THORÉNTUNERING I ÖREBRO

Klockan ringde 04.30. Hade samling 07.00 och då avfärd till Örebro. Match mot Stockholm och Linköping, en oavgjord och en förlust. Åkte hem trötta som få. Haft det riktigt kul och trevligt!






DRIVER HAN MED MIG ELLER?!

Jag är chockad, helt exalterad, helt överraskad. Ser jag rätt? Snälla jag beeer till gud att jag ska få MVG i matte. Då älskar jag Roger, på riktigt. Snälla säg att det inte är ett skämt!!!


Men mina betyg ser helt okej ut ändå! Juste, hon ändrade mitt estetbetyg ett snäpp, tack och lov.


DET SOM GÖR MIG LEVANDE

Han får adrenalinet att pumpa lite extra. Varje rörelser han gör... Ni kan inte ens förstår hur min kropp reagerar på allt han gör. Typ en fotbollsorgasm. En orgasm som går ut i fötterna. Vill bara ha mer och mer. Jag följer till och med finterna i luften, under täcket, jag låtsas iallafall att jag kan.

Vet att många tycker han är "dålig", men nej, absolut inte. Inte ens i närheten av det. Ser ni vad han är kababel till? Han får mig att känna mig levande. Det är fan sjukt. Jag kan inte bli kär i en kille, men en jävla fotbollspelare kan få mig att känna så mycket mer.
Jag älskar fotboll, så är det bara. Allra bästa som finns.


han smeker bollen som om det vore hans egna kuk. true story.

I'M SHORT OF BREATH, I'M SURE GONE

Känner för att skita i allt för tillfället. Skita i gaddningen. Skita i utomlandsresan. Skita i mina betyg. Skita i att bry mig helt enkelt. Känns som att jag skulle behöva den där lägenheten för mig själv just nu, och inte om ett år... Orkar inte människor, förutom Rasmus då. Vill bara klösa ögonen ur varje person jag ser.

Ser inte ens fram emot resan längre, förstår ni hur illa det är? Imorgon ska man genomlida hela dagen med att kolla på fotboll. Allt tär på mig. Vill bara festa, varje dag, jämt. Då bryr man sig inte. Då tänker man inte.


om det blir något mer inlägg kommer det bli ett oprivat sådant. delat med mig av mina tankar lite väl idag.

CALL ME INSANE SOMETHING IS CREEPING THROUGH MY VEINS

Har blivit riktigt kass på att blogga, jag medger det. Mina läsare har ökat med ca 150% sedan i januari. Det är mycket. Det hjälper att provocera! Men känner att jag måste underhålla er lite mer. I helgen får jag kanske min kamera, och då mina vänner. Då kommer jag bli kamerakåt!


FILMMYS MED LILLAN!

Fått kebab av mamma, och jag kunde knappt äta något. Det känns lite surt... Men nu ska Wick och jag kolla på film och prata om pojkar. Med tanke på det, så hittade jag det här i min inkorg nyss som låg och skräpade. Tuff.



FEST HOS FILLIPILLAN

Rolig kväll. Den var lite halvseg, men sen när de väl kom igång så hade jag så himla kul. Ramlade i rabatterna, blev stoppade av civilpoliser (som var två snygga killar runt 25, mmmm), gick till en astråkig fest, gick tillbaka till fillan, åkte till stan. Min kväll lite kort sådär.




fler bilder finns på facebook. tack för kvällen allihopa!

FULLSPÄCKAD DAG

Gårdagen var fullspäckad. Hade inte tid för datan alls. Men nu är jag här igen, väldigt sliten och skabbig. Ska kolla på film med Wick. Så länge slänger jag upp ett filmklipp (på facebook) från sisådär halv tre inatt!

MODEVISNING I UPPSALA!











HÄNGER MED LINA

Hänger lite med Lina. Ska följa med henne och Matilda på modevisning sen i Uppsala (om det är okej för Matilda dvs.) Hon provar lite kläder inför morgondagen nu, sen ska vi göra tårta till imorgon. Kalas!


SCHOOLTIME!

In till skolan nu då. Käka matan och fika i parken. Det där med att fika i parken lockar ju inte sådär jättemycket. Inte så kul att sitta i regnet liksom... Men mysigt ändå, kanske. Vi får se helt enkelt!



EN ROLIG GREJ...

Vet absolut inte hur jag lyckas med allt, men det är nästan beundransvärt. Som idag: tappade ena pluppen på hörlurarna (ni vet vad jag menar). Letade för fullt runt omkring mig, trodde den fastnat i håret. Men tänkte nej... det är hopplöst! Nyss när jag gick förbi spegeln, så märkte jag något konstigt i sidan av mina trosor (i bak). Där låg pluppen! Hur lyckas man med det? 


Helt oredigerad bild.
Ändrar alltid ljus i mina bilder, men nu orkade jag verkligen inte det och jag har inga bilder känns det som. Längtar tills jag får ny kamera!!

AND EVERYWHERE I AM THERE YOU WILL BE


en kavaj i pastell skulle sitta fint just nu, känner jag.

SPEXFOTON


Mina andra nya shorts. Wick har ju likadan, men dom var lite stora för mig, så beställde egna. Dom är huuur sköna som helst, älskar dom! Orkade inte med att langa posér, så körde en michael jackson.

I WANNA PARTY ALL NIGHT 'TILL THE SUN COMES UP

Sola är så jävla skönt, speciellt med taggmusik! Så sjuuukt taggad på fest. Taggad på smörgåstårta på Wicks konfa. Taggad på att få träffa Felicia igen. Taggad på att hur kul som helst!

På vår lilla balkong är det jättesvårt att sola ryggen. Jag byggde mig själv en liten "solsäng", kanske hur skönt som helst! Nej där ljög jag... men det funkade iallafall i en halvtimme!

Tre nedanstående låtar dunkade jag förfullt i massas högtalare!


Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Avicii - Levels (Orginal Mix)

Swedish House Maffia - Save The World

LETAR EFTER NÅTT ATT SÄGA SOM KAN ÄNDRA ALLT

Ligger i sängen med myskläderna på. Dricker c-vitamin ihopp om att känna mig lite nyttigare. Grey's får mig att vilja bli en bättre människa. Vill också rädda liv och vara hjälte. Istället ligger jag här och orkar inte flytta min röv någon meter...


om lite mer än en vecka så kommer det sitta något där till höger, spännande!

EN DAG PÅ THORÉN!

Dagen var kort och skön, som vanligt. Maggan käkade med oss i matan, trevligt var det ja. Sen hade vi engelska i typ 40 min, sen åkte jag och lina hem och tjockade oss som sagt. Bra dag!




IT'S LIKE I'VE BEEN RUNNING AROUND IN CIRCLES


Superkassa bilder. Superkassa posér. Shortsen (nya!) ska sitta liite högre, men jag hade precis käkat när bilden togs, så ingenting satt väl bra egentligen. Uppblåst kossa = milla. Ni får troligtvis bättre och snyggare bilder på lördag, om jag använder dessa kläder då!

Jeansshortsen får ni se imorgon!

TURN ON THE LOVE

Har haft en väldigt rolig dag idag. Bilder kommer sen, jag lovar denna gång! Lina och jag skulle bara köpa glass... kom hem med ett glasspaket, en chipspåse och två st 200g marabou. Tjooockt.

Det är just det här som gör Anton till världens bästa vän.


NÄSTAN KLAR

Typ tja, hej. Död tjej. Orkar inte administration. Det är mycket att tänka på. Sånt där som jag känner att jag skiter i om 100 år. Men jag kommer nog fuska en del imorgon, as usual. Åker in en timme tidigare med Lina för att plugga lite extra, får se om det lönar sig...


saknar mallan...

OOORKAR INTE ADMINISTRATIONSPROV


Prov på en hel jävla kurs, det går inte...

JAG MINNS BARA ALLT DET BRA, ALLT SOM VAR DU OCH JAG

Ja sådär då. Bytit profilbild idag, och det är något jag hatar att göra. Tänker jämt "tänk om folk tycker den är aaasful". Bryr mig för mycket om vad folk tycker helt enkelt.


Sämsta skärpan kanske, men hatten höll i vinden.

WHAT I DID TO YOU WAS HURTFUL

Förlåt för dåligt uppdaterat (som ni tjatar), men jag har haft viktigare och roligare saker för mig. Nationella idag gick bra, känns det som. Men endast 3 timmarssömn är inte tillräckligt. Borde sova lite nu.


FOTBOLL

Somnade direkt när jag kom hem, vaknade nu. Ska upp och hoppa för om 15 min så är det samling. Tjejerna spelar match mot Bälinge. Får heja dom till seger!



MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

Helt kär. Älskar Veronica Maggio. Hennes texter är att dö för. Beskriver mina känslor ut i minsta detalj, varje jävla gång. Kan inte annat än att älska henne. Perfektion.



VILL TILL ALANYA NU NU NU!!

Vi ska bara köra där nere. Festa tills vi stupar. Vara heeelt crazy. Göra precis vad vi känner för, ingen dömer. Bli hur bruna som helst och skratta tills vi inte kan andas längre. Frihet. Det behövs.



MINI FICK SOM HAN VILLE


rida/sitta på nacken vare ja!

SATSIGT!

Satsar fullt ut med utstyrseln. Vattenfalska på armen till och med. Mina easytones behöver rastas lite mer tror jag. Var längesen jag använde dom nu. Idag blir det hurtigt mina vänner!

Visar mina nya shorts lite senare kanske!



GRILLNING MED LAGET

Har haft huuur kul som helst på ip tills nu. Vi har haft lite lagfest, men knappt hälften var där och det var väl inte direkt fest. Men så jag har skrattat. Tårar och hela köret! Världens absolut bästa lag.

Men att sitta där, på sidan varje gång, och se och höra hur kul tjejerna har det på planen... Det är lidande. Känslan av att inte kunna göra det man älskar mest av allt... Det är en grym frustation. En jobbig tid, mina vänner.









Smsroulette. Sofie skrev från iphonen på tavlan. Kanske huuur kul som helst!

OUR DREAMS ASSURED AND WE ALL WILL SLEEP WELL

Okej, man ser jätteblek ut i den här lilla äckliga webbkameran. Men jag blir lika chockerad varje gång då Snufflanäcklet hoppar upp och gosar. Ni ser ju på sista bilden vad hon egentligen är ute efter. Lebbfan...




MALIN OCH JAG SKA VARA BUSIGA...


jag vill göra den här, men frågan är vart. 
handen, skulderbladet, höften (typ) eller revbenet?

BUT, MY GOD, IT'S SO BEAUTIFUL WHEN THE BOY SMILE


Det där med att lee på bilderna... svårt. Ville ge det ett försök iallafall. Men nej. Nu ska jag äta jordgubbar och kolla på film samtidigt tänka på mongot/toffeln/bullen, mmmm gott.

MINIMOJ ÄR EN GRISPELLE


THE MOMENT WE DECIDED TO LET LOVE IN

Skolan gick bra. Thisen, Jenny, Hannie och Malin fick mig på bra humör! Dock ville jag inte säga hejdå till Malin... Mycket tråkigt. Men men. Thisen och jag åkte ut till Stenhagen och ni kan aldrig gissa vad vi gjorde där...



NYDUSCHAD, NYSMINKAD, NYTAGGAD... DÖDA MIG!


VAKNAT UPP PÅ FEL SIDA KANSKE

Åh skitdag. Vill bara stanna hemma och sova i solen idag. Inga kläder har jag heller. Allt sitter fel, eller allt är fult rättare sagt. Sen måste jag ta farväl av Malin också, bajsdag....



FÖRLÅT ALLA

Milzter har varit lite upptagen idag. Full rulle. När jag kom hem, för ca 20 min sen, så fick jag syn på lite nya kläder som låg och vänta på mig. Så nu ligger jag i dom här på sängen. Glad tjej.


haha... bara bilder i telefonen, orkar inte lägga in nu

YOU'LL BE THE ONLY LIGHT I SEE

Minimoj har däckat bredvid mig. Snarkar som en flock grisar. Men jag sitter här, som den viking jag är. Har precis kammat igenom hela mitt rapunzel-hår och ska krama i lite silkesdroppar. Sen på med hjälmen, inatt kommer jag sova livligt känner jag!



HITTADE ETT FULT LITET KOLLAGE NÅGON GJORT

Gjorde matte nationella på 40 min, känner mig lite duktig sådär! Klar först av alla på första delen iallafall. Snabb i skallen. Med tanke på skalle, så har jag precis smällt i lite färg i mamma mu's hår. Pinsamt när hon är grå i huvudet ju. 


HAHAH bilden i mitten. jag till vänster - mamma till höger. jävla busig man var då vet du.

WE'RE FAR FROM HOME, IT'S FOR THE BETTER

Håret blev ju inte sådär jättelockigt, men lite halvsvall fick jag. Tvekar på om jag ska ha shorts eller inte. Förstår inte varför kläder ska vara så viktigt egentligen. Drar på mig pyjamasen... eller ne, men det skulle vara skönt iallafall! 



FÖRJÄVLA SKÖNT MED SOVMORGON, ELLER VAD SÄGER NI?

Vaknade nyss, huuur skönt som helst. Vi börjar efter 12 varje dag nu, i stort sätt, ibland lite senare. Älskar Thorén! Men nu ligger jag och myser med Minimoj, som blev lite tjurig när jag råka knuffa ner han från sängen nyss... 

Ska spraya min fiskbensfläta som jag sov i. Får se om det blir några fina lockar!




Hahaha jag dööör så ful han är på sista bilden.

PAIN IS TEMPORARY, GLORY IS FOREVER

Helt slut... Sov en timme mellan åtta och nio, bra milla. Kommer säkert inte kunna somna ikväll bara för att. Hoppas på ett samtal inatt från någon full och lycklig jävel. Skulle göra mig glad.


Tatuering. Den här vill jag göra. Men kom på idag att det var Malin som lärt mig det här "ordspråket" och då känns det som om jag "tar" det ifrån henne. Skrev jävligt slarvigt, så ni får inte tro jag vill ha just sådär. Men vad tycks med en sådan tatuering?

Jag hatar verkligen när folk tror jag tar saker från dem, alltså "kopierar". Så måste bara säga att jag tycker det är jävligt snyggt, och att jag länge velat ha en liten tatto där. När jag såg Tovas så ville jag ju ha en där ännu mer.

IT'S TRUE, LIFE WILL SMILE FOR YOU

Så sjukt jävla slappt i skolan nu, det är helt sjukt. Idag hade jag bara matte och den lektionen började halv tre. Ska skriva klart Philips novell nu, sen ska jag slappa as hell! Somnade halv fyra inatt, inte värt...


Brat-Philip får stå för bilden.

PÅ VÄG TILL SKOLAN!

Kanske världens fulaste bild, men var tvungen att ta en snabb. Så här ser jag ur idag, och nu om 2-3 minuter så står bussen utanför mig. Måste börja snöra conversen! Hörs sen hörni



WHO IS GONNA BRING YOU BACK TO LIFE


*

KROPPSFIXERING

Alltså jag är helt sjukt kroppsfixerad. Jag vill så gärna ha den där modellkroppen (som alla andra) men jag är för lat. Jag gjorde till och med ett eget schema att följa, men inte fan gjorde jag det heller... Har säkert tappat 10 kg sen skadad, men det är ju i stort sätt bara muskler. Vill vara lite fit inför Alanya iallafall! Får fortsätta min diet...

Diet á la milla
Ät det du känner för. Gör inga sit-ups. Spring inte i onödan. Ta hissen. 
Det fungerar faktiskt en aning! Dock kanske inte lika bra som mitt schema skulle gjort...



DODGEBALLTUNERING I SKOLAN!

Som vi vann! Tjejerna var för stiliga och jag ville så gärna vara med, men det ville inte mitt knä. Jag fick agera coach istället. Dom vann en stor påse med godis och massa saker. Haha det var en faktiskt en skön skoldag!







KOMMENTARER RULLAR IN SOM DET SKA, DET GÅR BRA NU!



Kommentarerna har rullat in lite sådär. Känns bra! Ska försöka göra den ännu mer intressant. Kanske byta header och färger lite snart. Men då måste jag ju fota, och det hinner jag aldrig med nu för tiden... Men fortsätt kommentera bitches!

THE WHITE DRESS

Wick beställde en vit klänning, till sommaren eller kanske till konfirmationen? Men hon kunde inte ha den. Jag provade den och den var lite stor. Var tvungen att andas in och spänna sig (därför jag ser jättebred ut) för att den skulle sitta och inte ramla ner. 



UPP OCH LETA EFTER MIN TJOCKIS, BEHÖVER LITE MYS!


IBLAND BLIR SAKER INTE SOM MAN TÄNKT SIG...

...Ibland blir det bättre! Just nu är jag bara allmänt glad. Vill ut och festa igen. Jag vill bara spåra och skratta tills tårarna sprutar. Sjunga och skrika tills jag tappar rösten. Vill göra allt jag känner för.

Jaja... Save the world tröttnar jag då aldrig på! En halvgammal bild kan jag bjuda på också. Den ser dock jätteredigerad ut, tack vare Wicks kamera. Hon har någon rolig inställning eller något, teknisk som man är... 



LARZ KRISTERZ, SKOGSVALLEN!

Om gårdagens bravader. Drog till Östervåla för att dansa lite med Malin. Jag såg aldrig larz kristerz eller hörde dom spela, så man kan ju undra vad jag egentligen gjorde där. Jag & Malin blev osams och grät om vart annat. Det slutade med att jag drog därifrån vid ett och hon stannade kvar.

Imorse så käkade vi tillsammans frukost på Mcdonalds och pratade om allt. Kunde inte göra annat än att skratta åt alltihopa. Hon är bra den där Malin alltså... vad ska jag göra utan henne i en hel vecka?






EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Tja people! Ska bli bättre på det här med att blogga från och med nu känner jag... Har mycket bilder jag ska lägga upp i omgångar idag, och kanske lite imorgon. Får se hur pigg jag är. Sliten och ångerfull. Eller inte så mycket ångest faktsikt. Som Tovas citat "everything happens for a reason".

Ligger och gosar med en tjurig moj. Mamma satte sig på honom, jätteelakt!



MEDAN MALIN FIXAR SIG....

...går jag loss! ikväll ska jag bli full och galen






HOS MALIN

Är i Gimo nu så kommer inte kunna blogga något i stort sätt. Kommer tillbaka på söndag! Malin och jag har gjort en väääldigt spontan och galen grej nyss. JAG ÄR MÖRKHÅRIG! fyfan...

HARD WORK WORK

Haft en helt underbar dag, bästa på länge! Lägger in lite bilder och så sen, eller har nog bara två bilder, men iallfall... Nu ska jag skriva yttligare en novell, dock är den inte till mig, men ska göra den minst lika bra!

The three M's!

TÅGLUFFAR

Har varit hos naprapaten för ungefär precis en timme sedan. Inte goda nyheter kan jag säga. Så jag har försökt hålla tillbaka tårarna så gott det går... Ska iallafall in till stan och träffa mina fina fina vänner, då kommer jag bli gladare! Sen lyssnar jag på Oskar Linnros också, mycket bra! Nej men ska väl avrunda nu... :)

JOBBAR NATTSKIFT!

Sitter här i min ensamhet. Novellen är i stort sätt klar. Bara lite finslip! Blev hungrig och vi hade inte grejer till toast... Det är såna här stunder man blir väldigt less. Jag äter iallafall kladdkaka och marylandkakor, mumma!




SNUFFLAN LANGAR PEDDOBLICKEN!

Kolla vilket äckel som hoppade upp och väckte mig imorse. Ja snufflan ja! Ja-a då, och hon råmade (eller vad fan heter det, kanske kossor som råmar?) till och med. Hon la sig självmant bredvid mig. Helt otroligt! Ska iallafall skriva novell nu. Hoppas jag kommer någon vart...



UNDERBAR DAG, UNDERBARA VÄNNER!

Vädret, sovmorgonen, inställd engelskalektion, skol-dm.... det tackar man inte nej till kan jag säga! Varmt som fan, nästan lite jobbigt. Ville bara ligga och sola och äta jordgubbar. Men tackade inte nej till att titta på innebandykillar heller. Så jävla skönt att Thorén slog Jensen, kan dagens bästa!

Inga bra bilder, men några iallafall!





SOL I STADSPARKEN MED MALINBANAN!

Hade hur mysigt som helst med Malin idag. Vi låg i stadsparken och solade. Passade på att prata av oss en hel del då, bara hon och jag. Så himla skönt! Imorgon har jag bakat chokladbollar till henne, en liten överraskning. Vet att hon kommer bli glad, min fiiina vän!



BJUDER PÅ TVÅ SLAPPA OUTFITS!

Kom ett halvt A4 längre på min novell, crap... Jaja, får skriva som attans imorgon! På torsdag är min dag fullspäckad! Men men, bjuder på två outfits som jag hade idag. Den till vänster i skolan och den till höger hemma.



MYSTERY OF LOVE

Sitter på balkongen i kvällssolen och skriver på min novell som handlar om mitt favoritämne: kärlek. Det är extra kul när man har med någon speciell i novellen, som den här gången. Men mer tänker jag inte säga om det. Ska fortsätta här!

Vill även bara säga att jag vill tillbaka till scorett... hur bra som helst! 



SO MANY GIRLS IN HERE, WHERE DO I BEGIN?

Nu ska jag och Minimoj sova. Han ligger och slickar sig ren, det luktar underbart (ironi). Idag i solen så brände jag mig lite på kindbenen tror jag. Eller nej det gjorde jag inte, så känslig är jag inte. Men som sagt... solen börjar ta sig lite på mig iallafall!



BEHÖVER INSPIRATION, BEHÖVER NÅGOT NYTT

Dagen har varit bra. Gått endast 4 timmar i skolan idag, underbart. Provet gick skitdåligt, men orkar inte bry mig längre haha... Fan jag är depp. Vet inte vad jag ska skriva. 


dagen outfit, daaah

MALINS FÖREBILD

Googlade på ergonomi och då kom denna pudding upp. Malin vill bli lika biffig. Själv tycker jag det är äckligt, ser ut som en skalbagge, typ en gräshoppa. Haha nej jag vet inte vad dom ser ut som. Inte klokt iallafall!


IF YOU ONLY TRY TO TURNING AWAY

Borde sova nu, men känner inte för det. Knät bara dunkar. Kill me... Men imorgon måste jag vara fokuserad. Inte prata för mycket Malinorna, utan bara fokusera på hur jag ska fuska på provet. Godnatt allihopa!






Bild från tidningen. Tyckte det var lite grymt att dom fick vara med på första sidan och allt!

LOUDER THAN WORDS

Yeees, två segrar för bruket idag, inte illa! Nu ska jag laga mat till mig och Wick. Borde egentligen plugga som sagt... Men nej, jag känner att jag tar hellre ett G i No än att sitta och läsa om saker hon inte ens gått igenom.


fjårtizar 08 ^^ xD

IT'S IN THE EYES OF THE CHILDREN

Ner till Ip nu och heja Söderfors till seger! Efter det så har vårat B-lag seriepremiär som jag tyvärr också ska kolla på (tyvärr = får inte spela). Fotboooooll, underbart!



Jättefin posé och brillerna sitter snett... Ser lite av outfiten iallafall!

DAMN GIRL!

Kom hem för ungefär två timmar sen. Sov hos mormor inatt. Haha fyfan va rädd hon var när jag kom på natten, hon kom och vifta med kvasten. Nu borde jag plugga, inte öppnat no-boken än. Får ångest!

Sitter på Wicks data, så finns inga värda bilder att lägga ut...



I WANT TO BELIEVE IN LOVE AGAIN

Nu är jag färdigstekt. Ska duscha lite nu och sådär. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Inge festande iallafall, bra att punktera! Blir lugn och skönt.

LOVE IS THIS, THIS IS LOVE

När jag vaknade så var hela mitt vänsterben förlamad, sjukt obehagligt. Mitt knä ser du att sitta på någon som är med i biggest loser (tjockt, fult, fettigt). Men det hindrar mig inte från att ligga och jäsa i solen


Bikinibild... well i'm a slut then!

LISA TÖ BRODIN!

Pappa har varit här hela dagen och det har varit skönt att umgås med honom själv. Men nu har han dragit hem och Minimoj och jag har lagt oss i sängen. Mitt knä gör jävligt ont. Känns som ett dussin kineser står och hoppar på det, ungefär, och borrar i det var femte sekund, typ. 

Men men... tänkte skriva lite om min vän Lisa Brodin. Hon är en grym tjej. Säger vad hon tycker och hon står för det. Sånt gillar jag. Lätt att umgås med, lätt att prata med, lätt att skratta med. Härlig tjej rakt igenom. Kika in hennes blogg här!



WHERE ARE YOU?

Saknar en vän. Saknar Felicia Udenius väldigt mycket. Du har försvunnit, och jag gillar det inte. Tänk vi åker utomlands tillsammans om bara 7 veckor, 7 VECKOR, fattaru? En ganska stor spontangrej, haha spårat så in i helvete!  

Kvinna, vi måste ses snart, jag saknar dig! 


Uddis brings a sexy pose!

FREDAGSKVÄLL

Minimoj har feber och pappa är på besök. Så nu ska vi ha pizzakväll!


THIS TIME YOU SHOULD TAKE ME AWAY

Hjälpsam lillasyster man har. Jag kan knappt gå och hon väljer att ligga i soffan istället för att följa med till ica och hjälpa bära. Jämt såhär när mamma åker bort. Hatar henne djupt just nu. Sårar mig så oerhört. Hoppas hon läser det här och tar till sig. Man kan inte bara tänka på sig själv hela tiden....



UPP OCH IVÄG, DET VANKAS FOTBOLL!

Uppe nu, och jag är dötrött. Men fotbollen kallar! Måste springa va mig träningsvärken sen igår. Sitter nu i understället och äter min frukost. Ser ut som en kriminell, eller någon som vill leka catwoman!


Mina magrutor går ju nästan genom tröjan, hehehe (det var ett skämt)

IF IT'S MEANT TO BE, IT WILL!

Känner hur min deprission börjar försvinna. Idag fick jag spela fotboll och visst, jag var ingen höjdare på cupen, men på träningen gick allt helt okej ändå, bättre än förväntat. Jag är glad. Jag är lycklig. Åh, vill känna den här känslan jämt jämt jämt!




FOTBOLL HELA DAGEN LÅNG

Spelat fotbollscup hela dagen, berättar mer sen. Nu ska jag iväg på fotbollsträning. Får se om knät kollapsar eller om det faktiskt kan hålla för en hel dag fylld med fotboll. Jag älskar det!



NEED SPACE, NEED SOMEWHERE TO THINK

Sorry guys... jag har varit upptagen hela dagen. Tagit det lugnt, vilket jag är en expert på. Men imorgon blir det andra bullar. Då ska jag vara så speedad som jag vågar! Tagga som faaaan.


Det var skönt som fan att sola idag kan jag säga er

PÅ TÅGET MED JENNYBOY

Vi sitter på tåget nu, jag och jennyboy. Vi käkade på Max innan med Winta och Malin. Det var så sjukt gott, så nu ska jag hem och sova till grey's och pussa på minimojen. Bra dag! P.S Jenny är högljudd, ingen som vill stoppa ber henne i en sopsäck? Tacksam för svar!

PERFEKT KVÄLL!

Har laddat upp här i sängen med massa kuddar och är nyduschad, så himla härligt! Har även gjort en mojito som jag ska avnjuta under matchen. Detta hade varit en perfekt kväll om jag haft min man här som jag skulle kunna få pilla i håret på, så underbart. 



Och precis nu hoppade mini upp, bra tajming!

HATE TO STARE, BUT YOU'RE WINNI'N

Nu har jag lagat mat till familjen, duktigt av mig. Mamma har beställt tid hos veterinären också. Blir en runda dit på torsdag med Mini... Men nu hörni! Nu ska vi värma upp till el clásico igen. Glad tjej, mycket glad tjej!


LEKTION

Sitter och har matte med Sören. Jag vill dö. Jag vill ha mat.


CONVERSEN....

Andas milla, andas... jag har funnit conversen jag vill ha för endast 499 :-. Det är väl meningen att jag ska beställa när jag har sådan tur, eller hur? Funderar starkt på att väcka mamma, men då kommer jag väl få en smäll... Knepigt!



LET THE RAIN WASH AWAY ALL THE PAIN OF YESTERDAY

Fick mitt paket från H&M idag. Glaaad tjej! Men drog iväg på träningen innan jag öppnade det (applåder) och det var svinkallt ute, så jag blev ledsen. Körde lite slalom med boll sen. Det var huuur kul som helst. Ni förstår inte lyckan! Imorgon blir det träning på löthen också, himla fint alltså.

Här är ett linne jag beställde. 39 kronor är ju ingenting, så vafan. Det var sött och den blir nog söt till sommaren! Machalla



FOLLOW YOUR DREAMS, FORGET ABOUT THE REST


Precis vad jag kommer göra - spela fotboll, fast jag kanske inte borde.

JAG HÅLLER PÅ BLI FAST FÖR HONOM... PÅ RIKTIGT!

Humorgalan går på tvn. Samtidigt försöker jag borsta ut mitt nytvättade hår. Det var bara knutar och ihopsprayat imorse när jag vakna. Inget jag orkade ta itu med. Imorgon är det skola, med endast en lektion, sen museum. Det känns helt okej faktiskt!


en ovärd bild.

SERIEPREMIÄR

Åkte och kollade på vår seriepremiär. För tillfället så känns det ju riktigt sämst att sitta på sidan, och det känns som att jag kommer få göra det hela vårsäsongen. Vissa kanske hoppar av glädje nu, men verkligen inte jag. Jag kan inte ens hoppa haha...patetiskt!

Förlust med 3-1. Dock tycker jag inte att det var rättvist, för vi kämpade på bra. Det blev bara kaos när skador och byte av positioner skedde. Oavgjort skulle det minst ha blivit.




VALBORG 2011!

In tidigt till stan för att käka frukost och börja dricka lite. Drog ner till ekonomikum och hängde där, vilket var hur kul som helst. Träffade på en hel del folk! Sen drog vi oss hemåt och började grilla, vilket tog några timmar. Medan alla andra låg och pussades så dansade jag & Amina som galningar. Haha så jävla härligt!

Efter det drog vi på fest i flogsta, som sög, så vi drog och käkade istället på någon "krog". Åkte hem runt halv två och alla skulle sova. Jag kunde inte ha sovit bättre! 






ON MY WAY!

Sitter just nu på tåget hem. Är helt sjuuukt sliten! Men vad gör det? Jag hade en hur bra Valborg som helst! Skrattat så tårarna har sprutat och bara haft det alldeles alldeles underbart! När jag kommer hem ska jag lägga in bilder och filmer!