HOS JOHAN

Har försökt laddat upp lite bilder, men inte en jävel fungerar. Vi har iallafall varit och dansat som fan på ekonominikum och haft huuuur kul som helst. Nu ska vi grilla, men vi har ingen grill. Får be männen springa och köpa en. Vääärldens bästa dag!

KRULLITOTT!

Precis lockat håret ordentligt. Ska kamma ut dom nu och sen sova på dom. Sen imorgon när jag vaknar kommer dom vara sådär perfekta, narturliga och alldeles alldeles underbara.

Packa det sista nu, sen ska jag måla naglarna (inte för att jag har speciellt långa och fina, men men) och sova ljuvligt. Upp imorgon. Mamma väcker mig 06.30. Är det valborg, så är det!


fräsch tjej... inge smink coh ingen bh, de ni

GET OUTTA MY WAY, GET OUTTA MY WAY, GOT NO MORE TO SAY

Klädpanik. Eller jag vet inte... vill ha jeans på mig och något snyggt linne, men jag har inget. Får kanske leta i lillans byrålåda. För mina shorts och det, ja det känns som om jag kommer frysa och på kvällen är det ju inte speciellt varmt om man säger så. 

Kommer nog se ut lite som jag gjorde idag, vem fan bryr sig, egentligen. 


CAN'T GET IT TOGHETER, WILL NEVER BE BETTER



kör för första gången på instoppat helt i mina höga jeans (hatar verkligen min rumpa)
så får se om jag vågar gå så hela dagen. Ljuvligt väder ju, gott folk!

FREDAGSMORGON

Valborg imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Haha kaaaos. Lite därför jag var så less igår. Saker man planerar men som inte blir av, det värsta jag vet. Sen har jag sovmorgon idag, och jag vaknade för 20 min sen, bra där milla. 


gulligt kinesbarn. vill också ha barn.

GIVE ME A REASON TO SMILE LIKE I DID A LONG TIME AGO

Idag har varit en ren skitdag. Kan inte ens försöka vara glad. Vad jag än gör, så lyckas det bli fel. Det är dagar som denna man verkligen funderar på om man verkligen behöver leva... 


Bus idag med Jenny & jakob, sånt behövs!

DUKTIGT

Efter tre avsnitt av grey's nu så ska jag fylla i lite papper och dammsuga, ni läser rätt, JAG ska dammsuga!



I BLINK FOR A SECOND AND YOU CAUGHT ME SLIPPING

Valborg valborg valborg... Vi började prata om det redan i januari, och nu vet jag inte ens vad jag ska göra. Eller Thisen kommer ju till stan, men inget som är planerat direkt. Men detta funderar jag på att ha. Tyck gärna till!


EL CLÁSICO GRANDE!

Nu jääävlar! Real - Barca idag igen, himla bra. Får njuta av att både Ramos och Messi springer runt på tvskärmen. Lite senare lägger jag upp min "troliga" valborgsoutfit. Ni får gärna tycka till då!


TRÅKIG ENGELSKA LEKTION OCH TRÅKIG FOTBOLLSLEKTION

Har tråkigt. Hatar engelska, värsta ämnet som finns....Men snart är det fotboll, teori, vilket inte heller är sådär jättekul eftersom man bara pratar om saker man redan vet. Jobbigt att vara smart.


Lika snygg bild som jag har kul, hihihi

PUFFEMOJ OCH MILLI GÅ OCH SOVA

Klar med H&M nu. Hittade inte mycket jag ville ha, så blev under 1000. Men nu ska puffemoj och jag gå och sova, fast först ska vi kolla på något avsnitt av grey's, sååå himla bra!


EN VÄÄÄLDIGT GLAD MILLA!

Mamma: Ja du får sätta dig ner och beställa grejer för 1000 kr på H&M
Jag: Varför?! 
Mamma: Du behöver ju grejer till du ska utomlands
Jag: Är det här ett skämt?
Mamma: Nej, du får beställa lite grejer.
Jag: JAAAAAAAAA, JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!
Mamma: Jaja...

HEJ VÄRLDEN, HEJ JENNYBOY!

Jenny vill att jag ska uppa, så hej folket, hemskt mycket hej!



SÅ JÄVLA ARG. SÅ LESS PÅ DET HÄRA...

Fittknä....orkar inte. Inte har man fått tid hos ortopeden än, mmmm jag bara älskar Sveriges sjukvård. Det sämsta är att man får göra allt själv. Man måste känna själv, man måste göra sina egna träningar, man måste hålla motivationen kvar. Motivationen är borta, snart, väldigt snart.

Köpte en fjortiskeps idag. Får se om jag kommer använda den något. Blir nog mest vid fotbollstittande känner jag.


okej jaaaa, jag orkar inte bry mig om mitt jävla ansikte

DREAMING OF WHAT COULD BE AND IF I'D END UP HAPPY

Hemkommen från stan. Inhandlat lite saker, utan att betala ett öre. Låter riktigt bra va? På tåget dit blev jag "smygfotograferad" av Anders Eklunds dubbelgångare eller något, var så fruktansvärt obehagligt och läskigt. Satte för handen för ansiktet för att han skulle fatta att jag såg, men han försökte ändå. Jävla peddon det finns...

Jaja, inte lätt att inte! Lite bilder från idag, dock inte på något jag har köpt, men det kommer!


Se vad mina ben har blivit biffiga (iallafall vaderna, låren är jämt tjocka), redan efter snart 3 veckor. 


VINST FÖR BRUDARNA!

Vinst blev det idag! Tjejerna var riktigt duktiga. Hade själv velat varit med, men men. Det är sjukt. Jag kan inte ens föreställa mig själv spela fotboll längre. Det känns helt främmande haha... 


ANFALL

Upplevde för en stund sedan en aaaasäcklig sak. Jag har lågt blodsocker, jämt, tror jag. Iallafall så stod jag och kolla på mamma, kände hur allt börja snurra. Tog tag i dörrkarmen till Wicks rum, men faller baklänges. På golvet blir allt svart. Jag känner hur jag inte har någon kontroll över min kropp, utan ligger där och sprattlar (måste sett ut som om jag fått världens jätteorgasm eller något...).

Det var sjuuukt äckligt. Jag började grina för att jag inte visste vad som hände. Och nu skämms jag över det, så jag skrattar bara åt det. Men ändå. Fick sitta på balkongen (skamvrån) i en timme, sen nu är det bra.


Blir alla sådär "fläckig" i solen? Ser ju mongo ut när man ligger i solen, men bättre efteråt. Jag kanske bara är rent av ett mongobarn...


IT'S LIKE AN ADDICTION, AND I JUST CAN'T BREAK FREE

Idag kära läsare blir det fotbollstittande i Gimo. Damerna spelar mot Östhammar, självklart åker man dit och peppar dem lite. Kanske kan få lilla Malin att komma upp och säga hej. Inte varje dag man är i Gimo inte!

Lite bilder från förra fotbollstittandet med Jennyby & Idaho. Seriepremiär: Månkarbo - Tärnsjö.


BABY YOU STOLE MY HEART, AND I NEVER WANT IT BACK.


När jag väl bestämmer mig för att lita på en person, så visar sig alltid motsatsen. Besvikelse.

VÅRA PLANER, DOM SPRACK PÅ SMÅ DETALJER SOM VI GLÖMT

Tjenare folket! Nu har jag vaknat på rätt sida igen. Blev ju inge party för mig och Idaho, mycket tråkigt. Så jag får roa mig själv här hemma. Funderar på att ha en frågestund. Har ju aldrig vågat mig på det. Pinsamt om ingen frågar något menar jag... så felicia, som är min trogna läsare, får helt enkelt ta beslutet om det blir något sådant.

Men vad kan vi få reda på av bilden? 


svar: Jag är slut. Jag ser sjuk ut (handen = lågt blodsocker & ärr från minimoj). Inget smink. Jag äääälskar orange och till sist, mina brillor försvann igår. Damn it. Måste köpa nya på tisdag!

AND WE GONNA MAKE YOU LOSE YO MIND WE JUST WANNA SEE YA


-
LMFAO – Party Rock Anthem - gårdagens låt, helt klart!

SKÄRFÄLTEN

Lite kassa bilder från en helt lyckad kväll! Kommer nog lägga in på facebook, men som ni ser. Inte den bästa kvaliteten liksom... Men idag blir det nog party igen!






Vi körde spelet Våghalsen och det var huuur kul som helst!


VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA FAMILJ!

Helt totalt spårad kväll! Haha fyfan vad roltigt jag har haft! Familjen kom och hämta mig i Uppsala och i baksätet väntade två burgare och en cola från Mcdonalds, hur underbara är dom inte? Gud vad glad jag är. Kommer sova så himla gott.


GLAAAAD TJEJ! woooho stor bilden blev heheheh

TAKE OFF!

Ska iväg nu och kolla på lite fotboll med månkarbobrudar. Sen bär det va till Gimo för lite fix och förfest. Förhoppningsvis så avslutar vi kvällen i stan och har sjukt jävla kul!

Några bilder från förra fredagen!




IF WE COULD ESCAPE THE CROWD SOMEHOW

Godmorgon allihopa! Jag vaknade för ungefär en timme sen. Vår äckliga katt Snufflan slog med tassarna på min dörr (och det låter inte liiiite) och bet i plastpåsar. Ingen som seriöst vill döda henne åt mig? Mamma kommer döda mig om jag gör det liksom... Jaja, tränade inget igår, så får ta en powerwalk nu!


han har ju bara blivit snyggare och snyggare

PLAYING SWEET MAKE ME MOVE LIKE A FREAK

Så sjukt slö. Mamma och jag ska börja färga håret på mig nu. Ska sen njuta av årets första melba, som vi brukar inviga sommaren med, vi tjejerna. Men men, vi hörs sen om det blir svart eller så.


YOU KNOW THE WAY TO MAKE ALL OF ME MOVE

Jag dör. Har en sån där otrolig fuldag. Väntar till lillan kommer hem så jag kan käka och cp'a mig med henne. Ska ju plugga också, hmm... orkar jag? Tror jag skippar det. Så jävla lat så det är inte sant!


såhär går jag idag och fular mig. orkar inte med mitt hår heller, ska nog färga det idag också

I WROTE IT FOR YOU, YOU'RE THE TITLE OF MY SONG

Köpte dessa två igår, bland annat. Så sjukt sköna och så är dom ju billiga...så varför inte? Kommer användas till mys och under linnen och klänningar med urringade brottarrygg, snyggt!

59 riksdaler, ginatricot.

IN THE DARK THERE MAY BE FEAR, BUT THERE'S ALSO HOPE

Hemkommen från träningen, väldigt skönt. Satt och prata med Elin nästan hela träning, så fick väl inte så mycket gjort haha... Men nu ska jag trycka i mig lite proteiner, men innan det lite mer styrka och sen dusch. Ikväll är det ju final i Spanska cupen också. Messi gör mål, så äre bara!

Måste bara säga att jag dör för Grey's, de första säsongerna, mmmmm.


visar nog imorgon vad jag köpte idag. måste ju alltid fylla bloggen med något skoj.

KEPS ELLER INTE?

Behöver hjälp! Tycker det är sjukt snyggt med keps men fjortisarna börjar ju ta över det med, så jag är fortfarande lite osäker. Dem är ju faktiskt ganska praktiska, om man inte har de bak och fram som Rasmus då. Men vet inte om jag passar i det, så ni får gärna skriva om ni vill, vågar eller orkar!


posar lite lagom (som alltid...)

BACK AGAIN!

Åkt till stan och lunchade med mamma. Sen har jag gått på stan och köpt lite grejer, lite mysgrejer kan man väl säga. Nu ska jag äta min supergoda tacogratäng som jag gjorde igår!


Det såg ju inte sådär kanonfräscht ut, men det var och är hur gott som helst!

ALL YOU CAN DO IS TO PRETEND LIKE IT'S NEVER HAPPEND

Ja nu ska jag lägga mig, helt slut. Men ska nog kolla på något avsnitt av grey's först. Kanske svara på ett sött mail jag fick inatt. Haha söt 96a... Han var iallafall rakt på sak! Jaja, nu ska jag sova gott :)

TALLRIKSMODELLEN

Haha känner mig så sjukt dålig på rubriker idag alltså...

Har som sagt varit ute och sprungit (underlag: asfalt). Det gick finemang det, imorgon tar vi skidbacken! Nej nu överdrev jag... Hämtade iallafall knäprogrammet som är på 6 sidor hos Peke, så blir att köra lite nu på kvällskvisten. Sen imorgon är det träning på konstgräs. Då ska jag springa och börja med riktningsändringar. Nu är humöret på topp igen!

Juste! Jag ska ju käka, därför jag har den överskriften. Nämnligen fått mamma att göra grönsallad åt mig! 


lite saxobeat och messi på det här så!

UT OCH SPRINGA NU

Sicken hurtbulle man blivit! Fick höra det av Selveta igår. Hade inte tänk på hur duktig jag faktiskt är med träning nu. Haha, så man blir ju bara ännu mer taggad på att ge sig ut nu! 



POCAHONTAS OCH PÅSKÄGG

Kollat på båda pocahontasfilmerna eftersom jag upptäckte att jag inte sett första filmen. Pappa kom även över med två påskägg och en varsin hundring innan han drar iväg till Finland. Så det kan mycket väl vankas grillfest hos mig hehehe...

Denna kamera kaaanske ska bli min, får se. Den tar iallafall grymma bilder.

SHE'S NOTHING LIKE A GIRL YOU EVER SEEN BEFORE

Vaknade för en timme sedan och kunde inte somna om. Ligger och dunkar gamla godingar, bara härligt! Funderar på att springa in till Wick och hoppa på henne. Då kan vi ha en romantisk och solig frukost tillsammans, låter inte det underbart? mmmm


"Du är för tjock för min kjol" eller inte wickipick... nu vet jag vad jag mer kan låna av henne, hehe (dock drog jag upp den lite högt den här gången, ser ju nästan min hockeyröv)

FRÅN TOPPEN TILL BOTTEN

Klart som fan att jag inte fick vara med. Sen var mamma på dåligt humör när jag kom hem också. Mitt humör är inte topp längre kan jag ju säga. Det känns som att det är sjukt bra i knät, så hur länge ska skiten ta? Överväger starkt att skita i alltihopa. Orkar inte stå på sidan och hämta bollar hela tiden. 

Ingen äcklig pundare eller datanörd som skulle vilja byta? Menar, ni gör ju ändå inget vettigt...


Känner för att göra som Sofie på bilden

YOU ARE THE ONLY EXCEPTION

På't igen bara! Fast idag är det grus och med laget. Får se om jag får vara med och göra någonting, eller om jag bara får springa på sidan. Det känns faktiskt mycket mycket bättre i knät. Så hoppas!


nr 2 på g igen!

YOU'RE SO BEAUTIFUL IT FEELS LIKE I'M IN A DREAM!

Som ni ser, en ny header. Den andra var lite tråkig och färglös, så får bli den här så länge.

Är på så bra humör. Kan man vara annat med sånt här väder? Sen ska jag träna idag också, det känns som om det inte kunnat vara bättre! Ska försöka springa, inte bara jogga. Får se hur det går. Måste våga satsa lite också. Men nu bjuder jag på en otroligt ful bild, men ack sån härlig himmel!



I'M HOLDING MY BREATH UNTIL YOU COME BACK AGAIN

Glömde slå av väckarklockan, så den ringde klockan sju. Bra milla, braaa. Men nu är jag iallafall uppe och jag var så sjukt sugen på hotellfrukost. Längtar sååå till Alanya! Det är ju bara 70 dagar kvar!!


CAUSE YOU WILL LOSE, NOW PUMP IT UP

Världens snyggste och sexigaste kläder är nog fotbollskläder. Blir kåt bara av att bära dem, nej men det är bara mmmmm. Idag när jag fick ta på mig dem första gången sen 10 feb så kändes det som en helig stund, hallelujah-moment! Haha guuuud så jag älskar fotboll, sanslöst!


Dagens rehabiliteringsoutfit!

BULLDOGG

Haha jag dör så pinsamt. Amy Diamond är programledare för ett barnprogram där man får gå på dejt med sin drömhund. Haha, jadu. Kanske ska man satsa på något sådant...



I DON'T PLAY NO GAMES SO DON'T GET IT CONFUSED NO

Solade lite medan dom andra sov. Gud vad jag har saknat att bara ligga och pressa! Dock har vi världens minsta balkong så man får sitta konstigt. Svanka som fan. Men vad gör man inte för lite färg?


benbild igen och jag ser typ röd ut på bilderna, dålig kamera säger jag bara. Jag blir alltid fläckig innan färgen sätter sig, fler som blir det ? Något mongofel jag har kanske...

I'M LOOSE AND EVERYBODY KNOWS I GET OFF THE CHAIN

Det är sååå härligt väder ute och mamma & wick ligger och sover. Fyfan vilka tråkiga typer... Jag vill inte köra rehab ute själv, det känns lite... mobbat? Så får dunka musik och tagga i min oranga t-shirt!


Min hockeyrumpa har inte försvunnit än, ändå har jag inte tränat på aslänge, helt siiiick.

'CAUSE JUST ONE NIGHT COULDN'T BE SO WRONG

Hej people/stalkers. Idag ska jag köra lite rehab med knät, vilket jag egentligen borde köra varje dag, men orkar och vågar inte. Vill ju inte köra på för hårt och så kollapsar allt. Men vi får se hur det går. Ska klä på mig nu.


googlade bara på milla, hehe. milla jovovich kom upp, så ja.

LAGFEST MED BRUDARNA!

Kör lite om "lagfesten" nu. Alla som kunde träna, tränade i stort sätt två pass idag. Jag var med och hjälpte Peke med tidtagning och sådär. Såg när resten tog i allt vad dom hade. Rätt slappt för min del, men man blir ju sååå sugen på att vara med. Det är psykiskt påfrestande att stå på sidan och tänka "Det där kaaanske jag kan göra om 4-5 veckor".

Sen drog vi till paviljongen och käkade pizza. Det räckte med 3 familjepizzor till laget, dom beställde 7 st haha... Men gott var det. Sen körde vi lekar och bara umgicks. Trevlig kväll!










avrundar med en fin bild på jossi :)

OUR DREAMS ASSURED AND WE ALL WILL SLEEP WELL

"Storbildstv" hmmm, någon lurade mig! Men Jossi lät mig komma hem till henne och kolla på en rätt så tråkig match. Men Villa alltså... vem är han och vad gör han på topp med Messi? Irriterad till max. Men som sagt. Imorgon får jag ta tag i bloggandet och skriva mer om gårdagen och den här dagen haha, fan va jag skjuter upp allt hela tiden...


FOTBOLL - JAG ÄLSKART!

Dålig uppat, förlåt ännu en gång. Skriver lite sen om gårdagen och dagen som varit. Ska iväg till ip och käka med laget och kanske kolla på barca på storbildstv, mmmm jag trivs.



FIFATURNERING

Dags för fifaturnering hos González nu! Laddad är man juuuu som, fan. Jag och johanna tar hem det ghär!


DON'T YOU LET MY HEART DIE BOY THIS IS AN EMERGANCY



Såhär såg jag i stort sätt ut idag, fast med vitt linne och vita converse istället. Sjukt dålig på bloggen just nu känner jag. Ingen inspiration riktigt. Imorgon ska jag försöka njuta av solen så mycket som möjligt. Godnatt hörni!

ALL I WANTED TO FEEL IT'S ALL MY FAULT NOW

Vaknat upp till ett sånt här bra väder, kunde inte må annat än bra. Bara sket i allt annat och njöt. Jag, Amanda, Jenny och Ida tog oss en varsin glass och satte oss i solen. Det var huuur skönt som helst och mysigt. Fick åka hem två, då satte jag mig i solen direkt. Älskar det.





LOVE MAKES EVERYTHING SEEMS SO SMALL



Kärlek är ett spel rakt igenom. Man måste läsa av varandra redan från första början. Man vill inte vara för på. Man vill inte vara för svår. Man vill vara perfekt. Perfekt för den andra parten. Skriver du först - ett poäng till den andre. Skriver den först - ett poäng till dig. Regler som inte står skrivna tydligt utan bara finns där. Jag blir otroligt less på det här. Att det inte bara kan vara som i sagor "jag vill ha dig, du vill ha mig, poff så är man tillsammans" inga komplikationer. 

Som de flesta säger "Det är jakten som är spännande". Till en viss nivå säger jag. Till den nivå då man fortfarande känner att det är så värt det. Innan man börjar ställa sig frågan "vad är det för fel på mig?"


Jag är vid det stadiet nu. Vad är det för fel på mig?

INSTEAD OF RUNNING INTO THE BLUE I FOLLOW MY HEART

Smaken är som baken brukar man säga. Min åsikt om dom här skorna är väl att dom är fulsnygga och dom är perfekt för mig. Eftersom klacken inte är så hög så blir jag inte 2 m lång. Lite småkär är jag allt. Tänkte ju först köpa dom rosa men känner inte riktigt att jag vågade det. 


Endast 499:- på scorett!

REHAB + MAT

Har precis kört lite träning, hur jävla skönt som helst! Nu ska jag käka maaat. Fyfan, jag är viking just nu. Messi är min inspiration idag. 

Förresten jag handlade två saker idag, helt otroligt va? Ni får se imorgon eller något.



"HAN ÄR INGEN BEBIS, HAN ÄR EN KATT!!"

Hör mamma säga det jämt haha... "Minimoj tror ju han är människa". Haha han är ju för söt, min bebis. Men har är liksom där jämt. När jag gråter kryper han upp nära mig. På morgonarna när jag ligger och snoozar i sängen hoppar han upp i sängen och gosar. När jag sätter på James & Karin – Skaffa Katt så jamar han med i refrängen. 

Haha han är värd en liten bildbomb. Så dålig fantasi, så det fick bli ett inlägg om puffemoj!












äkta kärlek.

NEXT TO YOU BEING CAREFUL TO GET THE WORDS RIGHT

Lugn dag idag. Sålde några par skor, så är väl relativt nöjd. Mådde dock inge bra alls, spydde på toan sen körde på igen. Fyfan. Inte ätit någon mat och så ska man få fisk hemma....olidligt!

Idag började vi även en tävling i butiken. Den som säljer fyra Björn Borg skor först får ett smycke, och om man säljer dem fulaste skorna får man ett par valfria skor. Fyfan så jävla taggad! Imorgon ska jag köra gärnet!!


såhär tassade jag runt idag. ska lägga mig i badkaret och sova ett tag, skööönt.

SKA MYSA MED ÄLSKLING FRAMFÖR TVN NU


Slänger upp en bild på honom. Men nu ropar han på mig, måste skynda.

............................................................................................



Såg att Wisselgren hade lagt upp en sån här nedräknare på sin blogg, så varför inte? Fan bara lite mer än två månader kvar, jag dööör så kul!

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Fyfan vilken rolig dag på praktiken! Fick vara i butiken hela dagen. Hjälpte kunder. Varenda en jag hjälpte köpte ett eller två par skor. Nöjd tjej. Om resten av veckan är såhär vill jag stanna länge länge länge...



DE DÄR TIAMOSKORNA ALLTSÅ...!

Klockan ringde nyss. Fick för mig att jag hade dom blåa tiamoskorna som jag så sjuuukt gärna vill ha. Drömmen var så verklig. Men inte då. Surt. Nu ska jag upp och äta frukost, men vill ligga kvar här. Aldrig varit skönare.



TIRED BUT I CAN'T SLEEP, WHAT TO DO... THINK OF SCORETT!

Sitter fortfarande uppe och gör ingenting vettigt. Sitter och studsar på min pilatesboll... ja i stort sätt ingenting! Jag känner inte för en vecka till på scorett. Personalen (det finns undantag) är hur snälla som helst, men driver oss som slavar, verkligen. Fast det är väl så att vara praktikant... Blev trött bara jag tänker på det, kanske ska sova.



SO I'VE BEEN KEEPING MY MIND WIDE OPEN


switchfoot. boyce avenue. veronica maggio. onerepublic. chris medina. 

KARLHOLM I BILDER!

Blev dock inte mycket bilder, som sagt iphonekameran är ju inte de bästa i dessa lägen. Hem till mormor och fixade oss lite. Förkrök på bussen. Party heeela kvällen (hela natten). La oss i sängen runt halv sex. Sjukt bra kväll! Såna här kvällar behövs det mer av!!



BUSTED! Mormor sa hon drack "pärondryck", haha skön.






BYE BYE THISIGUMS

Nu har Thisen åkt, sorgligt nog. Hur underbar människa som helst. Haha älskar henne, sjukt skön tjej. Kommer sakna henne väldigt vääääldigt mycket kan jag säga. Ser henne inte för än skolan börjar, kämpigt. 



Ciao thisen!

DAGEN-EFTER-MAT


VAKNA SLITNA TJEJER

Thisen och jag har precis vaknat. Det är mammas födelsedag idag så vi ska kanske köpa någon tårta eller något. Och lite godis såklart! Har inte så mycket bilder från kvällen, men dom få jag har kommer upp lite senare.


SJUNGER EN TRUDELUTT

Ligger i lillans säng (thisen i min) och försöker sova. Riktig trevlig och rolig kväll lär jag ju säga! Men som sagt, sova står på schemat. Helt sopslut.....

NÄR JAG SÄGER STURE, SÄGER NI PLAN, STUREPLAN, STUREPLAN!

Haha den är så dålig att den har satt sig på skallen. Jag kommer ju säkerligen att sjunga på den ikväll. Men här ser ni nästan hela min outfit. Bandaget är på, så ikväll blire dansadansadansa!



FINA UNDERBARA THISEN

Äääääntligen! Thisen ringde nyss och är på väg nu. Perfekt perfekt perfekt. Nu kan jag börja tagga på riktigt! 



FOTBOLL

En nypa luft behövs. Drar mig till Tierp för att kolla på Tierp - Östervåla. Stötta lilldaggis lite. 

OOOORKAR INTE MER

Åh inte på humör för fem öre. Felicia är sjuk. Thisen svarar inte. Hittar inte kaptenshatten till Lina. Anton är ledsen. Jag sitter själv och försöker hålla humöret någorlunda uppe, men det går fan inte... Allt verkar skita sig. Det värsta jag vet: När saker inte blir av som man bestämt.


Och alla Gimotjejer - Chile är visst ett land! Den som skrattar sist, skrattar bäst!

WANT TO, BUT I CAN'T HELP IT. I LOVE THE WAY IT FEELS

Godmorgon gott folk! Idag är det fest på schemat och jag har börjat småfixat lite nu. Väntar på svar från Felicia om hon kan festa eller inte, och Thisen om hon kan sluta tidigare för att komma hit. Det återstår att se! Nu håller jag på provar kläderna, dock inte allt på mig på bilden.... men vad ska jag vara tro? hmm ;)



CONVERSE TILL MILLA

När jag kom hem stod det ett par converse och väntade på mig, snäll bror man har! Nu ska jag iväg till pappa och göra en skyllt till imorgon. Haha ingen vet vad jag ska vara, så jävla kul!




FRÅN DAGENS TRÄNINGEN







miss tyvärr, men lovade madde att lägga upp ett skott iallafall!

THE STARS ARE FALLING OUT, MY DREAMS ARE FADING NOW


Vi skulle bara kika in på bikbok eftersom vi såg att det var 50% på allt i hela butiken. Jag såg mycket fint, men nej tänkte jag. Kom ändå ut med ett par svarta jeans och en magtröja eller vad man ska säga, fan...

DÅLIGT MILLA, DÅLIGT!

Dåligt uppat, sorry tjejer och rasmus! Idag råkade jag göra något som för tillfället är förbjudet i min värld, ni får se i nästa inlägg. Vill ju dra ut på spänning lite... Ska bjuda på jättefräscha och seriösa bilder som togs för ca 1,03 minuter sedan. Ska gå och ta av mig kläderna och smuts i ansiktet.


kvack kvack

var mening att handen skulle vara en pistol, men fail.....

IT'S EASIER IF YOU JUST RELAX

Idag har jag lekt i över en timme på akkis. Mamma sov och jag lekte med leksakerna så barnen vågade inte gå in i lekrummet. Haha hemsk människa jag är. Ville ju bara roa mig liksom. 

Men nu ska jag kolla klart på off the map, sen sova så jag orkar morgondagens arbete på lagret.



FÖRE.

EFTER. ser inte ut att vara någon stor skillnad, men det är det!

FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT

Åkte som sagt till Naprapaten imorse. Han provocerade mitt knä och gjorde allt han kunde, men hade inte speciellt ont någonstans. Han kunde inte säkert säga att det var menisken, men allt tyder på det. Nu tänker alla osportsliga människor "vafan betyder det?" Det betyder att jag är tillbaka snart på planen, eller iallafall på träningarna. 

Tränade i Tierp idag på konstgräset, men med pappa på sidan. Vi gjorde knäövningar och joggade. Gick så jävla bra och solen lyste, ett tecken på att jag ska tillbaka till fotbollen, visst? Haha, nej det har varit en sjukt bra dag!

Nu avslutas dagen med lite mer styrka, proteiner och grey's.




JAAAAAAAAA!!!!!

Fotboll inom kort, så jag har väntat! Berättar mer sen, ska skrika och hoppa av lycka först!!

EFTER TVÅ MÅNADERS VÄNTAN...

Så sjukt glad, men ändå nervös och lite rädd. Imorgon har Peke fixat så jag ska få träffa en naprapat för knät. Fyfan så glad jag är, kanske kan spela fotboll innan höstterminen? Nej vågar inte drömma för mycket nu....



CATCH 'EM BY SURPRISE



REACH THE CITY STEPS TONIGHT, FOLLOWING THE POWER LINES


Byxdress H&M, kommer bäras mycket i varmare dar!

GOT SOMETHING NEW IN MY CLOTHES CLOSET


visar sen när jag duschat!

DU ÄR SOM ETT GAMMALT SKÄMT...

Nu drar jag och hänger på lagret igen. Idag är jag småsur. Hatar allt. 



TONIGHT WE'RE GOING WILD...

...nej jag skoja, inte ikväll inte! Jag har bara mongoryck. Alla som säger att min oranga sjuuukt coola t-shirt är ful, kan gå och dränka sig. Jag är kär och färgen gör mig glad. Ska bära allt i orange. Ska bli ginger.  



TRÖTT MILLA - HUNGRIG MILLA

Hemma efter praoen. Fick sluta en timme tidigare, skön handledare man har! Jag och Amanda har trippat runt med klackskor hela dagen i lagret i stort sätt. Fyfan vad ont jag har nu. Imorgon blir det converse 

Har fått världens rand över låret, jävla skinnisar! Men nu ska jag käka lasagne istället för att gnälla. Ikväll blir det zumba med mor, om det går med knät dvs.  


kom på att jag kanske skulle ljusat upp bilden lite innan...

SCORETT, HERE WE COME!

Jobba jobba jobba! Ska iväg till Scorett nu och vara slav. Kom förbi, skratta åt mig för 5 kr/min.


borsta håret först kanske? heheee

TVMYS MED FAMILJEN

Tvkoll nu med lillpirran, snart mamma också. Ladda inför första dagen på praktiken imorgon, lite pirrigt är det allt! Men ska springa iväg till tvn nu, redan missat en del... Vi hörs imorgon istället!


orkar inte kamma ut..........

WHAT DOESN'T KILL YOU, ONLY MAKES YOU STRONGER

Precis kommit hem från matchen. Den slutade 5-1 till Tierp, ingen seger med andra ord. Men Wick är så duktig, stolt syster satt på sidan iallafall. Nu väntar jag på att Wick tha nakenfis ska hoppa i badkaret, så jag också kan få bada någon gång.

Sen måste jag bara säga att jag har världens bästa tränare, absolut inge fjäsk, utan jag har verkligen det. Ställer alltid upp, lätta att prata med, engagerade... ja allt! Peke ska ringa idrottsskadecentrumet och höra om jag kan få tid eller hjälp åtminstone lite fortare. Gud så glad jag är! Vill spela fotboll nu nu nu!!



DAGS FÖR FOTBOLLSTITTANDE

Legat och kollat på första säsongen av grey's med Minimoj. Men nu ska jag klä på mig och iväg till Tierp för lite fotbollstittande. Får hoppas på en seger där!


glad kissemiss

TAJMAT OCH KLART IN I MINSTA DETALJ

Som den perfektionist och kontrollmänniska jag är så blev jag klar nu, 4 timmar senare. Allt görs under stress och press, jämt. Men ändå lyckas jag åstadkomma något helt okej varje gång. Nu hoppas jag för fan min idé vinner, så som jag kämpat. Värd mat, inte hunnit käkat än...


haha det ser lite wierd ut nu såg jag, men instruktioner medföljer såklart!

PERSONALRUMSJOBB

Ligger här och håller på med personalrummet till Boland, eftersom jag inte kan sova. Herregud vad jag inte orkar bry mig längre. Det får bli som det blir helt enkelt. Lite svart, lite ek, lite lila, jobbigt. 

HAHA HON ÄR FÖR SÖT ALLTSÅ...


haha så jag skrattade: http://feliciaudenius.blogg.se/2011/march/centerthe-girl-you-lost-to-cocaine.html?_tmp=c62d2c8d15e218f6274aea9dfdd5ae4d774b3215

STAN MED MOR OCH SYSTER!

Åkte 10.30 imorse, och kom hem för några minuter sedan. Tog två sprutor, mot TBE och Twinrix. Jag verkligen hatar sprutor, fyfan... Sen fick jag med mig hem två tröjor, ett par mysshorts (fjortisshorts kanske det kallas också) och bandeubh. Men nu blir det film med lillan!


tappert försök att se mongo ut, det funkade.

Wick och jag köpte varsitt, så delar vi, kanon!

Drog en 15-minutare. Första gången i år, skönt!

mina turk-raggar-shorts i sommar!

TRE ÅR SENARE, OCH DET GÖR FORTFARANDE LIKA ONT


världens finaste ängel.

.

Jobbig dag. Många tankar. Ska till Sandra nu, kommer tillbaka snart. 


familjedag behövligt!

DESIGN, STYLING OCH INREDNING

Sitter och hålla med design. Skulle ju egentligen blivit klart till idag, men jag med mina hundra idéer... Haha så jävla duktig på paint så det är inte sant alltså. Ska göra om hela skiten nu, tja.


blir nog till att göra om hela skiten, haha eller vad tycks? haha...