HALLOWEENFEST 09

ja var ju som sagt på halloweenfest i karlholm. helt klart en lyckad kväll. Dock har jag inga bilder från själva festen, men från förfesten och bussresan dit. mer bilder finns på facebook.



















puss på kvällen allihopa!

nice, bara nice

gårkvällen var hur lyckad som helst! träffade jättetrevliga människor, och även en del som inte var så trevliga hehe.. men men, åkte hem och sov hos superman johan, haha så ful! kom hem runt halv två med min käraste lina. vi käkade lite pizza. kollade även på johan falk - gsi och käka lite godis. nu ska jag dra till henne och kolla på idol, lite seg som man är haha. bror min är även här ikväll, nattar över. kul att få träffa honom!


tonight's gonna be a good night

sitter här hos julia nu. hon står i duschen, och jag, lina & petra bara hänger här. snart kommer det väl lite fler tjejer. ska äta och greja, fixa lite till denna efterlängtade kväll. kommer bli så härligt! hoppas det blir trevligt också :) men nu ska jag gå in till tjejerna och hålla dom sällskap!


dan före dan...

... eller vad brukar man säga? imorgon är det halloweenfest, skapligt nice! Inte har jag bestämt mig än heller, hahah tokig jag blir! Men något blir det allt. Kom precis hem från Julia. Där var en hel drös med tjejer. Pratade lite om morgondagen och så. Men nu ska jag nog kanske kolla på film och försöka sova.


Every day I see my dream

Idag har jag bara ägnat mig åt julia. Jag, petra & jenny gick ner på ica. Köpte kladdkaka, grädde och en påse godis till henne. Så vi hade det ganska mysigt! Skrattat har vi gjort, och det kändes bra :) Julia & jag har även kommit på vad vi ska vara på halloween, hahha. Nu vill jag bara att torsdagen kan vara här, inte långt kvar nu ju..

och jag hatar verkligen tjejer ibland. Allt jävla skitsnack som går och sägs. Lögner efter lögner... vem är egentligen ens riktiga vänner? blir så trött på allt..


stockholm med lina

Klockan kvart över sju satt lina på sängkanten, lite jobbigt. Men upp kom vi och vi var i stockholm runt elva tiden. Gick runt i sisådär 5 timmar. Hittade skor och saker till halloween. På hemvägen åkte vi med Johanna också.

Senare när vi provade det vi skulle ha på oss på torsdag, så såg de ju helt knasigt ut. Haha, såg allvarligt ut som att jag skulle ta studenten.. Så bara att skita i det, och satsa på något annat. Blev lite tråkigt sådär. Lina är iaf supersöt i sitt :)

På kvällen kom även Petra & Jenny till Lina. Åt chokladbollar och drack mjölk, mums! Pratade om halloween lite granna och så. Stampade även lite extra till leroy, vilket inte gillades av Linas pappa hehe.. Nu ligger jag i sängen och kollar på vänner. Kanske ska jag börja skriva faktan till bildredovisningen, som jag inte gjort, vilket känns hur kul som helst!





äta äta äta...



märks kanske att jag gillar att fota Lina hehe :) puss på dagen.

linalinalina..



Sitter hos lina nu. Hon har secksiga klädder på sej. Snart ska vi gå och läga oss, för imorgon ska vi åka till huvestaden tidit. Så god natt mina väner.

vart tog katten vägen?

Igår var jag med julia och petra. Vi kollade på en massa maskeradkostymer och tillbehör. Senare samma kväll drog jag till johan. Hyrde film och grejer, mys :) Kom hem för ett tag sen Ska över till pappa och kolla lite grejer till halloween, och sådär. Ska försöka få en sovplats hos Lina inatt, för imorgon drar hon & jag till stockholm. Himla trevligt!

haha snufflan fick syn på min spegel, trodde att hon såg en kompis. Så hon sprang rätt in i spegeln. lite sött sådär. och ja, lyckades få en helt okej bild på henne. Hon gömmer sig överallt, hur tråkig som helst.



...

ja sitter här, enda sällskapet jag har är hunden hehe :) den stinker. snart drar jag nog till julia, så kan vi klura lite till halloween. idag vart det ett impulsköp, kan man säga. eller vi har funderat på de länge. Men nu äre så att vi har en liten kattunge. Hur söt som helst. Hon heter snufflan, men ingen bild på henne för hon gömmer sig.



en bra låt: keri hilson - energy.
lite gammal, men helt ok

svåra val, svåra val..

Det är så sjukt svårt! Vet inte alls vad jag vill bli, eller vad jag ska gå för linje. Nu fick petra mig intresserad av att gå hantverk på boland också, hehe design som jag är intresserad av där. Vi var till thorén idag, kollade lite. Verkade helt okej, speciellt fotbollsakademin! Härligt de skulle va alltså :) så får se, får se.

I skolan dissikerade vi en ko lunga, men så sjukt äckligt det var! Jag tvingades gör det själv också, för Madde låg utanför och hade kväljningar, haha tål ingenting.


ser ju riktigt mumsigt ut sådär! fyfan..

Petra Lillillillingberg, men så snygg människa..


SÅ DÅLIGT

ja, hade spanska omprovet idag, gick kanon! känns mycket bättre :) Jim det äcklet hade tagit en bit av en ko-lunga och lagt i skåpet, vem gör sånt? haha bara äcklig.. fick även reda på resultatet på matteprovet. jaadu, så dåligt.. hatar matte så hårt! Nu på kvällen skulle mamma och jag åka på sminkkväll, nå mary kay grejs, men så hade dom bokat annan dag, så vart inte så. Nu blir det plugga till engelskan och kanske skriva hk-uppsatsen. Sen kolla på grey's såklart! :)

Ulf, du får inte skylla på praktikanten!

Skola idag med, matteprov första timmen. Gick inte alls bra, svårt. På slöjden gick de som de fick, men nu är jag faktiskt snart klar med västen haha.. tagit mig 9 veckor (?) hittills, bra där! hehe. Sen kom även regisören från I taket lyser stjärnorna till skolan idag, fick sitta i aulan i sisådär 45 min, sen drog man hem.

Anton och Lina kom över, pluggade lite. Har bestämt mig för att göra omprov på spanskan, även fast jag fick mvg. Men fick ett väldigt lågt mvg, och är inte alls nöjd.. Men iaf. Vi åt kladdkaka och glass. Pratade en hel del och kolla på roliga klipp på youtube. Dom nya ica reklamerna är ju så roliga. Kan inte sluta skratta..


ibland vill man bara spola tillbaka tiden...

...men just nu vill jag inte de! Det går ju fint de hära. Höstlov nästa vecka också, sköönt. Fick reda på betyget på filmanalysen idag, mvg, känns ju ganska härligt! Messar mamma om resultatet, så ringer hon upp "ja, jag har inga pengar, så kan inte messa.." heh jag började fundera "men det kostar väl mer att ringa?" fick jag för mig då. Och visst äre så, det kom mamma själv på några sekunder senare. Så börja vi båda skratta, och så la hon på. Haha inte bara jag som är dum i familjen..

just nu sitter jag och väntar på att roast på berns ska börja, och det är nästan 2,5 h kvar.. så pluggat lite hk, men det tröttna ja på efter några minuter. Så jag tror jag ska kolla på en av johan falk filmerna, så tiden går något snabbare. Imorgon är det matteprov <3 hatar de. Är det inte intressant, är det inget jag vill lägga energi på helt enkelt. Så g får de räcka med där. Men nu orkar jag inte längre, tja.



18 oktober

Ja igår drog jag, lina & julia till högbergs på morgonen. Kikade på lite olika program, men tror de står mellan sam och handel. Senare på kvällen drog vi till gävle. Till Moas systers lägenhet. Blev en del folk där, roligt hade jag. Stampade med Leroy gjorde vi också, haha. Blev mcdonalds sen, och så tog vi tjugo i tre tåget hem. Sov hos zombie, skönt vare. På morgonen skulle han spela match, så fick dra hem med tolv bussen.

Nu är jag trött, eller ögonen är jobbiga att hålla uppe. Så ska nog ta en promenad, och sen ska jag bara slappa idag. Fan va skönt det kommer bli! Kanske får jag träffa Lina, vem vet, vem vet..

Darin är ju för grym alltså, när han sjunger viva la vida.. så bra!

16 oktober

Fått reda på resultaten på spanskaprovet och kemiprovet. Dels gjorde jag hk-provet idag. Mvg på spanskan och 44/55 på kemin, haha ja.. Snart drar jag & min käraste zombievän till gävle :)

igår var jag med lina, och amina en stund. vart inget pluggande nästan,
vilket inte ens behövdes. Svarade på alla frågor, inte så värst svårt.

haha kanske något sådär jätteful på bilderna? men vem bryr sig haha bara roligt!




14 oktober


marcus berg. snygg kille!

ja, spanskaprov hade man idag. hehe gick sådär, inte nöjd. kom på att jag skrivit helt fel verb, så minst 7 minus på bara den uppgiften.. efter skolan, stack jag ut och sprang ett tag. skönt var de! har pluggat resten av kvällen. Just nu sitter jag och kollar på Sverige - Albanien. härligt mål utav Mellberg & Berg än så länge, guld!


12 oktober

tolfte oktober, och jag har anmält mig till lottakåren! hahaha, får hoppas på att det blir kul. Just nu sitter jag och färglägger min graffitibild, som kanske kanske kommer målas på en vägg i skolan, lite coolt? fast om jag ska vara ärlig så är jag inte så nöjd med den, men Anna tycker de skulle bli snyggt, så visst hehe.. snart är de ju roast på berns, inte missa!


There's no real love in you, why do I keep loving you?

jag brukar inte lyssna på tokio hotel direkt, men låten är helt ok.


11 oktober

Min helg har varit helt otroligt bra! så tar den lite kortfattat
i fredags åkte jag & wick till pappa och åt lite mat och kollade på film, johan falk gruppen för särkilda insatser. Den var grymt bra tycker jag, måste se dom andra nu också. Senare samma kväll drog jag till Lina. 4 pojkar från tärnsjö tittade förbi, sen drog dom en timme senare. Vilket bara var skönt.

igår var det fotboll på tv, så jag, lina & petra drog hem till min pappa och kollade :) senare drog vi till tierp, till trevliga människor. Runt halv två tiden drog Petra hem, och vi knallade hem till Anton. Sen sov vi alla hos en zombie. Haha skratta nog hela tiden.

idag vaknade vi upp, drog till lina & anton som hade dragit hem till honom. Dom åt på brorsans, och sen kollade vi på film hos anton. Runt fem tiden drog jag & lina hem, käkade lite och kolla tv. Nu ska jag ta en dusch, sedan kolla på tv igen.

äta andra människor. äta, driva runt i gäng, döda, äta, äta!


hehe, glad tjej!

8 oktober

Just nu ligger jag i sängen, med datan bredvid. Har världens huvudvärk, vilket inte är så bra. Borde egentligen sitta och plugga.. men sånt är livet! Fick bara vg på biologin och det känns kasst, eftersom jag har mvg där. Hoppas jag inte sänker på mig pga. de.

Tierps marknad idag! Ingen höjdare äre väl direkt... Man går ett varv, köper en rem kanske (?) sen har man tröttnat. När man var mindre kunde man gå runt där flera timmar och kolla på pojkar, haha det gjorde iaf vi.

Och så åkte jag, lina & petra till stan. Åt på subway, gott! Senare drog jag, lina & julia på hockey i vegahallen. Tierp vann där. Sen fick sällskap av Philip tillbaka, trevligt trevligt :)


6 oktober

klar med västen snart? jo tjena, var ju mycket mera arbeta än förväntat. Men nu börjar vi närma oss slutet, kanske två-tre gånger kvar? Fick tillbaka fysikproven idag, kikade lite och så. 20/24 ja.. surt! Sen hade vi även poesiprov idag. Där satte jag alla rätt, vilket var helt ok. Har ganska höga förväntningar på mig själv som ni kanske märker, hehe.. Iaf då, mamma kommer hem idag. Så blir städa lite till, och fjäska lite som vanligt.

"vart tog katten vägen?"


5 oktober

ja män, kvinnor och barn. Idag var det biologiprov, varför finns det ämnet? Nå otroligt tråkigt är det iaf. Eftersom jag har mvg i det ämnet, så måste jag ju prestera bra, hehe.. inte kul, inte kul. Hem och plugga poesi. Fast jag somnade efter 10 min, lyckat! Sov bort halva kvällen. Men har hunnit pluggat lite nu, så får se hur det går på det provet. Nu ska jag fortsätta kolla på Roast på Berns! :)

4 oktober

Gårdagen var trevlig. Börja med föräldramatch, förlorade med 3-2 hehe.. Sen på kvällen drog jag & lina till tierp. Sen vidare till Danne. Kollade på fotboll med ett gäng pojkar. När dom senare skulle på fest, drog vi till Gabbe. Kollade lite på film och så. Sen bar det hemåt runt 1-tiden :)

Vaknade runt 9 nångång, kollade på "just my luck", var ju ett tag sen. Snart drar vi till stan och köper lite skor, det behövs verkligen. Idag är jag ovanligt systerkär, så blir väl att leka med henne hela dagen antar jag :) det gillas!

två små fula bilder från dagen.


2 oktober

sitter här hemma hos pappa. finns ingenting att göra, och ja.. alla har/ska väl dra på fest, eller så ignonerar dom mig bara, haha :) blir väl, ja.. film? sååå mysigt! heh, känns som världens tråkigaste fredag. Synd att man inte var 18 bara.. sista kvällen att bestämma om jag ska vara med på damernas och herrarnas fotbollsavslutning också, men tror inte de blir något. Hoppas nå flera vill hänkar på till Heby för zonträning nästa helg iaf :)

oh no more mistakes, 'cause in your eyes i'd like to stay..

1 oktober

Just nu är det bara jobbigt. Skolan, alla skador, hemma. Känner mig som ett emo, vilket jag hatar. Hahah.. okej lite posivtivt.. Jag fick 20 av 24 på fysikprovet, ett poäng från mvg vilket är surt. Men eftersom Håkan är så bra, så sa han att jag lutar mer åt mvg i slutbetyg, vilket skulle sitta ganska bra! :)

Less på min mobil, stänger av sig hela tiden :( min favorit ju!