31 augusti

skrattat som satan i skolan, idag. och ibland visste jag inte åt vad? på gympan spelade vi badminton, emil är proffsig på't ;) haha, en hel del skratt där! sen hem och träna. vi var 6 st, lyckat! men kul var det :) Sen väntade fotbollsmatch på tv, sverige - england, slutade 1-1, och sverige har vunnit gruppen, härligt!

en söt bild på syster, får sitta fint :)

30 augusti

kortfattar dom senaste dagarna lite nu:

i fredags var det friluftsdag i skolan, vilket jag inte något större fan av. Så Lina & jag tog sovmorgon, sen tog vi de lugnt där. Tog bussen till våla, vidare till tärnsjö. Skulle överraska två pojkar, kolla på när dom spelade match. Vi är duktiga på att inte synas iaf, dom såg oss inte. Senare på kvällen drog vi hem till Hampus, spelade kung fu panda med freddie och sen kollade vi på scary movie 3.



Lördagen
Vaknade, åkte hem. Packade, spelade match mot bälinge. Förlorade med 5-1, går ju riktigt bra för oss.. :) sen hem ta de lugnt. Drog till Amina, och där var Fredrika & Lina. Köptes lite godis, läsk osv. Hade det mysigt på altanen med filtar och ljus. Senare kom lite fler schyssta typer. Mysigt var det iaf.

Söndag
idag händer absolut ingenting. kommer säkert dra över till pappa och kolla film eller något. Ska förmodligen ut och springa, vilket kommer bli skönt. Skulle vara skönt med en träning nu också, men de får väntas till imorgon.

mycket skrivet, men det var kul :) tack för helgen gott folk!

27 augusti





Skolan som vanligt. Sen tog jag och cykla till Lina. Vi inväntade Julia & Petra, sedan bakade vi en kladdkaka & en äppelpaj. Nå grymma bagare är vi väl allt! Nu ska jag och Lina trycka i oss en pizza, fyfan.. fortfarande mätt! haha, och jag ska även sova över här. Mycket trevligt! :D

26 augusti

Idag är jag gladgladglad! Hade terminens första prov idag, grammatikprov i svenska. Greja alla rätt där då, skapligt nöjd! Jag skrev även klart spanska- & engelskauppsatserna idag, känner mig lagomt duktig sådär. Tränat har jag också gjort, skönt var det faktiskt. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur "I taket lyser stjärnorna", boken är grymt bra måste jag säga :) men läser den dels för att det är till ett skolarbete, är ingen bokmal direkt, vilket jag önskar jag vore ibland.

nu går allt bra, känns såååå skönt! kan inte vara annat än glad :)

25 augusti

skolfoto var det idag, och som vanligt ska dom ta det fulaste kortet :) men men, strunt samma, varför bryr man sig så mycket för? hehe.. efter skolan åkte jag till pappa en stund. tog det lugnt och så. nu ska jag plugga till provet imorgon & läsa boken

24 augusti

skola igen, lika roligt... träning efter skolan då, med världens huvudvärk, inte kul, inte kul. sen iaf fick man syn på ambulansen, polisen och en helikopter vid ica. vet inte riktigt vad som har hänt, sägs olika saker, men någon blev iaf kvinhuggen. vilket ställe man bor på..

23 augusti

Ja igår så följde jag med Lina och hennes familj till valbo. Hittade ingenting, men Lina däremot. Festsugna var vi, så vi letade. Tänkte dra till vallen först, men då var skjuts ett problem. Slutade med att ingen kunde skjutsa eller hämta oss, så vi blev hemma tänkte vi.

Runt halv tolv tiden kom vi på idéen att vi skulle cykla till Tierp och sova hos Jim. Kul tänkte jag, och det var de faktiskt. Något mörkt kanske, inga gatulysen och ingen lampa på cykeln. Men fram kom vi. Träffade några sköna lirare där. Sov hos Emil gjorde vi också.

På morgonen när vi skulle hem så var Linas cykel stulen. Så vi letade runt i Tierp i ca 3 timmar.. usch. Hem kom vi iaf. Kollade på herrarnas match hemma, dom vann med 1-0. Sen drog jag & petra till Heby för att kolla på damernas match. Men vi kom lite väl sent, hann bara se 10 min. Där slutade det iaf 0-0. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på när barca spelar.

Nu blev det mycket, men det var ganska trevligt också!


21 augusti

Jag brukar inte vara den som är negativ, men just nu vet jag bara inte vad. Helt förvirrad. Varför kan det bara inte vara enkelt? Jag vill ha dig, du vill ha mig, slut. Som i en saga, enkelt och bra. Nej nu känner mig som en drygjävel som bara tänker på mig själv, haha.. någon gång måste man göra det också. Pappa tar med mig till valbo nu, snart, så jag kan få gå av mig, heh (a) nej jag är glad, eller?

If I could see the future, and how this plays out.
I bet is better than where we're now.

20 augusti

voli boli! idag är de den tjugonde, och de betyder peeeengar, ganska nice. Mindre nice är att hon drar bort 300 kr på barnbidraget för datorn.. men men, skolan blir inte roligare och dagarna går inte fortare. Drog hem lite tidigare, solade & bada hemma hos pappa, skönt! För ett tag sen kollade jag på Kenny begins, helt klart värd att se!

daaamn boy! ge mig dig, nu..

18 augusti

Skolan rullade på idag. Började med en seg mattelektion. Aggan pratar halva lektionen som vanligt, man orkar knappt lyssna på hälften. Efter skolan, direkt hem till pappa. Vi ska göra varma mackor nu och fortsätta kolla på Harry Potter, hehe.. tja!


17 augusti

Ja då var skolan igång igen! Först trodde jag att det skulle vara kul, men nej.. det var ganska tråkigt. Men att träffa folk man inte träffar så ofta, är alltid lika trevligt. Förhoppningsvis blir det bättre.. Martin & jag drog till central efter skolan iaf och träffade Ida & Jenny, mycket trevligt! Senare var det träning, och det funkade. Ont som satan i kroppen, träningsvärk. Säger bara de, skönt att vara matchledig i helgen! :)

Wick började på aspen idag, och när man tänker efter så har tiden i Tierp gått ruskigt fort. Sista året nu, och det känns som att man började i sjuan för inte så längesen, haha..


16 augusti

Kom hem runt ett-tiden, sova direkt. Vaknade med en hemsk huvudvärk och så var det bara en timme till matchsamlingen. Spelade mot Gusk, och vädret var inte de allra bästa. Blåste som jag vet inte vad, jobbigt att spela. Förlorade iaf med 6-0, lite annat mot gårdagen. Men ja.. Helt slut nu, kolla film & sova kommer sitta fint. Skola imorgon, längtar lite faktiskt, men hade gärna haft sommarlov ett tag till ;)

Daughtery - No surprice

15 augusti

Vaknade upp och stressade iväg till våla, Fotbollensdag, wick och dom hade match. Dom förlorade tyvärr med 15-1, haha.. Men iaf, sen drog jag hem, kollade på damernas match, dom vann iaf. Senare spelade vi mot Örby Is och den matchen kunde ju faktiskt ha gått lite bättre, iaf från min sida. Skadad ännu mer.. hehe. Men vi vann med 14-0, vilket känns helt underbart! :D Nu drar jag, petar & julia iväg till ingbo festivalen. Får se hur lyckat de blir :)

14 augusti

Äntligen har jag kommit hem! Haft det ganska bra, skönt att komma bort från allt. Har varit soligt alla dagar med lite regnstänk emellanåt. Riktigt härligt! Gått på stan och käkat ute varje dag. En natt sov vi på Hilton också, ganska fräscht må jag säga. Men ska inte skriva mer, utan lägger ut en massa bilder :)


















9 augusti

Gick upp till ip och kollade på när Wick & co. spelade match. Dom förlorade mot Heby (?) med 4-0? haha snacka om att hålla koll. Sen for jag & carro in till gävle, sommaryran eller va det kallas nu. Sög totalt, så vi drog in till stan ett tag. Peter kom senare och hämtade oss. Blev middag på sandsnäs campingen/badet. Mysigt var det iaf.

När jag kom, runt sju-tiden, började jag direkt med packningen. Vart ju inte lite grejer, ändå kommer man känna att man glömt hälften hemma.. Så nu på kvällen har vi äntligen blivit klar med allt. Blir att kolla på film & sova nu, ska upp ganska tidigt imorgon och åka iväg :)

tror ni inte att alla bilderna från idag ligger i mobilen då? haha, sladden ligger hemma, så ingen idé ens.


8 augusti


Carro :)
Eldfesten.

8 augusti

kom hem från en väldigt trevlig & mysig prick idag :) sen åkte jag vidare med carro, jenny, peter & filippa till sandsnäs och badade & solade. skööönt! helt slut när jag kom hem, somnade direkt.

snart blir det troligen eldfesten, men får se. hoppas lite mer folk kan hänga med!


6 augusti

Solen har börjat titta fram igen, vilket är underbart! Det första jag gjorde idag var att packa saker till badet. Åkte dit med wick. Träffade senare petra & julia som jag umgicks med, och lite senare kom felix också.

Sen hem och byta om och packa lite småsaker. Julia & jag ska nämligen hälsa på en mycket saknad tjej, jennybus! Blir att kolla på film och ha allmänt mys. Kommer bli kanonkul! 

du gör mig nå otroligt glad! ♥


5 augusti

Väcktes runt elva, var bara att fixa sig och dra iväg. Vi skulle hälsa på min kära bror som jag inte träffat på ett tag. När vi kom till uppsala åkte vi direkt till fugu, och ja.. kinamat är inte min grej, men det funkade. Wick och jag drog ut på stan och kollade lite. Hittade iaf en klänning.

Sen började bilen krångla när vi var på väg hem till Danne, min bror. Så vi fick lämna in den på närmsta verkstad och gå till stationen. Inte lite varmt var de! Väl hemma tog jag & wick en promenad och nu, snart ska vi ta ett dopp in tha pool!


Wick på fugu

Bror & Mor



Nu får det räcka med bilder! dagen blev ganska lyckad måste jag säga <3

2 augusti

Mamma & jag for ut till turkhällarna och sola, grillade lite smått. Sen drog jag till stan med pappa. Gled runt lite.. In på City Gross och där köpte vi några coca cola vanilj <3 mmmmums. Köpte lite mer grejer till kvällen, för då drog jag, Lina & Rasmus ut med linas supercoola båt och grillade och hade allmänt trevligt. Nej men sådana här dagar tackar man inte nej till direkt (: härligt har det varit! Imorgon blir det stan igen och sen träna för hela slanten, soooft!
 
Rasmus & Lina
Rasmus & Lina




grilla á la milla!










Tack för kvällen tjejor!