USAIN BOLT

Kom hem från träning för nästan tre timmar sen, jävlar va tiden går fort alltså. Just nu är jag arg, så sjukt arg, det brinner verkligen i skallen på mig. Jag är sjuk fortfarande, så förvänta er inte att se mig i skolan. Jag kommer ligga död och försöka komma på sätt att tjäna ihop pengar.

Filmade när Sofie sprang stafett och la upp på face, ville liksom bara att fler skulle se hennes talang. Döpte klippet till Usain Bolt, men hon gillade det inte....


Nästa sak att träna in: hundögonen.

OH I CAN'T LET GO

Idag känns det okej. Det är okej om allt skiter sig. Det är okej om jag inte får pojken i slutet. Jag har nog gett upp hoppet lite. Fan blir lite besviken på mig själv ändå. Jaja, livet leker... Lite Swedish House Mafia på det här så!



irriterad tjej? tror jag fastna med en ring i håret precis haha... lyckas med allt.

YOU CAN TELL EVERYBODY, THAT THIS IS YOUR SONG

Väcktes av sotarna för ett tag sen, trodde dom bara skulle smyga in ja. Men fick gå och öppna dörren och så stod dom där med sina svarta kläder och ett leende på läpparna, charmigt! Så släppte in dom och gick och la mig igen. Kunde dock inte somna om, vilket känns helt värdelöst...

Som ni kanske förstår, när jag lägger upp en bild med bara en låt eller något liknande så är jag antingen jättedeppig eller jätteglad, i det här fallet är det tyvärr olyckligt. Går inte till skolan idag. Hej.



I KNOW IT'S NOT MUCH, BUT IT'S THE BEST I CAN DO...



IF YOU REALLY WANT MORE, SCREAM IT OUT LOUDER

Innebandytuneringen igår gick relativt bra för vårat lag, men haha att jag var så dålig kunde jag inte ana. Är ju helt okej när jag spelar med tjejerna, men mot killar och gubbar så är det inte riktigt samma sak har jag lärt mig.

Vi vann två matcher, spelade två oavgjorda. Det gjorde att vi kom tvåa i vår grupp och fick spela kvartsfinal. En i laget blev lite sur så dom andra fick en straff i sista minuten och gjorde mål. Vi åkte ur. 

Efter det käkade vi middag hos Mårten allihopa och började förkröka lite. Hamnade hos löken lite senare och där var det riktigt kul faktiskt! Sen sov vi hos Mårten, jag och Malin, snäll som han är.  








trötta grabbar.

BEST WHEN UNDER PRESSURE ONE SECOND'S LEFT I SHOW UP

Kom hem för ca en halvtimme sen, sitter och käkar vilket är hur gott som helst. Känns som jag inte käkat mat på flera dagar. Fan, måste hoppa in i duschen också, håret fullt med spray och sminket allmänt vidrigt just nu. Hörs lite senare, då med lite mer bilder och lite mer om gårdagen.



ALL THE MIRRORS GONNA FALL TONIGHT

Döööööda mig. Är en zobie för tillfället. En lördag och jag är uppe den här tiden. Jaja, ska väl göda Malin lite, pappa hämtar oss om en halv timme. 


jag just nu.

THIS TIME YOU SHOULD TAKE ME AWAY

Imorgon ska ju jag och Malin vara med och spela innebandytunering i våla. Fyfan, båda är så sjukt nervösa. Ingen av oss kan spela. Förstår inte vad jag har gett mig in på haha. Funderar på att börja packa väskan nu, jäkla massa som ska med...


NEJ, FULLT ÖS!

SEX IN THE AIR, I DON'T CARE, I LOVE THE SMELL OF IT

Min dag lite snabbt: Drog på fotbollsträning i fyris, träningen började halv nio, man var ju inte direkt pigg. Käkade med Rebecca och Johan i matan. Efter det drog jag hem till Oskar. Lirade lite fifa, jag var grym, helt klart. Malin slutade sin bildlektion runt två och då drog vi oss hem till mig. Har lagat mat och så. Ni ligger vi helt utslagna i vardagsrummet.


Imorgon kör vi!

MATLAGNING MED MALIN!

Jag och Malin håller på med lite tacos, komplicerat va? Luktar sjukt gott! Till efterrätt blir det marängsviss, hur gott är inte det då? Lever som kungar just nu!




galen tjej... tummen upp!


SET ME FREE

Träning snart, inte så tagg på det, men när det väl är gjort så känns det förjävla bra alltså. När jag kommer hem väntar god mat, kan det bli bättre? Borde dra nu, drar alltid ut på tiden haha...


Ville bara visa upp min älskare.

2NITE IS GONNA BE THE NIGHT

Sitter i min säng och äter en kall bulle = inte det allra bästa. Oskar har varit till arbetsförmedlingen idag, så tycker han är värd en liten hyllning! Jag softa med mina lurar fortfarande, och jag gick nog runt precis såhär hela jävla dagen haha...


Idag var en skön dag, sköna kläder, mjukt och bra. musik: Felguk – 2nite - Original MixPhonat – Set Me Free - Avicii Radio Edit MixMedina – Addiction (Radio Edit)

I REALLY SHOULDN'T STAY, BUT I CAN'T GET BACK

Känns så skönt att höra att det man skriver berör någon. Att det kan betyda något för någon annan. Jag vågar inte vara lika personlig i bloggen, vågar inte vara lika öppen. Att få MVG i svenska betyder så sjukt mycket för mig. Det får mig att känna att det är okej. Det är okej att öppna sig.



SERGIO RAMOS GARCÍAS


Sitter i skolan och skriver på svenskauppsatsen. Det som är bra med att ha fotboll nu är att vi får skriva om något som faktiskt intresserar mig och inte om muskler och skelett. Messi gick inte Tobbe med på, så vi skriver om Ramos. Bara spansk fakta typ, får jobba hårt!

YOU GIVE ALL YOUR LOVE, NOTHING LEFT TO SHOW.

Lurarna funkar ju kanon! Dunkar musik som attans och jag blir så sjukt taggad. Dock blir jag inte lika taggad när jag fick höra att innebandytuneringen är ganska så seriös, jag kan ju inte spela för fem öre haha. Mitt lag kommer dö av skratt.




THE STARS ARE FALLING OUT, MY DREAMS ARE FADING NOW

Tja folket! Idag har varit en bra dag. Dock inte en bra dag utseendemässigt, men konstigt nog så kändes det bra (vilket det inte brukar göra när jag har sådan problem). Nu ska jag gå till macken och hämta ut mina lurar och sen ska jag göra käk till mig och lillan hehe, duktig va?


Enda bilden jag hade på datan på oss tillsammans. Från julafton.

I'VE EVERYTHING TO LOSE, I WOULDN'T HAVE IT ANY OTHER WAY


Trodde mamma ville ha fred nyss när hon visade att hon brydde sig (trodde jag) och smsade "hur mår du?", men ack så fel. Såhär såg jag ut idag: helsvart, precis som mitt humör.

PUSS FRÅN POJKEN MIN SKADAR ALDRIG




Grinat så jävla mycket nu så att mina ögon svider. Lika bra att tvätta bort allt smink, om jag vågar mig ut dvs. Hungrig är jag, men där är mamma. Ska vifta med en vit servett, så kanske hon låter bli att skrika i några minuter. Håll tummarna för mig!

YOU NEVER WANNA BE FOUND

Har en sådan ångest just nu. Om ett och ett halvt år så flyttar dom jag bor med 60 mil ifrån mig och jag blir lämnad här. Dom två jag umgås med varje dag och älskar mest. Det är inte rättvist. Just nu känner jag bara för att skrika och tycka synd om mig själv.

Just nu får mamma det att kännas som om det är mitt fel. Allt är så sjukt värdelöst, jag dör. 



GODIE MORGEN!

Skönt med sovmorgon! Kollat på one tree hill nu, två avsnitt. Skönt att bara kunna slappa ett tag. Sovit 11 timmar, vilket inte kunna sitta bättre. Nu är sminket på, håret och kläderna ska väl också fixas.


gillar att göra fiskmunnen, då jag inte finner mitt vanliga ansiktsuttryck attraktivt.

IF IT MAKES YOU HAPPY THEN WHY THE HELL ARE YOU SO SAD?

Sitter och käkar min müsli med torkade frukter i, för himla gott alltså! Ska kika på ett oth avsnitt nu, sen har jag träning, styrka och kondition. Kommer vara död imorgon.


Haircode:
vågigt med en "snurrad" lugg, gillar det en aning

CHECKA IN JOSEFINAS BLOGG!


http://josefinawestling.blogg.se/

SOMETHING'S GOTTA BREAK YOU GOTTA SWING THE BAT

Kom hem från Lina för en stund sedan. Har lekt med henne och Petra, vilket var trevligt. Kul att få umgås med dom lite igen. Kollade på Inception, solsidan och pratade lite granna. Saknat det.


Hittade en söt bild på dom sen första ön förra året. Notera att min axel sticker fram också.

SO RUN WITH WHAT YOU GOT, AND CHASE WITH WHAT YOU NEED

Det går inte att sitta ner och fika med min familj utan att sex ska komma på tal. Fått vidriga bilder i huvudet nu. Mamma berättar om sina fantasier och min lillasysters debut är gjord, jag sitter bara och ber dom sluta. Inte nog med det, dom bakade en banankaka också. Banan av alla...


vill ha lite mer vår/sommarkläder...

IT IS THE DISTANCE THAT MAKES LIFE A LITTLE HARD

Min axel ger sig inte. Jag knäcker, rullar den, slår den i väggarna, stretchar ut den, masserar den med Eezespray men ingenting fungerar. Det är fruktansvärt irriterande och resulterar till några få timmars sömn.

Nästa helg ska jag tydligen vara med i en innebandytunering i våla. Haha klart man är på! Ingen aning om vilka jag ska spela med, förutom Rasmus och Malin då. Men men, kan bli kul. IPPD.



Den gången jag sköt oss till seger, då var man ju bra nöjd hehe.

I'M FEELIN' LIKE I GOT THE WORLD IN THE PALM OF MY HANDS



Ligger och bölar som en mes till oth, avsnittet då Haleys mamma dör. Som tur är min mamma här och hon beställde nyss ett par lurar till mig, 299 :- som hittat.

BREAK ALL THE FUCKING RULES AND GO TO HELL WITH SUPERMAN


...AND DIE LIKE A CHAMPION. rosie huntington-whiteley är för snygg.

HEY DO WHAT YOU WANT, BUT DON'T DO IT AROUND ME

Se där hörni! Ett bevis på att jag inte är helt misslyckad i köket. Ska väl inte tro på en seger för än jag smakat den... Men tror på en succé, mamma lät dock tveksam.


Pajen, den såg lite "klumpig" ut på bilden, men fixade till det efter jag tagit bilden...

PUMP IT FROM THE SIDE BEND IT UPSIDE DOWN

Började dagen med ett träningspass på högbergs, sedan gled mor och jag över till min kära mormor. Hon fyller år idag, så självklart ska hon få träffa sin favorit då (syftar på mig). Hon fick det på bilden och ett ljus där det står något om "en mammas kärlek" eller något sånt.

Tummade på att när hon fyller 80 så ska vi åka utomlands, haha hon har blivit för härlig! Vill skriva vilka sjuka saker hon sa till mig idag, men får inte för mamma haha, så jag låter bli 


failade lite på DaNIEl, men som tur var så var det ju inte mitt namn hehe

I WOULD NOT HAVE IT ANY OTHER WAY

Kollat på oth hela dagen, man blir helt fast! Min käre farbror ringde nyss och sa att han kanske kunde fixa en praktikplats åt mig i Gävle, och då får jag bo hos dom under dom veckorna, hur underbart är inte det? Och mamma ska ge mig kebabrulle snart, kunde ju inte sitta bättre!


En helt meningslös bild från vardagsrummet hos min farbror, som har ett helt underbart hus!

I DON'T WANNA LEAVE THIS PLACE


Inga bilder eller inget att skriva om, så här får ni en bild på jumpsuiten som jag beställde, men tyvärr skickade tillbaka. Gillar den skarpt, men ställde mig frågan "måste jag verkligen ha den här?" och svaret blev nej. 299:- H&M

BABY YOU STOLE MY HEART, AND I NEVER WANT IT BACK.

Efter att ha tränat en och en halvtimme med bullsmak i munnen, så känner man sig inte så fräsch. Upp tidigt imorgon också. Träning med Niklas (kill me) klockan halv nio, unilateral säkert. Damn...


mini är nyduschad, luktade bajs. så nu ska vi krypa ner och kolla på oth!

♥ DAG 30 - ETT SISTA ÖGONBLICK.

Direkt när jag hör "ett sista ögonblick" så tänker jag på sista gången jag var med Sandra. Vi kikade på Tjenare kungen och käkade godis. Vi skrattade och skojade som vanligt. Sen när vi sa hejdå, så sa hon "du är min hjälte", och jag skrattade bara bort det.

Nu i efterhand så betyder det så sjukt mycket och det är så mycket jag skulle vilja säga till henne. Tänker på allt jag inte hann säga till henne. Till exempel att hon var den galnaste personen jag kände, att hon var världens bästa vän som alltid ställde upp och fanns där och att jag älskade henne. Jag kommer inte ihåg när jag sa det senast till henne, om jag ens sa det någon gång, vilket gör ont, så ont. 




HONEY WHY YOU CALLING ME SO LATE? IT'S KINDA HARD TO TALK

Kan man vara mer osäker eller? Behöver råd! Dör för maxiklänning, fruktansvärt snyggt. Men vet liksom inte om jag passa i det. Så nu ber jag er, mina trogna läsare, att hjälpa mig.
Stanna eller åka tillbaka?


om den nu stannar så tänker jag bära den till converse och med ett flätat konjaksfärgat skärp.

BUT WHAT DO YOU SAY TO TAKING CHANCES?

Alla skriver om hur dom ska gymma och träna, så varför ska inte jag? Gå ner för trapporna, gå till min pappa (500 m), gå tillbaka (+500 m) och sedan upp för trapporna igen, sen är min träning gjord för dagen. Kalas. Ni förstod min ironi i det hela va? För lat...


har en anledning till att vara fjortis, min näsa fastnade när jag tryckte den mot fönsterrutan på bussen...

JENNY IS BACK!

Hon blev lite ledsen när hon såg att jag inte skrivit någonting om henne, men sanningen är den att jag har saknat henne alldeles för tok mycket så jag har gråtit så mycket att jag inte kunna finna några ord att tilldela här på bloggen, gulligt va?

Fick ett sött (och dyrt, vill Jenny punktera) armband av henne. Det är lila och en drake tydligen, trodde det bara var några krumliurer på, men det visades sig vara en drake. Haha hon är för söt! Saknat henne massor



EASIER SAID THAN DONE

Kul att jag för några minuter var världens gladaste över att paketen från H&M kommit. Sen kommer mamma in, som den glädjedödaren hon är, och berättar att macken har stängt. Inge kläder idag inte, helvete lars-olof.

FOLLOW ME EVERYTHING IS ALRIGHT

Vad gör vi? Vi väntar på Sören som vi ska ha lektion med, näthandel eller något sådant hette ämnet. Vi börjar dock om 50 minuter, jag som trodde vi började tolv... Säker ville vara med på mina snygga bilder, så då fick han vara det också. Stiligt.


WHEN I HOT THE HEIGHTS, PUT MY NAME IN LIGHTS.

Helt sjukt jobbig träning idag. Vi var 21 st, vilket är alldeles för många för våran lilla gymnastiksal. Blev styrkebana i en timme, så fruktansvärt jobbigt. Som grädden på moset så var det löpningar till benen var som spagetti efter det. Känns som att det kommer bli kul att köra ett pass 0830 imorgonbitti, yippie...!



I WISH I CAN SAVE YOU. I'M NOT GOING ANYWHERE

Idag fick jag äntligen träffa Felicia, så himla glad! Det kändes skitkonstigt att hon var tillbaka, typ som om hon varit död, vilket jag tackar gudarna för att hon inte är. Men nu får du stanna hos oss, tycker jag. Vi behöver dig, flodis!



SO HELP ME DECIDE, HELP ME TO MAKE UP, MAKE UP MY MIND



THE GREY BLAZER

I onsdags så köpte jag en grå blazer. Velat haft det länge men aldrig orka slänga ut pengar på en. Nu hittade jag en på H&M för 199 riksdaler, så jag passade på. I veckan får jag paketet från H&M också, mmmm längtar!


bilden till höger: endast för att visa färgen på den.

I WANT TO FLY AWAY, BUT I'M STUCK ON THE GROUND

Lite bilder från i torsdags då jag och Thisen firade henne lite med vår älskade blåbärspaj från coffeehouse by george. Sen vill jag bara tillägga att du är hur grym som helst och att jag är så himla glad att jag har dig! Grattis ännu en gång, gumman.




Jag ser helt jävla galen ut, men det bjuder jag på.

SAY YOU GOTTA LEAVE, BUT I KNOW YOU WILL STAY

Jag har gjort allt för att tiden ska gå fortare. Jag har kollat klart på säsong 6, ätit mat, jag har letat efter en kamera till i sommar, kollat på konferensresan, sovit, jagat mini, styrketränat och klockan är bara sex? Helvete. Ska nog börja se oth säsong 7 nu. Damn, kan man ha tråkigare? 

Byxdressen jag beställde, men den åkte tillbaka den med. Tyckte om den, men ja. När jag skulle ha den liksom? Den svarta kan man både klä upp och ner, så den är kvar. 


BUT DON'T LOOK BACK IN ANGER, I HEARD YOU SAY

Riktigt skön träning imorse, dock kunde det gått bättre för mig. Nu ska jag vänta på maten, passar på att se ännu ett avsnitt av one tree hill. Sen lite styrka precis innan maten, perfekt!



WE WERE MADE TO COLLIDE YOU AND I. BABY WE'RE LOST


WHEN YOU'RE LOST IN LOVE YOU NEVER WANNA FIND YOUR WAY OUT

♥ DAG 29 – MINA AMBITIONER.

Mina ambitioner är väl i stort sätt att lyckas. Att jag som person ska bli starkare och att min självkänsla ska bli bättre. Kunna känna mig trygg vart än är. Jag vill och tänker satsa för att få bra betyg, så att jag har bättre chans att få ett bra jobb. En ambition är att ha en relativt hög inkomst när jag blir äldre, vill kunna göra det jag känner för när jag vill. Jag vill ha en egen lägenhet som jag kan kalla min, där jag kan sjunga hur falskt jag vill, inreda precis som jag vill och äta precis som jag vill. Jag vill ha ett extrajobb. Jag vill höra fem ord av min pappa: jag är stolt över dig.

Jag vill lyckas helt enkelt.

YOU NEVER GAVE ME A REAL REASON...

Legat och kollat på några avsnitt av one tree hill, och det går ju bara inte att tröttna. Är inne på mitten av säsong 6, så har några kvar så att säga. Men ska fortsätta här, skriver om mina ambitioner senare.


...you just walked away! Gud vad skulle vilja ha en sån kärlek som Lucas och Peyton har.

FUNNY HOW IT WORKS OUT WITH YOUR BIG MOUTH

Kom precis hem från träningen. Vi hade inte unilateral träning, vi hade träning med Mattias, så mycket roligare. Spelade sista halvtimmen och det gick väl sådär, försöker i alla fall. Inte lika kul som när man spelar med laget.



mini's dagliga dos av tortyr!

CAN ONLY WISH YOU A BETTER LUCK NEXT TIME, BETIS.

Klar efter dagens pass, skööönt. Imorgon klockan halv nio har jag unilateral träning med Niklas, inget jag är sådär jättetagg på, man sover ju fortfarande då. Sen träning på lördagsmorgon klockan halv nio då med. Dock är det förjävla kul på helgerna! Längtar. Nu behöver min kropp sova, logga ut från facebook bör jag göra annars fastnar jag som vanligt, tja.


Njöt verkligen igår,

"Lionel Messi visade i går kväll varför han var värd Guldbollen. Barcelonas stjärna stod för ett hattrick när Real Betis slogs tillbaka med 5-0 i den spanska cupen. "Han är på en helt egen nivå och visade exakt hur bra han är""


♥ DAG 28 – DET HÄR SAKNAR JAG.

Det jag saknar allra allra mest är nog Julia, Lina och Petra, det vill säga mina fd bästa vänner. Dom är härliga människor helt enkelt. För tillfället så har jag nästan ingen kontakt med både Petra och Julia, men det hoppas jag kommer. Tror inte det kommer bli som förut igen, men skulle vara kul om man kunde heja på varandra och le utan att det skulle kännas fel haha... 

Kändes så skönt att umgås lite med Petra på träningen igen, småsaker som gör mig glad - Du är underbar tjejen, det ska du veta! Jaja, jag står för att jag saknar dom även om det innebär ingen respons tillbaka :)





Inte världens bästa kvalitéer, men det får ni leva med :)

THISENS DAG!

Idag fyller Thisigums hela 17 år, värdelös ålder, men hon är glad för det. Senare ska vi äta paj, blåbärspaj. Det är liksom våran grej. Nu ska vi fortsätta att göra hennes födelsedag till en bra dag. Grattis retard!


skönaste människan jag känner.

I USED ALL OF MY TRICKS, I HOPE THAT YOU LIKE THIS

Inom en snar framtid kommer jag göra en väldigt rolig grej, en sån där grej varenda tjej vill kanske, en dröm, i alla fall för mig. Men jag tänker inte berätta vad det är, inte nu. Kanske när det börjar närma sig. Spännande va?



DREAMING OF WHAT COULD BE AND IF I'D END UP HAPPY




Dessa införskaffades idag, jävligt sköna och dom sitter som ett smäck! Hoppas dom håller sig så, ett tag i alla fall. Köpte även en till sak idag på stan, men visar det någon annan gång. Dom gick loss för endast 199 kr, new yorker.
.

♥ DAG 27 – MIN FAVORITPLATS.

Min favoritplats... Ingen aning alltså. Där jag gillar att vara är väl i Söderfors på sommaren, det är så otroligt mysigt, så fint. En av mina favoritplatser är Uppsala, där finns ju i stort sätt allt! Men min säng toppar nog det, där lever jag. Nu ska jag käka och senare visar jag bild på mina nya skinnbyxor.


liten del av min säng, med massa kuddar och filtar dock. hinner inte, lägger säkert upp andra bilder senare.

SECOND PLACE HAS NEVER CARRIED ME HOME



www.cocoo.se

STANDING UNDERNEATH THE STARS I WISH YOU WERE HERE


NEXT TO YOU BEING CAREFUL TO GET THE WORDS RIGHT



lite saker som inte skulle sitta fel. bikbok, ginatricot och H&M.

♥ DAG 26 – MINA RÄDSLOR.

Har sjukt tråkigt. Det är så slappt på Thorén, för slappt nästan. Så i väntan på småföretagandeprovet så skriver jag en utmaning. Jag är rädd för ormar, stor fobi. Äckligare djur går det inte att hitta. Småkryp är inte heller min grej. Rädd för att bli ensam, rädd för att bli playad av killar också rädd för att stå inför en hel jävla publik och prata, så som redovisningar och hålla tal, döda mig hellre. Sen är jag rädd för döden, men inte lika rädd längre faktiskt. Dör jag så kommer jag till Sandra, och att få vara med henne igen skulle vara underbart.


lånade bild från Carinas facebook (Sandras mamma). Sötfian!

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

I väntan på att jag ska sjunka in i sömn läser jag, jag läser bloggar. Hamnade på Tyras blogg och scrollade ner tills jag fastnade. Jag fastnade för ett par sjukt snygga byxor i skinnimitation. Hittade ett liknande par på mellandagsrean, men dom satt alldeles för pösigt. Blir nog en sväng på stan imorgon för att checka dom här snygga!



MY CLOTHES MAY STILL BE TORN AND TATTERED.

Satt inne på H&Ms hemsida i stort sätt hela kvällen igår. Så mycket baskläder jag behöver egentligen. Sen fick jag se att dom har 50% rabatt på valfri vara på ellos, converse kanske ska beställas? Får se, drar över till pappa och klickar hem lite kläder!


VERA WANG WEDDING DRESS DIANA

Min kärlek till Vera Wangs bröllopsklänningar är enorm. Dom är så fina med en modern touch. När jag såg en brud som hade hennes klänning "Diana" blev jag heeelt såld, den är så fin på. Dock en aning dyra, men det kanske det kan vara värt när det väl blir dags. Ingen som vill gifta sig med mig nu?



♥ DAG 25 – EN FÖRSTA.

En första... sitter och funderar på massa olika saker, och det känns nästan omöjligt att välja en sak att skriva om. En första gång jag stod på scenen.

Haha det var sååå kul! Madde och jag var 7 år tror jag, vi skulle uppträda till "Mamma mia". Jag var jätteexalterad och tränade övermycket. Marie-Louise (Antons mamma) hjälpte oss med dansmovesen och vi tyckte vi var skitduktiga, på träningarna. På scenen var det lite annat. När ridån åkte upp och vi såg all publik (var ca 100 pers kanske?) så tappade vi bokstavligen hakan, speciellt Madde haha. Så jävla kul att titta på videon, pappa stod självklart och filmade allt. Så himla roligt, minnen minnen...



MINNEN.

Jag har suttit och kollat igenom min bilddagbok nu i ca en och en halv timme. Haha jag dör. Mitt sätt att skriva på, det där gnällandet om hur ful man vara bara för att få höra komplimanger, min förälskelse i Joel (han handlar det om i alla emotexter) och alla meningslösa bilder. Hur kul som helst att kolla igenom.















IT SOUNDS LIKE THIS IS NOTHING NEW

Fick precis efterrätt av mamma, kladdkaka med glass och lite bananer. Mmmm nyttigt milla! Har försökt pluggat, men nej det går inte. Det får jag fixa imorgon istället. Nu funderar jag på att kika på the social network alldeles själv, förjävla mysigt.


Detta fina kollage fick vår bror i julklapp av mig och Wick, stiliga va?

♥ DAG 24 – DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA.

Människor som visar brist på empati gör mig ledsen, jag klarar inte av det, precis som min pappa och syster vilket jag tycker är synd. Orättvisa kan få mig att gråta. När jag får hemsk kritik. När jag får höra att en av mina fd bästa vänner är en av dom som försöker sprida skit om mig, det gör ont, riktigt ont. Killar som verkar vara dom helt perfekta pojkvänner, men som sen visar sig vara som John Tucker (i filmen). Vänner som sviker, det är nästan det värsta. När man får höra allt jävla Tierpssnack, alla här lever på att skapa rykten och skit om andra, det är tragiskt vilket leder till att man inte kan lita på någon.

Det är några saker jag irriterar mig på och som gör mig ledsen.

WHEN I DISAPPEAR DON'T EXPACT ME BACK

Aaah fy satan vilken rolig träning, så jag har saknat det! Gick faktiskt bättre än jag trodde och orkar mer än jag trodde, så det är ju ett plus i kanten. Vrickade foten lite lätt, ömmar ytterst lite, så håller på bygger upp det med balansplattan (så det inte bli värre imorgon) och skrattar åt mamma som försöker göra likadant haha...


Ni ser min lårmuskler, jävlar vetni! Snart lika biffiga som Bojans... ville inte ställa mig i trosor och spänna liksom.

IS IT A DREAM OR REALITY?

Jag var väldigt snäll mot min mor och syster nyss. Jag betalade maten vi beställde, är jag inte för underbar? Jo tack. Snart ska vi kolla på Inception också, eftersom jag betalade får jag bestämma film också, hur arg Wick än blir. Puss på henne. Inte så taggad på att gå upp 0730 imorgon, tur att mamma är morgonpigg annars kommer jag aldrig upp.


bra film.

♥ DAG 23 – DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE.

Det som får mig på bättre humör är glad musik, mina fina vänner, oftast min familj, fotboll, festligheter och kärlek. När jag får komplimanger mår jag också bättre, och det behöver inte vara ytligt, utan för mig betyder det mer när jag får komplimanger för min insida, det gör mig starkare och det är något jag behöver bli för att må bättre.



WICK BECOMES A TEENAGER

Haha har så kul här hemma ibland. Mamma får se Wick växa upp till en självständig tonåring, och hon gillar det inte. Skrattar bara åt henne och åt hennes kommentarer "Hon som jag bytte blöja på för inte så längesen...". Nu förstår jag väl vilket helvete dom hade när jag skulle bli tonåring haha...


Haha...

♥ DAG 22 – DET HÄR UPPRÖR MIG.

Vill inte leka skönhetsdrottning och skriva krig och sånt, men visst, det upprör mig.

Skriver punkter istället. Jag blir upprörd av/när:
- Jag inte får som jag vill.
- Wick är sådär störig, visar noll respekt och ingen empati för fem öre.
- Mammor som tjatar.
- Pappor som inte visar sin kärlek till sin familj.
- Man planerat något, och så blir det inte av.
- Folk som står mitt i vägen.
- Min mormor, för mestadels.
- Folk som tror dom hjälper, men gör allt bara värre.
- Folk som inte lyssnar.
- Äcklig mat hemma.
- Killar som bara vill ligga.
- Att veta att det är någon/någras fel att jag inte har träffat Felicia på flera veckor.
- Dåliga domare.
- Ingenting går som jag vill eller tänkt mig.
- Jag inte får MVG.
- Jag inte har kul på fest
- Det känns som att jag inte har några kläder, fast jag precis handlat.
- Att inte Ellos hade vinröda converse i min storlek när jag hade 50% på en vara.
- Det inte går att ladda hem vissa filmer.
- Missar mål i världens läge.
- Får mens när man inte vill ha det.
- Hungrig i fel situationer.
- Det snöar alldeles för mycket. (När det är alldeles för kallt)

Finns för mycket att skriva, kom på dessa i alla fall och det får räcka. Enjoy!

DET DÄR VAR NÄRA ÖGAT… NU SKA DOM JÄVLARNA DÖDAS!

Kom precis hem och jag är allmänt seg. Ledsen också. Fick veta att träningen inte är imorgon, utan i övermorgon. Ska inte äta mer idag heller, så kan inte träna styrka heller. Paaaang, så sprack allt. Lyssnar på snook och väntar på lets dance, är inte det tragiskt?


vafan lägger man in för bilder i sånt här deppinlägg?

MOT GÄVLE

Kommer inte blogga först imorgonkväll kanske. Ska fira jul med min farbror och så. Men nu kom han, måste klappa ihop här. Ha det fint allihopa, det ska i alla fall jag ha!

♥ DAG 21 – ETT ANNAT ÖGONBLICK.

Har inte tid att skriva egentligen, min farbror kommer om ca en halvtimme och jag sitter här nyduschad...

Men ett ögonblick då... Kanske när jag träffade Agnes Carlsson då. Jag var ett stort fan va henne, jag och Jossi. Sen hörde vi att hon skulle komma till Valbo, så vi var ju tvungna att åka dit. Jag sprang runt och köpte alla hennes singlar och album för att få dom signerade. Sen stod vi där vid scenen och väntade. När hon väl kom mot scenen blev det typ som att världen stanna till, som i slowmotion. Det kändes så overkligt. Men nog om det. Jag blev sjukt glad, fick hennes autografer på varje jävla singel och en jättefin bild med henne, japp.


man var ju söt en gång i tiden...

♥ DAG 20 - DEN HÄR MÅNADEN.

Den här månaden har endast haft fem hela dygn och på dom dygnen har jag sovit, ätit en del, pussats, börjat kollat på oth igen, tränat mycket styrka, spelat cup, bråkat med mamma, gjort om lite i mitt rum, somnat efter 3 och vaknat efter 13 och ja, det är väl i stort sätt det jag har gjort. Perfekt.

EVERYTIME I TOUCH THAT TRACK IT TURNS INTO GOLD

En timme kvar nu bara, bara pirrar i hela kroppen. Gått igenom packningen och satt upp håret nu. Första gången jag har fläta i luggen på aslänge, så får hoppas det ger tur (vilket det brukar göra). Nu höjer vi volymen snäppet värre!


mördarblicken intränad

RAGS TO RICHES

Sitter och dunkar musik för fullt nu. Vafan ska jag göra i 3,5 h till? Kommer bli övertaggad och somna efter maten eller något, missar hela cupen, det skulle ju sitta fint. Nej då, ska se till om fader bäver är på jobbet, så kanske jag ta en promenix dit och prata lite om vårat julfirande imorgon och i övermorgon.


Mine var med och träna igår, sötbulle.

♥ DAG 19 - DETTA ÅNGRAR JAG.

Jag ångrar så sjukt mycket saker, småsaker som blir större och tär på en. Det jag ångrar som mest är saker som får mig att må dåligt, saker som jag kunde gjort bättre. Hur mycket man än vill att det ska bli ogjorda, så går det inte. Gjort är gjort, och det grejer jag ångrar kan inte bli ogjorda helt enkelt. Biter ihop och går vidare. Alla misstag har sin mening.


AND IT FEELS SO GOOD TONI-I-I-IGHT!

Tränat hela eftermiddagen, haha shit vad jag har tappat kan jag ju säga. Nu har Wick och jag kollat på Harry Potter och felixorden, jag hade totalt glömt den filmen och aldrig sett den. Men alla är ju nästan likadana ändå. Jag orkar inte sitta vid datan mer. Kommer skriva utmaningen senare och så. Men nu ska jag träna lite mer innan middagen.


bild sen i höstas (?)

EVERYBODY GET IN YOUR POSISTIONS.

Är man taggad eller är man taggad till på onsdag? Räknar inte med mycket speltid, men kul som fan att heja på också! Har packat väskan idag och lagt in musik i ipoden. Tränade som sagt lite styrka idag, imorgon blir det kondition. Träning och fotboll är nog min terapi, mår så himla mycket bättre av det.


världens härligaste lag.

♥ DAG 18 - MIN FAVORITFÖDELESEDAG

Det måste nog vara förra året ändå (När jag fyllde 16 år). Kommer inte ihåg så många i för sig, men den var lite speciell ju. Det var skolavslutning och bal. Efter det så hade jag fest hos mig. Alla jag tycker om var där och även fast jag jämt är helt borta när jag har fest, så kommer jag ihåg att jag hade kul. Det var min dag helt enkelt.






STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES

Uppe klockan ett, relativt bra faktiskt. Har städat köket och mitt rum idag, eftersom mamma kommer hem om ca 2-3 h. Efter detta ska jag träna med pilatesbollen och balansplattan igen. Det går framåt!


Nu ska mini och jag fortsätta. Allt jag städar undan, plockar han fram igen. Så det tar lite tid.

YOU CHANGE YOUR MIND LIKE A GIRL CHANGES CLOTHES

Efter 43 timmar utan mat så börjar man bli hungrig alltså. Inte så att jag svälter mig, utan jag har bara inte haft orken att gå upp och värma mat (låter jättejobbigt, jag vet). Ligger och tittar på victorias secret fashion show igen, och då känner man ju inte direkt att man behöver mer mat hehe...


HEHEHE

WE GONNA GET IT OUT

Peke är bäst! Jag ska få vara med och spela match i våla på onsdag, hur glad blir man inte då? Det bara kittlar i benen, vill spela fotboll nu nu nu! Nu blev jag träningssugen också, lika bra att byta om och börja trixa.



♥ DAG 17 – MITT FAVORITMINNE.

Mitt favoritminne... har så jävla mycket bra minnen alltså! Men först och främst så tänker jag på sommaren 2007. Båtfesten det året, var mitt först år. Såg en underlig pojke och hans lilla kompis (Malte och Ille). Slog vad med mina tjejkompisar, dom trodde inte jag skulle våga gå fram till dom och börja prata, men det gjorde jag. Efter det fortsatte vi vara med dom resten av "festen", och resten av sommaren också för den delen.

Den sommaren var faktiskt huuur bra som helst! Här får ni lite stiliga bilder på allihopa









YOU KNOW YOU'VE GOT YOUR OPTIONS, MAKE RIGHT

Orkar inte tänka... Vill till skolan så jag har annat att tänka på. Vill träffa Felicia och bara prata med henne hur länge som helst om allt mellan himmel och jord. Vill ha mat, inte ätit något på hela dagen, men jag orkar inte. Vill att saker och ting ska vara enkelt för en stund. Vill vara glad och lycklig igen. Kill me.


är så förjävla trött på mitt utseende också. ska börja göra om mig helt och hållet som kissie tror jag

NYÅR TVÅTUSENTIO

Började med att jag tog mitt pick och pack och drog till Malin i Gimo. Vi fixade oss och tramsa oss. Malin klev igenom tvättkorgen, skratta som jag vet inte vad. Hon skulle då göra en sexig pose. Jessica kom lite senare också. Vi drog oss mot Amanda, Malins polare, för lite käk och där skulle även festen hålla hus. Käkade tacos och hade det trevligt. 

Sen kom allt folk dit, eller allt och allt, var väl ca 30 pers där när jag och Jessica (blonda tjejen) bestämde oss för att dra in till stan istället. Festen var inget för mig. Kände inte en jävel, så var lite tråkigt för min del. 

Lite random att fira nyår med en tjej man aldrig hade träffat, men det gick kanon. Vi käkade romantisk middag innan tolvslaget (Mcdonald), sen drog vi oss mot slottet och firade med alla andra. Hade faktiskt kul. Fick min nyårskyss och allt. 









slutar här. fler bilder på bland annat malins heta poser finns på facebook.

♥ DAG 16 – MIN FÖRSTA KYSS.

Min första kyss var med Max när jag var 10-11 år (?) och Amina & Anton satt och kollade på haha. Men den kyssen tycker inte jag räknas... inte för mig.

Istället skulle jag nog säga Fabbe. Vi låg på ett (alltså inte låg som i sex hehe, viktigt att punktera) pingisbord, Petra och Felix satt i trappen och pratade om någonting. Det var sommaren 2007 och mitt i natten. När han kysste mig så kändes det som om jag var i en annan värld. Hade fullt med fjärilar i magen, och dom där knappa sekunderna innan så försvann allt runt omkring en. Det var första gången jag kände så. Haha lite kul att jag kommer ihåg allt i minsta detalj, men så var det :)


passande bild. kände dock att jag ville flasha lite med hur bra min mobilkamera är eehe

I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Kom precis hem från gårdagen. Gårdagen gick inte precis som den skulle, den gick bättre! Berättar mer sen. Nu måste jag duscha, fyfan så skabbig man känner sig. Väskan var full av vin också, mmmysigt.


Jag och Malin var på g igår!