.15, ganska så skönt medan dom andra i klassen börjar 8.30 pga att dom har gympa och jag fotbollsakademin hehe. Men men, ska borsta tänderna nu, kände bara för att skriva lite..

TELL ME HOW I'M SUPPOSE TO BE THERE

Sitter och läser om olika högskolor nu, och det bara pirrar i kroppen. Gud så jag längtar! Fyfan vad jag ska satsa på gymnasiet alltså. Taggad jag blev, nästan mer taggad än vad jag blir innan melinscup/kommuncupen, och då är det rejält!


har ju inga roliga bilder.... ska knäppa på jenny imorgon, henne skrattar man åt

5:19

Gott med mat, och det känns som att det är där för att stanna! Pappa ska dricka upp sitt kaffe sen ska han cykla hem. Själv ska jag göra som alla andra kvällar, kolla på one tree hill såklart. Längtar lite till skolan imorgon hehe


kanske bättre kvalité på spotify, men brabra låt

FOODTIME, ÄNTLIGEN!

Sprungit runt i klackarna hela dagen, eller ja dom timmarna jag var i stan, och fyfan vad skönt det var att ta av dom sen! Just nu ska jag laga mat till mig pappa och wick. Det får bli falukorv och cottelli, hur fint som helst! Känns mycket bättre nu, så det blir skola imorgon, ohyes



GIRL PUT YOUR RECORDS ON,TELL ME YOUR FAVOURITE SONG

Fick veta för någon timme sedan att jag ska iväg på möte på Thorén angående fotbollsakademin, och det var tydligen viktigt, satte vad gör man? Har duschat iaf, eftersom jag har gått runt här i mammas t-shirt enda sen måndagskväll. Nu ska jag försöka äta något, men det stannar väl inte så länge i kroppen de heller.