OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER

Hittade inga byxor, eller jag gjorde, men tänkte hela tiden "kanske hittar ett par snyggare i nästa butik", sen orkade jag inte gå tillbaka. Fick med mig ett halsband och en bustier hem. Helt okej liksom. 99 + 199 kr.


black black black. sova sova sova.

ON MY WAY

Pappa åker med mig till stan, tack och lov! Ska få med mig några byxor hem, får se vilka. Lite sugen på dom här, skulle vara asskönt i alla fall. Men men, måste kila. "Taxin" står utanför hehe.


Dom är väldigt mycket snyggare på dock...

CAN ONLY WISH YOU A BETTER LUCK NEXT TIME, REAL.

Mmmmm 5-0 satt skönt i kistan! Inte Messis dag, det märktes, lite tråkigt om du frågar mig. Men kanske bra för Reals skull, stackarna... Nu kanske lilla (hmm, kan diskuteras...) jag ska gå och lägga mig. HEEJPÅERALLAEHEE!

EL CLÁSICO!

Skönt att mamma har kommit hem, har saknat henne. Snart börjar ph, sen efter det ung och bortskämd och efter det så blir det el clásico, förhoppningsvis. Njuter. Dock med huvudvärk, helvete...

arg jag blir att erik, näst snyggaste killen åkte ut (ja jag kom på det nu). helvete lars-olof!



IT SHOOTS UP TROUGHT THE STONY GROUND

Ligger med Mini bredvid mig i sängen. Pussar och gosar med honom, känns som min lilla bebis. Bara skaffa unge nu då, skulle ju klara det galant... eller? Nej tack, nu ska vi kika klart på beck sen försöka sova lite.


Fan vad jag trivs när det bara är jag och lillan hemma. Kan göra vad vi vill, slipper städa, slipper äta tråkig mat, ja allt.

IT'S WITH YOU I TAKE A TRIP UP IN THE BLUE

Vi har tränat (jag har tränat) som en tok. Försökt gått ner i spagat ett x antal gånger, kommer ju då aldrig gå? Men men, inget livsnödvändigt att kunna satte. Snart ska Wick och jag bada med skum, precis haft våran romantiska middag nu såhär på första advent och allt. Mysigt.


bus

ARG PÅ MIG SJÄLV

...för att jag vaknade för någon timme sedan och missade det roligaste på hela veckan, inomhusträning i Tierp. Men jag och Wick ska köra styrka tillsammans sen, kommer bli kul hehe. Vi tränade i alla fall bort min träningsvärk igår, skönt säger jag. Kunde ju knappt gå, såg ut som om jag blivit påsatt av en flodhäst eller något liknande, bokstavligen.


messi och ramos, mmmmm.

YOU BETTER STOP BEFORE YOU GO AND BREAK MY HEART



HIGH SCORE!

Blev inte så mycket plugg ändå, men det mesta kan man ju faktiskt. Och jag kommer råplugga imorgon, eller...? Jag slog iaf rekord i Cheating Lover, hur coolt är inte det då? Förjävla kul spel.



PRAKTISK MARKNADSFÖRING A

Sitter i soffan med Wick och kollar på Underdog (?). Eller jag pluggar praktisk marknadsföring, prov på måndag ju. Måste ha MVG annars vet jag inte vad jag gör, tror nästan jag skulle börja gråta, eller iaf bli tårögd... Haha mes jag är.


troll

EN ORGASM OM DAGEN, GÖR SUSEN I MAGEN

Glömde ju nästan bort att langa dagens pose! Fått ett antal orgasmer nu när jag har lyssnat på Olles uppträdanden från ikväll. En orgasm om dagen gör susen i magen, eller vad brukar dom säga? Min mage mår prima nu i vilket fall. Lyssna i inlägget innan, så förstår ni vad jag menar...



LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Hur grym var inte Olle då? Kan ju inte säga att han är dålig. För bra för Idol helt enkelt.



HUR ROLIGT SPEL SOM HELST, MAN BLIR BEROENDE


http://jesper.nu/spel/suget/12935-cheating_lover/

I SAID NOTHING CAN TAKE AWAY THESE BLUES

Bra av mig att försova mig till klockan tolv, hade bara fotboll klockan halv nio... Kanske inte var det allra viktigaste då, men ändå. Så jag har slappat hemma hela dagen och kommer inte göra något annat resten av kvällen heller.


åh saknar det lite granna nu ändå...

LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU



JAG STÅR PRECIS PÅ GRÄNSEN

Jag hade rätt. Jag somnade. Sånt är livet. Smet tidigare med tjejorna, skulle inte klarat av två timmar till av det där. Nu är jag lite smått ledsen och har lite smått ångest, men det är väl sånt man får leva med hehe. Åka upp till träningen snart, ta ut alla känslor där. Bästa sättet att få ut sig allt på. 


blå ögon, är ju som en kameleont.
och nej, inte gjort något med bilden. så ja, det är lite konstigt.

SLEEPY SLEEPY

Ska på föreläsning nu, snart, i 3,5 h. Kommer ju dö, så respektlös som jag är så. Kommer i vilket fall gäspa i stort sätt hela tiden känner jag. 



I SAID MAYBE, YOU'RE GONNA BE THE ONE WHO SAVES ME

Fick bli en dubbeldejt på McDonald's med Philip och Jakob. Väldigt gemytligt! Förövrigt så sitter jag och väntar med Philip, Jakob och Isak. Lyckades få tid en kvart tidigare, yippie... Bara en timme kvar liksom. Känns som en evighet. Just nu skulle jag kunna ligga i soffan och sova, mmmm skönt.

Väldigt taggad över min och Uddis resa ihop, i sommar dock... Ska kamma in lite cash (coolt blattespråk), sen ska vi leva livet där nere vid medelhavet, hur bra låter inte det på en skala? 



TODAY'S GONNA BE THE DAY

Dötråkigt. Sitter och väntar på utvecklingssamtalet. Fick sluta när vi var klara, vilket var för en stund sen. Har samtalet 16.15, känns lite sådär värdelöst just nu. Men tror Jenny är hungrig, så vi ska köpa något att käka åt henne!


sååååhär tråkigt.

DJ THISEN!

Just nu; sitter i klassrummet och Dj Thisen är på plats! Måste ju tagga igång till engelskan, hur ska man kunna klara av tre timmar annars? Känns förjävla bra faktiskt! Sen har jag utvecklingssamtal med Mattias (fotbollen), drygt.

Hittade bluetoothen i datorn igår, så nu kan jag ju lägga in bilderna direkt i klassrummet, smart va? hehe


HYSTERISKT FIRANDE AV FLODKO'N.

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR. JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR.

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. med blommor och med blad (kinderägg), vi firar denna dag. Hurra, hurra för våran flodko idag!

Kunde inte bestämma för vilken som var bäst, så skrev båda två. Eftersom min röst inte är den bästa, så skriver jag mycket hellre, för Uddis skull. Felicia verkar dock inte lika exalterade som resten av oss... Men, man fyller ju bara 16 en gång i livet!



MAN! MUST DANCE

Felicia, Uddis, Flodkon, kalla na va ni vill... Hon fyller ju år imorgon. Funderar över någon rolig födelsedagspresent till henne. Inte kommit på något än dock, men det kommer! Just nu sitter jag fortfarande i soffan, förjävla skönt. Ska väl lägga mig i sängen snart. Dans imorgon... kan ni tänka er mig dans? Nee.

Go Fillan!


NI HAR NOLL KONTROLL, JAG KICKAR ER SOM EN BADBOLL

Jag sitter i i min soffan, oooh jag sitter i i min soffa. Satt och sjöng så alldeles nyligen och tycker att det passar bra nu liksom. Mamma står i köket som hon ska göra, perfekt. Wick syns inte till, perfekt (skämtåsido). Ge mig maaat! 






KORVSTROGANOFF MED RIS

(kom inte på någon överskrift, så fick bli dagens lunch)
Felicia höll på med mitt hår nyss, höll på somna... så jävla skönt! Nu har vi Sören ett tag till, sen ska jag bli en aktiv kvinna med mina två medarbetare. Hur jag nu ska lyckas med det... Men det löser sig alltid! Köpa lite fika kanske hehe.

För tillfället sitter Felicia bredvid mig, hon vill inte ta emot halstabletter av mig, fast än jag varnat henne för att hon har dålig andedräkt. Förstår inte problemet... Är det jag eller tabletterna som är så motbjudande?




JAG BÖRJAR PENSLA, JAG FLYGER MED KÄNSLA

Mmmmm skön träning! Och efter det fick man ju en för härligt lunch. Wick och jag sitter i mitt julpyntade rum med tre laptops, lite nördigt kanske? Mysigt. Idag ska jag bara dega framför tvn och köra lite styrka, i sängen allra helst...


posarN.

HOS JENNYBOY

Sitter hos Jenny nu, i hennes säng. Hon har inte bytit lakan än, men det kommer ju ändå bli skitiga så varför byta ens? Hihi. Snart ska vi få mat också, ni kanske förstår att jag trivs? Lite fina bilder från skolan bjuder vi också på!





IT'S MORE THAN A FEELING

Damn, alltså jag har fortfarande ont i magen tack vare dessa morötter. Men som den man man är, så finns inget annat än att härda. Ska kika på lite one tree hill tror jag, skadar väl aldrig att vila lite extra? 


hard work work!

DON'T EAT MY CARROTS

Helt sinnes... käka inte en hel påse morötter, det slutar inte gott. Ligger i min säng och tycker lite smått synd om mig själv. Jenny får ta hand om mig imorgonbitti tycker jag. Bara hon inte bjuder på morötter, fyfan...


Jenny my man.

MILK INC.

Mmmm vad sugen jag blev på mjölk!



BEHÖVER NI BYTA TILL VINTERDÄCK?

Bara att slå en pling! Jag fixar allt. Ni når mig på 0200-291 291!

Ja, detta var ju varför jag var/(fortfarande) är smutsig i ansiktet.



BARBRA STREISAND UUUUUUUUUUUU

Lite skitig, lite förvirrad = klockren blandning... eller? Att duscha är överskattat, det försvinner ju ändå när man gnuggar huvudet i kudden sen? I nästa inlägg får ni se varför jag ser ut som en sotare. Hehe spännande va? Nee..


nej men gud så gullig jag är! mamma borde vara stolt.

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?

Försöker baka till imorgon? Neee, pallar inte sånt. Får slänga åt mina arbetskamrater lite kvarblivet bacon istället. Har unilateral träning imorgon med fotbollsakademin, varför använda så smarta ord, förstår knappt om ordet är på svenska eller engelska? Okej... jag googlade det, vilket jag jämt gör hehe. 


SVERIGE - TYSKLAND

Sjukt... man har inte tv10 så man kan inte kolla på matchen som jag sååå gärna vill se. Istället för jag sitta uppdaterad med Michael Sandqvist (fotbollskanalen.se). Blir nästan ivrig när jag läser allt. Vill se allt istället för att läsa om det, hemsk upplevelse. Nu ska tydligen Berg in, håller tummarna!


That party last night was awfully crazy I wish we taped it
I danced my ass off and had this one girl completely naked
Drink my beer and smoke my weed but my good friends is all I need
Pass out at 3, wake up at 10, go out to eat then do it again
Man, I love college

SAKNAR DESSA FILURER...




...lite extra mycket! och stickan.

AND NOW I'M FREE FALLIN'....

Min mage tar kål på mig. Klumpen alltså... make it all disappear!


orka.
bryr mig inte ens om äckelbilden.

BE KIND AND DON'T WASTE MY TIME

Kan inte somna utan att se några avsnitt från two and a half men, och snart är säsong 1 genomkörd, jobbigt. Måste jag fixa hem andra säsongen... Men men, mitt eviga gnäll. Borde sova oftare. 

inga bilder (typ..) men den taniga jäveln tyckte jag skulle lägga upp det här på någon hemsida.. bloggen duger.


lite roligt hehe.

SO RAISE YOUR GLASS

Eftersom jag hade fotboll imorse, så jobbade jag endast timmar idag. Istället gjorde vi så att jag och fader Bäver jobbade med biorummet. Måla är långtråkigt, och nu har jag världens träningsvärk, attans!


1,2,3 och sen målas tusen gånger till, orka...........


snart så, inte allt för mycket kvar

AND ALL THE BAD BOYS ARE STANDING IN THE SHADOWS

...and the good girls are home with broken hearts. Tänkte sova nu, eller snart. Se raw och paradise, tja!


ZZZZZ-LATAN!

Klart han fick det! 5 guldbollar tar man ju lätt... Rös när dem sa hans namn, kan ni förstå känslan? Han är såå grym, avgudar honom. Inte överskattad, han har ju talang, inget att snacka om. Så ni som tycker det kan stoppa upp något, nejdå haha... 


söt liten Zlatan!

FOTBOLLSGALAN

Underbar träning, njöt varje sekund! Gick liksom bra för en gångs skull, dock min jongleringsteknik kanske inte är den bästa haha fyfan. Nu ska jag njuta av fotbollsgalan med mat. 

Får Zlatan guldbollen ikväll tro?



GIVE ME A FUCKING BED AND A MASSEUR, THANKS!

Fyfan så trött jag har varit idag. Gäspat hela tiden. Den här dagen hade jag lust att döda alla gubbar som kikar in i luckan och ler lite snällt. Sen förväntar dem sig att jag ska lämna datan (harpan, spindelharpan) för att hämta några muttrar eller montagehandskar till dem. Nej tack, sådant hade jag klarat mig utan. 


Efter cyklandet ser mitt hår ut som jag vet inte vad. Lite Blake Lively hår över det hela, halvtrassligt.

THE MOMENT TO LIVE AND THE MOMENT TO DIE

Sämst dag. Legat i sängen hela dagen. Kollat på Harry Potter 3 och 4, vilket liv va? Känns bra jävla skönt att det är jobb imorgon. Funderar fortfarande på mitt hår. Kanske klippa lugg, fast det är rätt jobbigt när det hänger för ögonen och man måste flytta på luggen hela tiden. 

30 Seconds To Mars – This Is War, minnen! sjukt grym låt, kommer alltid att vara.


olugg vs lugg, det är frågan de...

MORE OR LESS, I'VE DONE MY LAST CONFESSION

Kollar på Harry Potter, vet inte alls varför, blev bara ett ryck eller något. Mamma dammsuger så mini måste göra mig sällskap, annars kanske han fastnar i dammsugaren, och det vill man ju inte... eller?


Vettskrämd? Han gillar inte trollkarlar helt enkelt.

PLEASE, SAY YOU WANT THE SAME THING TOO.

Mitt hår är typ mitt allt, eller det är viktigt för mig. Dålig hårdag = dålig dag. Tänk mig utan hår, skulle vara som en kamel utan pucklar. Det går inte. Såhär vill jag ha mitt hår jämt, eller just nu. Åh.

Onödig information kanske, men sitter och tänker på mitt hår. Kanske dags för en förändring snart?


TOVE STYRKE


ASGRYM JU! diggar bruden enormt.

HEY! WHAT'S WRONG WITH HER LEG?

Frågan är inte hur jag ser ut, utan vad fan är det jag gör med vänsterbenet? ser ju helt brutet ut.
Min västervad ser helt uppsvullen ut också. Haha jävla mongolid-ben. Fick mig ett gott skratt iaf.


jaja, myskläder efter träningar är bara så 2011

WHITE LIGHT MOMENT

Känns lite pissigt att jag tappade mitt busskort i Karlholm och fick använda dom sista slantarna till att köpa ett nytt. Jaja, fick iaf 8 kr av min bror, så är ju inte helt pank. Snäll han! Men nu vill jag att mamma kommer hem så att hon kan göra klart maten, är sjukt jävla hungrig



ALLTING KOMMER LÖSAS OCH BLI BÄTTRE IGEN

Ashärlig träning! Hur rolig som helst (mest spel, men det är ju det jag älskar). Dock gick det väl inte hundra för mig. Hostar som jag vet inte vad, helt sinnes hur mycket. Tabletterna verkar inte vilja fungera heller. Jaja, bad nu.



IN THE BUBBELIN STYLE

Mys med mamma och bror, känns som en bra fredagskväll. Fått världens skönaste massage av honom, helt underbart må jag säga. Nu måste jag kolla på cirkus Möller.



MY BROTHER IS ON HIS WAY HOME

Alltid lika roligt! Hoppas att våra humör är något bättre ikväll bara. Orkar inte med mer depp. Ska som sagt fortsätta slipa på mina läsloggar och sedan skicka in dom. Råkade göra bort mig idag på mötet också, skriver det sen haha...


LIKE IT'S NEVER ENOUGH

Aaaaah. Orkar inte. Killar är hala, och jag är fast. Orkar inte massa lekar. Lekar är för småbarn. Jaa, okej, inte för att jag är speciellt vuxen, men om vi säger såhär... jag har lekt klart, dockorna är undanplockade. Ni förstår.


kan inte avsluta inlägget så seriöst anser jag. någon pose måste ju dyka upp!

WE'RE SMILING BUT WE*RE CLOSE TO TEARS

Åh glad, Emanuel är kvar! Trodde han skulle åka och jag var så nära på att skriva världens deprimerande inlägg och status. Nu ska jag nog vandra in i mitt rum och ja... sova? eller nej, kolla på film ska jag göra.


glad tjej

TWO AND A HALF MEN

Slutade för två timmar sen. Har inte gjort något vettigt. Försöker fila till läsloggarna lite, men tvn är lite intressantare. Kanske får mer inspiration om jag kollar på two and a half men? Kan ju vara värt ett försök, hehe.



MITT FRAMTIDA VRÅLÅK!


Pappa och jag ska snart börja greja med gammelsabben (99 turbo). Kommer ju vara coolast i bruket, inte sant?

HOLD ON LITTLE GIRL, SHOW ME WHAT HE'S DONE TO YOU

På kontoret alldeles själv. Pappa drog hem ett tag. Idag har jag godsmottagit några varor och vikt äckliga handdukar ifrån smedjan (väldigt mycket olja och skitigt där), usch. Denna dag känns dock mycket segare än alla andra dagar...


knäpptes i sommar någon gång tror jag, ehee. söt var wick iaf.

BUT DON'T LOOK BACK IN ANGER, I HEARD YOU SAY

Fick duscha av mig all mjölk (incidenten med min lillasyster). Så nu sitter jag här, ska kolla på paradise hotel
nu. Fyfan vad jag stör mig på Melissa och arg jag blir när det verkar som att dom vill ha ut Emanuel...



SOMETIMES I GOTTA HOLD ON

Arg just nu. Min lillasyster vet exakt vad man hon ska säga för att jag ska tända till. Blä. Tänker inte skriva dumma saker om henne för då går hon till lilla mamma och gråter (vilket händer). Vill bara att det ska bli helg. 


vill ha en sån här rolig kväll igen. vill skratta.

PÅ PRAKTIKEN

Sitter på jobbet igen. Har alltid nånting att göra. Ringde nyss och rapporterade en felleverans, första gången och allt. Pappa råkade precis tappa något väldigt stort, från trucken. Smällde i hela förrådet. Så ska pappa skylla ifrån sig haha... det var lite roligt faktiskt.


HARD WORK WORK!

Jobbade ju som sagt med biorummet. Fick ha på mig en gasmask så jag inte skulle hosta ihjäl hehe. Scary.



SCANA

Mår inte bra alltså. Hostar som en grek, helt sjukt. Kom till jobbet för ca en halvtimme sen och det är inga vuxna här. Så nu får jag leka förrådschef helt själv hehe. Fick precis ta emot en leverans och skriva på, kändes lite småcoolt sådär. Känner mig ju nästan som hemma här!


fina bilder pappa har på jobbdatan då, haha..


AND ALL I CAN TASTE IS THIS MOMENT

Idag har jag jobbat som en idiot. Somnat nästan tre gånger (nackdelen med lov). Imorgon har jag fotboll klockan nio (?) på Löten. Rätt skönt att åka med bussen 6.50 liksom... kill me!


Kanonbra tjej alltså.

S.O.S I'M BEEN SEARCHING FOR THE RESCUE

Första gången jag borsta tänderna på en katt var idag, på Minimoj alltså. Jävligt små gaddar, men han öppnade munnen iaf. Ska snart själv borsta tänderna och krypa ner. Kolla på film och sooova. 2 veckors praktik hos pappa nu, soft.


Treadstone – SOS

HALLOWEEN 2010






Haha asful bild, men enda bilden på mig från kvällen. Dock utan mina kattöron, som är spårlöst försvunna.

AND I'D GIVE UP FOREVER TO TOUCH YOU

Hade kul igår, men idag känner jag dock att jag ångrar det. Kunde lika gärna stannat hemma. Idag är jag i vilket fall ett busskort fattigare och ett ömt öga rikare. Felicia har precis åkt så nu ska jag duscha, skönt.

lägger upp bilder från gårdagen liten senare...


döööö. vill vara liten igen

DON'T YOU KNOW, PUMP IT UP

Ligger och... ja bara ligger, sånt som jag gör bäst liksom. Vill börja göra mig i ordning snart och ta fram stämningshöjande drycker. Men nej, måste vänta på fialisen, bara två timmar kvar nu, woho!


så jävla snygg att jag måste langa någon pose.

LIKE I'M THE ONLY ONE WHO KNOWS YOUR HEART

Sandra väckte mig nyss, vilket var ganska bra. Nu måste jag börja jobba med min outfit här. Ligger i sängen och har maxat volymen. Mmmm taggad! Felicia och Lisa (?) kommer hit om sju timmar... kan knappt vänta!


Rihanna hjälper att tagga igång lite såhär på morgonkvisten.

YOU BETTER REACH OUT AND TOUCH ME

Jag taggar inför morgondagen. Inte kommit på vad jag ska ha för kläder än, sent ute? Jajamensan. Men ska försöka få med mig Sofie och Sandra imorgon också, jobbar på det! Fan vad vi ska köra imorgon, visst Uddis?

Lockigt eller rakt imorgon är det som är frågan (som vanligt hehe)


DOM HÄR ÖRONEN, ALLTSÅ...


Mamma tycker jag ska ha dom här på mig imorgon. Hon köpte dom till mig idag. Fina, verkligen...

AND WHEN I GET THAT FEELING, I WANT SEXUAL HEALING

Snart drar jag med hela flicklaget till Alborgen, hur kul som helst kanske. Ska leta upp lite kläder att ha. Mjukisbyxor känns för slappt, men får se hur det blir alltså. Ska iaf ha sjukt kul, det ska jag, ta många stämplar, mest!



CONVERSE

Känns som att skorna ger mig hundögonen och bara vill att jag ska klicka hem ett par. Bra jävla sugen är jag och ska försöka prata med pappa imorgon. Hehe... fan ett till par skor... Vad är det med mig och skor egentligen?

NEW JEANS!


Första jeansen på 2 år, great!
för bara 199:-

THE PAINTERS

Målade ju som sagt hela dagen idag, väldigt långtråkigt och väldigt vad ont jag har i nacke nu. Men kul att träffa Marcella och Daniel igen! Ätit god mat hela dagen och sniffat färg (lacker), mmmm livet.


Inga bilder på Daniel dock, eftersom han stod och bakade äppelpaj (vilket var hur gott som helst) just precis då.

EMANUEL SÄGER JAG BARA...

Lina och Julia åkte ut, vilket suger. Hata Johannes, äckel. Ful och vidrig. Emanuel däremot, så gullig. Och bara för att han grät när Lina åkte så blev han bara ännu mer snyggare och ännu mer man i mina ögon, åh.


snyggg.


JOBBA MED BIORUMMET HELA DAGEN!

Somnade runt fyra och vaknar nu. Konstigt nog är jag inte trött, men kunde ju sovit längre, för skönt att sova. Idag ska iaf familjen Persson & Holm jobba i biorummet (Pappas tjej och hennes barn=Holm). Blir nog kul faktiskt! Vill ju bli klar med det där jävla rummet.

Hehe ja, vi skulle vara klar för typ ett halvår sen, men pappa och jag skjuter bara upp det hela tiden haha...


lite läskigt. (efter första målningen)

THEY'RE MAKING US CRAZY, DON'T GIVE UP ON ME BABY



UDDIS & THISEN

Haft det hur trevligt och bra som helst! Och filmen var faktiskt bra, men ja, tål inte riktigt att se sådär "köttiga" saker hehe. Men hade riktigt kul med hönsen och är så glad att dom är lika knäppa som mig.









THERE ARE THOSE WHO ACTUALLY CARES

Om cirkus en halvtimme så påbörjar min resa mot stan. Ska möta upp Thisen och Felicia. Leta upp lite grejer till halloween och sen ska vi ju gå på våran efterlängtade bio. Hoppas på att få sitta i mitten, så jag kan klänga mig fast i båda två!



NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT


mitt hår, helt trassligt men med volym, liked it.

"I WANT TO PLAY A GAME"

Är jag otränad eller är jag otränad? Jag gjorde 15 armhävningar igår, och jag har en fruktansvärd träningsvärk i bicepsen, helt sjukt. Jaja, jag har tagit mig igenom Saw 1 och 3 (som uppvärmning), förstår inte hur jag kommer klara av att se inälvorna kastas mot mig imorgon, men men det är en annan femma. 



SYSKONKÄRLEK, SYSKONKÄRLEK...

Slöt precis fred med min lillasyster, vi har hållit på bråkat i ca en vecka nu, om inte längre (?). Mamma tvinga oss att ta i hand och krama om varandra. Haha så barnsligt egentligen när jag tänker efter... Men nej, hon får kamma till sig! Jag har rätt, det har jag alltid haha.



FÖRSTA INOMHUSTRÄNINGEN FÖR I ÅR

Jävla jobbigt det var första träningen. Gick ju mycket snabbare än vad man hade förväntat sig, men sjukt så kul det är. Kommer bli roligare när man är fler på träningarna också. Ser fram emot cuperna, dock det där med konstgräs... vi kommer ju typ dö om vi ska träna på vanligt golv och helt plötsligt byta underlag under en helg. Men men, kanske blir kul iaf. Älskar fotboll, mmmmm.



YEAH RIGHT, LIKE IT WILL HAPPEND...

Träna snart, hur kul som helst! Älskar inomhus, går så mycket snabbare och det bästa är väl att man får byta när man är trött helt enkelt, hehe lat som man är. Ska pumpa på nu, här är mitt mål;


ska bli starkare än stickan!

HERE COMES THE SUN, AND I SAY IT'S ALL RIGHT

Myser med mini, as usual. Hittade ingen mat så får bli sallad med massa vatten, har ju första träningen inomhus ikväll, awesome!


I WANNA SEIZE THE DAY

Blev väckt av någon gubbe som skulle kolla ventilationen, det känns ju greeeat. Minimoj hade krupit upp och lagt sig i min famn imorse, hur söt som helst. Fin häst det där! Nu ska jag käka något, eller? orkar inte göra mat...