"VILL KRAMA SÖNDER RÄDSLAN OCH SORGEN, SEN STAMPA SÖNDER DEN."

Tiden går förjävla segt alltså. Wick har hunnit komma hem och dragit (thank god!). För övrigt så tänker jag på Sandra. Hade hon varit här hade vi haft en sån där rolig kväll som vi alltid brukade ha. Åt alldeles för mycket godis, knäppte fula kort, spelade in sjuka filmer, pratade om allt mellan himmel och jord. Önskar jag kunde göra det med henne precis nu, vilket känns tungt.

Förresten Sandra, Igår var jag nära att trycka upp min pizza i din lillebrors ansikte i bilen, jag vet att du skulle tyckt det var roligt haha. Daaaamn girl, jag saknar dig... och det kommer jag fortsätta göra resten av mitt liv <3


tiden läker inte alla sår, man finner bara ett sätt att leva med det. Bara för att jag skrattar och ler igen, och inte besöker din grav lika ofta, betyder inte det att jag inte saknar eller tänker på dig, för det gör jag, varje dag.

LOST IN TIME I CAN'T COUNT THE WORDS


galen tjej. hehe mini gömmer sig, så skorna får vara min kärlek idag.

WHEN I SEE U LAUGH, IT HURTS BUT I JUST WONT SAY

Arg jag blir. Finns ingenting att göra. Mitt rum är städat dygnet runt tack vare min pedantiska moder, så det kan jag inte heller göra. Min fader har aldrig tid med mig heller, sånt är lite jobbigt. Men äh, man är väl en man.


pappas flicka har jag då alltid varit.

SHOES, CAN WE GET ENOUGH?

Tror jag ska klara mig på skor nu. Köpt sisådär 7 par skor under hösten, det får räcka nu... för ett tag iaf haha. Blev lite smått kär i bootsen, asfula på bild, snygga i verkligheten. Väldigt bekväma. Dom andra gillar jag minst lika mycket.



MAN KAN JU NÄSTAN KALLA MIG EKONOMISK

Hemkommen. Har dock inget att göra nu. Inget alls. En dunjacka, två par skor och en röd stickad halsduk fick följa med mig hem. Blev inte Elvine-jackan ändå, men det känns bra ändå. Så nu har jag drygt tusen riksdaler kvar. Inte illa pinkat.


kängorna är det enda jag får på mig för tillfälligt, jävla tossingar.

GRYM TJEJ


lite svag för sådana röster, så bra

ELVINE JACKET KATE DARK

Är astrött just nu, men mamma och jag åker snart till stan. Ska ju inhandla en vinterjacka och lite småprylar. Men jag är ju så jävla snål, så nu när jag väl har pengarna till den här jackan, kommer jag köpa den?


skulle aldrig kollat på den igen, den är ju nästintill perfekt

PEOPLE ALWAYS LEAVE... WOULD YOU LIKE TO STAY?


AND TONIGHT WE ONLY GONNA HAVE FUN

Tänk så kul man kan ha med en salongsberusad moder. Hon skrattar och går med på att göra tjejiga saker. Älskar när hon är såhär (alltså inte full haha...), hoppas vi kan ha lika kul imorgon. Tvivlar jag stark på, men vi försöker sätta regler tex. Hon måste acceptera att jag vill gå i alla affärer lääänge och jag måste acceptera hennes rökbehov haha, sound good.


är hon inte så ful att hon blir lite söt? lite iaf

I THINK I OVERREACTED

Hemkommen från en dag i Tierp. Till lunch blev det hemköpssallad, så sjuuukt gott. Sen hade jag ju förväntat mig att klippa minst 5cm, men hon sa att det var typ inget slitet så hon tog 1cm och så fick jag för halva priset. Ganska så skönt va.



Varför bild på benet? Jo, ville visa min smärta. Fått gått runt med knäskydd hela dagen, fettoknä...

ABOUT A FEW HOURS...

...så kommer jag inte ha långt hår längre! Kommer bli otroligt skönt men ändå liksom, jag har haft långt så länge. Sen är det ju en ny frisör (för mig), så får se hur bra hon är på en skala. Kanske dödar henne, den som lever får se...



THE PROBLEM SEEMS SO FAR AWAY

Kul, först vaknar man av sms, jag som tänkte sova till minst klockan 11. Sedan har jag över natten fått asont i knät och mamma skrämmer mig och säger att det kanske är dags för operation snart. Kill me.


kolla på GSI nu, somnade efter bara 10 min igår hehe.

CAN'T BRING MYSELF TO DO WHAT IT IS U THINK I SHOULD


Lägga mig i sängen och tänka på katt, underbart. För övrigt är detta den enda låten jag gillar och kommer
att gilla med Minnah. Minnah Karlsson – I'm Not Ready To Make Nice

KEEP YOUR FOCUS

Snart dags för paradise och sedan ska jag kolla på johan falk, fick suget av Joel Kinnaman hehe. Men innan ska jag kolla på Emanuel, väldigt härligt må jag säga. Orkar inte vara sur som mamma och trotsålder-äcklet, ursäkta, men nej. Kaos här hemma.



SÅ DET KAN GÅ NÄR MILLA ÄR I FARTEN

Kom hem för ungefär en timme sedan, helg nu för min del. Fin mentor man har, låter mig slippa vandringen imorgon. Men i vilket fall, jag började precis klippa i mitt linne (?) Kom på mig själv när redan hade klippt en sidan, så nu får jag väl försätta och sedan kanske sy, ser lite tattigt ut annars kanske..


ja, jag håller upp håret som är förjävla vidrigt just nu. hoppa i badkaret nu, sköönt.

I KNOW YOU SAID CAN'T YOU JUST GET OVER IT


Jenny har snygga byxor och jag är hungrig. Men eftersom jag som fotbollsspelare måste käka 5-6 gånger om dagen, så är väl det inte så konstigt? Äpple och vatten nu, känner mig lite duktig sådär.

NI VET DEN DÄR FELICIA UDENIUS...

...som för övrigt verkar skita i skolan (inklusive mig och Jenny). Bitch skulle jag vilja säga, men jag tycker ju om henne för mycket för det, så borde inte säga så. Men skulle vara kul om hon kunde dyka upp, kanske prata lite om redovisning och kanske om festen imorgon (?). Mathisen sitter här bredvid också (skulle skälla lite på dig från henne också), ingen gillar att du är hemma.

Så pallra dig hit istället för att ligga hemma och suga på mina bh-band som du gömmer undan för mig.


WE'RE FUCKING POETS!

Take a bat, take some hair
make it all disappear
Take some whiskers from a cat
and put it in a yellow hat
Take some mice
it will be spice
Take some fat from your wife
You can cut her with a knife
Take some milk
and the potion will be like silk
Make some steam if you dare
If you don't, I don't care
Then you be a witch on holy ground
and the devil will come around.
Take a bat, take some hair
make it all disappear
Take some whiskers from a cat
and put it in a yellow hat
Take some mice
it will be spice
Take some fat from your wife
You can cut her with a knife
Take some milk
and the potion will be like silk
Make some steam if you dare
If you don't, I don't care
Then you be a witch on holy ground
and the devil will come around.

By: Jenny Lindgren and Milla Persson

NO FOOD FOR MILLA

Jag fick ingen mat idag. Kommer inte klara mig. Och Felicia den jäveln är inte i skolan, men hon är ju trots allt white trash. Får klara mig på mina chokladbollar och JennyLi.



JENNY OM MINA CHOKLADBOLLAR

Jenny tror inte på att mina chokladbollar kommer vara ätbara eller goda. Hon ska allt få se... Jag kom ju på imorse att jag smälte smöret istället för att bara slänga det i byttan, men vad gör det? Blev lika bra ändå, tror jag...


världens godaste, tror jag

ONE MORE KISS COULD BE THE BEST THING

Känns bra idag, känner mig på något sätt starkare som person. Jag vill alltid känna såhär. Glad att jag har så fina vänner runt om mig. Nu ska jag baka chokladbollar som jag ska fresta dom med imorgon när alla andra sitter hungriga hehe.



SMILEY MILLA BECOMES SMILEY LINDA?

Försöker som sagt krydda på mitt lilla CV, alltså inte så att jag skriver att jag kan andra språk utan letar efter en bild där jag ler (det var väldigt viktigt) som jag ska ha med. Hittar ingen man direkt vill visa en butikschef direkt haha... Pinsamt, men tydligen bättre med bild enligt Sören. 



BEJEWELED BLITZ

...det spelet spelar Jenny hehe. Sitter här i skolan med felicia och jenny bredvid mig, och en liten Winta på hörnet också. Har tejpat mina tår med eltejp, gör ruskigt ont. Och datakunskap på det... greeeat!


happyface.

SAW 3D

Åh vad jag är taggad, vill se den nuuu. Kommer dock dö när jag inser att jag sitter i biosalen... 


THE MELODY STICKS TO YOUR BRAIN LIKE GLUE

Ja, egobilder är väl det jag har att erbjuda för tillfället... Kollade på paradise hotel med Wick. Insåg hur snygg Emanuel är. Kroppen och ansiktet... mmmm. Han är kanske en aning borta, men hur skön som helst. Top model nu, sen sängen!


FISKBENSFLÄTA

Gjorde en liten fläta på Jenny sisåhär på måndagseftermiddagen (?). Har praktisk marknadsföring, så det är bara att sätta igång med projektarbetet...



GOSSIP GIRL

Kan det bli bättre, gossip girl med fruktsallad och vatten? Känns hur bra som helst, om ni frågar mig.



MIN HÖGERARM ÄR BORTDOMNAD...

...för att minimoj har somnat på den.


M-M-M-M-M-MAAAT!

Mmmmm det luktar gott ifrån köket. Potatisgratäng och kött (vet inte vilken sort hehe) och bea, skönt när wick är borta.





I'M HERE STILL WAITING THOUGH I STILL HAVE MY DOUBTS

Ibland vill man bara skaka av sig allt. Lämna sin kropp och se vart man står. Jag har inte kontroll längre. Jag vet inte ens om jag är glad eller ledsen. Så jag ska ut och gå, med musik, det är väl hur skönt som helst. Bara släppa allt, för en stund i alla fall...


gammal låt, gamla minnen. ibland vill man tillbaka.

FOTBOLL ÄR LIVET

jag gick inte och la mig när jag skrev godnatt, busigt va? Jag vill spela fotboll nununu.



IT'S SO SAD TO THINK HE DON'T SEE WHAT I SEE


godnatt.

VAMPIRES SUCKS

Kollade precis på vampires sucks med Wick, haha alltså, helt sjuk. Jaja, nu ska jag se vad det är min kära mor sitter och skrattar åt i vardagsrummet, det det låter underhållande iaf.


jävla huggtänder hon hade...

YOU NEED NOT CROSS THE SEA

Varit hos mormor en liten stund, bara för att fika, men alltid ute efter lite småslantar. Fick lite pengar ja... scorie! Efter den vistelsen så spelade jag och Wick lite tekken 5, jag är så jävla kung på det förstår ni, helt sinnes.




Wick fick spela några gånger för mig, var ju lite svårt när man mötte dom i en högre level...

COLOR ME BLUE, I'M LOST IN YOU

Lite kul att jag sätter mig och bloggar när jag precis drömt en mardröm, men men, sånt som händer liksom. Vaknade alldeles precis av att mamma trycker på dammsugaren, mmmm härlig morgon. Mini ligger här och gömmer sig för den, han stinker. 



gnuggismitt hår ser vääääldigt vitt ut, bättre de än gult kanske.

lämnade mig... ful bh, oups!

MARDRÖM

Nej alltså shit. Skitskraj och kan inte få drömmen ur skallen. Hatar drömmar när dom verkar så sanna. Denna gång blev vi jagade av kidnappare och mördare, jag, jenny och Malin Andersson. Och nej, kunde inte drömma hela slutet. Fyfan usch.. Nu ska jag kolla på one tree hill!

THERE'S NO OTHER WHO DO IT LIKE I DO IT YEAH

Ser inte det roliga med idol heller.. Min tå är tydligen inte förfrusen nu heller, utan den är stukad. Det är ju kul, jättekul. SKÄGG. Nej vafan, vill kolla på vampires sucks med Wick, men den skitungen ska vara borta inatt. Godnatt...


uh sexi mama... not.

FALL HEAD FIRST LIKE PAPER PLANES

Arg jag blir. Mamma har gjort massa uppdateringar på datan (som vanligt..). Nya msn är ju helt äckligt dåligt, åh. Förstörde min kväll heeelt. Ska gå och deppa nu. 


saknar sommaren...

LIGHT SHINES ON MY FACE, BUT I NEED MY SPACE

Pappa ska ge mig pizza, helt okej. Borde jag väl få käka nu efter jag varit duktig och träna? Jaja, ska kika på någon film också, men vet inte alls vilken. Kanske kan lura på honom att hyra någon? Vem vet hehe.

"Acceptera situationen. Tänk igenom saker två gånger. Det ser ljust ut." låter bra iaf

MYHERITAGE

Tråkigt jag har. Haft lite styrka nu såhär på eftermiddagen och lite käk, men nej... vad ska man göra? Kommer ni ihåg det här myheritage.com? Där man kan kolla vilken kändis man liknar. Alltså haha... inget stämmer. Men alltid kul att se.


provade med flera bilder och hon kom upp varje gång, så ja... vart är likheten haha? mongo-sida.

WHAT WOULD MY DADDY SAY? IF HE SAW ME HURT THIS WAY

pixie lott, lite halvskön sådär.

Hade ett grymt fotbollspass imorse. Var bara jag och killarna dock, men det gick väl bra. Min ljumske behövde kanske ett träningspass för att bli bättre, får se, är fortfarande lite varm. Ska duscha nu, och sen käka med padre Arnie.


gammal bild sen provträningen till fotbollsakademin, haha...

ÅH, TRÅKIGT...


Alice är ju grym. Synd. Älskar när hon sjunger andra versen, åh..

IF IT MAKES YOU HAPPY THEN WHY THE HELL R U SO SAD?


Förväntar mig alltid det värsta för att inte bli besviken, dumt av mig...?

WAVE GOODBYE

Bara allmänt depp. Jenny vet vad det handlar om, det räcker. Just nu vet jag bara inte vad jag ska göra... Hade velat snöra på mig ett par easytone och ut och gå lite med musik, men har ju inge sådana skor inte. Valde ju att spara pengarna. Dumt. 

Precis tagit mig lite voltaren, min ljumske vill inte samarbeta. Får se hur det går på träningen imorgon alltså...


världens roligaste serie, roligaste jag spelat.

I'VE BEEN FEELING BLUE, HOW BOUT YOU?


nervositet.

SKÄGG

Kom precis hem och min ljumske gör sjukt sjukt ont just nu, inte för att det har något med min tripp att göra hehe. Men en bra sak då... min mobil fungerar! Var bara heeelt slut på batteri, tur att sickan hade laddare. Nu ska jag sova, skönt. 

Juste, till Felicia och Jenny: KATT!


random bild.

FELICIAAA




såhär kul har vi på engelskan hehe.

ARG

Försov mig imorse, eftersom min mobil aldrig startade. Den startar fortfarande inte. Och nej, det går inte. Jag får panik när jag inte kan använda den. Mobilen är mitt liv ju. Äckelmobil. Spåkulan sa nyss:

Hej Milla


Tur att du kan ringa till mobilen när du glömt var du lagt den! Bestäm dig för en bestämd plats så slipper du stressa.

kuuuul....

HEY, DID YOU KNOW THAT I MISS YOU?

Blev precis klar med engelskan, ohyes! Känns som en befrielse. Engelska är inte min starka sida. Funkar när det väl funkar liksom. Har en gryyym huvudvärk nu, så jag ska nog krypa i säng. Känns för bra.


saknar min bror, så han får stå för bilden.

IN THE BUBBELIN STYL-E

Sovmorgon till 12.20 imorgon, hur skönt är inte det liksom. Funderar på att göra klart engelskan nu... men tvn lockar lite och en liten moj som sitter och kollar på en med hundögonen, går det att motstå? Hoppar nog i sängen , ett tag hihi.



THE CAT WHISPERER

Har jag dålig humor eller? Haha lika rolig fortfarande... Alltså 2:27 och den biten, jag dör haha


HEY HOE, LETS GO!

Vi jobbar. Felicia lämnade oss nyss, too bad. 



JAG OCH KORVEN HAR RÅPLUGGAT ENGELSKA


måste ju langa någon fjortisposé då och då, blir lite roligare då som sagt...


mina slängkyssar fungerar liksom inte på mini, han är ond.

THE WORSE THING IS THAT I DON'T REALLY CARE?

Har jag gjort någon engelska? eh... nej. Kanske borde ta tag i det nu? Och packa den där jävla fotbollsväskan, känner att jag inte orkar träna. Det är iskallt ute ju. Hur ska man kunna spela fotboll då? 


hur sött är inte de där? åh.

WHAT CAN I SAY, WHAT CAN I DO?

Fick för mig att det gick en buss 16.35 från Tierp, men det gjorde det ju inte. Suttit och frusit i en halvtimme, och jag är hungrig. Hör att mamma bankar i köket, så något verkar vara på g iaf. 


jag är typ platina-blond, oooh fuck...

OM JAG ÄR STOLT, MMMM


HOLD ME LIKE A PILLOW, MAKE ME FEEL RIGHT

Ligger i min säng och snart så börjar ju parlamentet, då ska vi glo som två djur jag och wirri. Jag är inte trött, men jag orkar inte plugga, jag orkar verkligen inte. Men ja, vem bryr sig, inte jag då va...


I'M ROCKIN, I'M ROLLING. I'M HOLDING, I KNOW IT

Om festen nu då... Hade riktigt trevligt! Träffade härligt folk och hade det underbart. Men festen var en besvikelse. Hundra kronor för ingenting typ. Stannade väl två timmar sedan åkte vi hem till Månkarbo och käka världens godaste mackor. 

Har lagt upp alla bilder som är helt okej på facebook, finns ju en del bilder som är bara helt wierd, men lovar att inte lägga upp dom tjejer. Nu ska jag kolla på desperate housewives.


OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER

Ja du... gårdagen var helt wierd. Men berättar mer om den sen och lägger in lite bilder här och på facebook. Nu ska jag iväg till valbo med familjen. Alltså det skulle sitta sååå fint med typ sibylla just nu. Kanske hänger där när dom andra kollar på kläder hehe...



MALIN OCH FELICIA ÄR VÄL FÖR GULLIGA

vi kan inte låta bli att ta bilder och dansa, hehe



jag älskar dom här brudarna, på riktigt!

RIHANNA - ONLY GIRL (ORGINAL VERISON!)

Nu köööör vi!


JUST NU ÄR VI JÄÄÄVLIGT SNYGGA

Felicia och jag håller på taggar till tusen, hur grymt som helst





BLIVIT LÄMNAD I STADEN, MEDAN DU GICK OCH BLUNDA

Kollade på the last song med Wick, och den var ju så himla bra. Jag måste typ vara överkänslig eller något, grät gjorde jag. Snart drar jag mig till Österby för att börja tagga igång och fixa till festen. 


funderar på en karriär inom modellbranchen...

JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN

Vaknade 11 idag, score! Försökt bestämma mig för en klänning jag ska ha idag. Det är White party, men även överklass. Alltså jag vet inte alls. Känns som att jag kommer förstöra den vita, men hur ofta använder jag den då? 

Den svarta använder jag ju aldrig heller i och för sigan! Svårt... Tror jag tar med båda och byter lite huller om buller på festen, låter som en bra idé? hehe...


går inte att knäppa kort utan blixt i mörker med min mobil...

TELL ME HOW I'M SUPPOSE TO BE THERE

Tänkte att ni kunde få se liiite grann av min hårbotten, för den vill väl alla se? Satt i vilket fall med mössa på hela dagen, förutom på föreläsningen där jag var tvungen att ta av mig den. Men snacka om jag är ett ljudhuvud, positivt? Sjuuukt dåligt ljus, ser jättegul ut, men va gör ed om hundra år?



och sista bilden måste jag bara lägga ut, haha va jag skrattar. Kolla mina biceps! Sådana får ni om
ni kör bara 5 armhävningar varje träning istället för 10-15 st som man ska göra, hihi.

NO FEAR, NO DOUBT. I WILL PROVIDE THE ANSWER

Något jag börjar tröttna på är pojkar. Varför ska dom vara så fruktansvärt komplicerade? Varför inte göra som dom säger någon gång? Ska kolla på idol nu i min ensamhet, och imorgon ska jag ha så jävla kul så att det skriker om de!



I'M SHORT OF BREATH, I'M SURE GONE


på bilder långt ifrån så är Matt Nathanson lik Messi, hur grymt är inte de? (inte på denna bild) Ja jag skriver om Matt på engelskan..

ON MY WAY TO SCHOOL

Inge trött. Har tvättat håret, och jag hatar verkligen silverschampo just nu... Det lila pigmentet sätter sig bara på det ställen man inte vill att den ska sätta sig på. Men men, nu ska jag bege mig till frukostklubben!



DANGEROUS FEELINGS BREAK OUT MY SOUL

Test-lockat håret med Jennys locktång. Riktigt fina lockar (om dom får hänga ut sig en aning till), tänkte ha såhär på lördag, men vet inte alls. Beror heeelt på kläderna ju. Damn... måste sova nu iaf. Satte, godnatt alla bloggläsare, ni är bäst, i löv yah all! puzzzz

"Ut och festa! Nu behöver du ha kul med vännerna." Säger spåkulan, mmmm



nej inte seriöst, nej inte min hårbotten.

YOU MAKE ME FEEL LIKE I'M LEAVING THE TEENAGE DREAM

Ja, Jenny färgade ju som sagt mitt hår idag. Blev bra, tror jag. Får se imorgon. Man blir så sjukt färgblind haha. Dock gillar jag ju inte när man inte har någon utväxt, alltså det måste ju vara lite. Så nästa vecka kommer det nog bara perfekt hihi.



nöjd tjej.

DEN MYSTISKA KLÄNNINGEN

Ni vet att jag la upp en bild på en klänning från Nelly förr va? Bra... Beställde ju som sagt den i tisdags och den kom idag. Men nej, den var inte alls lika fin som på bilden. Det korvade ihop sig med dragkedjan och ryggen var inte lika fin som jag trodde... Väldigt besviken. Satt inte slänger jag iväg 600 kr på den här inte.


HOS JENNY

Sitter vid hennes köksbord och väntar på att färgen ska värka. Ganska så orolig... Nejdå, hon var jätteduktig. Hoppas det blir bra och inte gult, då dör jag, typ. Jenny står och gör våfflor just nu och har inte märkt att hon har blivit facerapad igen, hehe

DON'T LOOK BACK IN ANGER

Sista lektionen nu, slutar om ca 50 min, scooorie! Sen ska vi hem till JennyLi och färga mitt hår och ja, jag är väldigt väldigt nervös. Måste köpa en pensel också... helvete lars-olof!

FAGRA FINA JENNY

Åh Jenny är en ängel! Min vanliga "frisör" hade glömt bort att vi skulle färga mitt hår imorgon, så nu ställer Jenny upp. Är hon inte för söt? Eller blir detta en hämnd för alla mina facerapar jag gjort på henne? Hmm.. svaret får vi helt enkelt imorgon!


Jenny, bra cool när hon stekte under -09

snart kommer håret bli mycket kortare, buhu

THE WAY YOU TURN ME ON, I CAN'T SLEEP

Har klädpanik till på lördag. Trodde det var ko-lugnt och att jag hade kläder, men nejdu. Har verkligen ingen klänning jag känner att jag vill ha (som alltid?). Men men, får se vad Jenny tycker helt enkelt.


blir galen, och emh... inte fin? hehe...

SÅ DET KAN GÅ

Skulle egentligen varit hemma halv åtta idag, pga att Niklas lagt in en träning efter skolan. Men nej, vet han hur tunga dom jävla väskorna är + en datorväska på nästa. Jag har svält upp på högeraxeln och nej, jag tänker inte plågas mer, inte för den här veckan iaf. Gud så skönt att vara hemma, säger jag hehe.



INGEN VILL VETA VART DU KÖPT DIN TRÖJA, WINTA

Precis haft prov i arbetsmiljö och säkerhet. Det kändes väldigt bra och jag klarade 8an galant, enligt Sören. Känns jävligt skönt! Nu är jag hungrig... ovanligt? Måste äta asmycket eftersom vi har engelska i tre äckliga timmar och nej, jag kommer inte orka, blä.



LIFE´S A BITCH

Ruttet. 4-1 var kanske lite pinsamt, men.. snyggt mål? Aja, bättre kan dom, det var inte deras bästa, så att säga. Nej, godnatt.


äcklig bild, usch.

WHEN I GET OLDER, I'LL BE STRONGER

Jag och Felicia diskuterade i skolan om hur sega HM är på att leverera varorna. Och äntligen, beställde i slutet på sommarlovet och det kommer nu! Var ju tur att man var ute i tid? Hehe... Nej men bra service! Det kommer ju fram helt iaf.

SVERIGE, SVERIGE...

...vad händer? två typiska holländska mål, sådana man förväntar sig liksom, och så lyckas dom. Det är riktigt surt. Hoppas på att dom vänder det här nu i andra, vilket kanske verkar lite orealistiskt, men hoppas kan man ju allt?


Kom igen nu Ibrah!

EM-KVAL!

Hur spännande match är inte det här då? Det måste man bara se! Har paxat vardagsrummet, och om inte dom där tjockisarna flyttar på sig, blir jag arg, riktigt arg. Men nu ska jag plaska runt i badkaret lite. Måste ju vara fräsch till matchen...



JAG HAR INGEN ANING OM VAD DOM HÅLLER PÅ MED...




PUTTAN, INTE SKA DU VARA SUR INTE!

Sitter och har lite datakunskap, just nu går vi igenom facebook. Och Jenny sneglar lite surt på mig just nu... Ja, jag är hungrig. Äcklig fisk i skolan. Och min må-illa-känsla försvinner inte. Vill inte bli sjuk nu...



TJAAAA THISEN

hejdå thisen. 

FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

Vet inte om det här gjorde mig starkare eller bara svagare. Just nu känner jag ingenting, bara att jag inte orkar. Sen så ska jag ställa mig framför spegeln och säga "Jag är bra" varje dag, hur kan det bli bättre? Äh skiter i alltihopa... Väldigt pepp, hehe

"Du ser tillbaka på ditt liv och minns en speciell händelse. Nu börjar pusselbitarna falla på plats." Spåkulan har då jämt rätt.

och ja, jag diggar rihannas nya låt hehe...

HEY JENNY HAR

Felicia, jag och Jenny sitter i grupprummet och diskuterar helgens bravader. Jag har hunnit blivit jävligt taggad!


inga bilder på denna data, så wick får stå för den.

LAGFEST

Förra inlägget = Det går inte att mobilblogga med min mobil. Går inte att förklara varför, men var definitivt inte så berusad när det inlägget skrevs, vilket säkert alla tror hehe.

Hade riktigt trevligt igår! Jag vann till och med på lotteriet, brukar aldrig ha tur i spel. Blev väl lite långdraget, var där i ca sju timmar, satt man var ju slut när man väl kom hem, så att säga! Nu ska jag äntligen tvätta mitt hår, känns som en evighet sedan..


bättre bild får ni inte. ni får kolla facebook.

lubba lubba lubbit

JA, mÅSTE SÄGA ATT KJAG HAR KULG

HOS JOSEPHINE

Är hos Jossi nu med Sofie och hon. Fixar och grejar lite. Ska väl snart dra oss till Elin för "förträff", väldigt trevligt med andra ord!

BAD HAIR DAY

Inte min hårdag. Mamma har tagit med gama'n också, jättekul.... Så kan inte platta håret bra heller. Och det är svinhett här inne. Känner på mig att denna kväll kommer bli helt misslyckad. Hoppas Sofie kanske kolla på det, eller något..


såhär ledsen just nu.

YOU AND I WILL BE YOUNG FOREVER

Hur skön var inte min säng imorse då? Skulle kunna bosätta mig där känner jag. Men man måste ju upp. Kolla när föräldrarna äger ut våra stackars ersättare (F14). Få lite diplom och någon grej för att man lekt lite fotboll, härligt säger jag. 



I HAD TO FIND YOU, TELL YOU I NEED YOU


Nu ska jag gömma mig för lillan och skrämma henne rejält! hihi busigt Åh så fin hon är min syster ibland

ONE TREE HILL

= galet bra. jag har legat och kolla på det till nu, men känner mig i stort sätt helt frisk nu, så kanske var bra att ha lite oth-maraton, vem vet. Men har ju fixat hem första säsongen av gossip girl, så kanske börja med det till idol kanske? Åh vill spela fotboll nununu.


just nu skulle jag kunna göra allt för att få vara sådär lycklig igen

IT TAKES TWO TO MAKE THE WORLD GO ROUND

Jävligt skönt med sovmorgon, måste jag medge. Skönt att Niklas tog fel på dag, trodde det var temadag idag, så han bokade ingen plan, tack för den! Har duschat och ska nu kolla på oth, för vet ni? jag lyckades hitta alla filmer!


DON'T WORRY, BE HAPPY?

Blev lugnare nu, mamma kom in med HM-kortet och en bonuscheck på 50 kr + en tjuga. Hon är bra, ibland. Men fuck, jag som hade planerat hela dagen att lägga mig i sängen och kolla klart på hela säsong 4, och så försvinner det... Ingen jävel som vet hur man kan återställa allt bara?


Ni får en bild från igår, hade jag tagit en nu hade ni bara sett massa saboterat smink eller något...

SÅ JÄVLA ARG

ååååååh så jävla arg. Alla mina filmer har försvunnit på dator, alla mina oth-säsonger är bara borta. Det tog hela sommaren att ladda ner dom, pga vårat äckliga internet. Åh kan inte sluta grina.................

DU HAR FÅGEL PÅ DIG!


sovasovasova, sköööönt.

THE GREATEST

Eftersom jag inte har något att göra, varför inte bjuda på bilder från dagen?


äcklig mat i skolan = mcdonalds 



fina vänner jag har va? ehe....

THE CLOCK IS TICKING VEEERY SLOW RIGHT NOW

Sitter och väntar på att mötet ska börja nångång, vår fotbollsteori blev framflyttad, too bad.
Knäpper knäppa kort och kollar på simpson, ohyes!



SYSTEMATISKT ARBETSMILJÖARBETE

Tänk att jag kunde det ordet/orden idag. Vi har ju som sagt arbetsmiljö och säkerhet just nu, ganska kul faktiskt eftersom jag är grym på el. Ja ni hörde rätt, vi håller på med el-läran. Mucho divertido!

JAG HAR FAMLAT I MÖRKER, MEN I DIG SÅG JAG LJUSET.

Skrivit första läsloggen, och fler ska det bli... men inte ikväll! Desperate Housewives börjar ju idag, då blir man ju lite gladare också. Allt verkar rulla på, känns väldigt bra för stunden. Och alla gillar väl en glad milla? Iaf dom i min omgivning hehe...


one mille today, men minen... snälla människa, kan inte jag få se normal ut jag med?

DUM AV DIG

mmmmm, luktar mat ifrån köket. drar dit va

SMÅFÖRETAGANDE

Snart har vi småföretagande, och sen slutar vi, hur skönt är inte det då? Fan nu kom hon....






LITE PINSAMT... EN ANING VIRRIG TJEJ?

bra start på dagen må jag säga. Trodde att det var fredag, så lurade pojkarna att vi kunde ta sjuan till planen. Så efter knappt halva vägen kom jag på att vi var på väg till fel plan... Så fick börja vandra tillbaka till tvåan. Fick byta om med killarna också eftersom det bara var ett omklädningsrum öppet. Flyt man har! Kom bara en halvtimme för sent till träningen också, greeeat!



FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM


ja, jag har blivit helt besatt av Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

UNDERBARA TIDER

Hur många bra stunder har man inte haft med det här laget? Vi har ju inte varit det bästa laget, men vi har nog haft roligare än många andra lag. Sista träningen var idag och jag kommer sakna det. Har ju som sagt bara varit vi sisådär 10 år.


Inte laget så som det ser ut idag, men men.

MARKNADSFÖRING

Precis haft mitt första prov i marknadsföring, läääskigt. Nejdå det gick bra, slutar nu också, och hur skönt är inte det på en skala? Nu hinner jag träna och allt! Kalasbra


stilig, mycket stilig!

HAPPYFACE

Fick en vääääldigt bra nyhet nyss. Jag får jackan på ett villkor, att jag håller ordning i mitt rum i en hel månad. Hur kalas är inte det? Dock en utmaning för mig. Men det ska nog lösa sig! En glad milla, mmmm


se vilka vågor (säger man så?) jag hade i håret efter jag sovit, otroligt, eftersom jag jämtjämtjämt har spikrakt.
(inga flätor heller) stooolt tjej!

SISTA VINSTEN FÖR DENNA SÄSONG

Sköööönt med vinst. Spelade på bra, var en kul sista match med detta lag. Sofie stod för målen, riktigt snygga! Juste... vi vann med 2-0 kanske jag borde sagt! Nu ska jag få duscha, eller snart... kollar på kungarna av tylösand först.


spänstig kille den där ibrahimovic!


FOTBOLL

Sista seriematchen med F16 idag, skönt men ändå tråkigt. Möter Storvreta haha... känner på mig att det kommer bli som förra matchen. Alla skriker, tränare, spelare, publik... ja alla! Men men, hoppas på att kamma hem tre poäng till, skulle sitta fint som avslut.

I'M IN LOVE...

...in this jacket! och jag bara ska ha den. Huuur skön som helst! Syns dock inte så mycket, men gud, den är perfekt! Precis vad jag letar efter liksom. Svider lite i min stackars student-plonka bara, men det är den värd! I'm going to get you!


glad.tjej.på@bilden.se

WAISTED DAY, WAISTED TIME

Det är ju kul att alla, verkligen alla, har någonting att göra idag. Till och med ringt min mormor och frågat om vi skulle hitta på något, men hon skulle ner till fågelsundet hon. Diss fick man där med, och hon var verkligen min sista utväg, skulle inte ringa henne annars liksom... Så jag får sitta med mini, när det är fint väder ute. Ovärt..


I'VE GOT LUCKY


...because I have you by my side. <3 ibland världens bästa syster

TODAY'S SHOPPING

Bara lite småsaker. Kalla mig sparsam!


kappahl, 79 kr

indiska, 69 kr/st

stadium, 129 kr + cykelbyxor 249 kr

WHAT HAPPENS IN VEGAS

Äntligen hemma, ska slänga mig på sängen och kolla på film. Helt jävla slut. 

LILLA LILLASYSTER-DAG

Snart åker jag och lillan in till staden och handlar lite, väntat hela veckan! Ska inte köpa mina easytone idag... Väntar till nästa månad istället, får använda mammas gamla så länge... Men får se om jag smälter bort eller om jag ihjäl, är ganska dålig på att klä mig lagomt...


ni ser, jag har faktiskt blåa ögon ibland! grymt snygg bild förresten