30 september

sista september, och imorgon är det den första. Det betyder att Lina får sina pengar, och vi kan dra till stockholm och handla! :D hehe. Historiaprov idag, Henrik är så dum. Fick samma prov som 9a, så vi kunde redan frågorna :) Redovisning om våra företag hade vi också idag. Ja.. mitt och jims behandlingshem är en kanon idé iaf! Men tror inte vi fick så bra på de, även fast det är vi två som är lite av favoriterna, hehe ;)

Sista träningen också, ganska roligt. Jenny är glädjespridarn i laget, haha! Kom hem och käka lite. Min lillasyster har sytt en helt meningslös sak.. en sockerväska? vafan är de? ser ut som en trigangel och har en dragkedja i mitten. Hahah, användbart, användbart (Y) Ikväll börjar grey´s anatomy också, guld! Nu blir det ett lång bad, med lite ljus och mys. hehe tja.

så grymt bra!



29 september

ja hörni, idag var det fysikprov. haha, får se vad man får där :) hade något oförberett prov på svenskan också, eller stavningsgrej. Det är ju något som är för enkelt! Hemma nu och pluggar till historian (historieprov imorgon), fast kollat mest på tv & sitter här, hehe inte bra, inte bra.. ikväll är det desperate housewives, äntligen!

when you touch me like this, and you hold me like that..


27 september

men äre skönt eller äre skönt? :D fotboll hela dagen. Först F96 sgoif - upplands ekeby 0-4, sen damlaget sgoif - östervåla 3-7 (tror jag?) och senare spelade vi mot storvreta. Satt skönt med en vinst på 3-1 där. Själv skryter jag om dom tre mål jag gjorde, en utav dom var en straff. Kan ju bara säga att det var grymt skönt, plusade på lite extra på självförtroendet.
Nu blir det vilaaa.

26 september

Har tillbringat dagen med lina, vilket börjar bli en vana. Vi har gjort tacogratäng, och de blev självklart gott. Sen har vi bara suttit här och skrattat åt fula människor. Nu snart drar vi till Fredrika, och senare till Alec :) får hoppas på en trevligt kväll!

upd; lite bilder från kvällen, hade det hur trevligt som helst! Dock är de flesta bilderna suddiga.

Amina Magnusson & Alexandra Mellberg

Emma Kämpe

Alexandra Mellberg, Milla Persson & Lina snygg Hedlund

Fredrika Falk & Sara Ljung











En snygg Emma och en glad Milla

Jakob Jansson, Daniel Holm & Anton Theberg

Daniel Holm & lille Philip Hagberg

25 september

Halva dagen tillbringades med sängen, kollade på film och så. Runt fyra tiden drog jag & far min till Gävle. Vi åkte dit för att käka, men blev även en sväng in i valbo (vilket jag hela tiden planerat). Fick lite fina grejor av honom, sitter fint :) Senare drog jag hem till min käraste Lina, och senare kom även Petra, mycket trevligt! Kollade på baksmällan gjorde vi, och nu tror jag att de blir en film. tjaaa


Pizzorna var sjukt stora, fick knappt i mig hälften haha.


24 september

Idag var de en riktigt slapp dag. Gick upp ur sängen runt halv 12 tror jag, vilket jag aldrig gör nuförtiden. Bakade kladdkaka med wick, och den blev ingen höjdare. Wick kan inte de dära. Senare kollade vi på idol & the hills have eyes, äcklig film? ja.. nu får vi se om de blir en till film, annars sova :)


23 september

skolfoto vare idag, och inte blev man nöjd, blir man någonsin de? iaf efter skolan, var de träning. Gick ganska bra, men nu har jag fått reda på att jag har överansträngt en cena i knävecket.. jag lyckas ju då med allt! Senare åkte jag hem till anton, dryga lite. Sen drog vi till lina, där var också julia. Där fixade vi en grymt god tacogratäng! Drog hem runt halv tolv kanske, trevlig kväll.

Anton, världens bästa bror.


22 september

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det sofie och antons 2 årsdag, hurra hurra hurra! hehe, grattis som satan till dom, glad för deras skull. slapp skoldag, västarna är snaaart klara och det är nice.

Efter skolan drog jag & carro till uppsala, för att leta praoplats. Men överallt har stadsborna varit och tagit platser, äckelsaker. Men kanske blir prao på Wayne's coffee, annars mamma och då blir det slappt som fan. Men iaf. Vi åt på jalla och jag hittade ett linne. Sen drog vi hem. Jag & lina tog oss en springtur till tierp, skapligt jobbigt! men skönt nu såhär efteråt :) nu blir det tv, skönt.


Håll ditt huvud högt, jag älskar allt du gör.. ♥


21 september

måndag. och det är bara tre skoldagar denna vecka, skönt! Det mesta var faktiskt roligt idag, slapp anna och carina idag vilken var ännu bättre. Dock så fick jag en väldigt hård och ond dörr på min vänstra fot, så jag har sjukt ont i den. Under träningen brast min högerfot igen.. hatar de här så hårt! Vill inte ha massa problem med fötter och knän hit och dit.. Nu ska jag iaf sätta mig och kolla på svenska hollywoodfruar och dricka varm choklad, mums!




Har fått en otäck knöl, och de gör inte liiite ont. Man kan ju börja undra...

20 september

Lördag
Vaknade och sådär, duscha och sen snabbt iväg till Harbo. Kollade på när dom spelade mot östervåla :) slutade 2-3 tror jag, hehe. Sen gå runt i Harbo en stund innan Linas päron kom och hämta oss. Senare hade ica stängt, så vi drog till tierp och fixa lite godis & grejer. Hem och kollade på jallajalla, haha va ju ett bra tag sen man såg den (y)


Söndag
Matchen som var efterlängtad, blev inställd. Så följde med till Ullfors & kollade på lillan. Dom spelade 1-1. Sen så drog rövarligan till tärnsjö, till Eva. Tog våra hojjar direkt och tog oss den vanliga cykelturen. Två unga karlar bjöd oss på en väldigt tråkig åktur, ja jag pratar om hampus & jocke. Nu är jag hemma, och äckliga läxor som ligger och borde bli klara. Nej inget jag är sugen på..


milla leker

lina gillar marängsviss

en till bild skadar inte på henne, du är så sjukt bra!

18 september

tjatjatja!
prov idag, och det kändes ovanligt bra, men som sagt.. jag suger på de, kommer säkert få bara g eller något, hahah! glatt humör idag har jag haft :) hann inte med lunchen, men på hkn var jag något mätt. Baka ostbullar, pizzabullar, vaniljbullar, hälsobullar och nå annat bröd.. och jag klippte håret idag, blev något kortare men ja :)

nu ska jag dra över till pappa, finns ingen rolig jävel som vill hitta på något. händer absolut ingenting idag heller. ska försöka locka med pappa till stan, hehe (a) mössor måste vara bland det skönaste som finns, oja!

If I can't have you, then I don't want anyone


17 september

Idag skulle det vara en pluggdag. Ja.. en pluggdag. Inte så bra på det där ja, men bra går det ändå. Istället har jag kollat på P.S I love you & suttit här. Nu på kvällen har jag & mamma kollat på män som hatar kvinnor. Imorgon klipper jag av mig håret :( eller det är väl på tiden, men men. nu ska jag sova, och jag har prov imorgon också :D heh..

provsmakat lite har jag också gjort, visst dom är goda, det är precis som läsk, inget märkvärdigt direkt.

16 september

Skolan rullar på. Jims & mitt behandlingshem är snart klart också, ganska duktiga sådär :) Efter skolan blev det fotboll, lekar och skoj var det! Sen hade vi möte, och alla ska fortsätta vilket känns kanon. Får se hur det blir nästa år, om vi blir F16 eller B-lag :) Jennys förslag till avslutningen.. haha! "Bergsklättring i Nepal", "Mata renar i Jokkmokk", "Plocka skräp i skogen" haha.. människan är ju skön!


Härliga tider! saknar det faktiskt, haha


15 september

Skola idag. Jag & sofie är snart klara med våra västar på slöjden, tummen upp för det! Kanske inte världens snyggaste, men vafan ;) När wick & jag kom hem började vi baka. Det blev en kladdkaka & lite chokladbollar (utan pärlsocker, vilket är äckligt). Städat har vi gjort, och nu blir det idol och lite biologi & matte läxor :)

tja.

14 september


Klockan ringer var nionde minut efter 6, inte vill man gå upp. Runt sju tiden stiger jag upp och stressar iväg. Iaf, idag så var de en liten pojk som söp på lektionen, inte så smart kanske. Han drack alldeles för mycket och fick åka ambulans. Vet inte riktigt vad som hände mer, men lite otäckt var det.

träningen gick inte direkt toppen, men känns skönt att träningsvärken släppte. Just nu skulle de inte sitta fel med en mysig prick här hos mig och en bra film. Men men, önsketänkande.. haha!

mamma har kommit hem, och hon är inte arg längre (a)
bäst och vara lite extra fjäskig, så drar mig mot tvn med na nu


godnatt.


13 september

Vaknar upp, och inga biverkningar från gårdagen (vilket jag var orolig för). Men pigg som jag var började jag & wick och tagga igång på vårat eget lilla sätt. Sen upp till ip, derbymatch mot månkarbo/ullfors. Resultatet stod nästan klart för dom, tror jag. Märktes att dom underskattade oss. Roligaste matchen på länge, allt gick sjukt bra faktiskt. Inte är dom så mycket bättre än oss? Matchen slutade 2-1 till oss, känslan är underbar! Vår första vinst, hehe.. och mål fick man göra, ganska nöjd & ganska snyggt vare om jag får säga det själv ;) hahah!

Sen kollade jag på damlagets match mot månkarbo/ullfors. Skapligt kallt var det, och det gick inte riktigt lika bra för dom. Matchen slutade 2-6, lite tråkigt. Herrarna förlorade också. Efter de, drog wick & jag hem till pappa och firade vinsten med pizza ;) haha, någon belöning iaf!

Mamma kommer hem imorgon. Hon har varit borta hela helgen vilket har varit grymt skönt. Men nu återstår städningen, och ja.. hon är pedant, så allt måste vara bra. Orkar verkligen inte, och nu börjar den underbara träningsvärken komma. Sen blir det fan film & sängen!


Kulturnatten

Jag hade en underbart trevlig kväll, fanns ju en del som skulle ha kunnat varit ännu bättre.

Black Eyed Peas - I gotta feeling

"I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night"


Lina Hedlund, möjligtvis världens sötaste person :)

Felix Lidéri, härlig snubbe!

Georg Hugosson & Felix Enoksson, trevliga typer!

Lina Hedlund

Milla, seriösa bruden!

tågresan dit

Hillevi Ekstam & Sofia Andersson, något var roligt kanske? ;) haha

Hillevi Ekstam











haha, sliskig bild..

Milla, Georg Hugosson & Felix Lidéri

Georg Hugosson & Lina Hedlund


Milla & Georg Hugosson

Filip Wallin, Fabian Jonsson, Max Lindberg & Felix Lidéri

Georg Hugosson & Lina Hedlund

Lina Hedlund & Fanny Johansson

Georg Hugosson

Fanny Johansson, Milla & Lina Hedlund

Fanny Johansson, Aron Gunnarsson & Felix Enoksson

Fanny Johansson & Aron Gunnarsson

denna bild får bli den sista! tack för kvällen :D

12 september

Gårkvällen blev inte som tänkt, men ganska bra ändå. Mys med tjejorna :) kollade på idol & på män som hatar kvinnor, hemsk film. julia drog hem och petra hittade tillbaka. Två unga män hälsade på också.

Lite senare drar jag & lina till uppsala, kulturnatten. träffar sköna lirare där, får hoppas på en bra kväll iaf! :)


8 september

tjaaaaaa.
skolan är nå grymt tråkigt, gör mig negativ. jag har även slarvat bort hk-läxan som är obligatorisk.. den skulle vara inne förra veckan, känner att det går bra för mig. Dels har jag fjäskat till mig extrauppgifter, som jag inte verkligen inte har lust med att göra..

haha, jaja.. när jag kom tog jag det lugnt med wick. skulle ut och springa och sådär, men blev inget av med de heller.. nu ska vi kolla på idol! :)


7 september

ursäkta min fula blogg, men orkade inte med den andra & orkar inte göra om den just nu.

i vilket fall så har dagen varit helt okej. lite surt bara, och jag vill verkligen inte ha Anna på bilden. Såååå jobbig, och man måste kunna så mkt för att få mvg. Mycket slappare med Mårten, bara man kunde rita så fick man höga betyg. men men.. sänker mig väl där, vilket inte känns så nice.

men något som är underbart är ju att min mobil funkar! :D va ju inge större fel på den, bara att i fredags natt när jag kom hem, så trodde jag att jag hade satt i den i laddaren, men de hade jag ju inte.. haha smart man är!

förstår mig inte på dig..

5 september

blev lite för mycket igår känner jag, men hade det skapligt trevligt vissa perioder. träffade nytt och härligt folk också! men vissa kan bara ta sig.. tack för kvällen iaf!

när jag kom hem runt 4-tiden, så funkar inte mobilen. den funkar inte alls :( så har wicks gamla under tiden, får köpa broders telefonen senare iaf. sängen exakt hela dagen, kollat massa filmer med lillan. och nu kom jag på att jag inte käkat på hela dagen, skapligt hungrig! tjaaa.




utan er skulle världen vara så mycket tråkigare <3

3 september

jag har börjat skriva varje dag nu, känns ganska nördigt haha! men men, efter skolan åkte jag, lina & maja till stan. satt med rasmus på vägen dit, alltid lika trevligt. gick runt i 3-4 timmar. hon hittade tröja och nå halsduksliknande från gina, och jag hittade själv en wesc tröja & en skööön kofta!

och nu har jag kommit på att jag glömt göra hk-läxan.. har haft 2 veckor på mig, inte bra! men inget man orkar med att göra kvart i nio en kväll som denna. Så nu blir det film, sex and the city får de bli :)!


Älskling, hon älskar korvar :)


2 september

idag har det varit en helt okej dag.
tränat, och det har gått otroligt bra för
mig, inge ont heller. sen ut och springa
med mamma, eller hon orkade inte
så mycket, men men. titta tv nu.

tjaaa.


1 september

seeeeg dag! nå otroligt.. fast den hade ju sina stunder. Kom hem och kollade på film med wick, hon ville se "I taket lyser stjärnorna" så de fick bli den. Sen skrev jag Martins engelskauppsats också, några kronor rikare blev man ju på de :) nu ska jag sova, nå otroligt trött..

gör vad du vill, jag tror jag har snubblat lite extra för dig..